rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.729 μηνύματα.
ΣΥΜΦΩΝΩ αν και αν συνεχίζει και ζει κάποιος μαφιόζος μετά από αυτό πιστεύω ότι δεν θα ζω αύριο να δω τη συνέχειαΤο λέω από τώρα, αν κάποιος από τους δυο εχει το Γκοτ για ξανά, θα κλείσω το λάπτοπ και θα παω για ένα περπάτημα
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.668 μηνύματα.
Ο Κουγκαμι πάνω στον πανικό του προφανώς πήρε αυτό που είπα εγώ και με ψήφισε νομίζοντας ότι θα είμαι στην κορυφή και αυτός θα γλιτώσει. Το έγραψε κιόλας «ψήφισε τον Αμερικαν αν θέλετε ισοψηφία». Τώρα που είμαστε διπλα δίπλα και δεν έκανα τίποτα να το αλλάξω ελπίζω να ξυπνήσετε λίγο
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.453 μηνύματα.
αντε να δουμε... αν και πιστεύω αν δεν ήταν η Κειτ η ο Μικρό μαφιόζος σίγουρα θα φύγει κάποιος, μπορεί και να τελειώσει το παιχνίδι και να πάω να κάνω τα Γερμανικά μουΣΥΜΦΩΝΩ αν και αν συνεχίζει και ζει κάποιος μαφιόζος μετά από αυτό πιστεύω ότι δεν θα ζω αύριο να δω τη συνέχεια![]()

rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.729 μηνύματα.
Τώρα αν παραμείνει ισοψηφία ξανά ψηφίζουμε σωστά ;
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.453 μηνύματα.
@ultraviolence μπορώ να ψηφίσω και τους δυο 

Πάμε σε παράταση και ψηφίζουμε εκεί, ναιΤώρα αν παραμείνει ισοψηφία ξανά ψηφίζουμε σωστά ;
Μαφιόζος θα ζούσε έτσι και αλλιώς ξεκάθαρα αλλά νομίζω δεν διαβάζετε προσεχτικά το παιχνίδι. Αν αλλάξω πάλι ψήφο μπορώ να γλιτώσω και να φύγει ο Μέμε, αλλά τέσπα, δεν έχω κάτι να φοβηθώ ούτε και εγώ. Θα αναφέρω κάποιες σκέψεις μου ξανά για τους υπόπτους και κάντε ότι καταλαβαίνετε i guess 

ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.064 μηνύματα.
Ο Ουριήλ σήμερα έχει ασυλία και δεν μπορεί να ψηφιστεί!
Ο Μπλοκαδόρος αφαιρεί το δικαίωμα ψήφου από τον American Economist
Ο Μπλοκαδόρος αφαιρεί το δικαίωμα ψήφου από τον American Economist
Ψηφοφορία για Δευτέρα 21/12
American Economist --> Kougami(ακυρώθηκε)- Kougami --> Memetchi
- Memetchi --> Kougami
- Poirot --> Memetchi
- Pyotr_Krasnov --> Memetchi
- rafaela11 --> Kougami
- Reader --> American Economist
- Ουριήλ -> Kougami
Ψήφοι
3 Memetchi
3 Kougami
1 American Economist
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.064 μηνύματα.
Με 3 ψήφους ο καθένας, Kougami και Memetchi είστε οι mvp. Στο thread θα ανοίξει δημοσκόπηση στην οποία μπορείτε να ψηφίσετε. Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε. Ψηφίζετε μόνο μεταξύ των δύο παραπάνω παικτών. Όπως και πριν έτσι και τώρα ο American Economist δεν μπορεί να ψηφίσει λόγω του μπλοκαδόρου.
ultraviolence
Palermo Moderator
H δημοσκόπηση λήγει στις 21:14. Μπορείτε να σχολιάζετε κανονικά αλλά η ψήφος σας δίνεται αποκλειστικά μέσω της δημοσκόπησης.
Ουριήλ
Palermo Player
Ψήφισα Κουγκαμι. Θεωρώ οποιον και να ψηφίσουμε, το ιδιο αποτέλεσμα θα βγει λογικά, αλλα με τα τελευταία λογια του κουγκαμι, τέτοιο φάουλ δίνει προτεραιότητα
Προσωπικά, ανάμεσα στους δύο περισσότερο με προβλημάτισε ο Kougami, ο οποίος σήμερα πρόβαλε τη θεωρία να είμαι Μαναφουκιάρα, χωρίς να την υποστηρίξει πουθενά.
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.668 μηνύματα.
Κάτσε ρε Κουγκάμι γιατί τώρα γράψεις ψέματα. Ήμασταν 2-2-2 με τον Αμερικαν και εσένα, 3 άτομα. Μπορούσαμε να πάμε και οι 3 αλλά εσύ αποφάσισες να βγεις φέρνοντας εμένα στην κορυφή. Αν δεν την άλλαζε η Ραφαέλα τώρα θα είχα φύγειΑν αλλάξω πάλι ψήφο μπορώ να γλιτώσω και να φύγει ο Μέμε, αλλά τέσπα,
Σόρυ κάτι μπέρδεψα στην τελευταία ισοψηφία μεταξύ μας που ήταν 3-3. Δεν μιλούσα για την αρχική που ήταν 2-2-2.Κάτσε ρε Κουγκάμι γιατί τώρα γράψεις ψέματα. Ήμασταν 2-2-2 με τον Αμερικαν και εσένα, 3 άτομα. Μπορούσαμε να πάμε και οι 3 αλλά εσύ αποφάσισες να βγεις φέρνοντας εμένα στην κορυφή. Αν δεν την άλλαζε η Ραφαέλα τώρα θα είχα φύγει
Memetchi
Palermo Player
Από εχθές προσπαθώ να σας δείξω ότι θέλω να βοηθήσω. Σας είπα να μου δώσετε ονομα ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ στο παιχνίδι και θα τον ψήφιζα για να σας δείξω ότι δεν καλύπτω. Τον ψηφίσα από εχθές το βράδυ γιατί ο Πουαρώ έλεγε ότι συνεργάζομαι μαζί του. Ορίστε είμαστε εδώ χωρίς να κάνω τιποτα για να αλλάξω το αποτέλεσμα ενώ ο Κουγκάμι το προσπάθησε. Ο Πουαρώ προσπάθησε να με βγάλει ύποπτο επειδή είπα την πρώτη μέρα ότι οι ψήφοι κατά της Κειτ δεν έχουν βάση να είναι τόσο γρήγορα τόσες πολλές. Παρόμοια είπε και ο Κουγκάκι. Ποιον έπιασε ο Πουαρώ; Εμένα. Με τη δικαιολογία ότι του φαίνομαι πιο ύποπτος. Αιτιολόγηση επιπέδου ανακριτική ΟΠΕΚΕΠΕ. Βγαίω μπροστά και λεώ γνώμες και θεωριες-> προσπαθώ να βγω από τη δύσκολη θέση. Το κάνει αυτό ο Πουαρώ όταν η Ριντερ του αποδομεί τα σενάρια αλλά ναι αυτό είναι διαφορετικό για κάποιο λόγο. Μας είπε και το κορυφαίο να διαβάσουμε τα μηνύματα του Φώτη για να δούμε ότι είναι αθώος. Λες και βγάζεις άκρη όταν απλά γράφει ο,τι και οι προηγούμενοι.
Εγώ αν φύγω θα φύγω ξέροντας ότι προσπάθησα να βοηθήσω, με έβαλα στη φωτιά, σας έδωσα την ευκαιρία να με κατευθείνετε. Ε δεν είμαι και μάγος, συγγνώμη. Θα σας γκρινιάξω αργότερα.
Εγώ αν φύγω θα φύγω ξέροντας ότι προσπάθησα να βοηθήσω, με έβαλα στη φωτιά, σας έδωσα την ευκαιρία να με κατευθείνετε. Ε δεν είμαι και μάγος, συγγνώμη. Θα σας γκρινιάξω αργότερα.
ultraviolence
Palermo Moderator
Υπενθυμίζω ότι ψηφίζουμε στην δημοσκόπηση η οποία βρίσκεται στο πάνω-πανω μέρος της οθόνης σας.
Επίσης έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε την ψήφο σας όσες φορές θέλετε.
Επίσης έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε την ψήφο σας όσες φορές θέλετε.
Να πω μία τελευταία φορά τη σκέψη μου για την αλλαγή ψήφου, γιατί νομίζω κάπου μπερδεύτηκαν μερικοί. Οι ψήφοι ήταν 2-2-2 για Memetchi, American, εμένα. Προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε πολίτες και οι τρεις, οπότε έτσι κι αλλιώς χαμένοι θα έβγαιναν οι πολίτες. Ωστόσο, αφού είχα τη δυνατότητα να αλλάξω την ψήφο μου και να «γλιτώσω» εξαρχής, απλά είχα να ψηφίσω μεταξύ American και Memetchi.
Αν ψήφιζα American, σκέφτηκα ότι θα μου λέγατε πως επιβεβαιώνεται η συμμαχία που κάποιοι λένε ότι υπάρχει μεταξύ εμένα και του Memetchi, άρα είπα να πάω σε ψήφο Memetchi. Έτσι οι ψήφοι έγιναν Memetchi 3, American 2, εγώ 2. Αν ο Memetchi πήγαινε σε ψήφο American, θα πηγαίναμε σε 3-3 μεταξύ τους, οπότε θα ακολουθούσε επόμενη ψηφοφορία μεταξύ τους.
Ίσως λάθος μου κίνηση, γιατί δεν υπολόγισα πως πολλοί θα θεωρήσουν χωρίς ιδιαίτερη σκέψη ότι αυτό που έκανα ήταν μία «ύποπτη» κίνηση. Βέβαια, και να μην το έκανα, πάλι σε ισοψηφία θα κατέληγα εδώ που τα λέμε. Βέβαια τότε μπορεί να βγάζαμε εκτός τον American που απλά μου δίνει την εικόνα ενός ανασφαλούς παίκτη που εύκολα χειραγωγείται από παίκτες όπως ο Poirot πχ.
Anyways, εγώ και Memetchi vs American να πήγαινε τον Memetchi θα ψήφιζα, γιατί άμα είναι να μείνει ένας πολίτης, ας μείνει τουλάχιστον κάποιος που κάθεται, το προσπαθεί, αρθρώνει επιχειρηματολογία και διαβάζει προσεκτικά τα ποστ των άλλων. Οπότε και στη συγκεκριμένη ψηφοφορία θα προτιμούσα να ψηφιστεί να μείνει ο Memetchi.
Αν ψήφιζα American, σκέφτηκα ότι θα μου λέγατε πως επιβεβαιώνεται η συμμαχία που κάποιοι λένε ότι υπάρχει μεταξύ εμένα και του Memetchi, άρα είπα να πάω σε ψήφο Memetchi. Έτσι οι ψήφοι έγιναν Memetchi 3, American 2, εγώ 2. Αν ο Memetchi πήγαινε σε ψήφο American, θα πηγαίναμε σε 3-3 μεταξύ τους, οπότε θα ακολουθούσε επόμενη ψηφοφορία μεταξύ τους.
Ίσως λάθος μου κίνηση, γιατί δεν υπολόγισα πως πολλοί θα θεωρήσουν χωρίς ιδιαίτερη σκέψη ότι αυτό που έκανα ήταν μία «ύποπτη» κίνηση. Βέβαια, και να μην το έκανα, πάλι σε ισοψηφία θα κατέληγα εδώ που τα λέμε. Βέβαια τότε μπορεί να βγάζαμε εκτός τον American που απλά μου δίνει την εικόνα ενός ανασφαλούς παίκτη που εύκολα χειραγωγείται από παίκτες όπως ο Poirot πχ.
Anyways, εγώ και Memetchi vs American να πήγαινε τον Memetchi θα ψήφιζα, γιατί άμα είναι να μείνει ένας πολίτης, ας μείνει τουλάχιστον κάποιος που κάθεται, το προσπαθεί, αρθρώνει επιχειρηματολογία και διαβάζει προσεκτικά τα ποστ των άλλων. Οπότε και στη συγκεκριμένη ψηφοφορία θα προτιμούσα να ψηφιστεί να μείνει ο Memetchi.
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 924 μηνύματα.
Παιδιά του Παλέρμου! Μην ξεχνάτε για το τι έλεγε ο Memetchi ο Kougami είναι πολίτης, αν παρατηρήσετε τι έγραφε ο Memetchi την πρώτη μέρα είναι πολύ απλό- Προσπαθεί να βγάλει άτομα μα κατηγορήσει για να βγάλει πολίτες έξω. Η λύση είναι απλή, ως πολίτες οφείλουμε να ενωθούμε και να ψηφίσουμε MEMETCHI.
Μισό, ποιος μένει ψηφίζουμε ή ποιος φεύγει;
@ultraviolence
@ultraviolence
rafaela11
Palermo Player
Ποιος φεύγει το πιο λογικόΜισό, ποιος μένει ψηφίζουμε ή ποιος φεύγει;
@ultraviolence
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 6 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool