23-05-22
23:07
Τι περιοδικά ????Άραγε κυκλοφορούν ακόμα αυτά τα περιοδικά στον αιώνα του ίντερνετ; (ρητορική ερώτηση ίσως)
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
23-05-22
23:08
Μάλλον, σε online έκδοσηΆραγε κυκλοφορούν ακόμα αυτά τα περιοδικά στον αιώνα του ίντερνετ; (ρητορική ερώτηση ίσως)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,204 μηνύματα.
23-05-22
23:08
Που εδιναν ενα κομματι απο ζωακι ανα τευχος. Πχ σπονδυλο δεινόσαυρου και επρεπε να παιρνεις ολα τα τευχη για να συναρμολογησεις τον δεινοσαυρο. Της Ντε αγκοστινι ηταν νομιζω.Τι περιοδικά ????
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
23-05-22
23:09
πλέιμποϊ και τα συναφήΤι περιοδικά ????
23-05-22
Που εδιναν ενα κομματι απο ζωακι ανα τευχος. Πχ σπονδυλο δεινόσαυρου και επρεπε να παιρνεις ολα τα τευχη για να συναρμολογησεις τον δεινοσαυρο. Της Ντε αγκοστινι ηταν νομιζω.
Δεν τα θυμάμαι.πλέιμποϊ και τα συναφή
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
23-05-22
καμια σχεση με ερωτικά περιοδικά όμως ε;Που εδιναν ενα κομματι απο ζωακι ανα τευχος. Πχ σπονδυλο δεινόσαυρου και επρεπε να παιρνεις ολα τα τευχη για να συναρμολογησεις τον δεινοσαυρο. Της Ντε αγκοστινι ηταν νομιζω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
εσείς η νεολαία...Δεν τα θυμάμαι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,204 μηνύματα.
23-05-22
23:10
Κοίτα, γαμούσαν απο περιεχόμενο με τοση πληροφορία, αλλά ερωτικά δύσκολα τα λες.καμια σχεση με ερωτικά περιοδικά όμως ε;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:11
τώρα μιλας για το πλειμπόι ή για τη Σούπερ Κατερίνα;Κοίτα, γαμούσαν απο περιεχόμενο με τοση πληροφορία, αλλά ερωτικά δύσκολα τα λες.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:12
Ρε θα με τρελάνεις; Για της Ντε-Αγκοστινι τα περιοδικα μιλάω που χάριζαν πλαστικα κομματια απο ομοίωμα δεινόσαυρου.τώρα μιλας για το πλειμπόι ή για τη Σούπερ Κατερίνα;
ΥΓ: Τη σουπερ κατερινα τη διαβαζα κρυφα στα Θρησκευτικά.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:13
α αυτά.. Είχα πάρει κι εγώ κάποτε, αλλά οχι με δεινόσαυρους. Δεν θυμαμαι καν τι ειχε..Ρε θα με τρελάνεις; Για της Ντε-Αγκοστινι τα περιοδικα μιλάω που χάριζαν πλαστικα κομματια απο ομοίωμα δεινόσαυρου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:18
Εγω επαιρνα και τα άλλα, που ειχε βιντεοκασσέτες βιολογίας με τιτλο "το σώμα μου" και ηταν παιδικά που εξηγούσαν πως λειτουργει ο οργανισμός, τα κύτταρα, ο καρκινος, οι τραυματισμοί, τα αιμοσφαίρια κλπ.α αυτά.. Είχα πάρει κι εγώ κάποτε, αλλά οχι με δεινόσαυρους. Δεν θυμαμαι καν τι ειχε..
Πω... νοσταλγία.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
23-05-22
23:20
Θυμάμαι είχα πάρει εκείνα τα περιοδικά που ερχόντουσαν το καθένα με ένα κρανίο, ένα σετ ματιών, χέρια πόδια και έφτιαχνες σκελετό. Α, και ακόμα έχω βαλσαμωμένα ζωύφια στο πατάρι, από άλλη σειρά περιοδικών αυτά.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:21
Από μικρός στα βάσανα και στον προβληματισμό βρε Βαλ...Εγω επαιρνα και τα άλλα, που ειχε βιντεοκασσέτες βιολογίας με τιτλο "το σώμα μου" και ηταν παιδικά που εξηγούσαν πως λειτουργει ο οργανισμός, τα κύτταρα, ο καρκινος, οι τραυματισμοί, τα αιμοσφαίρια κλπ.
Πω... νοσταλγία.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:24
Τα βάσανά μου άρχισαν πολύ νωρίτερα στη Βιέννη όταν με πέρασαν απο χίλια πειράματα να δουν αν λειτουργώ καλά (βλ. το θέμα μου).Από μικρός στα βάσανα και στον προβληματισμό βρε Βαλ...
Και το μονο που με ένοιαζε είναι πως θα φάω τον άμπακο μες το καρότσι όσο έβλεπα τα σκιουράκια και ήθελα να τα φτάσω.
Απο τοτε κοιλιόδουλος.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:29
Όλες σου όμως οι εμπειρίες και μνήμες σε έκαναν τον άνθρωπο που είσαι σήμεραΤα βάσανά μου άρχισαν πολύ νωρίτερα στη Βιέννη όταν με πέρασαν απο χίλια πειράματα να δουν αν λειτουργώ καλά (βλ. το θέμα μου).
Και το μονο που με ένοιαζε είναι πως θα φάω τον άμπακο μες το καρότσι όσο έβλεπα τα σκιουράκια και ήθελα να τα φτάσω.
Απο τοτε κοιλιόδουλος.
και που πιστεύω οτι σου αρέσεις, όπως αρέσεις και σε εκείνους που ξέρουν να εκτιμούν ότι αξίζει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:34
Ναι οκ δεν το πα για να δακρυσουμε ολοι μαζι, αυτο το ξερω και σας ευχαριστω πολύ για την αγάπη σας.Όλες σου όμως οι εμπειρίες και μνήμες σε έκαναν τον άνθρωπο που είσαι σήμερα
και που πιστεύω οτι σου αρέσεις, όπως αρέσεις και σε εκείνους που ξέρουν να εκτιμούν ότι αξίζει.
Εκει που ηθελα να σταθω φιλε, είναι οτι ειχα σπάσει τ αρχιδια στους γονεις μου.
Ηθελα να τρωω μονο κινεζικο απο την κουζινα του ξενοδοχείου.
Μωρό και ηθελα να τρωω κινέζικο.
Συλλογίσου το...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:38
Πειράζει που δεν μου κάνει τόση εντύπωση;Ναι οκ δεν το πα για να δακρυσουμε ολοι μαζι, αυτο το ξερω και σας ευχαριστω πολύ για την αγάπη σας.
Εκει που ηθελα να σταθω φιλε, είναι οτι ειχα σπάσει τ αρχιδια στους γονεις μου.
Ηθελα να τρωω μονο κινεζικο απο την κουζινα του ξενοδοχείου.
Μωρό και ηθελα να τρωω κινέζικο.
Συλλογίσου το...
Εμένα μωρό, μου άρεσε η τσιγαρίδα λ.χ.
Εχω δει τόσες "ανωμαλίες" που πια δεν....
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:39
Μου τρέξανε τα σάλια τωρα κι εχω φαει ελαφρια το μεσημερι. Εχω ξεκινησει δίαιτα.Πειράζει που δεν μου κάνει τόση εντύπωση;
Κομματια χοιρινο λεει ειναι με μπολικο λίπος.
Ουφ...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:41
Εδώ να υπενθυμίσουμε πως όλα τα ωραία στη ζωή, είναι είτε επικίνδυνα, είτε παχυντικά.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-05-22
23:42
Ώπα...ώπα ομορφιές. Και μένα μου άρεσε πολύ...Πειράζει που δεν μου κάνει τόση εντύπωση;
Το φτιάχνανε στα μέρη μου...Τί μου θύμισες...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- jellojina
- rafaela11
- Joji
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.