Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
25-04-22
11:24
Ξανθιά δεν είσαι?Ναι προπάντων μοντέλα...
Τη φάση ασχημοπαπο την περνάμε όλοι, απλά το θέμα είναι ότι δε γινόμαστε 100% κύκνοι όλοι μας
Θυμάμαι που ήθελα ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια (καταραμένη Μπάρμπι) λες και θα άλλαζε κάτι
Μια και εγώ απ' τα ίδια , ασχημόπαπο μια ζωή .Μην ξεχάσω και το στυλ φράντζα και κατεβασμένο παντελόνι στον κωλο να νιώσουμε αμερικανια και έτσι
Ε ρε πρόβατο
25-04-22
11:25
Μ αρέσει που την είδες κ σε φωτόΞανθιά δεν είσαι?
Μια και εγώ απ' τα ίδια , ασχημόπαπο μια ζωή .Μην ξεχάσω και το στυλ φράντζα και κατεβασμένο παντελόνι στον κωλο να νιώσουμε αμερικανια και έτσι
Ε ρε πρόβατο
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
25-04-22
11:27
Νοπ, καστανήΞανθιά δεν είσαι?
Ε ρε πρόβατο
Ναι λολΜ αρέσει που την είδες κ σε φωτό
Μπορεί να ήταν ασπρόμαυρη αλλά το ότι δεν ήμουν ξανθιά έβγαζε μάτι χαχαχαχα
Απλά έχει περάσει τόσος καιρός οπότε λογικό να μη θυμάται.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
25-04-22
11:45
......αντί να βάλει μια κανονική να την θαυμάσουμε έβαλε ασπρόμαυρηΜ αρέσει που την είδες κ σε φωτό
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
25-04-22
12:22
Εντάξει μάνα μου στις 31... Απριλίου θα ανεβάσω έγχρωμη, να περιμένεις.........αντί να βάλει μια κανονική να την θαυμάσουμε έβαλε ασπρόμαυρη
*Μόλις διάβασα το μηνυμα σου άλλη απάντηση μου ήρθε πρώτη στο μυαλό (κινείτο στο ίδιο μήκος κύματος με τις συνηθισμένες μου), αλλά είπα μέρα που είναι ας αφήσω να πέσει και τίποτα κάτω
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
13:00
για pre-publication post πως μπορω να εχω προσβαση ?Εντάξει μάνα μου στις 31... Απριλίου θα ανεβάσω έγχρωμη, να περιμένεις...
*Μόλις διάβασα το μηνυμα σου άλλη απάντηση μου ήρθε πρώτη στο μυαλό (κινείτο στο ίδιο μήκος κύματος με τις συνηθισμένες μου), αλλά είπα μέρα που είναι ας αφήσω να πέσει και τίποτα κάτω
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
13:07
Φβ Πακ Πακουλιδουγια pre-publication post πως μπορω να εχω προσβαση ?
ΚαΝε Με ΑνΤ ΚοΚλΕ!
Btw o Απρίλης δεν έχει 31...
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
13:15
Φβ Πακ Πακουλιδου
ΚαΝε Με ΑνΤ ΚοΚλΕ!
Το emoji μας περιγραφειBtw o Απρίλης δεν έχει 31...
25-04-22
13:45
Θαυμασμό το λέμε τώρα......αντί να βάλει μια κανονική να την θαυμάσουμε έβαλε ασπρόμαυρη
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
14:03
Αχ, μπερδεύτηκα έτσι με λένε στο dod
Fun fact: Το username μου στον καινουργιο μου λογαριασμό στο dod (τον παλιό δεν το θυμάμαι ) όντως έχει μέσα και το "pak"
Υ. Γ Καλά δεν παίζει να με βρείτε γι'αυτό το είπα, αλλά και να με βρει κάποιος κλαιν, σιγά τον λογαριασμό. Απλά τρολάρω εκεί αχαχαχ
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
14:30
Αφού συνδέεται με φβΑχ, μπερδεύτηκα έτσι με λένε στο dod
Fun fact: Το username μου στον καινουργιο μου λογαριασμό στο dod (τον παλιό δεν το θυμάμαι ) όντως έχει μέσα και το "pak"
Υ. Γ Καλά δεν παίζει να με βρείτε γι'αυτό το είπα, αλλά και να με βρει κάποιος κλαιν, σιγά τον λογαριασμό. Απλά τρολάρω εκεί αχαχαχ
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
14:31
Μπορείς να φτιάξεις και με μαιλΑφού συνδέεται με φβ
Δεν έχω καν φβ
25-04-22
14:32
Τι είναι Ντοντ ????
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
14:36
Γράψε στο γκουγκλ dodΤι είναι Ντοντ ????
Εχει διάφορα παιχνίδια και πολλούς πεφτουλες στο τσατ.
Αν φτιάξεις να ξέρεις οτι είναι φουλ πορνοδιεστραμμενα τα πμ και ότι η μέση κοπέλα χωρίς φώτο δεν είναι κοπέλα.
Βέβαια και γω κοπέλα χωρίς φώτο είμαι, αλλά βλέπεις οτι και πάλι τρολ είμαι
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
14:41
Ποιος την πέφτει απο Ντοντ λολ
Πόσους πόντους έχεις ?
Πόσους πόντους έχεις ?
25-04-22
14:43
Μπήκα λίγο ως επισκέπτρια. Δεν κατάλαβα κ πολλά πάντως στο τσατ δε λέγανε κάτι κακό χρόνια πολλά έλεγαν.
Το ντισκορντ είναι ΠΟΛΥ χειρότερο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εδώ στο ντισκορντ μου έστειλε με το καλησπέρα σας ο άλλος ... Άντε μη πω τι. Ουστ ανώμαλοι.Ποιος την πέφτει απο Ντοντ λολ
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
14:45
Γιατί να έχει κάποιος ντισκορντΜπήκα λίγο ως επισκέπτρια. Δεν κατάλαβα κ πολλά πάντως στο τσατ δε λέγανε κάτι κακό χρόνια πολλά έλεγαν.
Εδώ στο ντισκορντ μου έστειλε με το καλησπέρα σας ο άλλος ... Άντε μη πω τι. Ουστ ανώμαλοι.
25-04-22
14:47
Έλα μου ντε το διέγραψα χάλια ήταν βλακείες έλεγαν .Γιατί να έχει κάποιος ντισκορντ
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
14:47
Ενα δείγμα από τα κριντζ πμ μουΠοιος την πέφτει απο Ντοντ λολ
Είμαι νεουδι όπως προείπα οπότε δεν έχω τίποταΠόσους πόντους έχεις ?
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
14:48
Δεν θέλω να μάθω σε τι σέρβερ μπηκες ΙωαννίδουΈλα μου ντε το διέγραψα χάλια ήταν βλακείες έλεγαν .
Πριν ρε μπρο ,πόσους πόντους ειχεςΕνα δείγμα από τα κριντζ πμ μου
View attachment 101375
Είμαι νεουδι όπως προείπα οπότε δεν έχω τίποτα
View attachment 101374
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- nearos
- Joji
- charmander
- jellojina
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.