Palermo #51 - Εμβληματικοί ρόλοι από ταινίες/σειρές

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.718 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.
Μάλιστα.

Ωραία το "γυρίζεις το μπιφτέκι". Δεν περίμενα να πεις και κάτι διαφορετικό. Δεν έκανες την έκπληξη, δυστυχώς...

Μια συγγνώμη ίσως να μου άλλαζε γνώμη, όπως είπα/είπε και το τραγούδι. Προφητικά...

Τα φιλιά σου, προσωπικά, δεν τα θέλω. Κράτα τα.

Και την επόμενη φορά που θα ξαναπαίξεις, μάθε να παίζεις "σωστά". Και όχι με χτυπήματα κάτω απ΄ τη μέση. Που ούτε στα πλαίσια ενός παιχνιδιού δικαιολογούνται.-

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.068 μηνύματα.
Για Χριστούγεννα, καλά να είμαι, σας ετοιμάζω κάτι σπέσιαλ.
Ούλτρα έχω μια απορία:
Αυτό όντως το είχα απορία αφού σε έφαγα εγώ.
Αγαπητοί @ultraviolence και @giannhs2001, αν εγώ επιλέξω να σκοτώσω τον δολοφόνο μου, τι γίνεται; Μονομαχία στο Ελ Πάσο;
;
Ας ελπίσουμε ότι το επόμενο δεν θα αργήσει τόσο.
Σαν το ποστ της Κεμ;

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.485 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.718 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.068 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.485 μηνύματα.
Να ευχαριστήσω κάπου εδώ ιδιαιτέρως τον @ultraviolence για τη χθεσινοβραδινή του... ψυχοθεραπεία γιατί έπρεπε κάπου να μιλήσω, θα έσκαγα. Παιδί διαμάντι αυτός ο άνθρωπος, θα έχω να το λέω!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Θα επανέλθω με αναλυτικό ποστ αργότερα"
Πω έχω δακρύσει από τα γέλια
Ε εντάξει τι είναι 3-4 εργάσιμες μπροστά στην αιωνιότητα;

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.491 μηνύματα.
Αγαπητοί @ultraviolence και @giannhs2001, αν εγώ επιλέξω να σκοτώσω τον δολοφόνο μου, τι γίνεται; Μονομαχία στο Ελ Πάσο;
Εγώ τους ρώτησα αν μπορώ να γιατρέυω τον εαυτό μου μήπως και είχε βρεθεί το γκλιτσ στο ματριξ για το ατελειώτο χιλινγκ και στο τσακ ήμουν να ρωτήσω αν γίνεται και να γιατρέψω το θύμα της μάγισσας :P

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.320 μηνύματα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.491 μηνύματα.
Δεν νομίζω να έχει καταλάβει ότι τελειώσαμε

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Άλλο απαράδεκτο κι αυτό. Δηλαδή, από όπου κι αν το πιάσεις...Και συγγνώμη, βρε @Chem2000, αλλά μας έγραψες εκεί που δε πιάνει μελάνι. Και δεν ήμασταν ένας και δυο...Δηλαδή δε σκέφτηκες κανέναν ; Ούτε τα παλικάρια στη ΣΕ ;; Ούτε τους συμπαίκτες σου ;;

Τί να πω...Αυτό ήταν ένα Παλέρμο που δεν έχω ξαναματαδεί. Θα μείνει στην ιστορία (στη δική μου τουλάχιστον...) για δύο πολύ άσχημες συμπεριφορές...

Και που εξαιτίας και των δυο...έφυγα...

Τέλος πάντων. Σταματώ την γκρίνια...Ούτως ή άλλως, ό,τι έγινε έγινε...

Θα έρθω στη χθεσινή μου κατάσταση...Ίσως βάλω και κανένα παραδοσιακό. Μεράκλωσα ήδη από χθες...Το ένα πόδι ήταν ακίνητο (λυπόμουν που δεν παίζω...), και το άλλο είχε μερακλωθεί και έριχνε και τις γυροβολιές του. Αμ πως...

