Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 974 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.831 μηνύματα.
24-12-25
21:23
Και τι... Την πρωτη μερα με ειχες ψηφισει και συ και ο Poirot ενω η Kate ηταν μαφια... Αρα ; Ενω ο Ουριηλ δεν. Γιατι ηταν 4-3, δεν αλλαξε κανενας σας ψηφο για ισοψηφια ή κατι.
Τώρα αλήθεια;; Συγκρίνεις την πρώτη ημέρα που όλοι μας παίζαμε στα τυφλά επειδή δεν ξέραμε τίποτα, με το σήμερα που είμαστε σχεδόν στον τέλος του παιχνιδιού. Ο Ουριήλ με τον Memetchi στηρίζονται τώρα που είναι το τέλος και εφόσον έχουν περάσει 6 ημέρες από την ημέρα που ξεκίνησε το παιχνίδι.
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 974 μηνύματα.
24-12-25
21:23
Και ομως. Θα μπορουσε ενας απο σας να αλλαξει την ψηφο για ισοψηφια τουλαχιστον εφοσον παιζαμε στα τυφλα.
Τώρα αλήθεια;; Συγκρίνεις την πρώτη ημέρα που όλοι μας παίζαμε στα τυφλά επειδή δεν ξέραμε τίποτα, με το σήμερα που είμαστε σχεδόν στον τέλος του παιχνιδιού. Ο Ουριήλ με τον Memetchi στηρίζονται τώρα που είναι το τέλος και εφόσον έχουν περάσει 6 ημέρες από την ημέρα που ξεκίνησε το παιχνίδι.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.831 μηνύματα.
24-12-25
21:29
Και ομως. Θα μπορουσε ενας απο σας να αλλαξει την ψηφο για ισοψηφια τουλαχιστον εφοσον παιζαμε στα τυφλα.
Δεν απαντάς σε αυτό που σου λέω και πραγματικά είναι λες και θέλεις να χάσουμε. Να σου πω κάτι; Κάνε ότι θέλεις, εφόσον η κοινή λογική έχει πάει περίπατο εδώ μέσα δεν είμαι εγώ που θα την μάθω. Ούτε καν βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί γιατί δεν σε ψήφισα ξανά μετά την λήξη της πρώτης ψηφοφορίας, ούτε κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι έχω γράψει αυτές τις ημέρες. Να δω τι θα λες αν την Παρασκευή είμαι ο επόμενος που θα δολοφονηθεί. Πάλι θα μας λες πόσο καλός είναι ο Ουριήλ και ότι είναι σίγουρα πολίτης. Η ακόμα καλύτερα, να δω τι θα πεις αν φύγεις εσύ με δολοφονία την Παρασκευή.
Καλές Χριστούγεννα στο όμορφο Palermo. Να περάσετε καλά και να ξεκουραστείτε!!
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.248 μηνύματα.
26-12-25
02:21
Η ΣΕ σας εύχεται να τα περάσατε όμορφα στο ρεβεγιόν σας. Όπως σας είπα προχθές, Παρασκευή 26/12 στις 13:00 έχουμε κανονικά την δολοφονία και στις 20:00 την ψηφοφορία. Είμαστε και πάλι στον αέρα!
Ψηφοφορία για Παρασκευή 26/12
Ψήφοι
1 Ουριήλ
Η χώρα των φαντασμάτων
Kougami - Ψηφοφορία 22/12
Memetchi - Ψηφοφορία 23/12
Micro - Δολοφονία 24/12
Poirot - Ψηφοφορία 24/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Kate1914 [Μαναφουκιάρα] - Ψηφοφορία 19/12
Απουσίες
1 Reader
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
Ενεργοποίηση της κάρτας: Αποκάλυψη από Poirot
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Ουριήλ
- American Economist --> Ουριήλ
- Pyotr_Krasnov
- rafaela11
- Reader
- Ουριήλ
Ψήφοι
1 Ουριήλ
Η χώρα των φαντασμάτων
Micro - Δολοφονία 24/12
Poirot - Ψηφοφορία 24/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
1 Reader
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα.
