ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,087 μηνύματα.
03-01-25
17:09
Αν είμαι πόρνη, γιατί με ψηφίζεις;Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,204 μηνύματα.
03-01-25
17:16
Γιατί αν ψηφίσω μόνος την Ιον τι θα αλλάξει; Πάλι θα κερδίσεις ο,τι και να είσαι. Είναι λίγο σαν μονόδρομος γιατί μπορεί να είσαι ο μαφιόζος. Σου έδωσα τον ρόλο μου στο πιάτο ότι είμαι πολίτης. Έξυπνο παιδί είσαι, σίγουρα κατάλαβες ποιος είμαι από τη λίστα σου. Συνεχίζεις να με ψηφίζεις. Άρα δεν είσαι αθώος. Χαμένος είμαι όπως και να έχει, είναι η τελευταία μου επιλογή.Αν είμαι πόρνη, γιατί με ψηφίζεις;
Πάντως αν είστε μαφία και πορνη δεν χρειάζεται να κρύβεστε, παραδεχτείτε το και ψηφίστε με χωρίς τα είσαι ένοχος κτλ, εφόσον ξέρετε ότι δεν ισχύει.
Αν πάλι υπάρχει η παραμικρή ελπίδα ένας να είναι πολίτης, είναι η τελευταία μας ευκαιρία. @ultraviolence @Tropical Peace .
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,421 μηνύματα.
03-01-25
17:32
Δεν μπορει κανένας να είναι σίγουρος για κανέναν όπως έχουμε ξαναπεί. Με όσα στοιχεία είχα μέχρι τώρα επέλεξα να ψηφίσω εσένα . Το μόνο που μου έκανε λίγη εντύπωση στον ουλτρα ήταν το ότι δεν ψήφισε πριν την δολοφονία αλλά δεν είναι αρκετό για να αλλάξει την συνολική εικόνα κ την ψήφο μου.Γιατί αν ψηφίσω μόνος την Ιον τι θα αλλάξει; Πάλι θα κερδίσεις ο,τι και να είσαι. Είναι λίγο σαν μονόδρομος γιατί μπορεί να είσαι ο μαφιόζος. Σου έδωσα τον ρόλο μου στο πιάτο ότι είμαι πολίτης. Έξυπνο παιδί είσαι, σίγουρα κατάλαβες ποιος είμαι από τη λίστα σου. Συνεχίζεις να με ψηφίζεις. Άρα δεν είσαι αθώος. Χαμένος είμαι όπως και να έχει, είναι η τελευταία μου επιλογή.
Πάντως αν είστε μαφία και πορνη δεν χρειάζεται να κρύβεστε, παραδεχτείτε το και ψηφίστε με χωρίς τα είσαι ένοχος κτλ, εφόσον ξέρετε ότι δεν ισχύει.
Αν πάλι υπάρχει η παραμικρή ελπίδα ένας να είναι πολίτης, είναι η τελευταία μας ευκαιρία. @ultraviolence @Tropical Peace .
6-8 πάρα δεν θα μπορώ να συμμετέχω .
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,204 μηνύματα.
03-01-25
17:40
Αν είσαι πολίτης κανεις τεράστιο λάθος. Ξαναδές τη λίστα με τους ρόλους που ανέβασε ο ΟυλτραΔεν μπορει κανένας να είναι σίγουρος για κανέναν όπως έχουμε ξαναπεί. Με όσα στοιχεία είχα μέχρι τώρα επέλεξα να ψηφίσω εσένα . Το μόνο που μου έκανε λίγη εντύπωση στον ουλτρα ήταν το ότι δεν ψήφισε πριν την δολοφονία αλλά δεν είναι αρκετό για να αλλάξει την συνολική εικόνα κ την ψήφο μου.
6-8 δεν θα μπορώ να συμμετέχω .
