Palermo #52 Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις

Ποιος παίκτης θέλω να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Έχει σημασία γιατί αναφέρω κάτι που έχω παρατηρήσει και θεωρώ ύποπτο. Ωραία, είναι τραβηγμένο, ανόητο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω; Να μην αναφέρω κάτι που με προβληματίζει; Αν το κάνουμε όλοι αυτό, πώς ακριβώς θα προχωρήσει το παιχνίδι ;

Και προσπερνάς το πιο βασικό, που έχω αναφέρει ξανά και ξανά. Δεν έγραψα για να πείσω τους υπόλοιπους να σε ψηφίσουν, αλλά για να τσεκάρουν όσα έχω γράψει. Να τα συνδυάσουν με τα δικά τους στοιχεία, γιατί εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Μαφιόζα δεν είμαι και δεν γίνεται πιο ξεκάθαρο, δεν μπορώ να γράψω δημόσια ούτε ρόλο ούτε κάρτες.

Κι εσύ και ο Φώτης θεωρείτε ύποπτο τον Ουριήλ, τα μηνύματα του οποίου, εμένα προσωπικά, μου δείχνουν ότι προσπαθεί να βοηθήσει. Τώρα αν έχει καταφέρει να προσποιηθεί τόσο μαεστρικά, δεν ξέρω.

Θα έλεγα όχι κανονικά, όμως δεν μπορώ και να προσπεράσω το γεγονός ότι οι ψήφοι σας μέχρι τώρα ήταν ακριβώς οι ίδιες και ψήφιζε αφότου είχες ψηφίσει εσύ.

Ψήφισες, αν δεν κάνω λάθος, πρώτα Micro και έπειτα Pyotr την πρώτη μέρα, Ουριήλ και μετά Kougami τη δεύτερη μέρα, και Memetchi σήμερα.
Ψήφισε Pyotr την πρώτη μέρα, Ουριήλ και μετά Kougami τη δεύτερη μέρα.

Δεν το αναφέρω ως σίγουρη απόδειξη, προφανώς. Αλλά όπως και να το κάνουμε, μου χτυπάει κάπως άσχημα. Και σίγουρα δεν είναι λύση το να μην αναφέρουμε ό,τι μας φαίνεται περίεργο, γιατί μετά όντως θα καταλήξουμε να μην παίζουμε.

Δεν σε θεωρώ μαφιόζο, το είπα και πριν. Το άτομο που υπερασπίζεσαι πιο έντονα είναι ο Micro, και δεν έχει καμία απολύτως λογική να άφηνες τόση ώρα πάνω του την ψήφο σου για να μαζέψει πρώτα κι άλλες ώστε να την αφαιρέσεις. Αλλά παρατήρησα κάτι που με παραξένεψε πολύ, και θεώρησα ότι καλύτερα να το πω.

Το δεύτερο, αλλά επίσης κάθε φορά που τελειώνω να γράφω κάτι στέλνετε και κάτι άλλο και καίγομαι ακόμα περισσότερο. Γι' αυτό και το πρώτο μήνυμα που έστειλα για σήμερα ήταν ξημερώματα, ήταν η πιο βολική ώρα να διαβάσω όλο το θρεντ και να δω τις ψήφους με ηρεμία, χωρίς να πετάγονται μηνύματα που να με κάνουν να αλλάζω γνώμη κάθε τρία λεπτά. Ταυτίζομαι απόλυτα με τη Ραφαέλα, δεν έχω ιδέα τι να κάνω και το γράφω ξεκάθαρα. Το μυαλό μου κοντεύει να εκραγεί.

