Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 8)

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.781 μηνύματα.
Εγώ γιατί να μείνω τελευταία δεν έχω καταλάβει ακόμα 😂😂😂

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.679 μηνύματα.
Παρακαλώ μην επηρεάζεις τον συγκάτοικο μου οπως προσπάθησες πολλές φορές με την Ραφαελα εχτες... μην υποβοσκουμε κιόλας

Ρε φιλαράκι δεν πείθεις πλέον. Φως φανάρι είναι από τον τρόπο που γράφεις.

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.679 μηνύματα.

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.
Ή αγαπητέ Πουαρο.

Διώχνεις εμενα, διώχνεις την Ριντερ την Παρασκευη ή μάλλον ο Φωτης την διώχνει, έπειτα μένει Ραφαελα και Πυοτρ. Διώχνετε Πυοτρ επειδη ξέρετε τον ρολο της Ραφαελας και κερδίζετε.
Εγώ δεν έχω καταλήξει στους ρόλους του τρίπτυχου Reader/Pyotr/rafaela, εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος για τη Ραφαέλα δεν ξέρω. Είμαι σίγουρος ότι εσύ έχεις καταλάβει και τον δικό μου ρόλο και τον ρόλο του Αμέρικαν, γι' αυτό θες να μας διώξεις με ψηφοφορία, ξέρεις ότι είναι σέιφ.

Αν και με αυτά που διαβάζω από τον @Pyotr_Krasnov αρχίζω να υποπτεύομαι ότι έχει συγκεκριμένο ρόλο και έχει μπερδευτεί.

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.515 μηνύματα.
Ρε φίλε μέχρι χθες ψήφιζες μαζικά τον Memetchi που συνεργάζονταν με τον Ουριήλ.
Αυτό είναι ψέμα. Ποτέ δεν συνεργάστηκα με τον Μεμε. Εσύ και ο Πουαρο λέγατε συνεχως "ο Ουριηλ ειναι υποπτος, δεν γνωρίζω γιατί" καθώς ψηφιζατε τον Μεμετσι, τι να εκανα, να περίμενα να με φάτε σημερα;

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 939 μηνύματα.
Τον Memetchi τον θεωρουσα υποπτο στην μαφια, τον Ουριηλ ποτε, τον Ουριηλ τον ειχα παντα πολιτη.

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...