Να πω μία τελευταία φορά τη σκέψη μου για την αλλαγή ψήφου, γιατί νομίζω κάπου μπερδεύτηκαν μερικοί. Οι ψήφοι ήταν 2-2-2 για Memetchi, American, εμένα. Προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε πολίτες και οι τρεις, οπότε έτσι κι αλλιώς χαμένοι θα έβγαιναν οι πολίτες. Ωστόσο, αφού είχα τη δυνατότητα να αλλάξω την ψήφο μου και να «γλιτώσω» εξαρχής, απλά είχα να ψηφίσω μεταξύ American και Memetchi.
Αν ψήφιζα American, σκέφτηκα ότι θα μου λέγατε πως επιβεβαιώνεται η συμμαχία που κάποιοι λένε ότι υπάρχει μεταξύ εμένα και του Memetchi, άρα είπα να πάω σε ψήφο Memetchi. Έτσι οι ψήφοι έγιναν Memetchi 3, American 2, εγώ 2. Αν ο Memetchi πήγαινε σε ψήφο American, θα πηγαίναμε σε 3-3 μεταξύ τους, οπότε θα ακολουθούσε επόμενη ψηφοφορία μεταξύ τους.
Ίσως λάθος μου κίνηση, γιατί δεν υπολόγισα πως πολλοί θα θεωρήσουν χωρίς ιδιαίτερη σκέψη ότι αυτό που έκανα ήταν μία «ύποπτη» κίνηση. Βέβαια, και να μην το έκανα, πάλι σε ισοψηφία θα κατέληγα εδώ που τα λέμε. Βέβαια τότε μπορεί να βγάζαμε εκτός τον American που απλά μου δίνει την εικόνα ενός ανασφαλούς παίκτη που εύκολα χειραγωγείται από παίκτες όπως ο Poirot πχ.
Anyways, εγώ και Memetchi vs American να πήγαινε τον Memetchi θα ψήφιζα, γιατί άμα είναι να μείνει ένας πολίτης, ας μείνει τουλάχιστον κάποιος που κάθεται, το προσπαθεί, αρθρώνει επιχειρηματολογία και διαβάζει προσεκτικά τα ποστ των άλλων. Οπότε και στη συγκεκριμένη ψηφοφορία θα προτιμούσα να ψηφιστεί να μείνει ο Memetchi.