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Αν και εχτες το βρήκα λιγο περιεργο που με έφερε σε ισοψηφια.
Τι να κάνω πια όλοι έχετε θιχτεί με τις ψήφους μου και μετά μου λέτε να μη ρωτάω εσάς. Δεν είχα τίποτα προς τα εσένα οπωσ Βλέπω δεν έχει και κανένας αλλά έπρεπε να βγει ισοψηφία, τελικά μπήκαν άλλοι. Δεν θα μου χρεώσετε και αυτό

Γενικά βλέπω για μένα απλά λέτε τρομερές αερολογίες, το ότι πήγα να πω για τις περίεργες ψήφους προς την Κειτ το έχει πάρει ο Πουαρώ και ότι έχει τραβήξει σε 100 σενάρια (μετά εγώ είμαι αυτός που φτιάχνω σενάρια πως παίζει η μαφία) και ακολουθείτε. Σας λεω να σας ψηφίσω όλους να δείτε ότι δεν έχω κάποιον να προστατέψω δεν θέλετε, ε τι να κάνω και εγώ πια; Αν δεν θέλετε να ακολουθήσουμε αυτό που πρότεινα, να ψηφίσω κάποιον που νομίζετε ότι συνεργάζομαι να μου το πείτε να δω και εγώ ποιον θα ψηφίσω

Pyotr_Krasnov

Palermo Player

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 924 μηνύματα.
Αρχικά θέλω να πω πως έχω πολλές υποψίες προς όλους πέρα από τον Φώτη και τον Kougami. Όλοι οι άλλοι έχετε μικρές υποψίες.

Τον Ουριηλ τον θεωρώ πολίτη. Δεν νομίζω πως είναι μαφία θα το θεωρούσα ακραίο αν όντως ήταν τουλάχιστον η συμπεριφορά του.

Memetchi συνήθεις ύποπτος. Από την πρώτη μέρα άρχιζε να γράφει με έναν επιθετικό τρόπο (έτσι όπως το είδα) ακόμη θεωρώ πως είναι ο main suspect για μαφία. Δεν ξέρω κάτι όπως έγραφε τα λογισ μου φαίνονταν σαν να είχε τρομάξει γιατί θα έχανε σαν μαφία και είναι και που δεν θα ήθελε...

Παρατηρώ ένα περίεργο παιχνίδι από την Ραφαελα που για εμένα μου φαίνεται σαν να παίζει μαφία ωστόσο δεν μπορώ να το πω με ακρίβεια αλλά είναι ύποπτη προς εμένα.

Θεωρώ πως η μαφία σήμερα προσπάθησε να κάνει ίσως liquidate την reader αλλά απέτυχε και τώρα προσπαθεί να βγάλει τους αδύναμους κρίκους- νέους παίκτες για να κερδίσει.

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.794 μηνύματα.
Γενικά βλέπω για μένα απλά λέτε τρομερές αερολογίες, το ότι πήγα να πω για τις περίεργες ψήφους προς την Κειτ το έχει πάρει ο Πουαρώ και ότι έχει τραβήξει σε 100 σενάρια (μετά εγώ είμαι αυτός που φτιάχνω σενάρια πως παίζει η μαφία) και ακολουθείτε.
Συγγνώμη ρε Μεμε αλλά αυτή τη στιγμή έχεις κυριολεκτικά 2 ψήφους, τη δικιά μου κι άλλη μία. Ποιος έχει ακολουθήσει; Τη γνώμη μου λέω κι εγώ όπως λες κι εσύ τη δική σου. Όλες οι άλλες γνώμες είναι αερολογίες εκτός από τη δική σου;

Memetchi

Palermo Player

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Συγγνώμη ρε Μεμε αλλά αυτή τη στιγμή έχεις κυριολεκτικά 2 ψήφους, τη δικιά μου κι άλλη μία. Ποιος έχει ακολουθήσει; Τη γνώμη μου λέω κι εγώ όπως λες κι εσύ τη δική σου. Όλες οι άλλες γνώμες είναι αερολογίες εκτός από τη δική σου;
Αν μπορούσε θα με είχε ψηφίσει και ο Αμερικαν λογικά και εμένα μου φανηκε σαν να γιγάντωσες το κλίμα κατά μου ενώ όλο σου το επιχείρημα βασίζεται στο ότι υπερασπίστηκα την Κειτ που δεν ήμουν ο μόνος που μίλησε για τις ψήφους της. Ναι προφανώς κανεις δεν μπορεί να πει ότι έχει αποδείξεις για κάτι χωρίς να φανερώσει ρόλους αλλά το «μου φαίνεσαι πιο ύποπτος από τον Κουγκαμι» για το ίδιο στοιχείο ε προσωπικά το βρίσκω μεγαλύτερη αερολογία.
Το έγραψα και πάνω, κανεις ακριβώς ότι κατηγόρησες εμένα. Έχεις γράψει 100 τρόπους για το τι μπορεί να έκανε και να μην έκανε η μαφία. Δηλαδή εγώ δεν μπορώ αλλά εσυ μπορείς να φτιάχνεις θεωρίες;

Kougami

Palermo Player

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 351 μηνύματα.
Κι εσύ και ο Φώτης θεωρείτε ύποπτο τον Ουριήλ, τα μηνύματα του οποίου, εμένα προσωπικά, μου δείχνουν ότι προσπαθεί να βοηθήσει. Τώρα αν έχει καταφέρει να προσποιηθεί τόσο μαεστρικά, δεν ξέρω.

Για τόσο προσεχτική παίκτρια που έχει την φήμη ότι δίνεις έμφαση στην λεπτομέρεια είναι λίγο περίεργο να λες τέτοιες ανακρίβειες. Παραθέτω παρακάτω τα μηνύματα μου που αναφέρομαι στον Ουριήλ, να δει όποιος θέλει το κατά πόσον τον θεώρησα ύποπτο:

Θαρρώ πως ο Ουριήλ και ο Poirot δεν έχουν παίξει ιδιαίτερα σήμερα (ο Poirot είπε βέβαια πως θα γράψει αναλυτικό ποστ πριν την ψηφοφορία), αλλά δεν έχω προσέξει και κάτι ιδιαίτερα ύποπτο από την πλευρά τους.
Ίσως βέβαια και η safe και μη ιδιαίτερα έντονη συμμετοχή να είναι "ύποπτη" από μόνη της ώστε να μην κινηθούν υποψίες :P
Παρ’ όλα αυτά σκοπεύω να επιμείνω στην ψήφο μου στον μίκρο για τους λόγους που έχω πει στα προηγούμενα ποστ μου.

Αν γίνει ισοψηφία θα ξαναγίνει ψηφοφορία μόνο με όσους ισοψήφισαν. Οπότε θα μπορούμε ενδεχομένως να δούμε ψήφους, αντιδράσεις και από αυτούς που δεν ψήφισαν κάποιον από αυτούς που ισοψήφισαν.

Βέβαια το ρεύμα προς Ουριήλ δεν το κόβω και πολύ ορθολογικό. Προς το παρόν απλά δεν έχει πολύ ενεργή συμμετοχή, δεν έχω προσέξει κάτι άλλο ύποπτο. Νομίζω οι 2 από τους 3 ψήφους περισσότερο στην "αδράνεια" του πατάνε, αν και τώρα έχει ξεκινήσει και γράφει περισσότερο.

Για εμένα εντάξει τα είπαμε. Για τον Ουριήλ τι θεωρείς πως τον καθιστά ύποπτο; Έχεις προσέξει κάτι συγκεκριμένο;

Προσωπικά προς το παρόν τον έχω κάπως με ερωτηματικό. Δεν νομίζω πως έχει εκτεθεί ιδιαίτερα, ούτε έχει γράψει πολύ, οπότε ξεκάθαρη εικόνα δεν έχω.

Άρα εν τέλει ποιός είναι ο λόγος που είμαι και εγώ στην λίστα σου;

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Παρατηρώ ένα περίεργο παιχνίδι από την Ραφαελα που για εμένα μου φαίνεται σαν να παίζει μαφία ωστόσο δεν μπορώ να το πω με ακρίβεια αλλά είναι ύποπτη προς εμένα.
Εν τω μεταξύ εγώ μόνο πότε δεν πήρα ανάσα δεν σας έχω πει
Έχω δώσει όλες μου τις σκέψεις ανοιχτά

είμαι πιο πολίτης πεθαίνεις δηλαδή δεν θα μπω κα στη διαδικασία να πω παραπάνω είναι ολοφάνερο 😂😂

είσαι ο μόνος που με κατηγορεί και αυτό είναι περίεργο ξες

Kougami

Palermo Player

Δεν είσαι αλλά μια χαρά ψηφίζεις τους πολίτες.
Μπορεί να είναι πολίτης αλλά μαναφουκιάρα :P Που ξέρεις ίσως κάνα play για ξεκάρφωμα από την μαφία να ήταν η δολοφονία της ή να είχε την ιδιότητα του Μίμου οπότε να πήρε τον ρόλο κάποιου από την πόλη των φαντασμάτων που εν τέλει ήταν μαναφουκιάρα.

American Economist

Palermo Player

Μπορεί να είναι πολίτης αλλά μαναφουκιάρα :P Που ξέρεις ίσως κάνα play για ξεκάρφωμα από την μαφία να ήταν η δολοφονία της ή να είχε την ιδιότητα του Μίμου οπότε να πήρε τον ρόλο κάποιου από την πόλη των φαντασμάτων που εν τέλει ήταν μαναφουκιάρα.

Μπορεί δεν το γνωρίζω αυτό. Παντως αν ισχύει αυτό είναι περίεργο που την έσωσε χθες ο Micro.

Memetchi

Palermo Player

Παντως αν ισχύει αυτό είναι περίεργο που την έσωσε χθες ο Micro.
Αν ήταν ο μίμος και πήρε την ιδιότητα της μαναφουκιαρας τότε θα έχει τώρα αυτή τον ρόλο και ο Μικρό αν υποθέσουμε ότι ήταν όντως πολίτης τότε δεν θα το γνώρισε πριν τη φέρει πίσω

Reader

Palermo Player

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.859 μηνύματα.
Για τόσο προσεχτική παίκτρια που έχει την φήμη ότι δίνεις έμφαση στην λεπτομέρεια είναι λίγο περίεργο να λες τέτοιες ανακρίβειες. Παραθέτω παρακάτω τα μηνύματα μου που αναφέρομαι στον Ουριήλ, να δει όποιος θέλει το κατά πόσον τον θεώρησα ύποπτο:
Συγγνώμη, έχεις δίκιο εδώ. Θυμόμουν λανθασμένα ότι ήσουν ακόμα περισσότερο διστακτικός απέναντί του. Σε κάθε περίπτωση, δεν είπα ποτέ ότι είμαι τόσο προσεκτική παίκτρια .
Άρα εν τέλει ποιός είναι ο λόγος που είμαι και εγώ στην λίστα σου;
Στο παρελθόν,όπως είχα πει, η ερώτησή σου στον Micro για τις ισοψηφίες. Αυτή τη στιγμή, αυτός :
Ωραία, αν ισχύει αυτό, η μαφία αποφάσισε να με δολοφονήσει για ξεκάρφωμα, χωρίς να έχει υποστηριχθεί ούτε μια φορά εδώ μέσα πριν πεθάνω ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο, άρα δεν ξέρω τι ακριβώς κατάφεραν. Προφανώς δεν θα με σκότωναν και δεύτερη φορά, άρα να υποθέσω αποκλείεις πλήρως το ενδεχόμενο να στόχευσαν ξανά εμένα. Και, για να καταλάβω, αν πήρα τον ρόλο της Μαναφουκιάρας από την Κέιτ, ξαφνικά το σενάριο εκείνο έγινε πιθανό;
Βλέπω πολύ έντονη βεβαιότητα που δεν ξέρω πού στηρίζεται.

American Economist

Palermo Player

Η συμμορία που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες για ακόμη μια φορά επιτεθείτε σε εμένα και τον American Economist. Θα πρέπει να υπεραπιστουμε την θέση ΜΑΣ. Θα στείλω αναλυτικό ποστ σε λίγο

Τώρα το είδα αυτό το post. Αυτό είναι δεδομένο ότι γίνεται, εξάλλου αυτός είναι ο σκοπός τους. Το θέμα είναι τι κάνουν οι πολίτες όμως.​

Kougami

Palermo Player

Αλλάζω την ψήφο μου σε MEMETCHI. Tείνω να μην τον θεωρώ μαφία , όπως ούτε τον american μάλλον. Απλά σε ψήφο στον american σίγουρα θα δωθεί πάτημα να καθηδηγήσουν αυτοί που θέλουν το αφήγημα πως έχουμε συμμαχία με memetchi. Τώρα αν αλλάξει και ο Memetchi την ψήφο του μπορούμε να πάμε σε ισοβαθμία american-memetchi.

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα.
Το θέμα είναι τι κάνουν οι πολίτες όμως.
Προσπαθούμε να βρουμε άκρη σε αυτό το μπάχαλο, γενικά περίμενα ρόλοι οι οποίοι μπορεί να γνωρίζουν για ρόλους πολιτών να έχουν έρθει μπροστά αλλά τίποτα. Κινούμαστε τυφλά και σε 25 λεπτά θα πρέπει κάποιος να φύγει

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Αλλάζω την ψήφο μου σε MEMETCHI. Tείνω να μην τον θεωρώ μαφία , όπως ούτε τον american μάλλον. Απλά σε ψήφο στον american σίγουρα θα δωθεί πάτημα να καθηδηγήσουν αυτοί που θέλουν το αφήγημα πως έχουμε συμμαχία με memetchi. Τώρα αν αλλάξει και ο Memetchi την ψήφο του μπορούμε να πάμε σε ισοβαθμία american-memetchi.
Μπρο αλήθεια τώρα ;
Ο ένας σε ψηφίζει γιατί θέλει να αποδείξει ότι δεν συνεργάζεστε και εσύ τώρα τον ψηφίζεις ενώ τείνεις να μην τον θεωρείς μαφία ;
Μας κοροϊδεύετε ;

Ουριήλ

Palermo Player

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα.
Αλλάζω την ψήφο μου σε MEMETCHI. Tείνω να μην τον θεωρώ μαφία , όπως ούτε τον american μάλλον. Απλά σε ψήφο στον american σίγουρα θα δωθεί πάτημα να καθηδηγήσουν αυτοί που θέλουν το αφήγημα πως έχουμε συμμαχία με memetchi.
Εφόσον τον θεωρείς πολίτη, δεν είναι κακό να θυσιάσεις άλλον πολίτη; Ποιος λέει ότι θα αθοωθείς, το ανάποδο βασικά, αυτή μου μοιάζει για μελετημένη κίνηση να πω την αλήθεια.

American Economist

Palermo Player

Μπρο αλήθεια τώρα ;
Ο ένας σε ψηφίζει γιατί θέλει να αποδείξει ότι δεν συνεργάζεστε και εσύ τώρα τον ψηφίζεις ενώ τείνεις να μην τον θεωρείς μαφία ;
Μας κοροϊδεύετε ;

Από χθες τα φωνάζω εγώ αλλά δεν με ακούτε.😕😕

Memetchi

Palermo Player

Δεν ξέρω τι φάση αλήθεια, τον θεωρώ πολίτη αλλά φοβάμαι μη πατήσουν πάνω μου πρώτη φορά ακούω

Ουριήλ

Palermo Player

... Παραμένω στον Κουγκάμι, συγγνώμη αλλά τέτοια κίνηση σε κάποιον που όπως λες θεωρείς πολίτη μου μοιάζει περισσότερο κίνηση μαφίας που προσπαθεί να αθοωθεί με μπλόφα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 3 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • charmander
    • Palermo Player
    • Palermo Player
    • Palermo Player