rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Αλλάζω την ψήφο μου σε @Memetchi ώστε να είστε οι 2 σας σε ισοψηφία γιατί αυτή τη στιγμή με αυτό το μήνυμα θεωρώ ότι μας κοροϊδεύετε και αν πάει να αλλάξει θα την ξανά αλλάξω μέχρι να βγει κάποιος από τους 2 σας
Την θεωρώ κίνηση ΦΑΟΥΛ
Την θεωρώ κίνηση ΦΑΟΥΛ
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Τώρα που το διάβασα καλύτερα Κουγκαμι με ψηφίζεις πάνω κάτω για να αποδείξεις και εσυ τη μη συμμαχία; Και που θα καταλήξουμε σήμερα δεν ξέρω
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.067 μηνύματα.
Ο Ουριήλ σήμερα έχει ασυλία και δεν μπορεί να ψηφιστεί!
Ο Μπλοκαδόρος αφαιρεί το δικαίωμα ψήφου από τον American Economist
Ψηφοφορία για Δευτέρα 21/12
American Economist --> Kougami(ακυρώθηκε)- Kougami --> Memetchi
- Memetchi --> Kougami
- Poirot --> Memetchi
- Pyotr_Krasnov --> Memetchi
- rafaela11 --> Memetchi
- Reader --> American Economist
- Ουριήλ -> Kougami
Ψήφοι
4 Memetchi
2 Kougami
1 American Economist
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
Δεν μου φαίνεται κάτι παράλογο στην πράξη μου. Και οι 3 που είμαστε σε ισοψηφία τείνω να πιστεύω πως είναι πολίτες. Αφού μπορώ να αλλάξω την ψήφο μου να σωθώ εξ’αρχής -για αυτή την μέρα έστω- γιατί να μην το κάνω;
Με ψήφο στον american φεύγει αυτός ξεκάθαρα. Με ψήφο στον memetchi μπορεί να γίνει ισοψηφία και αποφασίζετε τι θέλετε.
Εγώ άλλους θεωρώ πιο ύποπτους μάλλον όπως έχω πει.
α τώρα είδα την ψήφο της rafaela. Νομίζω δυστυχώς το διάβασε φουλ λάθος.
Με ψήφο στον american φεύγει αυτός ξεκάθαρα. Με ψήφο στον memetchi μπορεί να γίνει ισοψηφία και αποφασίζετε τι θέλετε.
Εγώ άλλους θεωρώ πιο ύποπτους μάλλον όπως έχω πει.
α τώρα είδα την ψήφο της rafaela. Νομίζω δυστυχώς το διάβασε φουλ λάθος.
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.669 μηνύματα.
Τώρα με έβαλες πρώτο όχι ισοψηφία βέβαιαΑλλάζω την ψήφο μου σε @Memetchi ώστε να είστε οι 2 σας σε ισοψηφία γιατί αυτή τη στιγμή με αυτό το μήνυμα θεωρώ ότι μας κοροϊδεύετε και αν πάει να αλλάξει θα την ξανά αλλάξω μέχρι να βγει κάποιος από τους 2 σας
Την θεωρώ κίνηση ΦΑΟΥΛ
Pyotr_Krasnov
Palermo Player
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 924 μηνύματα.
Επιτέλους βγάζουμε μάλλον μαφία.
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.730 μηνύματα.
Α τώρα είδα πτξ είναι 4 του μεμετσι
Αλλάζω την ψήφο μου σε @Kougami
ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΗ @Reader να αλλάξει ψήφο για να έρθουν σε ισοψηφία οι 2 πιο ύποπτοι
ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΗ @Reader να αλλάξει ψήφο για να έρθουν σε ισοψηφία οι 2 πιο ύποπτοι
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα.
εχουμε 12 λεπτά, γρήγορα.
Memetchi
Palermo Player
Κάλε Ραφαέλα τώρα μας έβαλες ισοψηφία αν την αλλάξει θα βγουμε πάλιΑ τώρα είδα πτξ είναι 4 του μεμετσι

rafaela11
Palermo Player
@Reader μπες πανάθεμά σε και μην διαβάσεις 20 σελίδες
Memetchi
Palermo Player
Γράψε βρε Ουλτρα τις ψήφους γιατί έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια
Σταματήστε να αλλάζετε συνέχεια ψήφους, δεν καταλαβαίνω πόσες έχει ο καθένας!
rafaela11
Palermo Player
Α ναι ρεΚάλε Ραφαέλα τώρα μας έβαλες ισοψηφία αν την αλλάξει θα βγουμε πάλι![]()
Είμαι φοβερή στα μαθηματικά
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.067 μηνύματα.
Ο Ουριήλ σήμερα έχει ασυλία και δεν μπορεί να ψηφιστεί!
Ψηφοφορία για Δευτέρα 21/12
American Economist --> Kougami(ακυρώθηκε)- Kougami --> Memetchi
- Memetchi --> Kougami
- Poirot --> Memetchi
- Pyotr_Krasnov --> Memetchi
- rafaela11 --> Kougami
- Reader --> American Economist
- Ουριήλ -> Kougami
Ψήφοι
3 Memetchi
3 Kougami
1 American Economist
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία 19/12
Micro - Ψηφοφορία 21/12
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Eνεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Pyotr_Krasnov
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ανάσταση από Micro
Ενεργοποίηση της κάρτας: Got'ya από Kougami
Ενεργοποίηση της κάρτας: Ασυλία από Ουριήλ
Τώρα είναι ισοψηφία όμως, αν αλλάξω δεν θα είναι@Reader μπες πανάθεμά σε και μην διαβάσεις 20 σελίδες
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.635 μηνύματα.
Σταματήστε να αλλάζετε συνέχεια ψήφους, δεν καταλαβαίνω πόσες έχει ο καθένας!
Αφού κάνει sum up ο Ultra τις συνολικές ψήφους που έχει κάθε παίκτης.
Memetchi
Palermo Player
Πάμε σε ισοψηφία. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ το είπα ξεκάθαρα από το πρωί να μου πείτε τι να ψηφίσω. Δεν μπορώ να το κάνω πιο κατανοητό ότι προσπαθώ να βοηθήσω και ότι δεν καλύπτω κανέναν. Τουλάχιστον αν με βγάλετε διαβάσετε τα μηνύματα μου
rafaela11
Palermo Player
Ναι ξέρω είμαι άχρηστη στα μαθηματικάΤώρα είναι ισοψηφία όμως, αν αλλάξω δεν θα είναι
Σορρυ
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα.
Το λέω από τώρα, αν κάποιος από τους δυο εχει το Γκοτ για ξανά, θα κλείσω το λάπτοπ και θα παω για ένα περπάτημα
Έχεις δίκιο, απλώς δεν είχε εμφανιστεί ακόμα το μήνυμα και καθόμουν και μετρούσα τι άλλαξε από την προηγούμενη λίστα ψήφωνΑφού κάνει sum up ο Ultra τις συνολικές ψήφους που έχει κάθε παίκτης.
Σιγά καλέ, γιατί εγώ είμαι καλύτερη νομίζεις.Ναι ξέρω είμαι άχρηστη στα μαθηματικά
Σορρυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool