Palermo #50

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 3)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,419 μηνύματα.
Εδώ με ρωτάει κιόλας αν παίζουμε μαζί. Χωρίς να λέει αυτός τι είναι. ΜΟΝΟ ότι θέλει να κερδίσει. Αυτό μου δείχνει ότι είναι μαφία και ήθελε να σιγουρευτει ότι δεν ήμουν η πορνη. Μόλις μίλησα για τον ρόλο μου ως πολίτης με ψήφισε.
Μα πώς να σου πει τι είναι ; Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο . Είπαμε ότι στην 3αδα τώρα 1 είναι στη μαφία , οπότε ρωτάει είναι σαν να σου λέει "εγώ είμαι πολίτης, είσαι κι εσυ όμως ? Είμαστε μαζί ?" Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα .

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,203 μηνύματα.
Μεμε λυπάμαι αλλά εδώ που έχουμε φτάσει δεν ξέρω και τι να πιστέψω ή τι να κάνω. Και αυτό στο λέω ειλικρινά 100%. Ας τελειώσει εδώ και τα υπόλοιπα Post game
Βρε μη ψεύδεσαι :P
Έπαιξες προσεχτικά και νίκησες. Κρίμα που δεν ήταν φουλ δίκαιο γιατί αρκετοί είχατε δουλειές και έφυγαν άτομα τσάμπα, άλλοι δεν μπορούσατε να ψηφίσετε. Αλλά ναι θα τα πούμε. Έχω να τα πω και με την Υδροχόο που νόμιζε ότι εγώ την έφαγα
Μα πώς να σου πει τι είναι ; Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο . Είπαμε ότι στην 3αδα τώρα 1 είναι στη μαφία , οπότε ρωτάει είναι σαν να σου λέει "εγώ είμαι πολίτης, είσαι κι εσυ όμως ? Είμαστε μαζί ?" Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα .
Δες προσεχτικά. Μπορούσε να γράψει αν είμαι μαζί σου στο στρατόπεδο των πολιτών. Να πεις ότι είσαι πολίτης επιτρέπεται. Αλλά είπε σκέτο θέλω να κερδίσω. Βοηθάς τη μαφία δυστυχώς. Δεν μπορώ να κάνω κάτι αν δεν μπορείς να το δεις

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,634 μηνύματα.
@Memetchi, με 2 ψήφους στη δημοσκόπηση είσαι ο MVP για σήμερα και αναχωρείς για τη χώρα των φαντασμάτων. Θα είχες δικαίωμα για τελευταία λόγια, αλλά αν βρεις που να το ασκήσεις, σφύρα μου κλέφτικα!

Ενεργοί παίκτες κατά τη λήξη του παιχνιδιού
  1. Tropical Peace
  2. ultraviolence
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12]
Micro - Δολοφονία [29/12]
giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12]
Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01]
Υδροχόος - Δολοφονία [02/01]
Memetchi - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [03/01]

Οριστικές αποχωρήσεις
nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12]

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Memetchi
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Memetchi

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,230 μηνύματα.
Ο Poirot και η Reader περπατάνε στο νεκροταφείο του Παλέρμο, κοιτάζοντας τους τάφους. Ο ήχος από τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους σπάει τη σιωπή, και ο Poirot στρέφεται στην συνεργάτιδά του.
- Είδες τι αποφάσισε η πόλη; Στέλνουν τον Memetchi στην εξορία!
- Το είδα... Όταν ξεκινήσαμε να διευθύνουμε αυτή τη μάχη πολιτών και μαφιόζων, δεν περίμενα ότι θα τελείωνε έτσι.
-Ούτε κι εγώ. Ακόμα θυμάμαι τις ομηρικές μας διαμάχες στους προηγούμενους αγώνες. Και πάντοτε τελειώναμε με το ξενέρωτο "η μέρα νίκησε τη νύχτα", "το φως νίκησε το σκοτάδι"...
-Υποθέτω πως, αυτή τη φορά, το τέλος είναι περισσότερο πρωτότυπο. Και ωραιότερο για σένα.
-Ναι. Αυτή τη φορά είναι αλλιώς. Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τα λάθος άτομα, έπεσαν θύματα της μπλόφας και της δολοπλοκίας. Δεν έβλεπαν ότι, ενώ τους έδιναν το δεξί χέρι για χειραψία, με το αριστερό κρατούσαν πίσω από την πλάτη τους το μαχαίρι με το οποίο θα τους δολοφονούσαν...
-Έχεις δίκιο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα ερχόταν αυτή η στιγμή, αλλά έπρεπε να το περιμένω. Η μαφία νίκησε.
Στην αρχή δεν πιστεύαμε ότι θα κατέληγε έτσι το παιχνίδι,ωστόσο...
η μαφία κέρδισε! Συγχαρητήρια!

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,634 μηνύματα.
ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ

Ρόλοι και κάρτες #50.png

Επισήμανση: Την τρίτη νύχτα, η ΣΕ αποφάσισε την επιβολή ποινής στην Υδροχόο, λόγω έμμεσης αποκάλυψης της χρήσης της κάρτας "Χρησμός της Πυθίας" για την ταυτότητα του ultraviolence. Η ποινή συνίστατο στη στέρηση των ιδιοτήτων του ρόλου της για μία νύχτα.

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.
Το ειπαααααΑ

συγγνώμη. Το είπα.

@Memetchi @Υδροχόος δεν έχω λόγια. Σας έδωσα τον ρόλο μου στο πιάτο, σας είπα να δείτε τα μηνύματα μου που η Υδρο τα είδε και μέχρι και το είπε «πως ήξερες ότι ο Μικρό θα δολοφονηθεί». Κι εσυ Μεμ, μόλις είπες αν η μάγισσα είναι μαζί μας να απαντήσει ποιος θα είχε δολοφονηθεί, και έγραψα μέσα σε δευτερόλεπτα παρότι που είπα για Ουλτρα ότι η Υδροψειναι αθωα. Δεν μπορώ να πω είμαι μάγισσα θα με είχαν κάψει.

Ήμουν ο πρώτος που είπε για τον Ουλτρα γιατί φέρεται περίεργα, παρότι που έκανα το λάθος με τον Νεαρό, δεν ξέραμε ότι είναι αθώος. Και αυτό με το ότι η Ιον έχει δάσκαλο το είπα από την πρώτη ή δεύτερη μέρα.

Πραγματικά η επόμενη ΣΕ να με βάλει τίτλο Κασσανδρα δεν βγάζει λογική.

Τέλος πάντων καλό παιχνιδι, απογοητευτικό για εμένα αλλά πέρασα καλά!

Συγχαρητηρια συνάδελφε ❤️, Ιον και Ουλτρα!!

και φυσικά συγχαρητήρια και ευχαριστούμε τους αγαπητούς Reader k Poirot!!

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,085 μηνύματα.
Ποιος με έχει καταραστεί να είμαι μονίμως με την αδυσώπητη????

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,085 μηνύματα.
Δεν είχαμε δολοφονία επειδή κοιμόμουν με την Ιον. :upside:
Δεν με πλησιασατε ούτε μια φορα. Παρακαλούσα να μου το πείτε στο πιάτο αλλά τιποταααα. Μέχρι τελευταία στιγμή ειλικρινά δεν ήξερα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ΠΕΣ Μ ΟΤΙ ΤΟ GIF ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΟΓΙΆΝΝΗ ΗΤΑΝ ΣΙΝΙΑΛΟ ??
Ε ναι...να ήταν μόνο αυτό; Τόσα σας έδωσα!!!

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,669 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
Ποιος με έχει καταραστεί να είμαι μονίμως με την αδυσώπητη????
Σα δε ντρέπεσαι !!! Ξετσίπωτη !!! Μου ΄βγαλες την ψυχή σε όλο το παιχνίδι !!!

Μα είχα λυσσάξει, χρυσέ μου...δεν το συζητώ. Πιο πολύ κυνηγούσα την πόρνη παρά τους μαφιόζους...

Poirot

Περιβόητο μέλος

@ultraviolence, ομολογώ ότι ένιωσα ένα γλυκό αίσθημα όταν είδα ότι θα είσαι Πόρνη και η @Kate1914 θα ήταν Μαφιόζα σου. Κι όμως, ήταν απόλυτα τυχαίο!

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
Έβγαζε μάτι από τον τρόπο που έπαιζε, μέχρι και το gif
Ουριήλ μου, τί να πω. Ό,τι και να πεις έχεις δίκιο !!!

Κι εγώ ετοιμαζόμουν να το γιορτάσω, γιατί θεωρούσα ότι ο Μέμε είναι μαφιόζος. Έβαλα ένα βιντεάκι, πήγα να βάλω λίγο κρασί, και μόλις γύρισα...είδα αυτά !!

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια