Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.501 μηνύματα.

Εγώ επειδή με αυτό τον ρόλο ξεκίνησα, θα το πως τον έχετε αφήσει λιγάκι αδικημένο. Μέχρι να πεθάνει όλη η μαφία σου έχει βγει η ψυχή ήδη και χτίζεις για ένα τρομερά late game που δεν ξες αν θα το ζήσεις (ήμουν κοντά αλλά δεν το έζησαακόμη ίσως και για τον ΑΜ

Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα.

Αγαπητό Palermo,
την καλησπέρα μου! =)
Χαίρομαι πάρα πολύ που διοργανώθηκε παιχνίδι και σας παρακολούθησα με έντονο ενδιαφέρον!
Συγχαρητήρια στην ΣΕ για την οργάνωση του παιχνιδιού. Η πρόκληση που έχετε αναλάβει να διατηρήσετε το παιχνίδι και να το διαμορφώσετε σε μία νέα εκδοχή μου φαίνεται πολύ δύσκολη αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.
Πολιτάκια, συγχαρητήρια!
Μαφιοζάκια, you have lost a battle; not the war!
Επειδή τόσες μέρες σας διάβαζα πολύ, ήθελα στο post-game να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας για το παιχνίδι!
Πολύ ωραία εμφάνιση @Poirot, μου άρεσε πολύ ο τρόπος παιχνιδιού σου, η παρουσία σου στο δημόσιο. Πιστεύω ότι αντιμετώπισες τον ρόλο σου με την διακριτικότητα που χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα μοιράστηκες την πληροφορία που είχες με την ομάδα σου! Λίγο προβληματίστηκα με τις δημοσιεύσεις σου για την κάρτα Ζωή στο Έγκλημα και ήθελα να σε ρωτήσω. Το σκέφτηκες επειδή παρατήρησες μία αλλαγή στην στάση του dimijim? Ή θεώρησες ότι σίγουρα το δεύτερο βράδυ θα παιχτεί από τη μαφία επομένως τότε είχε νόημα να αρχίσεις να ψάχνεις; Την πρώτη ημέρα π.χ. είχες την κάρτα στο μυαλό σου ή όχι;
Για μία ακόμη φορά η @Reader μου άρεσε πάρα πολύ. Προσεκτικές δημοσιεύσεις - διαβάζοντάς σε ήμουν ΣΙΓΟΥΡΗ ότι ανέτρεχες συνεχώς στο θέμα και προσπάθησες να το δεις πολλές φορές. Μία παρατήρηση: κάποιες φορές διαβάζοντάς σε είχα την εντύπωση ότι όταν πήγαινες πίσω στο θέμα δε το έπαιρνες όλο από την αρχή, αλλά διάβαζες μόνο τις δημοσιεύσεις ανά παίκτη. Θέλω πολύ να σε δω να κάνεις μαφία σε Extreme!
@Memetchi συγχαρητήρια! Είναι δύσκολο ο γιατρός να καταφέρει να σώσει το θύμα! Οι δημοσιεύσεις σου στο δημόσιο ήταν αρχικά πιο λακωνικές (σταδιακά αυτό άλλαζε), αλλά τα σχόλιά σου είχαν πολλή ουσία. Σε δύο πράγματα διαφώνησα μαζί σου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και είναι και τα δύο ίσως ζητήματα play.
#1 Το μην παίζετε σαν ύποπτοι/σαν μαφιόζοι, που είπες, αναφερόμενες στους πολίτες.Η δική μου οπτική είναι ότι υπάρχουν ρόλοι πολιτών που είναι τόσο κομβικοί και ισχυροί για την έκβαση του παιχνιδιού που δεν έχουν την πολυτέλεια να είναι ανοιχτοί στο παιχνίδι τους (βλ. μάγισσα) γιατί αν τους καταλάβει η μαφία μπορεί να τους δημιουργήσει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Π.χ. αν η πόρνη (ή η μαφία) αντιληφθεί την μάγισσα, η πόρνη κάθε δεύτερο βράδυ θα κοιμάται μαζί της, οι ιδιότητες της μάγισσας θα ακυρώνονται και μπορεί να βρεθεί δολοφονημένη χωρίς να έχει σκοτώσει και χωρίς να έχει προλάβει να βοηθήσει την ομάδα της όσο θα μπορούσε. Υπάρχει ωστόσο και ένας έμμεσος, δεύτερος λόγος, που οι πολίτες δεν μπορούν να βγουν και να κάνουν το ανοικτό παιχνίδι που ίσως να εννοείς: αν γίνει αυτό, η μαφία συμπληρώνει πολύ πιο γρήγορα τον χάρτη της πόλης (τους ρόλους πολιτών). Άρα, μαθηματικά της είναι πιο εύκολο να νικήσει, ειδικά σε late game, που το αριθμητικό πλεονέκτημα των πολιτών έχει χαθεί.
#2 Σαν εξωτερική παρατηρήτρια θεώρησα πως αυτό που σε ενόχλησε πραγματικά ήταν το ύφος του dimijim, επειδή ίσως το βρήκες διδακτικό (?) και όχι ο τρόπος παιξίματός του. Και η Reader πχ έκανε σενάρια και μεγάλες αναρτήσεις αλλά δεν νομίζω ότι σε προβλημάτισε τόσο πολύ. Food for thought. Σκέψου εν τέλει, αν έχεις όρεξη, - και επειδή κρινόμαστε όλοι εκ του αποτελέσματος, ποιο στυλ παιχνιδιού οδήγησε τελικά σε νίκη των πολιτών. Η δική μου ανάγνωση του παιχνιδιού λέει ότι η συμμαχία μεταξύ Poirot και dimijim ήταν κομβική και θεωρώ ότι βοήθησε και την μάγισσα που την πρόσεξε ιδιαίτερα.
@Micro, κακή τύχη. Δεν πειράζει =) Το πάλεψες αξιοπρεπέστατα!
Σαν γενικό σχόλιο θα ήθελα να θέσω τον εξής προβληματισμό.
#1 Υπάρχει ένα ψευδοδίλημμα στην συζήτηση μεταξύ μίας συμμετοχής που είναι ανενεργή και ενός παίκτη που συμμετέχει και είναι πολυγραφότατος. Είναι ψευδοδίλημμα - για εμένα - γιατί ακόμη και αυτός που συμμετέχει πάρα πολύ με δημοσιεύσεις δεν σημαίνει ότι απαραίτητα βοηθάει την ομάδα του, επειδή απλά σχολιάζει κάθε ανάρτηση και θεωρεί ότι μπορεί να ζητάει εξηγήσεις από όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Αυτό είναι θόρυβος, δεν είναι για εμένα ουσιαστική συμμετοχή. Για την ακρίβεια είναι ο ρόλος του ΔΑ
Νομίζω μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι ότι ο θόρυβος εξυπηρετεί τη μαφία.. Πρέπει να υπάρχει ένα προσωπικό φίλτρο που να μας υπαγορεύει πότε μπορούμε όντως να βοηθήσουμε την ομάδα μας και πότε είναι ορθότερο να σιωπήσουμε, και να πάμε πίσω στο θέμα να διαβάσουμε ξανά το παιχνίδι από την αρχή, να διαμορφώσουμε κάποια σενάρια κ.ο.κ.
#2 Το Palermo είναι ένα παιχνίδι! Μας τρελαίνει, μας πορώνει και σκάμε, αλλά παραμένει ένα παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι έχει κανόνες και απαιτεί τον σεβασμό στους διοργανωτές και τους συμπαίκτες μας. Για εμένα επίσης σημαίνει ότι προϋποθέτει καλή πίστη - πόσο μάλλον όταν δεν ξέρω τον απέναντί μου. Δίνουμε λίγο χώρο, κάνουμε υπομονή και ίσως κάποιες φορές να βοηθάει να σκεφτόμαστε ότι δεν είμαστε εμείς το επίκεντρο του παιχνιδιού και ότι δεν έχει βάλει ο απέναντί μας σκοπό της ζωής του να μας προσβάλλει όπως πιστεύουμε.
Υπήρχαν σχόλια σε αυτό το παιχνίδι που έκαναν την τρίχα - τριχιά που ειλικρινά, εμένα που σας διάβαζα με κούρασαν πολύ. @Υδροχόος πραγματικά πιστεύω ότι στην ένταση του παιχνιδιού κάποια πράγματα τα βίωσες πολύ πιο έντονα από ό,τι ήταν και το πολύ κρίμα είναι ότι στεναχωρέθηκες εσύ και δεν το απήλαυσες όσο θα μπορούσες το παιχνίδι! Εγώ δεν βρήκα στοχοποίηση απέναντί σου, ειλικρινά. Το γνωρίζω ότι έχει συζητηθεί γιατί δεν άλλαξες την ψήφο σου και δεν προσπάθησες να σωθείς και κατάλαβα πως νιώθεις! Η γνώμη μου μπορεί να μην σε αφορά και αυτό είναι απόλυτα θεμιτό, αλλά για εμένα αυτό ήταν αντικανονικό παίξιμο. Πες με σκληροπυρηνική (και το δέχομαι απόλυτα) αλλά έχω βρεθεί σε παιχνίδια που παρόλο που δεν ήθελα να συνεχίσω το έκανα, γιατί πολύ απλά το Παλέρμο είναι ομαδικό παιχνίδι και δεν ήθελα να στερήσω την ευχαρίστηση του παιχνιδιού από άλλους συμπαίκτες μου.
#3 Κανόνες και νέες εκδοχές:
Έχω τόσες πολλές απορίες για την κάρτα Ζωή στο έγκλημα :Ρ
Έχω αποδεχθεί ότι οι ρυθμοί της ζωής μας είναι τέτοιοι που δεν μπορούμε (οι παλιοί) να παίξουμε Παλέρμο όπως παλιά. Ζεσταίνει όμως λίγο την γέρικη καρδούλα μου ότι το παιχνίδι έχει βρει μία νέα παρέα και συνεχίζεται. Ο πειραματισμός με τους κανόνες θεωρώ ότι έρχεται να αντιμετωπίσει τη δυσκολία να βρεθεί 16αδα παικτών. Αν βρείτε 16 παίκτες, θεωρώ ότι η εκδοχή του Extreme είναι όπως πρέπει και θα την απολαύσουν τα παιδιά! όσο βέβαια τα νούμερα είναι μικρότερα θέλει κάποιες εύθραυστες ισορροπίες, πολύ συζήτηση και φυσικά trial and error με ρόλους που μπορούν να αφαιρεθούν, τις αναλογίες καρτών κτλ. Ειδικά για την Ζωή στο Έγκλημα, έτσι όπως είναι η κάρτα τώρα και με δεδομένους τους ρόλους των παικτών σε αυτό το παιχνίδι εγώ θεώρησα ότι υπήρχε μία πολύ ξεκάθαρη και κυρίαρχη στρατηγική. Παίζεται η κάρτα πρώτο βράδυ, η μαφία πρακτικά αποκτά ΔΑ και η αναλογία γίνεται 2 μαφιόζοι, 1 πόρνη, 1 ΔΑ σε παιχνίδι με 11 παίκτες. Δεν θα με χαλούσε καθόλου να ήμουν σε αυτή τη μαφία..
Αυτά τα ολίγα γιατί είμαι από δουλειά και είμαι πτώμα.
Σας ευχαριστώ αν με διαβάσατε! Ελπίζω να περάσατε όμορφα και να σας διαβάζω και στο επόμενο! =)
Ζωή
την καλησπέρα μου! =)
Χαίρομαι πάρα πολύ που διοργανώθηκε παιχνίδι και σας παρακολούθησα με έντονο ενδιαφέρον!

Συγχαρητήρια στην ΣΕ για την οργάνωση του παιχνιδιού. Η πρόκληση που έχετε αναλάβει να διατηρήσετε το παιχνίδι και να το διαμορφώσετε σε μία νέα εκδοχή μου φαίνεται πολύ δύσκολη αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.
Πολιτάκια, συγχαρητήρια!

