Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
23-05-22
18:00
Δηλαδή; Τι έγινε; Χάθηκα.
23-05-22
19:35
Γιατί τι αποθηκεύεις
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,897 μηνύματα.
23-05-22
19:46
Ας πάρετε ένα δείγμα (πολύ μικρό δείγμα )Γιατί τι αποθηκεύεις
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
23-05-22
19:50
Ε ΟΧΙ
23-05-22
19:56
Α εντάξει άλλο νόμιζα
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-05-22
21:01
Έχω πεθάνει στα γέλια με την...ιστορία με 3-4 λέξεις ο καθένας...
Καλέ, εσείς χαραμίζεστε...Τί κουνούπια (που δίνουν ξανάστροφες...), τί ελέφαντες on diet...και δε συμμαζεύεται...
Ένας δράκος λείπει, βρε παιδιά, να 'ρθει να δέσει...
Να κάτι τέτοια διαβάζουν...οι απέναντι και μας κρεμάνε κουδούνια...
Καλέ, εσείς χαραμίζεστε...Τί κουνούπια (που δίνουν ξανάστροφες...), τί ελέφαντες on diet...και δε συμμαζεύεται...
Ένας δράκος λείπει, βρε παιδιά, να 'ρθει να δέσει...
Να κάτι τέτοια διαβάζουν...οι απέναντι και μας κρεμάνε κουδούνια...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
23-05-22
21:10
Τιμή μας και καμάρι μαςΝα κάτι τέτοια διαβάζουν...οι απέναντι και μας κρεμάνε κουδούνια
και με την κουδουνάρα μας.
Guest 709611
Επισκέπτης
23-05-22
21:13
Και για πες μου, καμάρι μου, το πιράνχας τελικά θα πάει στον οδοντίατρο ή το ακυρώνει το ραντεβού ;Τιμή μας και καμάρι μας
και με την κουδουνάρα μας.
Ζωγραφίζεις σήμερα, φίλη μου...
Έκλαψαν τα μάτια μου, απ' τα γέλια...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
23-05-22
21:18
ΕυχαριστώΚαι για πες μου, καμάρι μου, το πιράνχας τελικά θα πάει στον οδοντίατρο ή το ακυρώνει το ραντεβού ;
Ζωγραφίζεις σήμερα, φίλη μου...
Όσο για το ερώτημά σου, θα απαντηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,897 μηνύματα.
23-05-22
21:53
Ε όχι, δεν είναι και tumblrΑ εντάξει άλλο νόμιζα
Οι μύστες ξέρουν ότι κάνω λόγο για το παλιό, καλό (?) tumblr
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:01
@Υδροχόος; θέλω να πιστεύω οτι δεν παρεξηγήθηκες που υπενθυμίζω καμιά φορά τους κανόνες του παιχνιδιού.
Βλέπεις, έχω το.... κουσούρι να αντιμετωπίζω τα παιχνίδια με τη σοβαρότητα που τα βλέπει ένα παιδί.
Βλέπεις, έχω το.... κουσούρι να αντιμετωπίζω τα παιχνίδια με τη σοβαρότητα που τα βλέπει ένα παιδί.
Guest 709611
Επισκέπτης
23-05-22
22:05
Καλή μου, Αλέξα, δεν υπήρχε περίπτωση να παρεξηγηθώ. Με την καμία...@Υδροχόος; θέλω να πιστεύω οτι δεν παρεξηγήθηκες που υπενθυμίζω καμιά φορά τους κανόνες του παιχνιδιού.
Γνωρίζεις, αλλωστε, πόσο εκτιμώ αυτό σου το 'χάρισμα'. Το να μας επαναφέρεις στην τάξη...
Οπότε, προχώρα όπως είσαι...
Και σ' αυτό το σημείο να πω ότι ο @juste un instant ..με παρέσυρε...
23-05-22
22:05
2014.Ε όχι, δεν είναι και tumblr
Οι μύστες ξέρουν ότι κάνω λόγο για το παλιό, καλό (?) tumblr
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,949 μηνύματα.
23-05-22
22:07
Τρεις με τέσσερις λέξεις λέει ο τίτλος και η πρώτη διδαξασα βάζει πέντε. Ε, να μην μπερδευτούμε;Καλή μου, Αλέξα, δεν υπήρχε περίπτωση να παρεξηγηθώ. Με την καμία...
Γνωρίζεις, αλλωστε, πόσο εκτιμώ αυτό σου το 'χάρισμα'. Το να μας επαναφέρεις στην τάξη...
Οπότε, προχώρα όπως είσαι...
Και σ' αυτό το σημείο να πω ότι ο @juste un instant ..με παρέσυρε...
Τελικά μέχρι πέντε βάζουμε;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,204 μηνύματα.
23-05-22
22:08
Θα χεστούμε νυχτιατικο, πρωτη φορα μπήκα να παίξω και μου βαλε τετοιο κωλοδάχτυλο που μου βγήκε απο τα ρουθούνια για 2 ρημαδες λέξεις.
ΟΥΦ.
ΟΥΦ.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:11
Βάλτε και 10 λέξεις. Αρκεί οι κανόνες να τηρούνται!
Guest 709611
Επισκέπτης
23-05-22
22:12
Σε άρλεκιν πάει η ιστορία (με τον Ταίπρα)...
Καλύτερα, να φύγουν κι οι κατσαριδες...
Καλύτερα, να φύγουν κι οι κατσαριδες...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:15
Δεν φεύγω!Καλύτερα, να φύγουν κι οι κατσαριδες...
Joji
Επιφανές μέλος
23-05-22
22:19
Θέλω να ρίξω έναν ύπνο 5 χρόνων αυτή τη στιγμή. Πότε πήγε 10:20;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- jellojina
- rafaela11
- Joji
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.