25-04-22
14:50
Πέσιμο είναι αυτό ??.Ενα δείγμα από τα κριντζ πμ μου
View attachment 101375
Είμαι νεουδι όπως προείπα οπότε δεν έχω τίποτα
View attachment 101374
Ένα 13χρονο με ρώτησε πόσο είσαι είπα18 και μου λέει ααααααα εσύ είσαι πολύ μεγάλη .έλεος δλδΔεν θέλω να μάθω σε τι σέρβερ μπηκες Ιωαννίδου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πριν ρε μπρο ,πόσους πόντους ειχες
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
25-04-22
14:51
Μπρο () το είχα στα 12 μου πού θες να θυμάμαι;Δεν θέλω να μάθω σε τι σέρβερ μπηκες Ιωαννίδου
Πριν ρε μπρο ,πόσους πόντους ειχες
Θα μετρήσουμε ποιος είχε περισσότερα; Ούτε αγοράκια γυμνασίου που μετράνε αλλά πράγματα δεν κάνουν έτσι
Ναι, όταν στο στέλνουν με το καλησπέρα σε πμ. Κάθε φορά που πατάω το πόδι μου δεχομαι πέντε έξι τέτοιαΠέσιμο είναι αυτό ??.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
25-04-22
14:51
Στα 18 του θα μετανιώσει για τις απαντήσεις του .....μικρός είναι ακόμαΠέσιμο είναι αυτό ??.
Ένα 13χρονο με ρώτησε πόσο είσαι είπα18 και μου λέει ααααααα εσύ είσαι πολύ μεγάλη .έλεος δλδ
Να μετρήσουμε αν είμαστε καλό ντουο ?Θα μετρήσουμε ποιος είχε περισσότερα
25-04-22
14:53
Στα 18 του θα μετανιώσει για τις απαντήσεις του .....μικρός είναι ακόμα
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,896 μηνύματα.
25-04-22
14:53
Ε πέστο τόση ώρα. Δεν είμαστε, στο υπογράφω!Να μετρήσουμε αν είμαστε καλό ντουο ?
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 9,846 μηνύματα.
25-04-22
14:56
Εγώ δεν υπογράφωΕ πέστο τόση ώρα. Δεν είμαστε, στο υπογράφω!
Τι έπαθες μαντάμ ?
25-04-22
14:57
Ούτε μαντάμ είμαι ούτε οι "αλήτες" μου αρέσουν .Εγώ δεν υπογράφω
Τι έπαθες μαντάμ ?
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
14:59
Τα διαμάντια στο κορμί της είναι όλα τα λεφτάΟύτε μαντάμ είμαι ούτε οι "αλήτες" μου αρέσουν .
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
15:00
Νομίζω ότι θα βαρεσουμε ρεκορ κριντζεριασης σήμερα
Ασχετο, αλλά Ιων τώρα που μπήκα για να στείλω σκριν στον Νικο έκανα τον εξής διάλογο
Μετά με έκανε μπλοκ αχαχαχαχα
Ασχετο, αλλά Ιων τώρα που μπήκα για να στείλω σκριν στον Νικο έκανα τον εξής διάλογο
Μετά με έκανε μπλοκ αχαχαχαχα
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
15:01
Ότι νάνε χαχαχαχΝομίζω ότι θα βαρεσουμε ρεκορ κριντζεριασης σήμερα
View attachment 101381
Μετά μου έκανε μπλοκ αχαχαχαχα
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
15:07
Ωρες ώρες τους τρολάρω, αλλά είναι και άλλες που αηδιάζω βλέποντας απλά τα πμΌτι νάνε χαχαχαχ
Το μόνο καλό είναι ότι δεν μπορούν να στείλουν φώτο, τουλάχιστον έτσι θυμάμαι
Υ. Γ Μέχρι και εδώ μέσα είναι πολύ μα πάρα πολύ πιο νορμαλ η φάση
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
15:09
Εγώ γιατί είμαι της άποψης ότι ανάλογα την φωτό αρέσουν στα κορίτσια ?Ωρες ώρες τους τρολάρω, αλλά είναι και άλλες που αηδιάζω βλέποντας απλά τα πμ
Το μόνο καλό είναι ότι δεν μπορούν να στείλουν φώτο, τουλάχιστον έτσι θυμάμαι
25-04-22
15:10
Στις περισσότερες όχι βέβαια ένας γνωστός μου είχε πει ότι μια του είχε ζητήσει .Εγώ γιατί είμαι της άποψης ότι ανάλογα την φωτό αρέσουν στα κορίτσια ?
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
15:11
Νομίζω ότι μιλάμε για το ίδιο είδος φώτο, οπότε θα πω ότι δύο πράγματα παίζουν ρόλο. Πρώτον το να έχεις ενημερωθεί για το τι πρόκειται να λάβεις (γιατι μπορεί να μη θέλεις να λάβεις λέω εγώ τώρα... ) και δεύτερον φυσικά ο αποστολέας.Εγώ γιατί είμαι της άποψης ότι ανάλογα την φωτό αρέσουν στα κορίτσια ?
Δεν πάει να πει ότι αμα είσαι προικισμένος μπορείς να στέλνεις από δω και κει φώτο και θα χοροπηδάνε από τη χαρά τους τα κοριτσάκια...
25-04-22
15:13
Ναι επίσης τι περιμένουν να πούμε ααααα τι ωραίο φούντωσα τώρα δλδ έλεος οι περισσότερες νομίζω τρομάζουμε.
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
15:14
Καταρχάς στο άκυρο δεν δουλεύει το παιχνίδι .Είμαι της άποψης ότι θέλει λίγο μυστήριο και σιγά σιγά να αποκαλύπτεις το σώμα στην άλλη για να αρχίσει την δουλειά της η φαντασία και ποτέ μα ποτέ κάτω απ' την μέση .......
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
15:16
Απλά στέλνεις ένα gif που γελάει και το πιο πιθανό είναι να κομπλαρουν με αποτέλεσμα να μειωθούν οι πιθανότητες να στείλουν και σε άλληΝαι επίσης τι περιμένουν να πούμε ααααα τι ωραίο φούντωσα τώρα δλδ έλεος οι περισσότερες νομίζω τρομάζουμε.
Α τώρα κατάλαβα. Ανέβασες χθες φώτο στο φιτνεσσ πάνω από τη μέση γιατί είσαι σε εκείνο το στάδιο στη σχέση σου με τον Ντέβιλ...Καταρχάς στο άκυρο δεν δουλεύει το παιχνίδι .Είμαι της άποψης ότι θέλει λίγο μυστήριο και σιγά σιγά να αποκαλύπτεις το σώμα στην άλλη για να αρχίσει την δουλειά της η φαντασία και ποτέ μα ποτέ κάτω απ' την μέση .......
Καλά το πάτε και εις ανώτερα θα σας ευχηθώ
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
15:19
ΠεθαναΑπλά στέλνεις ένα gif που γελάει και το πιο πιθανό είναι να κομπλαρουν με αποτέλεσμα να μειωθούν οι πιθανότητες να στείλουν και σε άλλη
Α τώρα κατάλαβα. Ανέβασες χθες φώτο στο φιτνεσ πάνω από τη μέση γιατί είσαι σε εκείνο το στάδιο στη σχέση σου με τον Ντέβιλ...
Καλά το πάτε και εις ανώτερα θα σας ευχηθώ
Ναι κάνουμε σεξτινγκ στο φιτνες
Pak
Επιφανές μέλος
25-04-22
15:22
Δε με ξαφνιάζει. Γέμισαν πια τα πμ*, λογικό μου φαίνεται να αρχίσει και στο δημόσιοΠεθανα
Ναι κάνουμε σεξτινγκ στο φιτνες
* Επειδή δεν ξέρω ποιοι θα διαβάσουν το μήνυμα μου θέλω να πω ότι δεν κατακρίνω αυτούς που κάνουν σεξτινγκ εδώ μέσα. Εφόσον αυτό θέλουν και είναι όλοι ενήλικες μεγεια τους και χαρά τους. Εμένα δε μου πέφτει λόγος
Nick890
Επιφανές μέλος
25-04-22
15:28
Το εχετε μαμησει το φορουμ κυριολεκτικα .....Δε με ξαφνιάζει. Γέμισαν πια τα πμ*, λογικό μου φαίνεται να αρχίσει και στο δημόσιο
* Επειδή δεν ξέρω ποιοι θα διαβάσουν το μήνυμα μου θέλω να πω ότι δεν κατακρίνω αυτούς που κάνουν σεξτινγκ εδώ μέσα. Εφόσον αυτό θέλουν και είναι όλοι ενήλικες μεγεια τους και χαρά τους. Εμένα δε μου πέφτει λόγος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- nearos
- Joji
- charmander
- jellojina
- American Economist
- Μήτσος10
- baffy
- Libertus
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.