Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
25-04-22
16:09
Πρωτον, γιατί β πληθυντικό;Το εχετε μαμησει το φορουμ κυριολεκτικα .....
Δεύτερον και εγώ όταν έγινα μέλος δεν ήξερα τι συμβαίνει εδώ μέσα λολ. Αλλά εφόσον κανένας δεν προσβάλλει τη δημόσια αιδώ δε μου πέφτει λόγος όπως είπα και παραπάνω
25-04-22
16:24
Τι εννοείς καλό μου ????Το εχετε μαμησει το φορουμ κυριολεκτικα .....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κ γτ να το κάνεις από φωτογραφίες αυτό ?Καταρχάς στο άκυρο δεν δουλεύει το παιχνίδι .Είμαι της άποψης ότι θέλει λίγο μυστήριο και σιγά σιγά να αποκαλύπτεις το σώμα στην άλλη για να αρχίσει την δουλειά της η φαντασία και ποτέ μα ποτέ κάτω απ' την μέση .......
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
25-04-22
16:29
Γιατί μόνο εκεί γίνεταιΚ γτ να το κάνεις από φωτογραφίες αυτό ?
25-04-22
16:30
Τι??? Και κανονικά γίνεται.Γιατί μόνο εκεί γίνεται
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
25-04-22
16:30
Πως ,για δωσε καμία ιδέα γιατί έχω ξεμείνειΤι??? Και κανονικά γίνεται.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
25-04-22
16:31
Ναι ας μην ξεχνάμε κιόλας οτι η Ιων είναι γνωστή γκουρού του σεξτινγκ αχαχαΠως ,για δωσε καμία ιδέα γιατί έχω ξεμείνει
Εννοεί ότι μπορεί να γίνει και χωρίς φώτο (τουλάχιστον αυτό κατάλαβα)
Υ. Γ Ωρε συννενόηση παπούτσι πάλι
25-04-22
16:32
Κατά 99% με ειρωνεύεσαι ωστόσο θα απαντήσω .Πως ,για δωσε καμία ιδέα γιατί έχω ξεμείνει
Εννοώ κατά τη διάρκεια ας πούμε του φιλιού μπορουν να γίνουν κάποιες κινήσεις επιπλέον
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
16:33
Μισο για λαιβ ή για σεξτινγκ λεμε; Με κάψατε και μένα
25-04-22
16:33
Εγώ εννοώ κανονικά .Μισο για λαιβ ή για σεξτινγκ λεμε; Με κάψατε και μένα
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
16:34
Και πως θα δει κάποια τι σώμα έχει ο άλλος ?Εννοεί ότι μπορεί να γίνει και χωρίς φώτο (τουλάχιστον αυτό κατάλαβα)
Αυτό είναι λαιβ....και στα λάιβ κρατάμε κλειστά φώτα και ματιαΚατά 99% με ειρωνεύεσαι ωστόσο θα απαντήσω .
Εννοώ κατά τη διάρκεια ας πούμε του φιλιού μπορουν να γίνουν κάποιες κινήσεις επιπλέον
Ιων μίλησε μας λίγο για τις εμπειρίες σου
Εγώ εννοώ σεξτινγκΕγώ εννοώ κανονικά .
25-04-22
16:36
Ναι γτ έχω κ πολλές .Και πως θα δει κάποια τι σώμα έχει ο άλλος ?
Αυτό είναι λαιβ....και στα λάιβ κρατάμε κλειστά φώτα και ματια
Ιων μίλησε μας λίγο για τις εμπειρίες σου
Εγώ εννοώ σεξτινγκ
Γτ κλειστά φώτα??
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
16:37
Ε τι βίντεο θα τραβάς για να τα έχεις ανοιχτά ?Γτ κλειστά φώτα?
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
16:37
Νομίζω είναι ανάλογα τα γούστα κάποιοι μπορούν να λειτουργήσουν και με τη φαντασία τους. Ισα ισα που μερικοί το προτιμούν.Και πως θα δει κάποια τι σώμα έχει ο άλλος ?
Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας και με φώτο και χωρίς μπορεί να γίνει. Τουλάχιστον σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει μετά από ΣοΒαΡη έρευνα μεταξύ των γνωστών μου αχαχαχα
JesusΕ τι βίντεο θα τραβάς για να τα έχεις ανοιχτά ?
25-04-22
16:38
Βρε εννοώ κανονικά εγώ.Ε τι βίντεο θα τραβάς για να τα έχεις ανοιχτά ?
Εννοώ πως ας πούμε μπορούν να πιαστούν κάποια σημεία κ να βγουν κάποια ρούχα.
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
16:40
Εγώ μιλάω καθαρά για σεξτινγκ .....εκει θέλει να δείχνεις σιγά σιγά και πότε κάτω απ' την μέσηΝομίζω είναι ανάλογα τα γούστα κάποιοι μπορούν να λειτουργήσουν και με τη φαντασία τους. Ισα ισα που μερικοί το προτιμούν.
Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας και με φώτο και χωρίς μπορεί να γίνει. Τουλάχιστον σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει μετά από ΣοΒαΡη έρευνα μεταξύ των γνωστών μου αχαχαχα
Ναι εκεί δεν θα βλέπεις κάτι ,γιατί θα φασωνεσαι και θα έχεις κλειστά μάτιαΒρε εννοώ κανονικά εγώ.
Εννοώ πως ας πούμε μπορούν να πιαστούν κάποια σημεία κ να βγουν κάποια ρούχα.
Εκτός και αν το αγόρι έχει δει magic mike
Πολύ ενδιαφέρον να δω τσατ που θα περιγραφούν τα σώματα τουςΔεν υπάρχει κάποιος κανόνας και με φώτο και χωρίς μπορεί να γίνει
25-04-22
16:42
Εγώ μίλησα κ για αφή όχι μόνο όραση !!!Εγώ μιλάω καθαρά για σεξτινγκ .....εκει θέλει να δείχνεις σιγά σιγά και πότε κάτω απ' την μέση
Ναι εκεί δεν θα βλέπεις κάτι ,γιατί θα φασωνεσαι και θα έχεις κλειστά μάτια
Εκτός και αν το αγόρι έχει δει magic mike
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
16:43
Και γω για σεξτινγκ μιλάωΕγώ μιλάω καθαρά για σεξτινγκ .....εκει θέλει να δείχνεις σιγά σιγά και πότε κάτω απ' την μέση
Μισό να ζητήσω να σου στείλω (πλάκα κάνω φυσικά)Πολύ ενδιαφέρον να δω τσατ που θα περιγραφούν τα σώματα τους
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
16:45
Να με συγχωρείτε είμαι πολύ νέος για να ξέρω τόσες τεχνικές
25-04-22
16:46
Ποιος αναφέρθηκε σε τεχνικές ??Να με συγχωρείτε είμαι πολύ νέος για να ξέρω τόσες τεχνικές
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- nearos
- Joji
- charmander
- jellojina
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.