Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
24-05-22
11:16
Βρε...θα σοβαρευτείς ;Και πολύ τους είναι...
Πάω να στρώσω την ιστορία, να γυρίσει σε μια ωραία ιστορία αγάπης...και με γειώνεις...
Υ.Γ. Πλακίτσα σού κάνω έτσι ;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,949 μηνύματα.
24-05-22
11:20
Περίμενα να είναι ρομαντικά τα τριαντάφυλλα με άρωμα ζουμπουλιού...
Guest 709611
Επισκέπτης
24-05-22
11:21
Χαχαχαχαχαχαχαααα...Περίμενα να είναι ρομαντικά τα τριαντάφυλλα με άρωμα ζουμπουλιού...
Έχεις δίκιο. Σε πίεσα, μάλλον, αρκετά και να ΄τα μας, τώρα...
Αχταρμάς από αρώματα...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,949 μηνύματα.
24-05-22
11:24
Τώρα θα ήθελα να φάω μια φασουλάδα με γεύση παστιτσιου αλλά φοβάμαι την αντίδραση της Ίον...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,204 μηνύματα.
24-05-22
11:29
Άσε τις φασολάδες. 'Εχω ριξει φέτα σε παστίτσιο που έφτιαξα (κλεμμένο φυσικά απο Πετρετζίκη) και τα σπασε!Τώρα θα ήθελα να φάω μια φασουλάδα με γεύση παστιτσιου αλλά φοβάμαι την αντίδραση της Ίον...
Guest 709611
Επισκέπτης
24-05-22
11:32
Παραλλαγή...λέγεται αυτό και είναι μια χαρά. Αυτό που έκανες, εννοώ...Άσε τις φασολάδες. 'Εχω ριξει φέτα σε παστίτσιο που έφτιαξα (κλεμμένο φυσικά απο Πετρετζίκη) και τα σπασε!
Το παστίτσιο τί είναι, στην ουσία ; Μακαρόνια με κιμά, αλλά με μπεσαμέλ...
Και με τα μακαρόνια με κιμά...ταιριάζει πολύ η φέτα...
Έλα...και μας ανοίγετε την όρεξη, πρωί - πρωί...
Τα σέβη μου...
juste un instant
Επιφανές μέλος
24-05-22
11:34
Ποια φέτα σας αρέσει;
Guest 709611
Επισκέπτης
24-05-22
11:36
Αααα...όλες οι φέτες είναι ωραίες : Δωδώνης, Τριπόλεως, Καλαβρύτων...
Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στη φέτα Ηπείρου (Καράλης)...
Έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στη φέτα Ηπείρου (Καράλης)...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,204 μηνύματα.
24-05-22
11:38
Άσε και μενα μου άνοιξε η όρεξη και σκέφτηκα να μπω κουζίνα για σουφλέ ή παστίτσιο μ αυτα που διαβαζω αλλά μετα θα πάει περίπατο η δίαιτα και δεν θέλω, έχω ριξει τρελή πειθαρχία και θα τα χάσω.Παραλλαγή...λέγεται αυτό και είναι μια χαρά. Αυτό που έκανες, εννοώ...
Το παστίτσιο τί είναι, στην ουσία ; Μακαρόνια με κιμάς, αλλά με μπεσαμέλ...
Και με τα μακαρόνια με κιμά...ταιριάζει πολύ η φέτα...
Έλα...και μας ανοίγετε την όρεξη, πρωί - πρωί...
Τα σέβη μου...
Και το σουφλέ το κάνω παραλλαγή με Adoro και λουκάνικα και διάφορα άλλα αλλάντικά και σάλτσες και μοιάζει σαν κλειστή πίτσα χωρίς ζύμες.
Μόνο ο αδερφός μου έχει δοκιμάσει για να με τιμήσει (εκει κατάλαβα πόσο με αγαπάει ο άτιμος).
Ζει ακόμα, χίλια χρόνια να ζήσει ο άνθρωπος.
ΥΓ: Ολες τις φέτες τρωω , αλλά οι δικοι μου με εχουν ψήσει να πάρω τη βαρελίσια Καλαβρύτων απο Σκλαβενίτη, ισυχριζόμενοι ότι τα σπάει.
juste un instant
Επιφανές μέλος
24-05-22
11:41
Εμένα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η Καλαβρύτων. Βέβαια δεν την αγόρασα από τον Σκλαβενίτη.
Guest 709611
Επισκέπτης
24-05-22
11:42
Καλά το πας...μια χαρά. Κοντεύει και μεσημεράκι...θα μας τρέξουν τα σάλια...Άσε και μενα μου άνοιξε η όρεξη και σκέφτηκα να μπω κουζίνα για σουφλέ ή παστίτσιο μ αυτα που διαβαζω αλλά μετα θα πάει περίπατο η δίαιτα και δεν θέλω, έχω ριξει τρελή πειθαρχία και θα τα χάσω.
Και το σουφλέ το κάνω παραλλαγή με Adoro και λουκάνικα και διάφορα άλλα αλλάντικά και σάλτσες και μοιάζει σαν κλειστή πίτσα χωρίς ζύμες.
Ναι, είναι ωραία η Καλαβρύτων. Από τις - λεγόμενες - κλασικές φέτες και ελαφρώς πικάντικη...ΥΓ: Ολες τις φέτες τρωω , αλλά οι δικοι μου με εχουν ψήσει να πάρω τη βαρελίσια Καλαβρύτων απο Σκλαβενίτη, ισυχριζόμενοι ότι τα σπάει.
juste un instant
Επιφανές μέλος
24-05-22
11:43
Και η Δωδώνης μου φαίνεται λίγο αλμυρή... Προτιμώ το κατσικίσιο τυρί.
Περιμένω μια αποστολή βιβλίου από 11:40 μέχρι 13:40...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Περιμένω μια αποστολή βιβλίου από 11:40 μέχρι 13:40...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
24-05-22
11:46
Και η Δωδώνης μου φαίνεται λίγο αλμυρή... Προτιμώ το κατσικίσιο τυρί.
Guest 709611
Επισκέπτης
24-05-22
11:47
Ναι. Δωδώνης, Καλαβρύτων, Τριπόλεως, Κεφαλλονιάς κ.λπ. είναι ολίγον τί πικάντικες (αυτό που λες αλμυρές...)...Και η Δωδώνης μου φαίνεται λίγο αλμυρή... Προτιμώ το κατσικίσιο τυρί.
juste un instant
Επιφανές μέλος
24-05-22
11:48
Θα προτιμούσα πικάντικη με καυτερό πιπέρι, καυτερή πιπεριά.Ναι. Δωδώνης, Καλαβρύτων, Τριπόλεως, Κεφαλλονιάς κ.λπ. είναι ολίγον τί πικάντικες (αυτό που λες αλμυρές...)...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Για ανεπαφη παραλαβή μου έστειλαν ένα PIN. Προφανώς θα το πω για να μην έχω να υπογράψω.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
24-05-22
11:54
juste un instant
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- charmander
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- jellojina
- Joji
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.