Μαφιοζάκια, you have lost a battle; not the war!
Επειδή τόσες μέρες σας διάβαζα πολύ, ήθελα στο post-game να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας για το παιχνίδι!
Πολύ ωραία εμφάνιση @Poirot, μου άρεσε πολύ ο τρόπος παιχνιδιού σου, η παρουσία σου στο δημόσιο. Πιστεύω ότι αντιμετώπισες τον ρόλο σου με την διακριτικότητα που χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα μοιράστηκες την πληροφορία που είχες με την ομάδα σου! Λίγο προβληματίστηκα με τις δημοσιεύσεις σου για την κάρτα Ζωή στο Έγκλημα και ήθελα να σε ρωτήσω. Το σκέφτηκες επειδή παρατήρησες μία αλλαγή στην στάση του dimijim? Ή θεώρησες ότι σίγουρα το δεύτερο βράδυ θα παιχτεί από τη μαφία επομένως τότε είχε νόημα να αρχίσεις να ψάχνεις; Την πρώτη ημέρα π.χ. είχες την κάρτα στο μυαλό σου ή όχι;
Για μία ακόμη φορά η @Reader μου άρεσε πάρα πολύ. Προσεκτικές δημοσιεύσεις - διαβάζοντάς σε ήμουν ΣΙΓΟΥΡΗ ότι ανέτρεχες συνεχώς στο θέμα και προσπάθησες να το δεις πολλές φορές. Μία παρατήρηση: κάποιες φορές διαβάζοντάς σε είχα την εντύπωση ότι όταν πήγαινες πίσω στο θέμα δε το έπαιρνες όλο από την αρχή, αλλά διάβαζες μόνο τις δημοσιεύσεις ανά παίκτη. Θέλω πολύ να σε δω να κάνεις μαφία σε Extreme!
@Memetchi συγχαρητήρια! Είναι δύσκολο ο γιατρός να καταφέρει να σώσει το θύμα! Οι δημοσιεύσεις σου στο δημόσιο ήταν αρχικά πιο λακωνικές (σταδιακά αυτό άλλαζε), αλλά τα σχόλιά σου είχαν πολλή ουσία. Σε δύο πράγματα διαφώνησα μαζί σου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και είναι και τα δύο ίσως ζητήματα play.
#1 Το μην παίζετε σαν ύποπτοι/σαν μαφιόζοι, που είπες, αναφερόμενες στους πολίτες.Η δική μου οπτική είναι ότι υπάρχουν ρόλοι πολιτών που είναι τόσο κομβικοί και ισχυροί για την έκβαση του παιχνιδιού που δεν έχουν την πολυτέλεια να είναι ανοιχτοί στο παιχνίδι τους (βλ. μάγισσα) γιατί αν τους καταλάβει η μαφία μπορεί να τους δημιουργήσει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Π.χ. αν η πόρνη (ή η μαφία) αντιληφθεί την μάγισσα, η πόρνη κάθε δεύτερο βράδυ θα κοιμάται μαζί της, οι ιδιότητες της μάγισσας θα ακυρώνονται και μπορεί να βρεθεί δολοφονημένη χωρίς να έχει σκοτώσει και χωρίς να έχει προλάβει να βοηθήσει την ομάδα της όσο θα μπορούσε. Υπάρχει ωστόσο και ένας έμμεσος, δεύτερος λόγος, που οι πολίτες δεν μπορούν να βγουν και να κάνουν το ανοικτό παιχνίδι που ίσως να εννοείς: αν γίνει αυτό, η μαφία συμπληρώνει πολύ πιο γρήγορα τον χάρτη της πόλης (τους ρόλους πολιτών). Άρα, μαθηματικά της είναι πιο εύκολο να νικήσει, ειδικά σε late game, που το αριθμητικό πλεονέκτημα των πολιτών έχει χαθεί.
#2 Σαν εξωτερική παρατηρήτρια θεώρησα πως αυτό που σε ενόχλησε πραγματικά ήταν το ύφος του dimijim, επειδή ίσως το βρήκες διδακτικό (?) και όχι ο τρόπος παιξίματός του. Και η Reader πχ έκανε σενάρια και μεγάλες αναρτήσεις αλλά δεν νομίζω ότι σε προβλημάτισε τόσο πολύ. Food for thought. Σκέψου εν τέλει, αν έχεις όρεξη, - και επειδή κρινόμαστε όλοι εκ του αποτελέσματος, ποιο στυλ παιχνιδιού οδήγησε τελικά σε νίκη των πολιτών. Η δική μου ανάγνωση του παιχνιδιού λέει ότι η συμμαχία μεταξύ Poirot και dimijim ήταν κομβική και θεωρώ ότι βοήθησε και την μάγισσα που την πρόσεξε ιδιαίτερα.
@Micro, κακή τύχη. Δεν πειράζει =) Το πάλεψες αξιοπρεπέστατα!
Σαν γενικό σχόλιο θα ήθελα να θέσω τον εξής προβληματισμό.
#1 Υπάρχει ένα ψευδοδίλημμα στην συζήτηση μεταξύ μίας συμμετοχής που είναι ανενεργή και ενός παίκτη που συμμετέχει και είναι πολυγραφότατος. Είναι ψευδοδίλημμα - για εμένα - γιατί ακόμη και αυτός που συμμετέχει πάρα πολύ με δημοσιεύσεις δεν σημαίνει ότι απαραίτητα βοηθάει την ομάδα του, επειδή απλά σχολιάζει κάθε ανάρτηση και θεωρεί ότι μπορεί να ζητάει εξηγήσεις από όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Αυτό είναι θόρυβος, δεν είναι για εμένα ουσιαστική συμμετοχή. Για την ακρίβεια είναι ο ρόλος του ΔΑ