Διάβασε καλά και σκέψου. Σου λέω ξανά ότι είμαι πολίτης, ένωσε τις τελείες. Το ίδιο και για τον Ούλτρα ο οποίος εφόσον ενώ του το έχω κάνει κρέμα για τα μωρά και ακόμα έχει ψήφο πάνω μου δεν θέλει η πόλη να νικήσει.Καλημέρα κι από εμένα.
Θα πω λίγα πράγματα γιατί εδώ που έχουμε φτάσει, δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια κι αν πεθάνω, ας μείνουν αυτά τουλάχιστον για να τα αξιοποιήσετε καπως.
Θεωρώ ότι:
Υδροχόος: Μάγισσα ή γιατρός.
Μικρο: Δήμαρχος
Νεαρός: Αυτοκράτορας
Κατερίνα: Μάλλον ο ντετέκτιβ μιας και η απουσία του εμένα τουλάχιστον μου είναι αισθητή.
Εγώ: Δεν μπορώ να σας πω
Ουριήλ: Μάλλον η πόρνη, μιας κι δεν έληξε χθες.
Μένουν Γιάννης, Μεμε Ιον και οι ρόλοι που μένουν είναι αλεξίσφαιρο, δύο μαφιόζοι.
Εγώ σήμερα δουλεύω πάλι, έως τις 21 ώρα Ελλάδος οπότε στο δεκάλεπτο της ψηφοφορίας θα είμαι σίγουρος απών. Για την ώρα δεν ξέρω που να ρίξω την ψήφο, ειλικρινά. Σκέφτομαι την ισοψηφία αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει στα 4 άτομα. Σκατουλες γενικά.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
03-01-25
17:43
*Μένουν Γιάννης, Μεμε Ιον και οι ρόλοι που μένουν είναι αλεξίσφαιρο, δύο μαφιόζοι. *
(Λογια του ουλτρα)
Άρα λες ότι εγώ κ ο Γιάννης είμαστε μαφιοζοι ? Κ αν ήταν έτσι γτ ο Γιάννης σε υποστήριζε μέχρι τέλους; Γτ ένας μαφιόζος να υπερασπιστει έναν πολίτη ?
(Λογια του ουλτρα)
Άρα λες ότι εγώ κ ο Γιάννης είμαστε μαφιοζοι ? Κ αν ήταν έτσι γτ ο Γιάννης σε υποστήριζε μέχρι τέλους; Γτ ένας μαφιόζος να υπερασπιστει έναν πολίτη ?
Memetchi
Διάσημο μέλος
03-01-25
17:44
όχι, σκέψου καλύτερα. Είμαι πολίτης.Άρα λες ότι εγώ κ ο Γιάννης είμαστε μαφιοζοι ? Κ αν ήταν έτσι γτ ο Γιάννης σε υποστήριζε μέχρι τέλους; Γτ ένας μαφιόζος να υπερασπιστει έναν πολίτη ?
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
03-01-25
17:45
Ναι , όπως το σκέφτομαι είναι σαν να υπονόεις ότι είσαι αλεξίσφαιροςόχι, σκέψου καλύτερα. Είμαι πολίτης.
Memetchi
Διάσημο μέλος
03-01-25
17:47
Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ έτσι ξεκάθαρα ρόλο. Οτι είχα να πω το είπα. Αν είσαι πολίτης ψήφισε τον Ούλτρα. Αν οχι, ελπίζω τουλάχιστον να νικήσεις μαζί του γιατί είναι κρίμα να χάσουμε και οι δυο.Ναι , όπως το σκέφτομαι είναι σαν να υπονόεις ότι είσαι αλεξίσφαιρος
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
03-01-25
17:51
Δεν σου είπα να το κάνεις. Αν και όπως το λες είναι σαν να θέλεις να το επιβεβαιώσεις . Τέλος πάντων.Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ έτσι ξεκάθαρα ρόλο
Το συγκεκριμένο χωρίο που λες ότι υπονοεί ότι είσαι πολίτης βγάζει μαφιόζους εμένα κ τον Γιάννη.
Μπορείς να απαντήσεις σε αυτό ;
Κ αν ήταν έτσι γτ ο Γιάννης σε υποστήριζε μέχρι τέλους; Γτ ένας μαφιόζος να υπερασπιστει έναν πολίτη ?
Memetchi
Διάσημο μέλος
03-01-25
17:52
Δεν μπορώ να ξέρω τι ήταν ο Γιάννης. Ξέρω τι είμαι εγώ και οτι αποκλείεται ο Ουλτρα να μη κατάλαβε μέχρι τώρα την αθωότητά μου. Για αυτό και άλλαξε ξαφνικά ψήφο.Δεν σου είπα να το κάνεις. Αν και όπως το λες είναι σαν να θέλεις να το επιβεβαιώσεις . Τέλος πάντων.
Το συγκεκριμένο χωρίο που λες ότι υπονοεί ότι είσαι πολίτης βγάζει μαφιόζους εμένα κ τον Γιάννη.
Μπορείς να απαντήσεις σε αυτό ;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,641 μηνύματα.
03-01-25
19:15
45 λεπτά μέχρι τη λήξη της τελευταίας κρίσιμης ψηφοφορίας!
Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01
- Memetchi --> ultraviolence
- Tropical Peace --> Memetchi
- ultraviolence --> Memetchi
- Υδροχόος --> Memetchi
3 Memetchi
1 ultraviolence
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12]
Micro - Δολοφονία [29/12]
giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12]
Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01]
Υδροχόος - Δολοφονία [02/01]
Οριστικές αποχωρήσεις
nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12]
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ
Memetchi
Διάσημο μέλος
03-01-25
19:47
Νομίζω ότι έδωσα αρκετά χρόνο, ξέρω ότι είχατε δουλειές αλλά ήρθε η ώρα να κάνω την τελευταία μου κίνηση για να κερδίσει αυτή η πόλη.
Χρησιμοποιώ την επιπλέον μου ψήφο για να ψηφίσω διπλά τον Ultraviolence
Εγώ έκανα ο,τι καλύτερο μπορούσα. @Tropical Peace . Πλέον αν θες να νικήσει η πόλη, η τύχη της είναι στα χέρια σου και στην τελευταία ευκαιρία σου να αλλάξεις ψήφο.
Χρησιμοποιώ την επιπλέον μου ψήφο για να ψηφίσω διπλά τον Ultraviolence
Εγώ έκανα ο,τι καλύτερο μπορούσα. @Tropical Peace . Πλέον αν θες να νικήσει η πόλη, η τύχη της είναι στα χέρια σου και στην τελευταία ευκαιρία σου να αλλάξεις ψήφο.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,641 μηνύματα.
03-01-25
19:49
3 Memetchi
2 ultraviolence
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Memetchi
- Memetchi --> ultraviolence (x2)
- Υδροχόος --> Memetchi
3 Memetchi
2 ultraviolence
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,232 μηνύματα.
03-01-25
20:01
Το θέμα θα ξεκλειδώσει στις 20:05.
Στο διάστημα από 20:05 έως 20:10 μπορείτε:
Να αλλάξετε ψήφο μόνο μία φορά.
Να παίξετε μόνο την κάρτα Ακύρωση Ψήφου.
Άλλα σχόλια πέραν της ενδεχόμενης αλλαγής ψήφου δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται.
3 Memetchi
2 ultraviolence
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Στο διάστημα από 20:05 έως 20:10 μπορείτε:
Να αλλάξετε ψήφο μόνο μία φορά.
Να παίξετε μόνο την κάρτα Ακύρωση Ψήφου.
Άλλα σχόλια πέραν της ενδεχόμενης αλλαγής ψήφου δεν επιτρέπονται και θα διαγράφονται.
- Υδροχόος --> Memetchi
3 Memetchi
2 ultraviolence
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Memetchi
Διάσημο μέλος
03-01-25
20:09
Χρησιμοποιώ την τελευταία μου κάρτα για να ακυρώσω τη ψήφο του Ultraviolence προς τα εμένα.
Poirot
Περιβόητο μέλος
03-01-25
20:12
Memetchi και ultraviolence, με 2 ψήφους έκαστος, είστε οι MVP της ημέρας!
Βρίσκεται σε εξέλιξη δημοσκόπηση διάρκειας 1 ώρας. Θα λήξει στις 21:12. Πρέπει να ψηφίσετε έναν από τους δύο προς αποχώρηση. Ψηφίζετε μόνο μέσα στη δημοσκόπηση.
Αν προκύψει εκ νέου ισοψηφία, θα γίνει κλήρωση από τη ΣΕ.
2 Memetchi
2 ultraviolence
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Memetchi
Βρίσκεται σε εξέλιξη δημοσκόπηση διάρκειας 1 ώρας. Θα λήξει στις 21:12. Πρέπει να ψηφίσετε έναν από τους δύο προς αποχώρηση. Ψηφίζετε μόνο μέσα στη δημοσκόπηση.
Αν προκύψει εκ νέου ισοψηφία, θα γίνει κλήρωση από τη ΣΕ.
Η τελική λίστα έχει ως εξής:
ultraviolence --> Memetchi(ακυρώθηκε)- Υδροχόος --> Memetchi
2 Memetchi
2 ultraviolence
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Memetchi
Memetchi
Διάσημο μέλος
03-01-25
20:20
@Tropical Peace . Αν είσαι πολίτης μόλις μας κατέστρεψες. Κρίμα που η Υδροχόος είχε αφήσει τη ψήφο της πάνω μου. Εγώ τα έβαλα όλα, η Ιον έχει κολλήσει μόνη της ότι εγώ είμαι ένοχος ενώ έκανα ο,τι μπορούσα για να δείξω ότι είμαι πολίτης.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
03-01-25
20:20
Σορι τελικά τελείωσα 8+
Ψήφισα αυτό που θεώρησα καλύτερο
Ψήφισα αυτό που θεώρησα καλύτερο
Memetchi
Διάσημο μέλος
03-01-25
20:23
Καλύτερο μόνο αν είσαι πορνη ή μαφία. Αλλιώς η πόλη θα χάσει ψηφίζοντας εμένα. Έχεις λίγη ώρα ακόμα να σκεφτείς όσα είπαμε και γιατί όταν προσπάθησα να σας δείξω ότι είμαι αθώος ο Ουλτρα ψήφισε εμένα. Μπορεί να ήθελε να σιγουρευτεί ότι δεν θα σκοτώσει την πορνη.Ψήφισα αυτό που θεώρησα καλύτερο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εδώ με ρωτάει κιόλας αν παίζουμε μαζί. Χωρίς να λέει αυτός τι είναι. ΜΟΝΟ ότι θέλει να κερδίσει. Αυτό μου δείχνει ότι είναι μαφία και ήθελε να σιγουρευτει ότι δεν ήμουν η πορνη. Μόλις μίλησα για τον ρόλο μου ως πολίτης με ψήφισε.Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι;
@Tropical Peace .
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,087 μηνύματα.
03-01-25
20:38
Ψήφισα ήδη εγώ στην δημοσκόπηση. Το προφανές, μιας και είναι εγώ vs κάποιος άλλος.
Μεμε λυπάμαι αλλά εδώ που έχουμε φτάσει δεν ξέρω και τι να πιστέψω ή τι να κάνω. Και αυτό στο λέω ειλικρινά 100%. Ας τελειώσει εδώ και τα υπόλοιπα Post game.
Μεμε λυπάμαι αλλά εδώ που έχουμε φτάσει δεν ξέρω και τι να πιστέψω ή τι να κάνω. Και αυτό στο λέω ειλικρινά 100%. Ας τελειώσει εδώ και τα υπόλοιπα Post game.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.