Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
23-05-22
23:43
Άμα είσαι καταυλακιώτισσα κι εσύ, είμαστε συγχωριανές κατά κάποιο τρόπο..Ώπα...ώπα ομορφιές. Και μένα μου άρεσε πολύ...
Το φτιάχνανε στα μέρη μου...Τί μου θύμισες...
Btw, κάτι για οματιά έχεις ακούσει κάτι;
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-05-22
23:45
Ναι, το είχαμε πει και στο παρελθόν...Άμα είσαι καταυλακιώτισσα κι εσύ, είμαστε συγχωριανές κατά κάποιο τρόπο..
Κάπου προς Κουρούτα μεριά είμαι...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
23-05-22
23:47
Πού είναι η Κουρούτα (γιατί εκτός από ανιστόρητη, είμαι και αγεωγράφητη )Ναι, το είχαμε πει και στο παρελθόν...
Κάπου προς Κουρούτα μεριά είμαι...
Guest 709611
Επισκέπτης
23-05-22
23:48
Ελα, βρε φίλε. Δε ξέρεις την Κουρούτα ;Πού είναι η Κουρούτα (γιατί εκτός από ανιστόρητη, είμαι και αγεωγράφητη )
Σου είπα ένα πολύ χαρακτηριστικό μέρος του Ν. Ηλείας...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
23-05-22
23:49
Κουρούτα πάω διακοπές κάθε χρόνο, είναι υπέροχα
Guest 709611
Επισκέπτης
23-05-22
23:50
Εεε...ναι, είναι. Είναι υπέροχη...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,204 μηνύματα.
23-05-22
Ειπα να το πω πριν αλλά δεν ηθελα να φαω κι άλλο έλεος.Πού είναι η Κουρούτα (γιατί εκτός από ανιστόρητη, είμαι και αγεωγράφητη )
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
Όμοροι νομοί. Εμένα η καταγωγή από Μεσσηνία.Ελα, βρε φίλε. Δε ξέρεις την Κουρούτα ;
Σου είπα ένα πολύ χαρακτηριστικό μέρος του Ν. Ηλείας...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
προς τι όμως τα μπολντ; Μπας κι είμαι και ανορθόγραφη;Ειπα να το πω πριν αλλά δεν ηθελα να φαω κι άλλο έλεος.
Guest 709611
Επισκέπτης
23-05-22
23:52
Ωραίος Νομός. Μου αρέσει πολύ η Μεσσηνία. Έχετε πολύ ωραία μέρη...Όμοροι νομοί. Εμένα η καταγωγή από Μεσσηνία.
Κι εγώ από καταγωγή...ακροβατώ ανάμεσα σε Ηλεία και Λακωνία...
23-05-22
23:54
Το μισό φόρουμ είναι από την Πελοπόννησο κ το άλλο από τη Θεσσαλονίκη
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:54
κι εγώ ανάμεσα σε Μεσσηνία κι Αρκαδία
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,204 μηνύματα.
24-05-22
00:02
Αναμένουμε τα ακριβή ποσοστά συνιδιοκτησίας των νομών επι εσου, ώστε να καταχωρηθεί η πληροφορία στα δέοντα κατάστιχα και να προσαρμοστεί η πορεία της συζητήσεως ανάλογα.κι εγώ ανάμεσα σε Μεσσηνία κι Αρκαδία
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
24-05-22
00:18
Είστε να παίξουμε, 2 αλήθειες ένα ψέμα;
Guest 709611
Επισκέπτης
24-05-22
00:21
Ωραίο ακούγεται. Μα δε ξέρω πώς παίζεται...Είστε να παίξουμε, 2 αλήθειες ένα ψέμα;
Joji
Επιφανές μέλος
24-05-22
01:12
Δεν πειράζει… Αύριο. Που θα είμαστε όλοι εδώ. Καληνύχτα!Ωραίο ακούγεται. Μα δε ξέρω πώς παίζεται...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,949 μηνύματα.
24-05-22
10:04
Το μισό φόρουμ είναι από την Πελοπόννησο κ το άλλο από τη Θεσσαλονίκη
Guest 709611
Επισκέπτης
24-05-22
10:34
Εντάξει, @Aleksa ...μού έκανες ζημιά, χθες βράδυ...
Έχω πολλές εικόνες από Καλαμάτα, ως μικρή, τα καλοκαίρια. Θυμήθηκα την αδερφή της γιαγιούλας μου, να τσιγαρίζει φρέσκο δικό της βούτυρο στην κατσαρόλα (μοσχοβόλαγε ο τόπος, Παναγία μου...), ύστερα να ρίχνει τα λαζάνια (φτιάχνετε πολλά τέτοια ωραία, εκεί...) και στο τέλος μυζήθρα !!!
Μάνα μου, μάνα μου...
Υ.Γ. Λιμπίστηκα και τα παστέλια σας...
Έχω πολλές εικόνες από Καλαμάτα, ως μικρή, τα καλοκαίρια. Θυμήθηκα την αδερφή της γιαγιούλας μου, να τσιγαρίζει φρέσκο δικό της βούτυρο στην κατσαρόλα (μοσχοβόλαγε ο τόπος, Παναγία μου...), ύστερα να ρίχνει τα λαζάνια (φτιάχνετε πολλά τέτοια ωραία, εκεί...) και στο τέλος μυζήθρα !!!
Μάνα μου, μάνα μου...
Υ.Γ. Λιμπίστηκα και τα παστέλια σας...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κάτι μου θυμίζει, αμυδρά. Κάτι σα χοιρινή συκωταριά δεν είναι ; Μοιάζει, οπτικά, με το λουκάνικο...Btw, κάτι για οματιά έχεις ακούσει κάτι;
24-05-22
10:41
Πήγα πριν 2 χρονια στην Καλαμάτα... πολύ ωραία !!!
Guest 709611
Επισκέπτης
24-05-22
11:11
Βασίλη (@juste un instant ...) θα με τρελάνεις ;
Τα...μαγιάτικα τριαντάφυλλα μύρισαν σα ζουμπούλια ;
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,949 μηνύματα.
24-05-22
11:15
Και πολύ τους είναι...Βασίλη (@juste un instant ...) θα με τρελάνεις ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- jellojina
- rafaela11
- Joji
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.