#2 Το Palermo είναι ένα παιχνίδι! Μας τρελαίνει, μας πορώνει και σκάμε, αλλά παραμένει ένα παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι έχει κανόνες και απαιτεί τον σεβασμό στους διοργανωτές και τους συμπαίκτες μας. Για εμένα επίσης σημαίνει ότι προϋποθέτει καλή πίστη - πόσο μάλλον όταν δεν ξέρω τον απέναντί μου. Δίνουμε λίγο χώρο, κάνουμε υπομονή και ίσως κάποιες φορές να βοηθάει να σκεφτόμαστε ότι δεν είμαστε εμείς το επίκεντρο του παιχνιδιού και ότι δεν έχει βάλει ο απέναντί μας σκοπό της ζωής του να μας προσβάλλει όπως πιστεύουμε.
Υπήρχαν σχόλια σε αυτό το παιχνίδι που έκαναν την τρίχα - τριχιά που ειλικρινά, εμένα που σας διάβαζα με κούρασαν πολύ. @Υδροχόος πραγματικά πιστεύω ότι στην ένταση του παιχνιδιού κάποια πράγματα τα βίωσες πολύ πιο έντονα από ό,τι ήταν και το πολύ κρίμα είναι ότι στεναχωρέθηκες εσύ και δεν το απήλαυσες όσο θα μπορούσες το παιχνίδι! Εγώ δεν βρήκα στοχοποίηση απέναντί σου, ειλικρινά. Το γνωρίζω ότι έχει συζητηθεί γιατί δεν άλλαξες την ψήφο σου και δεν προσπάθησες να σωθείς και κατάλαβα πως νιώθεις! Η γνώμη μου μπορεί να μην σε αφορά και αυτό είναι απόλυτα θεμιτό, αλλά για εμένα αυτό ήταν αντικανονικό παίξιμο. Πες με σκληροπυρηνική (και το δέχομαι απόλυτα) αλλά έχω βρεθεί σε παιχνίδια που παρόλο που δεν ήθελα να συνεχίσω το έκανα, γιατί πολύ απλά το Παλέρμο είναι ομαδικό παιχνίδι και δεν ήθελα να στερήσω την ευχαρίστηση του παιχνιδιού από άλλους συμπαίκτες μου.
#3 Κανόνες και νέες εκδοχές:
Έχω τόσες πολλές απορίες για την κάρτα Ζωή στο έγκλημα :Ρ
Έχω αποδεχθεί ότι οι ρυθμοί της ζωής μας είναι τέτοιοι που δεν μπορούμε (οι παλιοί) να παίξουμε Παλέρμο όπως παλιά. Ζεσταίνει όμως λίγο την γέρικη καρδούλα μου ότι το παιχνίδι έχει βρει μία νέα παρέα και συνεχίζεται. Ο πειραματισμός με τους κανόνες θεωρώ ότι έρχεται να αντιμετωπίσει τη δυσκολία να βρεθεί 16αδα παικτών. Αν βρείτε 16 παίκτες, θεωρώ ότι η εκδοχή του Extreme είναι όπως πρέπει και θα την απολαύσουν τα παιδιά! όσο βέβαια τα νούμερα είναι μικρότερα θέλει κάποιες εύθραυστες ισορροπίες, πολύ συζήτηση και φυσικά trial and error με ρόλους που μπορούν να αφαιρεθούν, τις αναλογίες καρτών κτλ. Ειδικά για την Ζωή στο Έγκλημα, έτσι όπως είναι η κάρτα τώρα και με δεδομένους τους ρόλους των παικτών σε αυτό το παιχνίδι εγώ θεώρησα ότι υπήρχε μία πολύ ξεκάθαρη και κυρίαρχη στρατηγική. Παίζεται η κάρτα πρώτο βράδυ, η μαφία πρακτικά αποκτά ΔΑ και η αναλογία γίνεται 2 μαφιόζοι, 1 πόρνη, 1 ΔΑ σε παιχνίδι με 11 παίκτες. Δεν θα με χαλούσε καθόλου να ήμουν σε αυτή τη μαφία..
Αυτά τα ολίγα γιατί είμαι από δουλειά και είμαι πτώμα.
Σας ευχαριστώ αν με διαβάσατε! Ελπίζω να περάσατε όμορφα και να σας διαβάζω και στο επόμενο! =)
Ζωή
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.348 μηνύματα.

Λυπάμαι που ήμουν off για προσωπικούς λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα να συμμετάσχω αλλά παρακολούθησα όλο το παλέρμο και με κράτησε συντροφιά σε ενα μεγάλο ζόρι.
Δεν θα γράψω πολλά μα μόνο λίγα που με εξόργισαν.
Το παλέρμο είναι ενα παιχνίδι ρόλων και αυτό τον ρόλο παίζεις, αλλιώς παίζεις λάθος. Είναι ενα παιχνίδι που εντός ρόλων μπορεί να γίνεις και κώλος. Είναι ενα θέατρο.
Θεωρώ επιεικώς απαράδεκτη την αποχώρηση και την αναστάτωση όλου του παιχνιδιού λόγω παραίτησης για ανεξόφλητους λογαριασμούς με άλλα μέλη που παίζαν τον ρόλο τους ως είθισται.
Στην τελική να έχεις τη δύναμη να στείλεις στην ΣΕ πως αποχωρείς για αυτό και να δοθούν ρόλοι εκ νέου, οχι να κρεμάσεις ετσι το συμπαίκτη.
Ο εταιρος μαφιόζος κουβάλησε ολο το παιχνίδι της συνομοταξίας του μόνος του ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα αναρωτιόταν τι είναι η άλλη και γιατι δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό της.
Σε όλο το παιχνίδι στην αρχη αναφέρονταν ανούσια σχόλια για το πως παίζονταν παλαιότερα παιχνίδια και «ετσι είναι εγώ, με ξέρετε».
Ένα ατέρμονο δράμα που απορώ πως δεν σας ενόχλησε, εγώ ως έταιρος μαφιόζος θα είχα βγάλει καπνούς απο τα νεύρα
Σε άλλα λόγια @Kate1914 σου βγάζω το καπέλο είσαι μεγάλο αστέρι.
Στο επόμενο θα δώσω το παρόν!
Το παλέρμο είναι ενα παιχνίδι ρόλων και αυτό τον ρόλο παίζεις, αλλιώς παίζεις λάθος. Είναι ενα παιχνίδι που εντός ρόλων μπορεί να γίνεις και κώλος. Είναι ενα θέατρο.
Θεωρώ επιεικώς απαράδεκτη την αποχώρηση και την αναστάτωση όλου του παιχνιδιού λόγω παραίτησης για ανεξόφλητους λογαριασμούς με άλλα μέλη που παίζαν τον ρόλο τους ως είθισται.
Στην τελική να έχεις τη δύναμη να στείλεις στην ΣΕ πως αποχωρείς για αυτό και να δοθούν ρόλοι εκ νέου, οχι να κρεμάσεις ετσι το συμπαίκτη.
Ο εταιρος μαφιόζος κουβάλησε ολο το παιχνίδι της συνομοταξίας του μόνος του ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα αναρωτιόταν τι είναι η άλλη και γιατι δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό της.
Σε όλο το παιχνίδι στην αρχη αναφέρονταν ανούσια σχόλια για το πως παίζονταν παλαιότερα παιχνίδια και «ετσι είναι εγώ, με ξέρετε».
Ένα ατέρμονο δράμα που απορώ πως δεν σας ενόχλησε, εγώ ως έταιρος μαφιόζος θα είχα βγάλει καπνούς απο τα νεύρα
Σε άλλα λόγια @Kate1914 σου βγάζω το καπέλο είσαι μεγάλο αστέρι.

Στο επόμενο θα δώσω το παρόν!

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.469 μηνύματα.

Kορίτσι μου, με συγχωρείς (δε σε ξέρω κιόλας, μα έχω ακούσει για σένα...), αλλά κι εγώ κουράστηκα να διαβάζω αυτά που έλεγε. Και νομίζω ότι ξεχνάς ότι είναι άλλο πράγμα να είσαι παρατηρητής κι άλλο να είσαι "μέσα" στο παιχνίδι (και στην ένταση, μην το ξεχνάμε...). Το άλλο που ξεχνάς (εφόσον μας διαβάζεις, απ΄ ό,τι φαίνεται...), είναι ότι παρόμοιος παίκτης δεν έχει ξαναπεράσει στα δύο προηγούμενα Παλέρμο (στα οποία εγώ συμμετείχα...). Σίγουρα είναι πάρα πολύ καλός παίκτης (και το είπα και φαίνεται...), επιχειρηματολογεί, έχει πολλά καλά. Αλλά κάπου υπάρχει κι ένα θεματάκι. Συμπεριφορικό. Και ας μην επεκταθώ άλλο. Το έχω ήδη κάνει. Λάθος ; Σωστό ; Έτσι το αισθάνθηκα κι αυτό δεν αλλάζει.Υπήρχαν σχόλια σε αυτό το παιχνίδι που έκαναν την τρίχα - τριχιά που ειλικρινά, εμένα που σας διάβαζα με κούρασαν πολύ. @Υδροχόος πραγματικά πιστεύω ότι στην ένταση του παιχνιδιού κάποια πράγματα τα βίωσες πολύ πιο έντονα από ό,τι ήταν και το πολύ κρίμα είναι ότι στεναχωρέθηκες εσύ και δεν το απήλαυσες όσο θα μπορούσες το παιχνίδι! Εγώ δεν βρήκα στοχοποίηση απέναντί σου, ειλικρινά. Το γνωρίζω ότι έχει συζητηθεί γιατί δεν άλλαξες την ψήφο σου και δεν προσπάθησες να σωθείς και κατάλαβα πως νιώθεις! Η γνώμη μου μπορεί να μην σε αφορά και αυτό είναι απόλυτα θεμιτό, αλλά για εμένα αυτό ήταν αντικανονικό παίξιμο. Πες με σκληροπυρηνική (και το δέχομαι απόλυτα) αλλά έχω βρεθεί σε παιχνίδια που παρόλο που δεν ήθελα να συνεχίσω το έκανα, γιατί πολύ απλά το Παλέρμο είναι ομαδικό παιχνίδι και δεν ήθελα να στερήσω την ευχαρίστηση του παιχνιδιού από άλλους συμπαίκτες μου.
Τα διάβασα αυτά που έγραψες. Προσεκτικά.
Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι αυτό έκανα. Δεν ήθελα να στερήσω τη χαρά απ΄ τους άλλους να παίξουν. Και γι΄ αυτό δεν αποχώρησα. Απλά δε βγήκα "μπροστά" και εξήγησα το λόγο. Συμφωνείτε, δε συμφωνείτε, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Άσε που το πως ένιωσα το εξέφρασα αργότερα στους συμπαίκτες μου. Όχι κατά τη διάρκεια.
Σ΄ ευχαριστώ, για το χρόνο σου...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μάλιστα.
Λοιπόν, εντάξει. Το πήρε το μήνυμα...η άλλη.
Στο επόμενο Παλέρμο δε θα συμμετάσχω.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας...Και με συγχωρείτε κιόλας...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.494 μηνύματα.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια, προσπάθησα όσο μπορούσα!Πολύ ωραία εμφάνιση @Poirot, μου άρεσε πολύ ο τρόπος παιχνιδιού σου, η παρουσία σου στο δημόσιο. Πιστεύω ότι αντιμετώπισες τον ρόλο σου με την διακριτικότητα που χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα μοιράστηκες την πληροφορία που είχες με την ομάδα σου! Λίγο προβληματίστηκα με τις δημοσιεύσεις σου για την κάρτα Ζωή στο Έγκλημα και ήθελα να σε ρωτήσω. Το σκέφτηκες επειδή παρατήρησες μία αλλαγή στην στάση του dimijim? Ή θεώρησες ότι σίγουρα το δεύτερο βράδυ θα παιχτεί από τη μαφία επομένως τότε είχε νόημα να αρχίσεις να ψάχνεις; Την πρώτη ημέρα π.χ. είχες την κάρτα στο μυαλό σου ή όχι;

Λοιπόν, η τρελή αυτή θεωρία ήρθε λόγω της αλλαγής στη στάση του dimijim. Δεν είχα την κάρτα στο μυαλό μου, αλλά για κάποιο λόγο με το που διάβασα εκείνο το μήνυμα σκέφτομαι "ωχ, λες;". Τραβηγμένη σκέψη, μακάρι να μην την είχα σκεφτεί καν. Κυρίως τα παρακάτω μου χτύπησαν στη θεωρία του dimijim που με έκαναν να αμφιβάλλω για το κατά πόσο τα έλεγε με καλή πρόθεση:
1. Η ψήφος του στη Reader. Μπορούσα να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για την αθωότητά της (άργησα να καταλάβω ότι ήταν το μέντιουμ γιατί δεν είχε αλλάξει στάση απέναντι στην Υδροχόο αμέσως μετά την πρώτη νύχτα, αφού ρώτησε αν ήταν αυτοκράτορας - παρ' ολ' αυτά, ήμουν βέβαιος ότι ήταν αθώα, τουλάχιστον γιατρός). Φαντάστηκα ότι κι εκείνος, αφού συνέδεσε το παζλ και κατάλαβε τον ρόλο μου, θα είδε ότι η στάση της Reader δεν θα μπορούσε να σημαίνει Μαφία. Ναι, είπε ότι δεν την υποπτευόταν πραγματικά, αλλά μου φάνηκε περίεργη η επιλογή να την ψηφίσει ενώ φαινόταν ότι είχε χρήσιμο ρόλο. Ακόμη κι αν έπρεπε να κάψει ψήφο λόγω της ασυλίας στον Ουριήλ, γιατί δεν την έδωσε σε κάποιον άλλο που θα μπορούσε να ήταν Μαφία αν το σενάριό του δεν ευσταθούσε; Στον Micro, για παράδειγμα, που τον υποπτευόταν μέχρι την προηγούμενη μέρα.
2. Η βεβαιότητα ότι Memetchi και Micro ήταν συγκάτοικοι. Εγώ δεν μπορούσα να το δω αυτό με τίποτα. Και δεν μπορούσα να δικαιολογήσω με κανέναν τρόπο στο κεφάλι μου το γεγονός ότι ο Memetchi ψήφισε Micro πριν τη δολοφονία με το ρίσκο να μείνει η ψήφος στον συγκάτοικό του. Επίσης, ο Memetchi έλεγε "ψηφίζω όποιον θέλετε". "Φώναζε" ότι είχε μοναχικό ρόλο. Συν τοις άλλοις, εγώ θεωρούσα συγκατοίκους τον Ουριήλ και τον Pyotr από την πρώτη μέρα, κι έβλεπα συνεχώς σημάδια που αυτό μου το επιβεβαιώναν. Μου ήταν δύσκολο να "απαρνηθώ" αυτό το σενάριο. Όπως επίσης δεν μπορούσα να δεχτώ και την αθώωση του Micro, μου φαινόταν εξαιρετικά ένοχος σε εκείνη τη φάση. Γι' αυτό ο όλος συλλογισμός ξεκίνησε από το ότι ο Micro έπαιξε την κάρτα.
3. Το ότι ήξερα ότι ο Micro (ή όποιος ήταν στη θέση του) δεν είχε πολλά να χάσει με το να παίξει εκείνη την κάρτα. Στο μυαλό μου έβγαζε νόημα ως επιλογή, εγώ (αν είχα την κάρτα) ίσως να την έπαιζα. Ήξερα ότι είναι μέσα κρυφός μαφιόζος και δεν κινδύνευε ο φανερός με οριστική αποχώρηση επειδή εγώ ήμουν ακόμη μέσα.
4. Το timing της αλλαγής. Το μήνυμα ήρθε 1 ώρα μετά το χρονικό σημείο που θα μάθαινε για τη μεταστροφή του, αν είχε παιχτεί η κάρτα.
Δυστυχώς η θεωρία μου, με τα στοιχεία που είχα στο μυαλό μου, συμπλήρωνε όλα τα κουτάκια για να είναι αληθινή. Νομίζω μπορεί να με καταλάβει η @Reader που πάνω-κάτω είχε τα ίδια δεδομένα με εμένα και συμφώνησε με τη θεωρία.

Δεν ήξερα ότι μας διάβαζεςΓια μία ακόμη φορά η @Reader μου άρεσε πάρα πολύ. Προσεκτικές δημοσιεύσεις - διαβάζοντάς σε ήμουν ΣΙΓΟΥΡΗ ότι ανέτρεχες συνεχώς στο θέμα και προσπάθησες να το δεις πολλές φορές. Μία παρατήρηση: κάποιες φορές διαβάζοντάς σε είχα την εντύπωση ότι όταν πήγαινες πίσω στο θέμα δε το έπαιρνες όλο από την αρχή, αλλά διάβαζες μόνο τις δημοσιεύσεις ανά παίκτη. Θέλω πολύ να σε δω να κάνεις μαφία σε Extreme!

Σε ευχαριστώ πολύ!
Η αλήθεια είναι ότι έπεσες αρκετά μέσα στην μέθοδό μου.
Στην αρχή, που ήταν λιγότερες οι σελίδες, διάβαζα όλο το θρεντ συνεχόμενα, στη συνέχεια το είχα χωρίσει σε δύο κομμάτια και στο τέλος όντως διάβαζα τις δημοσιεύσεις ανά παίκτη, γυρνώντας κανονικά στη σελίδα για να δω τις απαντήσεις των υπολοίπων μόνο αν δεν τις θυμόμουν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ακριβώς, με την διαφορά ότι τους συγκατοίκους δεν τους βρήκα παρά μόνο μετά την αποχώρηση του dimijim και πάλι δεν ήμουν σίγουρη, περισσότερο σαν πιθανότητα.Νομίζω μπορεί να με καταλάβει η @Reader που πάνω-κάτω είχε τα ίδια δεδομένα με εμένα και συμφώνησε με τη θεωρία.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.501 μηνύματα.

Ωω ευχαριστώ@Memetchi συγχαρητήρια! Είναι δύσκολο ο γιατρός να καταφέρει να σώσει το θύμα! Οι δημοσιεύσεις σου στο δημόσιο ήταν αρχικά πιο λακωνικές (σταδιακά αυτό άλλαζε), αλλά τα σχόλιά σου είχαν πολλή ουσία.
Για τα παιδιά το είπα ήδη ότι είχαν δίκαιο. Για τον Ντιμ όμως που το είχα γράψει τότε, ακόμα και μετά τη συζήτηση μαζί του κατάλαβα τη μεριά του καλύτερα, με συγχωρείς αλλά ακόμα το λέω.#1 Το μην παίζετε σαν ύποπτοι/σαν μαφιόζοι, που είπες, αναφερόμενες στους πολίτες.Η δική μου οπτική είναι ότι υπάρχουν ρόλοι πολιτών που είναι τόσο κομβικοί και ισχυροί για την έκβαση του παιχνιδιού που δεν έχουν την πολυτέλεια να είναι ανοιχτοί στο παιχνίδι τους (βλ. μάγισσα) γιατί αν τους καταλάβει η μαφία μπορεί να τους δημιουργήσει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Π.χ. αν η πόρνη (ή η μαφία) αντιληφθεί την μάγισσα, η πόρνη κάθε δεύτερο βράδυ θα κοιμάται μαζί της, οι ιδιότητες της μάγισσας θα ακυρώνονται και μπορεί να βρεθεί δολοφονημένη χωρίς να έχει σκοτώσει και χωρίς να έχει προλάβει να βοηθήσει την ομάδα της όσο θα μπορούσε. Υπάρχει ωστόσο και ένας έμμεσος, δεύτερος λόγος, που οι πολίτες δεν μπορούν να βγουν και να κάνουν το ανοικτό παιχνίδι που ίσως να εννοείς: αν γίνει αυτό, η μαφία συμπληρώνει πολύ πιο γρήγορα τον χάρτη της πόλης (τους ρόλους πολιτών). Άρα, μαθηματικά της είναι πιο εύκολο να νικήσει, ειδικά σε late game, που το αριθμητικό πλεονέκτημα των πολιτών έχει χαθεί.
Διδακτικό όχι, μπράβο του και για τις γνώσεις στο παιχνίδι και που παίζει ενεργά. Αυτό το παράπονο το είχαμε στα προηγούμενα αρκετά. Ούτε τα σεντόνια με πειραζουν ούτε οι πολλές αναλύσεις. Το θέμα είναι πως τις επικοινωνείς. Το εξήγησα ήδη αρκετά και δεν θέλω να κουράσω. Ένιωθα σε γενικές γραμμές ότι αυτά που παρουσίαζε ήταν ψέματα εκμεταλλευόμενος τους κανόνες για να αποπροσανατολίσει. Όταν λέω μήπως η Υδροχόος ήταν πληρ και μας έδωσε κάποιον για αυτό έγραψε δείτε τις ψήφους και βγαίνει να μου πει ότι αποκλείεται επειδή θα έτρωγε κάρφωμα ενώ σε άλλα παιχνίδια έχει γίνει ή όχι ας κρατήσουμε τις κάρτες σε ένα παιχνίδι 3 ημερών φαινόταν σαν να διαβάζω μήνυμα μαφίας που δεν θέλει να την ανακαλύψουν. Αυτά, πλέον θα έχω στο μυαλό μου ότι υπάρχουν και αυτοί οι πολίτες περισσότερο. Επίσης δεν ξέρω τι να πω για την τελική ανάλυση γιατί από αυτά που κατάλαβα από τη ΣΕ η τύχη βοήθησε πιο πολυ την πόλη από τις ίδιες μας τις ιδιότητες#2 Σαν εξωτερική παρατηρήτρια θεώρησα πως αυτό που σε ενόχλησε πραγματικά ήταν το ύφος του dimijim, επειδή ίσως το βρήκες διδακτικό (?) και όχι ο τρόπος παιξίματός του. Και η Reader πχ έκανε σενάρια και μεγάλες αναρτήσεις αλλά δεν νομίζω ότι σε προβλημάτισε τόσο πολύ. Food for thought. Σκέψου εν τέλει, αν έχεις όρεξη, - και επειδή κρινόμαστε όλοι εκ του αποτελέσματος, ποιο στυλ παιχνιδιού οδήγησε τελικά σε νίκη των πολιτών. Η δική μου ανάγνωση του παιχνιδιού λέει ότι η συμμαχία μεταξύ Poirot και dimijim ήταν κομβική και θεωρώ ότι βοήθησε και την μάγισσα που την πρόσεξε ιδιαίτερα.

Καλώς ήρθες πίσω!Λυπάμαι που ήμουν off για προσωπικούς λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα να συμμετάσχω αλλά παρακολούθησα όλο το παλέρμο και με κράτησε συντροφιά σε ενα μεγάλο ζόρι.
Αν και συμφωνώ γενικά με αυτό που λες, να πω πως μερικοί μπαίνουμε απόλυτα στο πετσί του ρόλου και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και αισθανόμαστε την ένταση και την πίεση πολλαπλασιασμένη. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου φυσικά.
Οπότε, αν και είναι ρόλοι, δεν τους νιώθουμε πάντα έτσι και καταλαβαίνω ως έναν βαθμό την @Υδροχόος. Προσωπικά δεν το βλέπω ως αντικανονική κίνηση το ότι επέτρεψε να αποχωρήσει, επειδή δεν είναι ότι προσπάθησε ενεργά να φύγει. Απλώς δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να μείνει.
Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή το θέμα έχει πάρει έκταση, να πω πως πρόκειται για ένα παιχνίδι, ό,τι έγινε οφείλει να μένει στο παιχνίδι, και είναι κρίμα να αφήνουμε μερικές πιο αυστηρές τοποθετήσεις να μας επηρεάζουν σε βαθμό αποχώρησης.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.348 μηνύματα.

Κατανοώ αυτό που λες και φυσικά ο κάθε ένας το παίρνει όσο σοβαρά ή προσωπικά του επιτρέπει ο χαρακτήρας του.Καλώς ήρθες πίσω!
Αν και συμφωνώ γενικά με αυτό που λες, να πω πως μερικοί μπαίνουμε απόλυτα στο πετσί του ρόλου και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και αισθανόμαστε την ένταση και την πίεση πολλαπλασιασμένη. Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου φυσικά.
Οπότε, αν και είναι ρόλοι, δεν τους νιώθουμε πάντα έτσι και καταλαβαίνω ως έναν βαθμό την @Υδροχόος. Προσωπικά δεν το βλέπω ως αντικανονική κίνηση το ότι επέτρεψε να αποχωρήσει, επειδή δεν είναι ότι προσπάθησε ενεργά να φύγει. Απλώς δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να μείνει.
Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή το θέμα έχει πάρει έκταση, να πω πως πρόκειται για ένα παιχνίδι, ό,τι έγινε οφείλει να μένει στο παιχνίδι, και είναι κρίμα να αφήνουμε μερικές πιο αυστηρές τοποθετήσεις να μας επηρεάζουν σε βαθμό αποχώρησης.
Ωστόσο αυτό είναι θεμιτό όταν δεν επηρεάζει την έκβαση του παιχνιδιού και τους υπόλοιπους συμπαίκτες όσο και την ΣΕ.
Το γεγονός επίσης ότι ανέβαζε πολύ σχετικά τραγούδια και εικόνες σε άλλα θρέντς για να στείλει μηνύματα επίσης θα μπορούσε να επηρεάσει την έκβαση του παιχνιδιού και την συμπεριφορά των παικτών.
Για να μην σχολιάσω το ότι μπήκε και ανακοίνωσε το αποτέλεσμα πρίν καν το πουν οι ίδιοι οι συντονιστές.
Λυπάμαι πολύ αλλά η δική μου κρίση το βρίσκει αρκετά εγωκεντρικό και κακό για τους υπόλοιπους.
Από κει και πέρα συμφωνώ απόλυτα στο οτι είναι ενα παιχνίδι και δεν αξίζει κανείς να χαλιέται προσωπικά για αυτό.
Αν μη τι άλλο κρινόμαστε για το πως παίζουμε/παίξαμε/θα παίξουμε εδώ και οχι για το ποιοί είμαστε ως άνθρωποι.
Αυτό θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο.

Σου απαντώ σε πμ, αν δεν σε πειράζει, για να μην επηρεάζουμε την post game συζήτησηΚατανοώ αυτό που λες και φυσικά ο κάθε ένας το παίρνει όσο σοβαρά ή προσωπικά του επιτρέπει ο χαρακτήρας του.
Ωστόσο αυτό είναι θεμιτό όταν δεν επηρεάζει την έκβαση του παιχνιδιού και τους υπόλοιπους συμπαίκτες όσο και την ΣΕ.
Το γεγονός επίσης ότι ανέβαζε πολύ σχετικά τραγούδια και εικόνες σε άλλα θρέντς για να στείλει μηνύματα επίσης θα μπορούσε να επηρεάσει την έκβαση του παιχνιδιού και την συμπεριφορά των παικτών.
Για να μην σχολιάσω το ότι μπήκε και ανακοίνωσε το αποτέλεσμα πρίν καν το πουν οι ίδιοι οι συντονιστές.
Λυπάμαι πολύ αλλά η δική μου κρίση το βρίσκει αρκετά εγωκεντρικό και κακό για τους υπόλοιπους.
Από κει και πέρα συμφωνώ απόλυτα στο οτι είναι ενα παιχνίδι και δεν αξίζει κανείς να χαλιέται προσωπικά για αυτό.
Αν μη τι άλλο κρινόμαστε για το πως παίζουμε/παίξαμε/θα παίξουμε εδώ και οχι για το ποιοί είμαστε ως άνθρωποι.
Αυτό θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο.

Όποιος θέλει να διασκεδάσει διαβάζοντας τα μηνύματα στο post game οφείλει να παίζει κι όλας

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.494 μηνύματα.

Ο,τι ειπεΌποιος θέλει να διασκεδάσει διαβάζοντας τα μηνύματα στο post game οφείλει να παίζει κι όλας![]()
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.753 μηνύματα.

Μην χάσεις εσυ! Αχ, στο φουστάνι της σε έβαλε.Ο,τι ειπε

ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.753 μηνύματα.

Αργότερα θα έρθω με τα βραβεία σας.
Ντυθείτε καλά και ετοιμαστείτε για την τελετή απονομής
Poirot
Περιβόητο μέλος

Ελπιζω να βαλει φουστανι η @Reader για να εχω που να καθομαι!Αργότερα θα έρθω με τα βραβεία σας.
Zukov_v2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα.

Δε προκυπτει τετοια υποχρεωση. Το παιχνιδι ειναι προς τερψη ολων, συμμετεχοντων και μη, γεγονος που προκυπτει και απο το οτι το θρεντ ειναι ανοικτο, σε αντιθεση με την κουβεντουλα (a contrario επιχειρημα).Όποιος θέλει να διασκεδάσει διαβάζοντας τα μηνύματα στο post game οφείλει να παίζει κι όλας![]()
Δε θα πω τη γνωστη φραση με το καραβι...Ο,τι ειπε

Ακριβώς!Δε προκυπτει τετοια υποχρεωση. Το παιχνιδι ειναι προς τερψη ολων, συμμετεχοντων και μη, γεγονος που προκυπτει και απο το οτι το θρεντ ειναι ανοικτο, σε αντιθεση με την κουβεντουλα (a contrario επιχειρημα).
Άρα οι μη συμμετέχοντες θα απολαύσετε μόνο τα δημόσια μηνύματα

Zukov_v2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα.

Μα ουτε η Αμαρελια συμμετειχε και το πμ εξ ορισμου θα το απολαυσει μονο εκεινη, ουτε καν οι λοιποι συμμετεχοντες.Ακριβώς!
Άρα οι μη συμμετέχοντες θα απολαύσετε μόνο τα δημόσια μηνύματα![]()
Το θεμα ειναι να το απολαυσουμε ολοι, να μη χαθει η μαγεια του παιχνιδιου και η ζωντανια του θρεντ, για αυτο το λεω.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.883 μηνύματα.

Ρε κουτσομπολη κατσε ησυχαΜα ουτε η Αμαρελια συμμετειχε και το πμ εξ ορισμου θα το απολαυσει μονο εκεινη, ουτε καν οι λοιποι συμμετεχοντες.
Το θεμα ειναι να το απολαυσουμε ολοι, να μη χαθει η μαγεια του παιχνιδιου και η ζωντανια του θρεντ, για αυτο το λεω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.