Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 8)

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 944 μηνύματα.
1766604200188.png

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.688 μηνύματα.
Και τι... Την πρωτη μερα με ειχες ψηφισει και συ και ο Poirot ενω η Kate ηταν μαφια... Αρα ; Ενω ο Ουριηλ δεν. Γιατι ηταν 4-3, δεν αλλαξε κανενας σας ψηφο για ισοψηφια ή κατι.

Τώρα αλήθεια;; Συγκρίνεις την πρώτη ημέρα που όλοι μας παίζαμε στα τυφλά επειδή δεν ξέραμε τίποτα, με το σήμερα που είμαστε σχεδόν στον τέλος του παιχνιδιού. Ο Ουριήλ με τον Memetchi στηρίζονται τώρα που είναι το τέλος και εφόσον έχουν περάσει 6 ημέρες από την ημέρα που ξεκίνησε το παιχνίδι.​

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 944 μηνύματα.

Τώρα αλήθεια;; Συγκρίνεις την πρώτη ημέρα που όλοι μας παίζαμε στα τυφλά επειδή δεν ξέραμε τίποτα, με το σήμερα που είμαστε σχεδόν στον τέλος του παιχνιδιού. Ο Ουριήλ με τον Memetchi στηρίζονται τώρα που είναι το τέλος και εφόσον έχουν περάσει 6 ημέρες από την ημέρα που ξεκίνησε το παιχνίδι.​
Και ομως. Θα μπορουσε ενας απο σας να αλλαξει την ψηφο για ισοψηφια τουλαχιστον εφοσον παιζαμε στα τυφλα.

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.688 μηνύματα.
Και ομως. Θα μπορουσε ενας απο σας να αλλαξει την ψηφο για ισοψηφια τουλαχιστον εφοσον παιζαμε στα τυφλα.​

Δεν απαντάς σε αυτό που σου λέω και πραγματικά είναι λες και θέλεις να χάσουμε. Να σου πω κάτι; Κάνε ότι θέλεις, εφόσον η κοινή λογική έχει πάει περίπατο εδώ μέσα δεν είμαι εγώ που θα την μάθω. Ούτε καν βάζεις το μυαλό σου να σκεφτεί γιατί δεν σε ψήφισα ξανά μετά την λήξη της πρώτης ψηφοφορίας, ούτε κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι έχω γράψει αυτές τις ημέρες. Να δω τι θα λες αν την Παρασκευή είμαι ο επόμενος που θα δολοφονηθεί. Πάλι θα μας λες πόσο καλός είναι ο Ουριήλ και ότι είναι σίγουρα πολίτης. Η ακόμα καλύτερα, να δω τι θα πεις αν φύγεις εσύ με δολοφονία την Παρασκευή.

Καλές Χριστούγεννα στο όμορφο Palermo. Να περάσετε καλά και να ξεκουραστείτε!!​

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 2 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...