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

@BaSO4 μιας και σε βλέπω να τριγυρνάς εδώ με αντιδράσεις, πώς σου φάνηκε το παιχνίδι;

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Να ευχαριστήσω κάπου εδώ ιδιαιτέρως τον @ultraviolence για τη χθεσινοβραδινή του... ψυχοθεραπεία γιατί έπρεπε κάπου να μιλήσω, θα έσκαγα. Παιδί διαμάντι αυτός ο άνθρωπος, θα έχω να το λέω!
Καλά, δεν το συζητώ...Ψυχοθεραπεία τα παιδιά !! Καταφύγιο (για το κάθε βλαμμένο - για τον εαυτό μου λέω...). Και πάντα τρυφεροί κι ευγενικοί...

Κι εγώ τους έπρηξα...Ειδικά χθες ήμουν δεν ξέρω πως...

Τα είχα βάλει και με τις...φακές τού Γιάννη...Δηλαδή δεν ξέρω πώς μου καρφώθηκε όλο αυτό...

Ήμουν κάπου "στο ταβάνι" ανεβασμένη (κάτι διάβασα, μάλλον, και φουρκίστηκα...) και ο Γιάννης στην κουβεντούλα μιλούσε για τις φακές που μαγείρευε...Τί το ΄θελε, η δικιά σου...Δε φτάνει που άραξα και στην κουβεντούλα για λίγο, ύστερα με ενέπνευσαν (οι φακές, ω ναι...) και με κάλμαραν, προφανώς, και έγραψα και ποιηματάκι...

Δηλαδή πιο "τελείως γεια σου", πεθαίνεις...

Memetchi

Διάσημο μέλος

Και εγώ τώρα που είδα τις αντιδράσεις της ήθελα να πω κρίμα που δεν μπορούσε να παίξει. Θα ήθελα και τη Βάσω και τον Γιάννη και τον Ζουκοβ. Να πως μαζεύονται τα άτομα αν υπάρχει χρόνος

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Καλά, δεν το συζητώ...Ψυχοθεραπεία τα παιδιά !! Καταφύγιο (για το κάθε βλαμμένο - για τον εαυτό μου λέω...). Και πάντα τρυφεροί κι ευγενικοί...

Κι εγώ τους έπρηξα...Ειδικά χθες ήμουν δεν ξέρω πως...

Τα είχα βάλει και με τις...φακές τού Γιάννη...Δηλαδή δεν ξέρω πώς μου καρφώθηκε όλο αυτό...

Ήμουν κάπου "στο ταβάνι" ανεβασμένη (κάτι διάβασα, μάλλον, και φουρκίστηκα...) και ο Γιάννης στην κουβεντούλα μιλούσε για τις φακές που μαγείρευε...Τί το ΄θελε, η δικιά σου...Δε φτάνει που άραξα και στην κουβεντούλα για λίγο, ύστερα με ενέπνευσαν (οι φακές, ω ναι...) και με κάλμαραν, προφανώς, και έγραψα και ποιηματάκι...

Δηλαδή πιο "τελείως γεια σου", πεθαίνεις...
Καλά αυτά τα είδα χθες, πέθανα να γελάω
Και το άλλο με τις, εχμ, ερωτικές συμβουλές, έδωσες ρέστα

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Καλά αυτά τα είδα χθες, πέθανα να γελάω
Και το άλλο με τις, εχμ, ερωτικές συμβουλές, έδωσες ρέστα
Χαχαχαχαααααααα...

Αυτό το ξέχασα !!!

Ε μα, βρε Κέιτ, μου "έκλειναν τις πόρτες" από παντού...

Τα παιδιά στη ΣΕ μου είχαν "βάλει πάγο" να μη ζουζουνίζω σ΄ αυτή τη μεριά (είδαν κι απόειδαν τα παιδιά μ΄ αυτά που έβαζα...)...Λέω, πού να πάω τώρα ; Θα πάω δίπλα...Βρήκα ένα θέμα ν΄ αράξω (και κατ΄ επέκταση να είμαι και φρόνιμη...), το κλείνει ο @Scandal !!

Τώρα τί να κάνω ;; Απόγνωση...

Ευτυχώς, λίγο μετά, βρέθηκαν οι φακές...

Υ.Γ. : Πέρα από την πλάκα...Για όσο διήρκησε το παιχνίδι, ήμουν stand by. Μπορεί να μην έπαιζα, αλλά ήμουν κολλημένη στον υπολογιστή. Ανησυχούσα και μήπως πέσει καμιά κάρτα και δεν το δω. Και αυτό μ΄ έκανε να είμαι σε συνεχή επιφυλακή...

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Υ.Γ. : Πέρα από την πλάκα...Για όσο διήρκησε το παιχνίδι, ήμουν stand by. Μπορεί να μην έπαιζα, αλλά ήμουν κολλημένη στον υπολογιστή. Ανησυχούσα και μήπως πέσει καμιά κάρτα και δεν το δω. Και αυτό μ΄ έκανε να είμαι σε συνεχή επιφυλακή...
Πω πω θυμάμαι στην αρχή που είχα πειραχτεί γιατί μου χάλασες και το αστείο με την ψήφο :lol:. Αλλά οφείλω να σε ευχαριστήσω γιατί ήταν ένα καλό έναυσμα να μιλήσω κι εγώ, και μάλιστα πιο καλά ίσως από κάθε άλλη φορά που έχω παίξει. Και ας ήμουν λίγο επιθετική.
Δηλαδή έως τώρα ήταν το καλύτερό μου αυτό το παιχνίδι, και ας έχω βέβαια ακόμη πολλά να μάθω.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Πω πω θυμάμαι στην αρχή που είχα πειραχτεί γιατί μου χάλασες και το αστείο με την ψήφο :lol:. Αλλά οφείλω να σε ευχαριστήσω γιατί ήταν ένα καλό έναυσμα να μιλήσω κι εγώ, και μάλιστα πιο καλά ίσως από κάθε άλλη φορά που έχω παίξει. Και ας ήμουν λίγο επιθετική.
Δηλαδή έως τώρα ήταν το καλύτερό μου αυτό το παιχνίδι, και ας έχω βέβαια ακόμη πολλά να μάθω.
Κι εγώ ήθελα να σε ψηφίσω αλλά αν σε ψήφιζα θα φαινόταν ότι έπαιρνα το μέρος της μαφιόζας και το απέφυγα :lol:
Πάντως κι εγώ θεωρώ -έστω με τα λάθη μου- ότι ήταν το πιο καλό μου παιχνίδι, αν και ο πήχης δεν ήταν πολύ ψηλά.
Πάντως εσύ Κειτ, παρότι κέρδισες και στο προηγούμενο και σε αυτό, θεωρώ ότι ήσουν αρκετά καλύτερη σε αυτό. Το προηγούμενο ήταν μία κατηγορία από μόνο του. :lol:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ήταν τα γνωστά μου πειράγματα αυτά. Μια απ΄ τις προηγούμενες φορές, απ΄ ό,τι θυμάμαι, είχα πειράξει έτσι το Γιάννη που είχε ψηφίσει τον Μέμε (ή το αντίστροφο, δε θυμάμαι καλά...)...

Ξέρεις...τα πειράγματα των πρώτων λεπτών...

Μια χαρά έπαιξες. Ναι. Γιατί σας έβλεπα ως θεατής, αυτή τη φορά (τις προηγούμενες, που ήμουν παίκτρια, ήταν διαφορετικά : "έχανα" σημεία...)...

Και εσύ και η @Reader (που έπαιξε πάρα πολύ καλά : ειδικά η τόσο αναλυτική σκέψη της, με άφησε πολλές φορές άφωνη...)...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια