Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
23-05-22
22:20
αυτοί ! 1-0ΠΧΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΡΕ;;;
Βρε συ, άμα ορίσουμε Χ αριθμό λέξεων να είμαστε συνεπείς, τι άλλο;
Τόοοοσο δύσκολο πχιά;
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-05-22
22:21
Μείνε...οκ. Έφυγε ο Ταίπρας...Δεν φεύγω!
Κι ότι πήγαινε να γίνει βίπερ Νόρα, το γύρισαν...στα επείγοντα...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,204 μηνύματα.
23-05-22
22:22
NE!αυτοί ! 1-0
Βρε συ, άμα ορίσουμε Χ αριθμό λέξεων να είμαστε συνεπείς, τι άλλο;
Τόοοοσο δύσκολο πχιά;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
23-05-22
22:23
Θελω να μου ρίξουν....Θέλω να ρίξω έναν ύπνο 5 χρόνων αυτή τη στιγμή. Πότε πήγε 10:20;
ένα μασάζ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,204 μηνύματα.
23-05-22
22:23
Για μασαζ δεν ξερω, πυρηνική σου ριχνω άνετα να ησυχάσουμεΘελω να μου ρίξουν....ένα μασάζ
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:24
'Εχε χάρη που μου είσαι συμπαθήςΓια μασαζ δεν ξερω, πυρηνική σου ριχνω άνετα να ησυχάσουμε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:29
Τι γνώμη έχεις για την Βυζαντινη Αυτοκρατορία;'Εχε χάρη που μου είσαι συμπαθής
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:29
Συμπαθητική μου ακούγεται κι αυτή.Τι γνώμη έχεις για την Βυζαντινη Αυτοκρατορία;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:30
Δε μου αρκεί. Μιλάμε για την καλύτερη αυτοκρατορια ολων των εποχών.Συμπαθητική μου ακούγεται.
Ξαναπες.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:32
Είναι η καλύτερη αυτοκρατορία όλων των εποχών.Δε μου αρκεί. Μιλάμε για την καλύτερη αυτοκρατορια ολων των εποχών.
Ξαναπες.
Ασύγκριτη, μοναδική, ανεπανάληπτη...Τιμή και δόξα...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:33
Είσθε καταπληκτική.Είναι η καλύτερη αυτοκρατορία όλων των εποχών.
Ασύγκριτη, μοναδική, ανεπανάληπτη...Τιμή και δόξα...
Σας ευχαριστώ. Δεν θα σας κονιορτοποιήσω απόψε.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
23-05-22
22:33
Ειλικρινά, και εγώ. Διαβάζω Χημεία από το πρωί, επανάληψη, έχω κάψει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο.Θελω να μου ρίξουν....ένα μασάζ
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:35
Τι ομορφιές!!Ειλικρινά, και εγώ. Διαβάζω Χημεία από το πρωί, επανάληψη, έχω κάψει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο.
View attachment 102883
Όχι το βιβλίο της χημείας φυσικά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ευχαριστώ Πολυχρονεμένε Αυτοκράτορά μου, καμάρι του ΒυζαντίουΕίσθε καταπληκτική.
Σας ευχαριστώ. Δεν θα σας κονιορτοποιήσω απόψε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:40
Το πολυχρονεμενε πάει στον αισχρό Σουλτάνο. Οι Αυτοκράτορες ήταν Θεόσταλτοι.Ευχαριστώ Πολυχρονεμένε Αυτοκράτορά μου, καμάρι του Βυζαντίου
Συγχωρείστε.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,053 μηνύματα.
23-05-22
22:41
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:44
Σας ευχαριστώ. Δείξατε Έλεος στην ταπεινή υπήκοο, καθότι ιστορία είχε μονίμως κάτω της βάσηςΤο πολυχρονεμενε πάει στον αισχρό Σουλτάνο. Οι Αυτοκράτορες ήταν Θεόσταλτοι.
Συγχωρείστε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:50
Η έμφαση στο ταπεινή. Ετσι να ξερετε και τη θέση σας εδω μεσα μπροστα μου.Σας ευχαριστώ. Δείξατε Έλεος στην ταπεινή υπήκοο, καθότι ιστορία είχε μονίμως κάτω της βάσης
ΠΛΕΜΠΑΙΟΙ.-
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
22:52
ΠΛΕΪΜΠΟΪΗ έμφαση στο ταπεινή. Ετσι να ξερετε και τη θέση σας εδω μεσα μπροστα μου.
ΠΛΕΜΠΑΙΟΙ.-
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:03
Δεν έπαιρνα ποτε τετοια περιοδικά παραδοξως. (κανα δυο μονο)ΠΛΕΪΜΠΟΪ
Μονο αυτα με τους δεινόσαυρους που τους συναρμολογούσα μετα και ηταν πολύ γαμάτο.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
23-05-22
23:05
Άραγε κυκλοφορούν ακόμα αυτά τα περιοδικά στον αιώνα του ίντερνετ; (ρητορική ερώτηση ίσως)Δεν έπαιρνα ποτε τετοια περιοδικά παραδοξως. (κανα δυο μονο)
Μονο αυτα με τους δεινόσαυρους που τους συναρμολογούσα μετα και ηταν πολύ γαμάτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- Kate1914
- nearos
- Hased Babis
- jellojina
- rafaela11
- Joji
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.