Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,203 μηνύματα.
03-01-25
21:23
Θα γράψω λίγα τώρα γιατί έχω κουραστεί. Μπράβο παιδιά. Τελικά είχαμε δίκαιο για τη μπλόφα της Ιον. Δυστυχώς κατάλαβα ότι να μη με ψηφίσει ήταν αδύνατον οποτε επέλεξα έναν από τους δυο. Υδροοχοε μας έκαψες με αυτή τη ψήφο γιατί το αρχικό μου σχέδιο ήταν να βγάλω την Ιον αλλά δεν έφτανα ούτε με κάρτες…
ίσως αλλά Ουριηλ, ειλικρινά βρες άλλη τακτική γιατί τα ποσοστά είναι τόσο ύποπτα. Βγάζεις τους πάντες ενόχους και μετά δύσκολα σε πιστεύουν@Memetchi @Υδροχόος δεν έχω λόγια. Σας έδωσα τον ρόλο μου στο πιάτο, σας είπα να δείτε τα μηνύματα μου που η Υδρο τα είδε και μέχρι και το είπε «πως ήξερες ότι ο Μικρό θα δολοφονηθεί». Κι εσυ Μεμ, μόλις είπες αν η μάγισσα είναι μαζί μας να απαντήσει ποιος θα είχε δολοφονηθεί, και έγραψα μέσα σε δευτερόλεπτα παρότι που είπα για Ουλτρα ότι η Υδροψειναι αθωα. Δεν μπορώ να πω είμαι μάγισσα θα με είχαν κάψει.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,575 μηνύματα.
03-01-25
21:25
Εντάξει η @tropical Peace απίστευτη !!! Ιον συγχαρητήρια. Δεν (σ)το ΄χα...Ήσουν και αρχάρια...
Εσύ πας για όσκαρ...
Εύγε...
Εσύ πας για όσκαρ...
Εύγε...
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,230 μηνύματα.
03-01-25
21:25
Ειλικρινά, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με τα αποτελέσματα της κλήρωσηςΠου τα πουλάς αυτά ρε;
@Reader Μίλα. Επίτηδες το έκανε, έτσι;;;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
03-01-25
21:26
Ό,τι και να πεις...Θα γράψω λίγα τώρα γιατί έχω κουραστεί. Μπράβο παιδιά. Τελικά είχαμε δίκαιο για τη μπλόφα της Ιον. Δυστυχώς κατάλαβα ότι να μη με ψηφίσει ήταν αδύνατον οποτε επέλεξα έναν από τους δυο. Υδροοχοε μας έκαψες με αυτή τη ψήφο γιατί το αρχικό μου σχέδιο ήταν να βγάλω την Ιον αλλά δεν έφτανα ούτε με κάρτες…
ίσως αλλά Ουριηλ, ειλικρινά βρες άλλη τακτική γιατί τα ποσοστά είναι τόσο ύποπτα. Βγάζεις τους πάντες ενόχους και μετά δύσκολα σε πιστεύουν
Μα έπαιζε τόσο καλά ο ultra και η ιον ήταν τόσο πειστική που θεωρούσα ότι μπλόφαρες. "Με πήραν", πώς το λένε...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,085 μηνύματα.
03-01-25
21:26
Πόσα σου έταξε για να μου πεις ψέματα; xDΕιλικρινά, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας με τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,419 μηνύματα.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,680 μηνύματα.
03-01-25
21:27
παταγωδής αποτυχια !
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,085 μηνύματα.
03-01-25
21:27
Ζήσαμε να το δούμε και αυτό, να κουβαλάει η αδυσώπητη. Και μη χειρότερα!Τα credits στην @Kate1914. Χωρίς εκείνη θα είχα φύγει από τον πρώτο γύρο
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,634 μηνύματα.
03-01-25
21:28
Και δημόσια να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στη Μαφία! Μέχρι ένα σημείο φάνταζε απίστευτη αυτή η εξέλιξη, και υπήρχαν σημεία που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί και να είχαν σφραγίσει νίκη των Πολιτών.
Θα επανέλθω και με αναλυτικότερα σχόλια για τον καθένα σας.
Θα επανέλθω και με αναλυτικότερα σχόλια για τον καθένα σας.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
03-01-25
21:29
1 - 1 είμαστε...Στο προηγούμενο κέρδισαν οι πολίτες...παταγωδής αποτυχια !
Πρέπει να ρεφάρουμε...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
03-01-25
21:30
Ναι αλλά τώρα νιωθω ότι κ πολίτης να είμαστε στα επόμενα δεν θα μας πιστεύετε
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,993 μηνύματα.
03-01-25
21:31
Αχέμ... Επιτέλους θα το πω και εγώ, αχχχχ μα τι ικανοποίηση....
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ ΩΣ ΜΑΦΙΟΖΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΗ ΠΟΔΙ
Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗΣ ΕΣΠΑΣΕ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ ΩΣ ΜΑΦΙΟΖΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΗ ΠΟΔΙ
Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗΣ ΕΣΠΑΣΕ
Μα την αλήθεια όταν είδα ότι είμαι ξανά μαφιόζα έσκασα στα γέλιαΠοιος με έχει καταραστεί να είμαι μονίμως με την αδυσώπητη????
Συγχαρητήρια και σε εσένα αρχιμαφιόζα! Τα πήγαμε περίφημα!!!Τα credits στην @Kate1914. Χωρίς εκείνη θα είχα φύγει από τον πρώτο γύρο
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,230 μηνύματα.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
03-01-25
21:32
Η ΣΕ όντως καταπληκτική , πόσο γέλασα στα μηνύματά μας !!! Υπέροχοι.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
03-01-25
21:34
Θα με συγχωρέσεις ;Θα γράψω λίγα τώρα γιατί έχω κουραστεί. Μπράβο παιδιά. Τελικά είχαμε δίκαιο για τη μπλόφα της Ιον. Δυστυχώς κατάλαβα ότι να μη με ψηφίσει ήταν αδύνατον οποτε επέλεξα έναν από τους δυο. Υδροοχοε μας έκαψες με αυτή τη ψήφο γιατί το αρχικό μου σχέδιο ήταν να βγάλω την Ιον αλλά δεν έφτανα ούτε με κάρτες…
ίσως αλλά Ουριηλ, ειλικρινά βρες άλλη τακτική γιατί τα ποσοστά είναι τόσο ύποπτα. Βγάζεις τους πάντες ενόχους και μετά δύσκολα σε πιστεύουν
Μα κι εσύ...με πήγαινες με το λάου λάου. Ευγενικά. Φώναξε λίγο, τράβα και κανά μαλλί...να ΄ρθω να καταλάβω...
Όχι, εκεί με το σεις και με το σας...
Να ΄τα τώρα...
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,993 μηνύματα.
03-01-25
21:35
Καλά ρε παιδιά, αυτή η ΣΕ πόσα συγχαρητήρια όντως... @Reader και @Poirot καταρχάς ευχαριστούμε που το οργανώσατε, και ευχαριστούμε που ήσασταν ανά πάσα στιγμή απίκο. Χίλια μπράβο για όλη τη δουλειά και τ χρόνο σας, και πάντα με διάθεση! Είστε απλά υπέροχοι!!!
Μα τώρα είχα πεισμώσει και το είχα πάρει απόφαση να νικήσουμε, δε γινόταν αλλιώς. Τρίτη και τυχερή.Ζήσαμε να το δούμε και αυτό, να κουβαλάει η αδυσώπητη. Και μη χειρότερα!
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,203 μηνύματα.
03-01-25
21:36
Σίγουρα έγιναν αρκετά λάθη και από ρόλους που είχαν δύναμη. Ούτε εμείς καταλάβαμε αυτά που έλεγε ο Ουριηλ πχ. Ο Γιάννης ως ντέντεκτιβ δεν επαιξε ιδιαίτερα. Αρκετά λάθη.Θα με συγχωρέσεις ;
Μα κι εσύ...με πήγαινες με το λάου λάου. Ευγενικά. Φώναξε λίγο, τράβα και κανά μαλλί...να ΄ρθω να καταλάβω...
Όχι, εκεί με το σεις και με το σας...
Να ΄τα τώρα...
Και εγώ έπρεπε να μείνω πιστός στο ένστικτο μου ότι αυτοί οι δυο είναι μαζί και να το παίξω τρελίτσα στον Ουλτρα αλλά είπα ΜΗΠΩΣ υπάρχει ένας πολίτης εκεί έξω να σωθούμε. Δεν βαριέσαι, τα παιδιά έπαιξαν καλά
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
03-01-25
21:38
Η Κατερίνα οκ,. έφυγε νωρίς. Γιατί βρε @Tropical Peace . δεν με πλησιασες; Βγήκα σαν την απελπισμένη κατάρα και παρακαλούσα για σημάδια. Έλεγα θέλω βοήθεια κι άλλα τόσα πράγματα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 103 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.