Καλησπερα ή μαλλον καλημερα Παλερμο! Επειδη διαβασα το τελευταίο μήνυμα του Πουαρο, που οπως ειπα έπαιξε τελεια έχω να πω τα εξης, πριν ξημερώσει (μπορει να αργήσω να ξυπνήσω)
Για το ρολο που έχει ο Φωτης και ο Πουαρο... τι πιο σύνηθες να συμβεί, αναφέρουν οτι έχουν δυο σημαντικούς ρολους χωρις αποδειξη, περα απο το γεγονός οτι κόλλησαν στον Μεμ και γιατι άραγε και έπειτα ΙΣΩΣ στον Ουριηλ. Αν είχαν τον ρολο.... της κατίνας του χωριού, δεν θα ηταν σιγουροι τόσες μερες για το ποιοι ειναι οι μαφιοζοι εφόσον αναφέρουν εμενα τόσες μερες χωρις αποδειξη;
Εξήγησα ηδη το σχεδιο τους... Εξ αρχης θα είχαν βάλει στόχο την μανα
Το ότι η Kate με ψήφισε νωρίς το θεωρώ και εγώ ύποπτο, ειδικά από την στιγμή που δεν είχαμε προλάβει καν να ξεκινήσουμε. Βέβαια μετά άλλαξε την ψήφο της προς τον Micro.
Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη ημέρα το παιχνιδιού είνα λογικό το τοπίο να είναι θολό, και για αυτό και εγώ δεν έχω αποφασίσει ποιον θα ψηφίσω ακόμα.
Ετοιμάζουν σχεδιο για το μέλλον σε περίπτωση που αποκαλυφθεί ο ρόλος της Κειτ, μιας που η καρτα της αποκάλυψης κατά 80% χρησιμοποιείται την πρώτη μερα... οπως και της ανάστασης:
Και εγώ στεναχωρήθηκα με την Kate να πω την αλήθεια. Θεωρώ ότι ο Poirot έχει δίκιο, πρέπει να περιμένουμε την σημερινή δολοφονία ώστε να βγάλουμε άκρη.
Τι πιο ξεκαθαρο μηνυμα σε περιπτωση που επιστρέψει η ο Μιμος πάρει τον ρολο της (που περίμεναν να κάνει αλλα δεν εκανε!)
Διαβάστε το καλα! "Στεναχωρηθηκα με την Κειτ και θεωρώ οτι ο Πουαρο εχει δικιο"... ιδού οι μαφιοζοι μας με το μηνυμα. Μπορει να πει κάποιος οτι ηταν απλή σύμπτωση
Λοιπόν θα ψηφίσω προσωρινά τον
@Pyotr_Krasnov καθαρά και μόνο επειδή δεν έχει γράψει τίποτα σήμερα. Μπορεί να είναι τυχαίο βέβαια και να είναι πολίτης, για αυτό τον λόγο λέω ότι τον ψηφίζω προσωρινά.
Η αποχώρηση της Kate θεωρώ ότι δεν θα βγει σε καλό στους πολίτες και τείνω να πιστέψω ότι είναι ειλικρινής στα τελευταία της λόγια. Η "καταδίκη" της δεν βασίστηκε σε σοβαρά επιχειρήματα. Θα μου πείτε, κι ο Pyotr να έφευγε, το ίδιο θα ίσχυε.
Θα αλλάξω κι εγώ την ψήφο μου και θα την κατευθύνω στον Pyotr_Krasnov, όχι επειδή έχω κάποιο στοιχείο εναντίον του, αλλά για να αναγκαστεί λίγο να εκτεθεί και να μας πει κάτι.
Μην μου πείτε οτι μονο εγω βλεπω την τυχαία εντός εισαγωγικών συνεργασία απο την πρωτη μερα. Δηλαδη έλεος, ας μην συζητήσω παλι (Ναι Πουαρο κάποια πράγματα βγάζουν μάτι) για τον μπλοκαδορο μας τον Κουγκαμι
Όπως είχε εξελιχθεί το παιχνίδι, κατηγορίες άρχισα να δέχομαι από Poirot, Reader, Ουριήλ, American. Τείνω να πιστεύω πως υπάρχει ένας (ίσως και περισσότεροι)
Παροτι που ειμαι μέσα, πείτε μου, ειτε μαφιοζοι πρέπει να ειναι ειτε soulmates τέτοια ευθυγράμμιση αποψεων ούτε δίδυμοι δεν την έχουν...
Και τελος (για τωρα) παμε στον καημένο τον Μεμετσι... που τον έφαγαν άδικα και λενε οτι συνεργαζόμαστε.
Ψηφιζω την KATE1914, οχι οτι εχω καποιον ιδιαιτερο λογο, μεχρι να απαντησουν ολοι φυσικα θα αλλαξω (μπορει)
Για τωρα επειδη δεν ξερω πόσο ενεργός θα ειμαι αυριο το πρωί ψηφίζω τον Meme για αυτονόητους λογους, θα κοιτάξω περισσοτερο τα μηνυματα του για σιγουριά
Ε δηλαδη ελεος, μου φαινεται σαν οι αγαπητοί μαφιοζοι να λενε οτι δεν ειμαι τόσο έξυπνος, ποιος μαφιοζος θα ψηφιζε την μανα πρωτη πρώτη και τον Μεμ δεύτερο σε μια κρίσιμη μερα οπου ο ίδιος με έβαλε σε ισοψηφια;;;
Αυτα για τωρα. Δείτε ολα τα μηνυματα Ριντερ, συγκατοικε και Ραφαελα, δειτε ποιος μιλάει με επιχειρήματα και ποιοι μιλούν με χαρακτηρισμους και με συναισθήματα για να ψηφίσετε πολίτη...
Ψηφίζω
American Economist