26-12-25
02:58
Καλησπερα ή μαλλον καλημερα Παλερμο! Επειδη διαβασα το τελευταίο μήνυμα του Πουαρο, που οπως ειπα έπαιξε τελεια έχω να πω τα εξης, πριν ξημερώσει (μπορει να αργήσω να ξυπνήσω)
Για το ρολο που έχει ο Φωτης και ο Πουαρο... τι πιο σύνηθες να συμβεί, αναφέρουν οτι έχουν δυο σημαντικούς ρολους χωρις αποδειξη, περα απο το γεγονός οτι κόλλησαν στον Μεμ και γιατι άραγε και έπειτα ΙΣΩΣ στον Ουριηλ. Αν είχαν τον ρολο.... της κατίνας του χωριού, δεν θα ηταν σιγουροι τόσες μερες για το ποιοι ειναι οι μαφιοζοι εφόσον αναφέρουν εμενα τόσες μερες χωρις αποδειξη;
Εξήγησα ηδη το σχεδιο τους... Εξ αρχης θα είχαν βάλει στόχο την μανα
Διαβάστε το καλα! "Στεναχωρηθηκα με την Κειτ και θεωρώ οτι ο Πουαρο εχει δικιο"... ιδού οι μαφιοζοι μας με το μηνυμα. Μπορει να πει κάποιος οτι ηταν απλή σύμπτωση
Και τελος (για τωρα) παμε στον καημένο τον Μεμετσι... που τον έφαγαν άδικα και λενε οτι συνεργαζόμαστε.
Ε δηλαδη ελεος, μου φαινεται σαν οι αγαπητοί μαφιοζοι να λενε οτι δεν ειμαι τόσο έξυπνος, ποιος μαφιοζος θα ψηφιζε την μανα πρωτη πρώτη και τον Μεμ δεύτερο σε μια κρίσιμη μερα οπου ο ίδιος με έβαλε σε ισοψηφια;;;
Αυτα για τωρα. Δείτε ολα τα μηνυματα Ριντερ, συγκατοικε και Ραφαελα, δειτε ποιος μιλάει με επιχειρήματα και ποιοι μιλούν με χαρακτηρισμους και με συναισθήματα για να ψηφίσετε πολίτη...
Ψηφίζω American Economist
Για το ρολο που έχει ο Φωτης και ο Πουαρο... τι πιο σύνηθες να συμβεί, αναφέρουν οτι έχουν δυο σημαντικούς ρολους χωρις αποδειξη, περα απο το γεγονός οτι κόλλησαν στον Μεμ και γιατι άραγε και έπειτα ΙΣΩΣ στον Ουριηλ. Αν είχαν τον ρολο.... της κατίνας του χωριού, δεν θα ηταν σιγουροι τόσες μερες για το ποιοι ειναι οι μαφιοζοι εφόσον αναφέρουν εμενα τόσες μερες χωρις αποδειξη;
Ετοιμάζουν σχεδιο για το μέλλον σε περίπτωση που αποκαλυφθεί ο ρόλος της Κειτ, μιας που η καρτα της αποκάλυψης κατά 80% χρησιμοποιείται την πρώτη μερα... οπως και της ανάστασης:Το ότι η Kate με ψήφισε νωρίς το θεωρώ και εγώ ύποπτο, ειδικά από την στιγμή που δεν είχαμε προλάβει καν να ξεκινήσουμε. Βέβαια μετά άλλαξε την ψήφο της προς τον Micro.
Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη ημέρα το παιχνιδιού είνα λογικό το τοπίο να είναι θολό, και για αυτό και εγώ δεν έχω αποφασίσει ποιον θα ψηφίσω ακόμα.
Τι πιο ξεκαθαρο μηνυμα σε περιπτωση που επιστρέψει η ο Μιμος πάρει τον ρολο της (που περίμεναν να κάνει αλλα δεν εκανε!)Και εγώ στεναχωρήθηκα με την Kate να πω την αλήθεια. Θεωρώ ότι ο Poirot έχει δίκιο, πρέπει να περιμένουμε την σημερινή δολοφονία ώστε να βγάλουμε άκρη.
Διαβάστε το καλα! "Στεναχωρηθηκα με την Κειτ και θεωρώ οτι ο Πουαρο εχει δικιο"... ιδού οι μαφιοζοι μας με το μηνυμα. Μπορει να πει κάποιος οτι ηταν απλή σύμπτωση
Λοιπόν θα ψηφίσω προσωρινά τον @Pyotr_Krasnov καθαρά και μόνο επειδή δεν έχει γράψει τίποτα σήμερα. Μπορεί να είναι τυχαίο βέβαια και να είναι πολίτης, για αυτό τον λόγο λέω ότι τον ψηφίζω προσωρινά.
Η αποχώρηση της Kate θεωρώ ότι δεν θα βγει σε καλό στους πολίτες και τείνω να πιστέψω ότι είναι ειλικρινής στα τελευταία της λόγια. Η "καταδίκη" της δεν βασίστηκε σε σοβαρά επιχειρήματα. Θα μου πείτε, κι ο Pyotr να έφευγε, το ίδιο θα ίσχυε.
Μην μου πείτε οτι μονο εγω βλεπω την τυχαία εντός εισαγωγικών συνεργασία απο την πρωτη μερα. Δηλαδη έλεος, ας μην συζητήσω παλι (Ναι Πουαρο κάποια πράγματα βγάζουν μάτι) για τον μπλοκαδορο μας τον ΚουγκαμιΘα αλλάξω κι εγώ την ψήφο μου και θα την κατευθύνω στον Pyotr_Krasnov, όχι επειδή έχω κάποιο στοιχείο εναντίον του, αλλά για να αναγκαστεί λίγο να εκτεθεί και να μας πει κάτι.
Παροτι που ειμαι μέσα, πείτε μου, ειτε μαφιοζοι πρέπει να ειναι ειτε soulmates τέτοια ευθυγράμμιση αποψεων ούτε δίδυμοι δεν την έχουν...Όπως είχε εξελιχθεί το παιχνίδι, κατηγορίες άρχισα να δέχομαι από Poirot, Reader, Ουριήλ, American. Τείνω να πιστεύω πως υπάρχει ένας (ίσως και περισσότεροι)
Και τελος (για τωρα) παμε στον καημένο τον Μεμετσι... που τον έφαγαν άδικα και λενε οτι συνεργαζόμαστε.
Ψηφιζω την KATE1914, οχι οτι εχω καποιον ιδιαιτερο λογο, μεχρι να απαντησουν ολοι φυσικα θα αλλαξω (μπορει)
Για τωρα επειδη δεν ξερω πόσο ενεργός θα ειμαι αυριο το πρωί ψηφίζω τον Meme για αυτονόητους λογους, θα κοιτάξω περισσοτερο τα μηνυματα του για σιγουριά
Ε δηλαδη ελεος, μου φαινεται σαν οι αγαπητοί μαφιοζοι να λενε οτι δεν ειμαι τόσο έξυπνος, ποιος μαφιοζος θα ψηφιζε την μανα πρωτη πρώτη και τον Μεμ δεύτερο σε μια κρίσιμη μερα οπου ο ίδιος με έβαλε σε ισοψηφια;;;
Αυτα για τωρα. Δείτε ολα τα μηνυματα Ριντερ, συγκατοικε και Ραφαελα, δειτε ποιος μιλάει με επιχειρήματα και ποιοι μιλούν με χαρακτηρισμους και με συναισθήματα για να ψηφίσετε πολίτη...
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.248 μηνύματα.
26-12-25
03:15
Ψήφοι
1 Ουριήλ
1 American Economist
Η χώρα των φαντασμάτων
Micro - Δολοφονία 24/12
Poirot - Ψηφοφορία 24/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
1 Reader
Λοιπές ενέργειες παικτών
- American Economist --> Ουριήλ
- Pyotr_Krasnov
- rafaela11
- Reader
- Ουριήλ --> American Economist
Ψήφοι
1 Ουριήλ
1 American Economist
Η χώρα των φαντασμάτων
Micro - Δολοφονία 24/12
Poirot - Ψηφοφορία 24/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
1 Reader
Λοιπές ενέργειες παικτών
American Economist
Επιφανές μέλος
26-12-25
06:36
Καλησπερα ή μαλλον καλημερα Παλερμο! Επειδη διαβασα το τελευταίο μήνυμα του Πουαρο, που οπως ειπα έπαιξε τελεια έχω να πω τα εξης, πριν ξημερώσει (μπορει να αργήσω να ξυπνήσω)
Ετοιμάζουν σχεδιο για το μέλλον σε περίπτωση που αποκαλυφθεί ο ρόλος της Κειτ, μιας που η καρτα της αποκάλυψης κατά 80% χρησιμοποιείται την πρώτη μερα... οπως και της ανάστασης:
Τι πιο ξεκαθαρο μηνυμα σε περιπτωση που επιστρέψει η ο Μιμος πάρει τον ρολο της (που περίμεναν να κάνει αλλα δεν εκανε!)
Μην μου πείτε οτι μονο εγω βλεπω την τυχαία εντός εισαγωγικών συνεργασία απο την πρωτη μερα. Δηλαδη έλεος, ας μην συζητήσω παλι (Ναι Πουαρο κάποια πράγματα βγάζουν μάτι) για τον μπλοκαδορο μας τον Κουγκαμι
Παροτι που ειμαι μέσα, πείτε μου, ειτε μαφιοζοι πρέπει να ειναι ειτε soulmates τέτοια ευθυγράμμιση αποψεων ούτε δίδυμοι δεν την έχουν...
Ναι εντάξει. Μην ξεχάσεις σήμερα να διατάξεις την δολοφονία μου, εξάλλου είμαι το μόνο σου εμπόδιο για να νικήσεις το παιχνίδι.
Τώρα για τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω να πω κάτι άλλο, τα έχουμε πει άπειρες φορές. Όποιος έχει λίγο μυαλό μέσα στο κεφάλι του μπορεί να καταλάβει αν είμαι πολίτης ή όχι, για την ακρίβεια μπορεί να μαντέψει ακόμα και τον ρόλο πολίτη που έχω. Τα τεράστια (και ανούσια κειμενάκια) είναι απλά μια κίνησης απελπισίας επειδή ο συνεργάτης σου (Memetchi) έφυγε από το παιχνίδι.
@Pyotr_Krasnov ακόμα ένα μήνυμα που στηρίζει τον Memetchi εμφανώς.
Και σε περίπτωση που σήμερα είμαι ο επόμενος που θα φύγει με δολοφονία (σχεδόν σίγουρο βασικά) ξέρετε ποιος είναι μαφία παιδιά. Άρα περιμένετε να γίνει η δολοφονία και ψηφίζετε μετά, ώστε να δείτε ότι έχω δίκιο σε όσα λέω. Τα υπόλοιπα είναι περιττά και χάσιμο χρόνου.
ultraviolence
Συντονιστής
26-12-25
13:00
Το θύμα της δολοφονίας σήμερα είναι..
η Reader
ultraviolence
Συντονιστής
26-12-25
13:01
Reader μεταφέρεσαι στην χώρα των φαντασμάτων χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Ο Ουριήλ έχει την κάρτα ασυλίας σήμερα άρα δεν μπορεί να ψηφιστεί. Φώτη η ψήφος σου δεν μετράει. Είχες ήδη ψηφίσει οπότε αν αποφασίσεις να μην ψηφίσεις κάποιον άλλο έχεις το δικαίωμα, δεν θα πάρεις απουσία.
Ψήφοι
1 American Economist
Η χώρα των φαντασμάτων
Micro - Δολοφονία 24/12
Poirot - Ψηφοφορία 24/12
Reader - Δολοφονία 26/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
1 Reader
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ο Ουριήλ έχει την κάρτα ασυλίας σήμερα άρα δεν μπορεί να ψηφιστεί. Φώτη η ψήφος σου δεν μετράει. Είχες ήδη ψηφίσει οπότε αν αποφασίσεις να μην ψηφίσεις κάποιον άλλο έχεις το δικαίωμα, δεν θα πάρεις απουσία.
Ο Ουριήλ έχει ασυλία
- American Economist
- Pyotr_Krasnov
- rafaela11
Ψήφοι
1 American Economist
Η χώρα των φαντασμάτων
Micro - Δολοφονία 24/12
Poirot - Ψηφοφορία 24/12
Reader - Δολοφονία 26/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
1 Reader
Λοιπές ενέργειες παικτών
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.825 μηνύματα.
26-12-25
13:06
Ε αφού ο ουριηλ έχει ασυλία ψηφίζω @American Economist
ultraviolence
Συντονιστής
26-12-25
13:07
Ο Ουριήλ έχει ασυλία
- American Economist
- Pyotr_Krasnov
- rafaela11 --> American Economist
Ψήφοι
2 American Economist
Η χώρα των φαντασμάτων
Micro - Δολοφονία 24/12
Poirot - Ψηφοφορία 24/12
Reader - Δολοφονία 26/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
1 Reader
Λοιπές ενέργειες παικτών
American Economist
Επιφανές μέλος
26-12-25
13:11
Ε αφού ο ουριηλ έχει ασυλία ψηφίζω @American Economist
Έτσι πετάς μια ψήφο και όποιον πάρει ο χάρος. Πραγματικά Ραφαέλα η συμπεριφορά σου μας οδηγεί στην ήττα, δεν έχω να πω κάτι άλλο και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ ξανά.
American Economist
Επιφανές μέλος
26-12-25
13:15
Σχετικά με την σημερινή ψηφοφορία δεν θα ψηφίσω κανέναν. Ο λόγος είναι ότι είμαι 100% σίγουρος ότι ο Ουριήλ είναι μαφία και δεν θέλω να ψηφίσω κανέναν πολίτη, ήδη είμαστε λίγοι και κινδυνεύουμε να χάσουμε, δεν πρόκειται να συμβάλω στην ήττα μας με κανένα τρόπο.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.825 μηνύματα.
26-12-25
13:28
Γίνεται να μην ψηφίσει κανένας τίποτα όμως ; Δηλαδή αν είναι ο ουριηλ όντως μαφιόζος τι μένει να κάνουμε οι υπόλοιποι, κοπάνα ;
Για τον πυοτρ αν και παίζει πολύ Περίεργα δεν θεωρώ ότι είναι μαφιόζος
Και να σας πω την αλήθεια κάπως βαρέθηκα με αυτό το παιχνίδι έτσι οπως εξελιχθηκε
Απλά περιμένω να τελειώσει.
Συγγνώμη αν απογοητεύω κάποιους, αλλά ναι
Για τον πυοτρ αν και παίζει πολύ Περίεργα δεν θεωρώ ότι είναι μαφιόζος
Και να σας πω την αλήθεια κάπως βαρέθηκα με αυτό το παιχνίδι έτσι οπως εξελιχθηκε
Απλά περιμένω να τελειώσει.
Συγγνώμη αν απογοητεύω κάποιους, αλλά ναι
ultraviolence
Συντονιστής
26-12-25
13:34
Ναι, αλλά παίρνει απουσία. Ωστόσο εσύ έχεις ήδη ψηφίσει άρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αλλαγή ψήφουΓίνεται να μην ψηφίσει κανένας τίποτα όμως ;
American Economist
Επιφανές μέλος
26-12-25
13:43
Γίνεται να μην ψηφίσει κανένας τίποτα όμως ; Δηλαδή αν είναι ο ουριηλ όντως μαφιόζος τι μένει να κάνουμε οι υπόλοιποι, κοπάνα ;
Όχι αν είναι μαφιόζος. Είναι μαφιόζος και όλοι μας το ξέρουμε πλέον. Κοινή λογική είναι, δεν λέμε τίποτα παράλογο.
Για τον πυοτρ αν και παίζει πολύ Περίεργα δεν θεωρώ ότι είναι μαφιόζος![]()
Και ο Pyotr πολίτης είναι, το φωνάζω εδώ και ημέρες. Ομως δεν μας βοηθάει καθόλου ο τρόπος που παίζει, βασικά δεν ασχολείται καθόλου να πω την αλήθεια. Όμως Ραφαέλα εσύ έριξες σε μένα ψήφο κατευθείαν χωρίς να αιτιολογήσεις καν το γιατί, και χωρίς καν να ζυγίσεις ποιος συμμετέχει στο παιχνίδι περισσότερο.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
26-12-25
13:58
Γιατί νόμιζα ότι έπρεπε να την ρίξω κάπου.Όχι αν είναι μαφιόζος. Είναι μαφιόζος και όλοι μας το ξέρουμε πλέον. Κοινή λογική είναι, δεν λέμε τίποτα παράλογο.
Και ο Pyotr πολίτης είναι, το φωνάζω εδώ και ημέρες. Ομως δεν μας βοηθάει καθόλου ο τρόπος που παίζει, βασικά δεν ασχολείται καθόλου να πω την αλήθεια. Όμως Ραφαέλα εσύ έριξες σε μένα ψήφο κατευθείαν χωρίς να αιτιολογήσεις καν το γιατί, και χωρίς καν να ζυγίσεις ποιος συμμετέχει στο παιχνίδι περισσότερο.
Και για εσένα ας πούμε ότι είμαι 80% ενώ για τον πυοτρ 90%
Οκευ την αλλάζω στον @pyotr ώστε να είναι 1 και 1 ας ρίξει και ο πυοτρ μια σε εμένα να κοιταζόμαστε
τι να σας πω
American Economist
Επιφανές μέλος
26-12-25
14:00
Γιατί νόμιζα ότι έπρεπε να την ρίξω κάπου.
Και για εσένα ας πούμε ότι είμαι 80% ενώ για τον πυοτρ 90%
Οκευ την αλλάζω στον @pyotr ώστε να είναι 1 και 1 ας ρίξει και ο πυοτρ μια σε εμένα να κοιταζόμαστε
τι να σας πω
Για να γίνει αυτό όμως πρέπει πρώτα ο @Pyotr_Krasnov να μας βοηθήσει συμμετέχοντας σοβαρά.
ultraviolence
Συντονιστής
26-12-25
14:07
Ο Ουριήλ έχει ασυλία
- American Economist
- Pyotr_Krasnov
- rafaela11 --> Pyotr_Krasnov
Ψήφοι
1 American Economist
1 Pyotr_Krasnov
Η χώρα των φαντασμάτων
Micro - Δολοφονία 24/12
Poirot - Ψηφοφορία 24/12
Reader - Δολοφονία 26/12
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
1 Reader
Λοιπές ενέργειες παικτών
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool