ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.067 μηνύματα.
Μένουν περίπου 20 λεπτά για να κλείσει η δημοσκόπηση. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βλέπετε σε πόσα λεπτά κλείνει κάτω από τον τίτλο της δημοσκόπησης
Ο kougami πραγματικά είχε ευκαιρία να μας αλλάξει γνώμη για τον εαυτό του και παρόλα αυτά αποφάσισε να ψηφίσει εσενα I don’t know μου φαίνεται κάπως
Ναι απλα σε παρέπεμψα στο ποστ που λέω τους λόγους που έκανα τι και γιατί. Δεν έχω καταλάβει ακόμα που ακριβώς κολλάτε. Στο παλέρμο το νόημα δεν είναι να προσπαθούμε να μείνουμε στο παιχνίδι; Αφού θεωρητικά μπορούσα να το προσπαθήσω μέσω αλλαγής ψήφου γιατί να μην το έκανα αυτό; Προφανώς και θα ήθελα να μείνω στο παιχνίδι και να προσπαθήσω όσο γίνεται να οδηγήσω την ομάδα μου στην νίκη.
Είχα προσέξει μάλιστα πως στο προηγούμενο παλέρμο που έγινε η υδροχόος αν δεν κάνω λάθος ΔΕΝ έσωσε τον εαυτό της στον 1ο γύρο ενώ μπορούσε μέσω κατάλληλης ψήφου και μετά την κατηγόρησαν για "αντικανονικό παίξιμο’.
2 εναλλακτικές είχα να ψηφίσω, american και memetchi. Είπα γιατί ψήφισα τον meme. Aν ψήφιζα τον american πάλι το ίδιο θα μου λέγατε μερικοί.
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Εκείνο ήταν ειδική περίπτωση (ξέρω τώρα το διαβάζει και τραβάει τα μαλλιά της πάλι) και ήταν τελικά και η μαφιόζαΕίχα προσέξει μάλιστα πως στο προηγούμενο παλέρμο που έγινε η υδροχόος αν δεν κάνω λάθος ΔΕΝ έσωσε τον εαυτό της στον 1ο γύρο ενώ μπορούσε μέσω κατάλληλης ψήφου και μετά την κατηγόρησαν για "αντικανονικό παίξιμο’.
Το νόημα του παιχνιδιού είναι η μία ομάδα να νικήσει την άλλη. Αν αυτό επιτυγχάνεται με το να παραμείνει κάποιος μέσα καλώς, δεν είναι όμως βασικός στόχος.Ναι απλα σε παρέπεμψα στο ποστ που λέω τους λόγους που έκανα τι και γιατί. Δεν έχω καταλάβει ακόμα που ακριβώς κολλάτε. Στο παλέρμο το νόημα δεν είναι να προσπαθούμε να μείνουμε στο παιχνίδι; Αφού θεωρητικά μπορούσα να το προσπαθήσω μέσω αλλαγής ψήφου γιατί να μην το έκανα αυτό; Προφανώς και θα ήθελα να μείνω στο παιχνίδι και να προσπαθήσω όσο γίνεται να οδηγήσω την ομάδα μου στην νίκη.
Είχα προσέξει μάλιστα πως στο προηγούμενο παλέρμο που έγινε η υδροχόος αν δεν κάνω λάθος ΔΕΝ έσωσε τον εαυτό της στον 1ο γύρο ενώ μπορούσε μέσω κατάλληλης ψήφου και μετά την κατηγόρησαν για "αντικανονικό παίξιμο’.
2 εναλλακτικές είχα να ψηφίσω, american και memetchi. Είπα γιατί ψήφισα τον meme. Aν ψήφιζα τον american πάλι το ίδιο θα μου λέγατε μερικοί.
Η σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια δεν ωφελεί σε τίποτα, γιατί τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Για την περίπτωση που ανέφερες, οι συνθήκες ήταν άλλες και η κίνηση είχε νόημα /SPOILER]
Το νόημα του παιχνιδιού είναι η μία ομάδα να νικήσει την άλλη. Αν αυτό επιτυγχάνεται με το να παραμείνει κάποιος μέσα καλώς, δεν είναι όμως βασικός στόχος.
Η σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια δεν ωφελεί σε τίποτα, γιατί τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Για την περίπτωση που ανέφερες, οι συνθήκες ήταν άλλες και η κίνηση είχε νόημα /SPOILER]
Προφανώς θεώρησα πως μπορώ να προσφέρω για να νικήσει η ομάδα μου, άμα δεν μπορώ να παραμείνω μέσα στο παιχνίδι πως ακριβώς να βοηθήσω;
Απλά το λάθος μου ήταν πως δεν υπολόγισα πως κάποιοι θα το αξιολογήσουν ως ύποπτο χωρίς να το σκεφτούν καν ή/και άλλοι θα το έβρισκαν ως αφορμή να με κατηγορήσουν με αίολα επιχειρήματα και πάλι.
Καταλαβαίνω, απλώς μου φάνηκε λίγο γενικευτικό αυτό που έγραψες για το νόημα και θέλησα να τονίσω πως δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.Προφανώς θεώρησα πως μπορώ να προσφέρω για να νικήσει η ομάδα μου, άμα δεν μπορώ να παραμείνω μέσα στο παιχνίδι πως ακριβώς να βοηθήσω;
Απλά το λάθος μου ήταν πως δεν υπολόγισα πως κάποιοι θα το αξιολογήσουν ως ύποπτο χωρίς να το σκεφτούν καν ή/και άλλοι θα το έβρισκαν ως αφορμή να με κατηγορήσουν με αίολα επιχειρήματα και πάλι.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.067 μηνύματα.
Τον Kougami ψήφισαν: Reader, rafaela11, Memetchi, Oυριηλ.
Τον Memetchi ψήφισαν: Poirot, Pyotr_Krasnov
Με 4 ψήφους @Kougami είσαι ο MVP και μεταφερεσαι στην χώρα των φαντασμάτων έχοντας δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Τον Memetchi ψήφισαν: Poirot, Pyotr_Krasnov
Με 4 ψήφους @Kougami είσαι ο MVP και μεταφερεσαι στην χώρα των φαντασμάτων έχοντας δικαίωμα για τελευταία λόγια.
ultraviolence
Palermo Moderator
...και πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο. Οι ρόλοι της νύχτας έχετε έως τις 02:00 να μου στείλετε μήνυμα.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ψηφοφορία για Τρίτη 22/12
Ψήφοι
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Kougami - Ψηφοφορία 22/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
- American Economist
- Memetchi
- Poirot
- Pyotr_Krasnov
- rafaela11
- Reader
- Ουριήλ
Ψήφοι
Η χώρα των φαντασμάτων
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 924 μηνύματα.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ψηφοφορία για Τρίτη 22/12
Ψήφοι
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
- American Economist
- Memetchi
- Poirot
- Pyotr_Krasnov --> Memetchi
- rafaela11
- Reader
- Ουριήλ
Ψήφοι
1 Memetchi
Η χώρα των φαντασμάτων
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Εντάξει, αγγίζει τα όρια της παρωδίας πλέον αυτό. Τέτοια λατρεία δεν έχω ξαναδεί σε παιχνίδι. Ξεπερνάει και την Πουπη που είδε ψηφοφορία και έριξε στον ΓιάννηΨηφίζω Memetchi
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα.
Για τωρα επειδη δεν ξερω πόσο ενεργός θα ειμαι αυριο το πρωί ψηφίζω τον Meme για αυτονόητους λογους, θα κοιτάξω περισσοτερο τα μηνυματα του για σιγουριά
Άλλη μια ήττα για την ομάδα των πολιτών δυστυχώς. Ασχέτως αν άρεσε ή οχι ο τρόπος που προσπάθησα να παίξω είναι βέβαιο πως αργά ή γρήγορα θα φανεί πως ήταν λάθος και η δικιά μου αποχώρηση. Όσο το νωρίτερο γίνει αντιληπτό τόσο το καλύτερο για την ομάδα των πολιτών. Αν και προσωπικά πιστεύω ότι πολύ δύσκολα να νικήσει η ομάδα με τους πολίτες.
Εξακολουθώ να πιστεύω πως στο συγκεκριμένο παλέρμο μάλλον η ενεργή συμμετοχή και η προσπάθεια να πιαστείς από κάπου, να επιχειρηματολογήσεις κτλ τείνει να λειτουργεί αρνητικά για τον παίχτη. Ενδεχομένως να φαίνεται και εκνευριστική σε κάποιους; who knows. Με την δική μου λογική και χωρίς να έχω εμπειρία, φαντάστηκα πως κάτι τέτοιο είναι μάλλον καλύτερο από το να ρίχνεις σκέτες ψήφους ή να αναμασάς πράγματα που είπαν άλλοι παίχτες.
Για να κάνω και την αυτοκριτική μου βέβαια, ίσως πάνω στον ενθουσιασμό του πρωτάρη να έπαιξα πιο παρορμητικά από όσο έπρεπε. Είχα την διάθεση πάντως να παίξω ενεργά και να παραμείνω στο παιχνίδι, οπότε αυτό οδήγησε και στο "λάθος μου" που με έστειλε στην αποχώρηση. Τους λόγους που το έκανα νομίζω δεν χρειάζεται να τους ξαναπώ. Τους έχω γράψει στο #437 (να προσθέσω απλά πως ξέχασα να αναφέρω στο κείμενο πως η αρχική μου ψήφος ήταν στον Poirot, για αυτό και μπορούσα μετά να ψηφίσω με τρόπο ώστε να "γλιτώσω" από την αρχική ισοψηφία).
Όπως είχε εξελιχθεί το παιχνίδι, κατηγορίες άρχισα να δέχομαι από Poirot, Reader, Ουριήλ, American. Τείνω να πιστεύω πως υπάρχει ένας (ίσως και περισσότεροι) ύποπτοι ρόλοι μεταξύ των poirot, reader, ουριηλ. Έχω απαντήσει όσο γινόταν αναλυτικά σε ποστ τους που δεν θεωρώ πως έστεκαν ούτε ως προς τις κατηγορίες για εμένα, ούτε και για την εκτιμησή τους για άλλους ρόλους.
Ενδεικτικά ο Poirot πχ με ψήφισε γιατί θεώρησε φάουλ πως πίστεψα ότι ο Pyotr αν είναι όντως μαφιόζος θα ήταν πιο σώφρον να περιμένουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού για να τον βγάλουμε εκτός λόγω της απειρίας του. Ούτε οι απόψεις του για την συνεργασία κατερίνας-memetchi ως μαναφουκιάρα και δολοφόνος στον 1ο γύρο με έπεισαν. Προφανώς ούτε για την "συνεργασία" μου με τον meme ως δολοφόνοι
Ύποπτη φαίνεται και η έντονη στήριξη του στον american, νομίζω έχει αντιληφθεί πως τον ακολουθεί τυφλά στις επιλογές και στις απόψεις του, οπότε πατάει πάνω σε αυτό καθώς μια τέτοια στήριξη από (μάλλον) πολίτη του είναι σίγουρα χρήσιμη. Νομίζω πρέπει να τον προσέξετε πολύ για την συνέχεια του παιχνιδιού.
Όσον αφορά τον Ουριήλ δεν είχα ιδιαίτερες υποψίες για το πρόσωπο του, αλλά ξαφνικά με αβάσιμα επιχειρήματα άρχισε να κατηγορεί εμένα και τον meme καθώς πλησίαζε η ψηφοφορία. Κάποια ήταν και σίγουρα ψέματα και του το είχα επισημάνει στο #370. Φυσικά όταν άλλαξα την ψήφο του ήταν από τους πιο "σίγουρος" πως είναι ύποπτη κίνηση
Τι να πω, να έχει πέσει απλά τόσο έξω λόγω κακής κρίσης (tbh μου έδειχνε και λίγο vibes πως δεν ασχολείται και ιδιαίτερα με το παιχνίδι) ή αυτή η ξαφνική μεταστροφή να κατηγορήσει συγκεκριμένους παίχτες δείχνει δόλο; Θεωρώ και αυτός αξίζει προσοχή.
Η reader επίσης με είχε σε μια λίστα με υπόπτους. Τα επιχειρήματα της βέβαια δεν έστεκαν και της τα είχα απαντήσει τόσο για το κατα πόσο υποπτευόμουν τον ουριήλ αλλα και για την ερώτηση μου στον μίκρο περί ισοψηφίας. Αυτό που δεν πρόλαβα να απαντήσω είναι για την σκέψη μου πως ίσως να είναι μαναφουκιάρα. Θα πω απλά πως ήταν μια πρόχειρη σκέψη πως ίσως το έκανε η μαφία για ξεκάρφωμα νωρίς στο παιχνίδι ώστε να μην υπάρξουν υποψίες για το πρόσωπο της ή μην τυχόν είχε πάρει τον ρόλο του μίκρο ως μίμος. Πολύ πιθανό να είναι τραβηγμένο σενάριο κάτι τέτοιο.
Προσωπικα τείνω να πιστεύω πως american, pyotr, ραφαελα, memetchi είναι πολίτες.
Kαλό είναι να προσέχετε και σημάδια από χρήση ιδιοτήτων και καρτών γιατί νομίζω τώρα που έχει προχωρήσει το παιχνίδι μπορούν να οδηγήσουν σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Καλή συνέχεια στο παιχνίδι εύχομαι!
Εξακολουθώ να πιστεύω πως στο συγκεκριμένο παλέρμο μάλλον η ενεργή συμμετοχή και η προσπάθεια να πιαστείς από κάπου, να επιχειρηματολογήσεις κτλ τείνει να λειτουργεί αρνητικά για τον παίχτη. Ενδεχομένως να φαίνεται και εκνευριστική σε κάποιους; who knows. Με την δική μου λογική και χωρίς να έχω εμπειρία, φαντάστηκα πως κάτι τέτοιο είναι μάλλον καλύτερο από το να ρίχνεις σκέτες ψήφους ή να αναμασάς πράγματα που είπαν άλλοι παίχτες.
Για να κάνω και την αυτοκριτική μου βέβαια, ίσως πάνω στον ενθουσιασμό του πρωτάρη να έπαιξα πιο παρορμητικά από όσο έπρεπε. Είχα την διάθεση πάντως να παίξω ενεργά και να παραμείνω στο παιχνίδι, οπότε αυτό οδήγησε και στο "λάθος μου" που με έστειλε στην αποχώρηση. Τους λόγους που το έκανα νομίζω δεν χρειάζεται να τους ξαναπώ. Τους έχω γράψει στο #437 (να προσθέσω απλά πως ξέχασα να αναφέρω στο κείμενο πως η αρχική μου ψήφος ήταν στον Poirot, για αυτό και μπορούσα μετά να ψηφίσω με τρόπο ώστε να "γλιτώσω" από την αρχική ισοψηφία).
Όπως είχε εξελιχθεί το παιχνίδι, κατηγορίες άρχισα να δέχομαι από Poirot, Reader, Ουριήλ, American. Τείνω να πιστεύω πως υπάρχει ένας (ίσως και περισσότεροι) ύποπτοι ρόλοι μεταξύ των poirot, reader, ουριηλ. Έχω απαντήσει όσο γινόταν αναλυτικά σε ποστ τους που δεν θεωρώ πως έστεκαν ούτε ως προς τις κατηγορίες για εμένα, ούτε και για την εκτιμησή τους για άλλους ρόλους.
Ενδεικτικά ο Poirot πχ με ψήφισε γιατί θεώρησε φάουλ πως πίστεψα ότι ο Pyotr αν είναι όντως μαφιόζος θα ήταν πιο σώφρον να περιμένουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού για να τον βγάλουμε εκτός λόγω της απειρίας του. Ούτε οι απόψεις του για την συνεργασία κατερίνας-memetchi ως μαναφουκιάρα και δολοφόνος στον 1ο γύρο με έπεισαν. Προφανώς ούτε για την "συνεργασία" μου με τον meme ως δολοφόνοι
Ύποπτη φαίνεται και η έντονη στήριξη του στον american, νομίζω έχει αντιληφθεί πως τον ακολουθεί τυφλά στις επιλογές και στις απόψεις του, οπότε πατάει πάνω σε αυτό καθώς μια τέτοια στήριξη από (μάλλον) πολίτη του είναι σίγουρα χρήσιμη. Νομίζω πρέπει να τον προσέξετε πολύ για την συνέχεια του παιχνιδιού.Όσον αφορά τον Ουριήλ δεν είχα ιδιαίτερες υποψίες για το πρόσωπο του, αλλά ξαφνικά με αβάσιμα επιχειρήματα άρχισε να κατηγορεί εμένα και τον meme καθώς πλησίαζε η ψηφοφορία. Κάποια ήταν και σίγουρα ψέματα και του το είχα επισημάνει στο #370. Φυσικά όταν άλλαξα την ψήφο του ήταν από τους πιο "σίγουρος" πως είναι ύποπτη κίνηση
Τι να πω, να έχει πέσει απλά τόσο έξω λόγω κακής κρίσης (tbh μου έδειχνε και λίγο vibes πως δεν ασχολείται και ιδιαίτερα με το παιχνίδι) ή αυτή η ξαφνική μεταστροφή να κατηγορήσει συγκεκριμένους παίχτες δείχνει δόλο; Θεωρώ και αυτός αξίζει προσοχή.Η reader επίσης με είχε σε μια λίστα με υπόπτους. Τα επιχειρήματα της βέβαια δεν έστεκαν και της τα είχα απαντήσει τόσο για το κατα πόσο υποπτευόμουν τον ουριήλ αλλα και για την ερώτηση μου στον μίκρο περί ισοψηφίας. Αυτό που δεν πρόλαβα να απαντήσω είναι για την σκέψη μου πως ίσως να είναι μαναφουκιάρα. Θα πω απλά πως ήταν μια πρόχειρη σκέψη πως ίσως το έκανε η μαφία για ξεκάρφωμα νωρίς στο παιχνίδι ώστε να μην υπάρξουν υποψίες για το πρόσωπο της ή μην τυχόν είχε πάρει τον ρόλο του μίκρο ως μίμος. Πολύ πιθανό να είναι τραβηγμένο σενάριο κάτι τέτοιο.
Προσωπικα τείνω να πιστεύω πως american, pyotr, ραφαελα, memetchi είναι πολίτες.
Kαλό είναι να προσέχετε και σημάδια από χρήση ιδιοτήτων και καρτών γιατί νομίζω τώρα που έχει προχωρήσει το παιχνίδι μπορούν να οδηγήσουν σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Καλή συνέχεια στο παιχνίδι εύχομαι!
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Μάλιστα
Στις απολογίες όλοι μοιάζουν για πολίτες πάντως, τώρα τι γίνεται, θα φανεί στο τέλος.
εγώ έχω να δηλώσω ένα πράγμα τώρα, σε περίπτωση που δεν ζω αύριο
πρέπει να στρέψουμε τη προσοχή μας νομίζω στον Πουαρό
Προσωπικά το θεώρησα πολύ περίεργο σήμερα που ήταν μόνο εκείνος και ο πιοτρ που ψήφισαν τον μεμε κι ειδικά ο πιοτρ χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία. Επίσης τώρα στην ψηφοφορία που είχαμε την 2η ενώ ψήφισε, δεν τοποθετήθηκε καθόλου
ύποπτοι και οι 2 και για εμένα πιο ύποπτος ο Πουαρό που είναι και έμπειρος παίκτης, ενώ ο πυοτρ όχι και δεν έχει δώσει και ιδιαίτερη βοήθεια στο παιχνίδι
παρακαλώ πολίτες να το θυμάστε αυτό το μήνυμα αργότερα!
Στις απολογίες όλοι μοιάζουν για πολίτες πάντως, τώρα τι γίνεται, θα φανεί στο τέλος.
εγώ έχω να δηλώσω ένα πράγμα τώρα, σε περίπτωση που δεν ζω αύριο
πρέπει να στρέψουμε τη προσοχή μας νομίζω στον Πουαρό
Προσωπικά το θεώρησα πολύ περίεργο σήμερα που ήταν μόνο εκείνος και ο πιοτρ που ψήφισαν τον μεμε κι ειδικά ο πιοτρ χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία. Επίσης τώρα στην ψηφοφορία που είχαμε την 2η ενώ ψήφισε, δεν τοποθετήθηκε καθόλου
ύποπτοι και οι 2 και για εμένα πιο ύποπτος ο Πουαρό που είναι και έμπειρος παίκτης, ενώ ο πυοτρ όχι και δεν έχει δώσει και ιδιαίτερη βοήθεια στο παιχνίδι
παρακαλώ πολίτες να το θυμάστε αυτό το μήνυμα αργότερα!
Memetchi
Palermo Player
Καλά αν διανοηθώ ότι εσυ άλλαξες γνώμη επειδή σε εβγαλα για ισοψηφία εχθές, θα αρχίσω τα καπς λοκ να ξέρετε. Δεν ξέρω από που να σας πιάσω εδώ μέσαΓια τωρα επειδη δεν ξερω πόσο ενεργός θα ειμαι αυριο το πρωί ψηφίζω τον Meme για αυτονόητους λογους, θα κοιτάξω περισσοτερο τα μηνυματα του για σιγουριά
Καλά αυτός γιατί έχει τόση σιγουριά για την αθωότητα του Αμερικαν όμως ακόμη δεν έχω καταλάβει. Ούτε γιατί σήμερα δεν είπε τίποτα και απλά με ψήφισαν. Για τον πυοτρ το περίμενα, για κάποιο λόγο μου έχει τρελη αδυναμίαπρέπει να στρέψουμε τη προσοχή μας νομίζω στον Πουαρό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool