Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 13:34 Ο Memetchi έγραψε: #761 03-01-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: 1) μπορεί να είναι ο αλεξίσφαιρος, και για αυτό δεν πέτυχε η δολοφονία τους τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Ακόμα και ο ίδιος έχει πει ότι δεν είναι πριν λίγες ώρες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: 2) μπορεί να είναι το επόμενο θύμα , προφανώς πάνε από τον πιο σίγουρο (Υδροχόος , μικρό) στους λιγότερο πιθανούς. Click για ανάπτυξη... ποιο επόμενο θύμα καλέ, σήμερα οι πολίτες θα χάσουμε έτσι όπως πάει ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 13:42 Ο ultraviolence: #762 03-01-25 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @ultraviolence ζήτησες να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις την αθωότητα μας. Τι θα ήθελες να πω; Παρεπιπτόντως δεν ήξερα ότι μπορούσαμε να πούμε τι ρόλους θεωρούμε ότι έχουν όλοι. Click για ανάπτυξη... Ξέρωγω; Κάτι. Να έχω από κάπου να πιαστώ για να δω πως πρέπει να κινηθούμε. Βέβαια τώρα είμαστε και -1... Σαν τα τρία γουρουνάκια είμαστε. Κάποιος βέβαια είναι ο κακος ο λύκος. Ή μήπως.. λύκαινα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Το μόνο κακό είναι ότι άμα έχουν μείνει εντός παιχνιδιου μαφιόζος, πόρνη και ένας πολίτης, αν φύγει η πόρνη με ψηφοφορία, η μαφία θα κερδίσει. Πρέπει να προσέξουμε Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 13:48 Ο Memetchi έγραψε: #763 03-01-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια τώρα είμαστε και -1... Click για ανάπτυξη... Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Να έχω από κάπου να πιαστώ για να δω πως πρέπει να κινηθούμε. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι λίγο πολύ ήδη ξες τις απαντήσεις. Έδωσες μέχρι και ρόλους. Το θέμα είναι και εσυ τι είσαι ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 13:56 Ο ultraviolence: #764 03-01-25 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Click για ανάπτυξη... Αυτό πονάει.. δυστυχώς. Άφησα το ζεστό μου κρεβατάκι για να έρθω δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Νομίζω ότι λίγο πολύ ήδη ξες τις απαντήσεις. Έδωσες μέχρι και ρόλους. Το θέμα είναι και εσυ τι είσαι Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Εσύ @Tropical Peace . τι έχεις να πεις; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:03 Ο Guest 881237: #765 03-01-25 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ακόμα και ο ίδιος έχει πει ότι δεν είναι πριν λίγες ώρες Click για ανάπτυξη... Δεν το είδα σορι, τότε ισχύει το 2ο σενάριο που είπα μάλλον . Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Click για ανάπτυξη... 3-5 και 6-8 δε θα μπορώ να μιλήσω . Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ @Tropical Peace . τι έχεις να πεις; Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει την θεωρία μου πολλές φορές καλέ . Δε θέλω να λέω συνέχεια ότι θεωρώ τον μεμετσι βοηθό μαφιόζου γτ θα φαίνεται σαν επίθεση. Είναι μια (αρκετά λογική) δική μου πρόβλεψη ... Εσυ τι πιστεύεις; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:08 Ο ultraviolence: #766 03-01-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: . Εσυ τι πιστεύεις; Click για ανάπτυξη... Ότι χρειάζομαι βοήθεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο Guest 881237: #767 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ότι χρειάζομαι βοήθεια Click για ανάπτυξη... Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο ultraviolence: #768 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω, έχω καταμπερδευτει. Μια λάθος κίνηση άμα γίνει, χάσαμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Πάντως όντως με υποψιάζει ότι η πόρνη μάλλον είναι εκτός παιχνιδιού. Γιατί αν ήταν, η μαφία τώρα θα την ψηφιζε για να κερδίσει, αφού θα έχουν μείνει 1 αθώος, 1 μαφιόζος μετά. @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Ο Guest 881237: #769 03-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν έχω να σου προσαψω κάτι (πέρα από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχεις ψηφίσει αλλά όπως ειπώθηκε κ χτες αυτό δεν είναι πάντα καχύποπτο γτ κ ο μαφιόζος μπορεί ήδη να έχει ψηφίσει για να μην τον καταλάβουν) + ότι δεν λέω ότι είμαι 100% σίγουρη για σένα (όπως για κανέναν ) απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:31 Ο ultraviolence: #770 03-01-25 14:31 Προσωρινά, ψηφίζω Ion για να είστε τουλάχιστον σε ισοψηφία.. Από εκεί και πέρα.. πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:34 Η Reader έγραψε: #771 03-01-25 14:34 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Tropical Peace Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 2 Memetchi 2 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Memetchi έγραψε: #772 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. Click για ανάπτυξη... Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Guest 881237: #773 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: 1) μπορεί να είναι ο αλεξίσφαιρος, και για αυτό δεν πέτυχε η δολοφονία τους τις προάλλες Click για ανάπτυξη... Ακόμα και ο ίδιος έχει πει ότι δεν είναι πριν λίγες ώρες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: 2) μπορεί να είναι το επόμενο θύμα , προφανώς πάνε από τον πιο σίγουρο (Υδροχόος , μικρό) στους λιγότερο πιθανούς. Click για ανάπτυξη... ποιο επόμενο θύμα καλέ, σήμερα οι πολίτες θα χάσουμε έτσι όπως πάει
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 13:42 Ο ultraviolence: #762 03-01-25 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @ultraviolence ζήτησες να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις την αθωότητα μας. Τι θα ήθελες να πω; Παρεπιπτόντως δεν ήξερα ότι μπορούσαμε να πούμε τι ρόλους θεωρούμε ότι έχουν όλοι. Click για ανάπτυξη... Ξέρωγω; Κάτι. Να έχω από κάπου να πιαστώ για να δω πως πρέπει να κινηθούμε. Βέβαια τώρα είμαστε και -1... Σαν τα τρία γουρουνάκια είμαστε. Κάποιος βέβαια είναι ο κακος ο λύκος. Ή μήπως.. λύκαινα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Το μόνο κακό είναι ότι άμα έχουν μείνει εντός παιχνιδιου μαφιόζος, πόρνη και ένας πολίτης, αν φύγει η πόρνη με ψηφοφορία, η μαφία θα κερδίσει. Πρέπει να προσέξουμε Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 13:48 Ο Memetchi έγραψε: #763 03-01-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια τώρα είμαστε και -1... Click για ανάπτυξη... Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Να έχω από κάπου να πιαστώ για να δω πως πρέπει να κινηθούμε. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι λίγο πολύ ήδη ξες τις απαντήσεις. Έδωσες μέχρι και ρόλους. Το θέμα είναι και εσυ τι είσαι ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 13:56 Ο ultraviolence: #764 03-01-25 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Click για ανάπτυξη... Αυτό πονάει.. δυστυχώς. Άφησα το ζεστό μου κρεβατάκι για να έρθω δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Νομίζω ότι λίγο πολύ ήδη ξες τις απαντήσεις. Έδωσες μέχρι και ρόλους. Το θέμα είναι και εσυ τι είσαι Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Εσύ @Tropical Peace . τι έχεις να πεις; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:03 Ο Guest 881237: #765 03-01-25 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ακόμα και ο ίδιος έχει πει ότι δεν είναι πριν λίγες ώρες Click για ανάπτυξη... Δεν το είδα σορι, τότε ισχύει το 2ο σενάριο που είπα μάλλον . Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Click για ανάπτυξη... 3-5 και 6-8 δε θα μπορώ να μιλήσω . Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ @Tropical Peace . τι έχεις να πεις; Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει την θεωρία μου πολλές φορές καλέ . Δε θέλω να λέω συνέχεια ότι θεωρώ τον μεμετσι βοηθό μαφιόζου γτ θα φαίνεται σαν επίθεση. Είναι μια (αρκετά λογική) δική μου πρόβλεψη ... Εσυ τι πιστεύεις; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:08 Ο ultraviolence: #766 03-01-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: . Εσυ τι πιστεύεις; Click για ανάπτυξη... Ότι χρειάζομαι βοήθεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο Guest 881237: #767 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ότι χρειάζομαι βοήθεια Click για ανάπτυξη... Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο ultraviolence: #768 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω, έχω καταμπερδευτει. Μια λάθος κίνηση άμα γίνει, χάσαμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Πάντως όντως με υποψιάζει ότι η πόρνη μάλλον είναι εκτός παιχνιδιού. Γιατί αν ήταν, η μαφία τώρα θα την ψηφιζε για να κερδίσει, αφού θα έχουν μείνει 1 αθώος, 1 μαφιόζος μετά. @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Ο Guest 881237: #769 03-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν έχω να σου προσαψω κάτι (πέρα από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχεις ψηφίσει αλλά όπως ειπώθηκε κ χτες αυτό δεν είναι πάντα καχύποπτο γτ κ ο μαφιόζος μπορεί ήδη να έχει ψηφίσει για να μην τον καταλάβουν) + ότι δεν λέω ότι είμαι 100% σίγουρη για σένα (όπως για κανέναν ) απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:31 Ο ultraviolence: #770 03-01-25 14:31 Προσωρινά, ψηφίζω Ion για να είστε τουλάχιστον σε ισοψηφία.. Από εκεί και πέρα.. πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:34 Η Reader έγραψε: #771 03-01-25 14:34 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Tropical Peace Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 2 Memetchi 2 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Memetchi έγραψε: #772 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. Click για ανάπτυξη... Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Guest 881237: #773 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @ultraviolence ζήτησες να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις την αθωότητα μας. Τι θα ήθελες να πω; Παρεπιπτόντως δεν ήξερα ότι μπορούσαμε να πούμε τι ρόλους θεωρούμε ότι έχουν όλοι. Click για ανάπτυξη... Ξέρωγω; Κάτι. Να έχω από κάπου να πιαστώ για να δω πως πρέπει να κινηθούμε. Βέβαια τώρα είμαστε και -1... Σαν τα τρία γουρουνάκια είμαστε. Κάποιος βέβαια είναι ο κακος ο λύκος. Ή μήπως.. λύκαινα; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Το μόνο κακό είναι ότι άμα έχουν μείνει εντός παιχνιδιου μαφιόζος, πόρνη και ένας πολίτης, αν φύγει η πόρνη με ψηφοφορία, η μαφία θα κερδίσει. Πρέπει να προσέξουμε
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 13:48 Ο Memetchi έγραψε: #763 03-01-25 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια τώρα είμαστε και -1... Click για ανάπτυξη... Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Να έχω από κάπου να πιαστώ για να δω πως πρέπει να κινηθούμε. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι λίγο πολύ ήδη ξες τις απαντήσεις. Έδωσες μέχρι και ρόλους. Το θέμα είναι και εσυ τι είσαι ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 13:56 Ο ultraviolence: #764 03-01-25 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Click για ανάπτυξη... Αυτό πονάει.. δυστυχώς. Άφησα το ζεστό μου κρεβατάκι για να έρθω δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Νομίζω ότι λίγο πολύ ήδη ξες τις απαντήσεις. Έδωσες μέχρι και ρόλους. Το θέμα είναι και εσυ τι είσαι Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Εσύ @Tropical Peace . τι έχεις να πεις; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:03 Ο Guest 881237: #765 03-01-25 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ακόμα και ο ίδιος έχει πει ότι δεν είναι πριν λίγες ώρες Click για ανάπτυξη... Δεν το είδα σορι, τότε ισχύει το 2ο σενάριο που είπα μάλλον . Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Click για ανάπτυξη... 3-5 και 6-8 δε θα μπορώ να μιλήσω . Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ @Tropical Peace . τι έχεις να πεις; Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει την θεωρία μου πολλές φορές καλέ . Δε θέλω να λέω συνέχεια ότι θεωρώ τον μεμετσι βοηθό μαφιόζου γτ θα φαίνεται σαν επίθεση. Είναι μια (αρκετά λογική) δική μου πρόβλεψη ... Εσυ τι πιστεύεις; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:08 Ο ultraviolence: #766 03-01-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: . Εσυ τι πιστεύεις; Click για ανάπτυξη... Ότι χρειάζομαι βοήθεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο Guest 881237: #767 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ότι χρειάζομαι βοήθεια Click για ανάπτυξη... Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο ultraviolence: #768 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω, έχω καταμπερδευτει. Μια λάθος κίνηση άμα γίνει, χάσαμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Πάντως όντως με υποψιάζει ότι η πόρνη μάλλον είναι εκτός παιχνιδιού. Γιατί αν ήταν, η μαφία τώρα θα την ψηφιζε για να κερδίσει, αφού θα έχουν μείνει 1 αθώος, 1 μαφιόζος μετά. @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Ο Guest 881237: #769 03-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν έχω να σου προσαψω κάτι (πέρα από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχεις ψηφίσει αλλά όπως ειπώθηκε κ χτες αυτό δεν είναι πάντα καχύποπτο γτ κ ο μαφιόζος μπορεί ήδη να έχει ψηφίσει για να μην τον καταλάβουν) + ότι δεν λέω ότι είμαι 100% σίγουρη για σένα (όπως για κανέναν ) απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:31 Ο ultraviolence: #770 03-01-25 14:31 Προσωρινά, ψηφίζω Ion για να είστε τουλάχιστον σε ισοψηφία.. Από εκεί και πέρα.. πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:34 Η Reader έγραψε: #771 03-01-25 14:34 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Tropical Peace Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 2 Memetchi 2 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Memetchi έγραψε: #772 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. Click για ανάπτυξη... Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Guest 881237: #773 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βέβαια τώρα είμαστε και -1... Click για ανάπτυξη... Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Να έχω από κάπου να πιαστώ για να δω πως πρέπει να κινηθούμε. Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι λίγο πολύ ήδη ξες τις απαντήσεις. Έδωσες μέχρι και ρόλους. Το θέμα είναι και εσυ τι είσαι
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 13:56 Ο ultraviolence: #764 03-01-25 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Click για ανάπτυξη... Αυτό πονάει.. δυστυχώς. Άφησα το ζεστό μου κρεβατάκι για να έρθω δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Νομίζω ότι λίγο πολύ ήδη ξες τις απαντήσεις. Έδωσες μέχρι και ρόλους. Το θέμα είναι και εσυ τι είσαι Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Εσύ @Tropical Peace . τι έχεις να πεις; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:03 Ο Guest 881237: #765 03-01-25 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ακόμα και ο ίδιος έχει πει ότι δεν είναι πριν λίγες ώρες Click για ανάπτυξη... Δεν το είδα σορι, τότε ισχύει το 2ο σενάριο που είπα μάλλον . Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Click για ανάπτυξη... 3-5 και 6-8 δε θα μπορώ να μιλήσω . Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ @Tropical Peace . τι έχεις να πεις; Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει την θεωρία μου πολλές φορές καλέ . Δε θέλω να λέω συνέχεια ότι θεωρώ τον μεμετσι βοηθό μαφιόζου γτ θα φαίνεται σαν επίθεση. Είναι μια (αρκετά λογική) δική μου πρόβλεψη ... Εσυ τι πιστεύεις; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:08 Ο ultraviolence: #766 03-01-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: . Εσυ τι πιστεύεις; Click για ανάπτυξη... Ότι χρειάζομαι βοήθεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο Guest 881237: #767 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ότι χρειάζομαι βοήθεια Click για ανάπτυξη... Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο ultraviolence: #768 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω, έχω καταμπερδευτει. Μια λάθος κίνηση άμα γίνει, χάσαμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Πάντως όντως με υποψιάζει ότι η πόρνη μάλλον είναι εκτός παιχνιδιού. Γιατί αν ήταν, η μαφία τώρα θα την ψηφιζε για να κερδίσει, αφού θα έχουν μείνει 1 αθώος, 1 μαφιόζος μετά. @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Ο Guest 881237: #769 03-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν έχω να σου προσαψω κάτι (πέρα από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχεις ψηφίσει αλλά όπως ειπώθηκε κ χτες αυτό δεν είναι πάντα καχύποπτο γτ κ ο μαφιόζος μπορεί ήδη να έχει ψηφίσει για να μην τον καταλάβουν) + ότι δεν λέω ότι είμαι 100% σίγουρη για σένα (όπως για κανέναν ) απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:31 Ο ultraviolence: #770 03-01-25 14:31 Προσωρινά, ψηφίζω Ion για να είστε τουλάχιστον σε ισοψηφία.. Από εκεί και πέρα.. πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:34 Η Reader έγραψε: #771 03-01-25 14:34 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Tropical Peace Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 2 Memetchi 2 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Memetchi έγραψε: #772 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. Click για ανάπτυξη... Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Guest 881237: #773 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Click για ανάπτυξη... Αυτό πονάει.. δυστυχώς. Άφησα το ζεστό μου κρεβατάκι για να έρθω δουλειά. Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Νομίζω ότι λίγο πολύ ήδη ξες τις απαντήσεις. Έδωσες μέχρι και ρόλους. Το θέμα είναι και εσυ τι είσαι Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Εσύ @Tropical Peace . τι έχεις να πεις;
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:03 Ο Guest 881237: #765 03-01-25 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ακόμα και ο ίδιος έχει πει ότι δεν είναι πριν λίγες ώρες Click για ανάπτυξη... Δεν το είδα σορι, τότε ισχύει το 2ο σενάριο που είπα μάλλον . Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Click για ανάπτυξη... 3-5 και 6-8 δε θα μπορώ να μιλήσω . Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ @Tropical Peace . τι έχεις να πεις; Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει την θεωρία μου πολλές φορές καλέ . Δε θέλω να λέω συνέχεια ότι θεωρώ τον μεμετσι βοηθό μαφιόζου γτ θα φαίνεται σαν επίθεση. Είναι μια (αρκετά λογική) δική μου πρόβλεψη ... Εσυ τι πιστεύεις; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:08 Ο ultraviolence: #766 03-01-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: . Εσυ τι πιστεύεις; Click για ανάπτυξη... Ότι χρειάζομαι βοήθεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο Guest 881237: #767 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ότι χρειάζομαι βοήθεια Click για ανάπτυξη... Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο ultraviolence: #768 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω, έχω καταμπερδευτει. Μια λάθος κίνηση άμα γίνει, χάσαμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Πάντως όντως με υποψιάζει ότι η πόρνη μάλλον είναι εκτός παιχνιδιού. Γιατί αν ήταν, η μαφία τώρα θα την ψηφιζε για να κερδίσει, αφού θα έχουν μείνει 1 αθώος, 1 μαφιόζος μετά. @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Ο Guest 881237: #769 03-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν έχω να σου προσαψω κάτι (πέρα από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχεις ψηφίσει αλλά όπως ειπώθηκε κ χτες αυτό δεν είναι πάντα καχύποπτο γτ κ ο μαφιόζος μπορεί ήδη να έχει ψηφίσει για να μην τον καταλάβουν) + ότι δεν λέω ότι είμαι 100% σίγουρη για σένα (όπως για κανέναν ) απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:31 Ο ultraviolence: #770 03-01-25 14:31 Προσωρινά, ψηφίζω Ion για να είστε τουλάχιστον σε ισοψηφία.. Από εκεί και πέρα.. πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:34 Η Reader έγραψε: #771 03-01-25 14:34 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Tropical Peace Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 2 Memetchi 2 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Memetchi έγραψε: #772 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. Click για ανάπτυξη... Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Guest 881237: #773 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Ακόμα και ο ίδιος έχει πει ότι δεν είναι πριν λίγες ώρες Click για ανάπτυξη... Δεν το είδα σορι, τότε ισχύει το 2ο σενάριο που είπα μάλλον . Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό Click για ανάπτυξη... 3-5 και 6-8 δε θα μπορώ να μιλήσω . Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εσύ @Tropical Peace . τι έχεις να πεις; Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω πει την θεωρία μου πολλές φορές καλέ . Δε θέλω να λέω συνέχεια ότι θεωρώ τον μεμετσι βοηθό μαφιόζου γτ θα φαίνεται σαν επίθεση. Είναι μια (αρκετά λογική) δική μου πρόβλεψη ... Εσυ τι πιστεύεις;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:08 Ο ultraviolence: #766 03-01-25 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: . Εσυ τι πιστεύεις; Click για ανάπτυξη... Ότι χρειάζομαι βοήθεια Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο Guest 881237: #767 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ότι χρειάζομαι βοήθεια Click για ανάπτυξη... Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο ultraviolence: #768 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω, έχω καταμπερδευτει. Μια λάθος κίνηση άμα γίνει, χάσαμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Πάντως όντως με υποψιάζει ότι η πόρνη μάλλον είναι εκτός παιχνιδιού. Γιατί αν ήταν, η μαφία τώρα θα την ψηφιζε για να κερδίσει, αφού θα έχουν μείνει 1 αθώος, 1 μαφιόζος μετά. @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Ο Guest 881237: #769 03-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν έχω να σου προσαψω κάτι (πέρα από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχεις ψηφίσει αλλά όπως ειπώθηκε κ χτες αυτό δεν είναι πάντα καχύποπτο γτ κ ο μαφιόζος μπορεί ήδη να έχει ψηφίσει για να μην τον καταλάβουν) + ότι δεν λέω ότι είμαι 100% σίγουρη για σένα (όπως για κανέναν ) απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:31 Ο ultraviolence: #770 03-01-25 14:31 Προσωρινά, ψηφίζω Ion για να είστε τουλάχιστον σε ισοψηφία.. Από εκεί και πέρα.. πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:34 Η Reader έγραψε: #771 03-01-25 14:34 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Tropical Peace Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 2 Memetchi 2 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Memetchi έγραψε: #772 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. Click για ανάπτυξη... Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Guest 881237: #773 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: . Εσυ τι πιστεύεις; Click για ανάπτυξη... Ότι χρειάζομαι βοήθεια
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο Guest 881237: #767 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ότι χρειάζομαι βοήθεια Click για ανάπτυξη... Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο ultraviolence: #768 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω, έχω καταμπερδευτει. Μια λάθος κίνηση άμα γίνει, χάσαμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Πάντως όντως με υποψιάζει ότι η πόρνη μάλλον είναι εκτός παιχνιδιού. Γιατί αν ήταν, η μαφία τώρα θα την ψηφιζε για να κερδίσει, αφού θα έχουν μείνει 1 αθώος, 1 μαφιόζος μετά. @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Ο Guest 881237: #769 03-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν έχω να σου προσαψω κάτι (πέρα από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχεις ψηφίσει αλλά όπως ειπώθηκε κ χτες αυτό δεν είναι πάντα καχύποπτο γτ κ ο μαφιόζος μπορεί ήδη να έχει ψηφίσει για να μην τον καταλάβουν) + ότι δεν λέω ότι είμαι 100% σίγουρη για σένα (όπως για κανέναν ) απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:31 Ο ultraviolence: #770 03-01-25 14:31 Προσωρινά, ψηφίζω Ion για να είστε τουλάχιστον σε ισοψηφία.. Από εκεί και πέρα.. πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:34 Η Reader έγραψε: #771 03-01-25 14:34 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Tropical Peace Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 2 Memetchi 2 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Memetchi έγραψε: #772 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. Click για ανάπτυξη... Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Guest 881237: #773 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ότι χρειάζομαι βοήθεια Click για ανάπτυξη... Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:12 Ο ultraviolence: #768 03-01-25 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω, έχω καταμπερδευτει. Μια λάθος κίνηση άμα γίνει, χάσαμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Πάντως όντως με υποψιάζει ότι η πόρνη μάλλον είναι εκτός παιχνιδιού. Γιατί αν ήταν, η μαφία τώρα θα την ψηφιζε για να κερδίσει, αφού θα έχουν μείνει 1 αθώος, 1 μαφιόζος μετά. @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Ο Guest 881237: #769 03-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν έχω να σου προσαψω κάτι (πέρα από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχεις ψηφίσει αλλά όπως ειπώθηκε κ χτες αυτό δεν είναι πάντα καχύποπτο γτ κ ο μαφιόζος μπορεί ήδη να έχει ψηφίσει για να μην τον καταλάβουν) + ότι δεν λέω ότι είμαι 100% σίγουρη για σένα (όπως για κανέναν ) απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:31 Ο ultraviolence: #770 03-01-25 14:31 Προσωρινά, ψηφίζω Ion για να είστε τουλάχιστον σε ισοψηφία.. Από εκεί και πέρα.. πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:34 Η Reader έγραψε: #771 03-01-25 14:34 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Tropical Peace Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 2 Memetchi 2 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Memetchi έγραψε: #772 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. Click για ανάπτυξη... Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Guest 881237: #773 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Όπως; Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω, έχω καταμπερδευτει. Μια λάθος κίνηση άμα γίνει, χάσαμε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Πάντως όντως με υποψιάζει ότι η πόρνη μάλλον είναι εκτός παιχνιδιού. Γιατί αν ήταν, η μαφία τώρα θα την ψηφιζε για να κερδίσει, αφού θα έχουν μείνει 1 αθώος, 1 μαφιόζος μετά. @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος;
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:22 Ο Guest 881237: #769 03-01-25 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν έχω να σου προσαψω κάτι (πέρα από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχεις ψηφίσει αλλά όπως ειπώθηκε κ χτες αυτό δεν είναι πάντα καχύποπτο γτ κ ο μαφιόζος μπορεί ήδη να έχει ψηφίσει για να μην τον καταλάβουν) + ότι δεν λέω ότι είμαι 100% σίγουρη για σένα (όπως για κανέναν ) απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:31 Ο ultraviolence: #770 03-01-25 14:31 Προσωρινά, ψηφίζω Ion για να είστε τουλάχιστον σε ισοψηφία.. Από εκεί και πέρα.. πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:34 Η Reader έγραψε: #771 03-01-25 14:34 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Tropical Peace Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 2 Memetchi 2 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Memetchi έγραψε: #772 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. Click για ανάπτυξη... Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Guest 881237: #773 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: @Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν έχω να σου προσαψω κάτι (πέρα από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχεις ψηφίσει αλλά όπως ειπώθηκε κ χτες αυτό δεν είναι πάντα καχύποπτο γτ κ ο μαφιόζος μπορεί ήδη να έχει ψηφίσει για να μην τον καταλάβουν) + ότι δεν λέω ότι είμαι 100% σίγουρη για σένα (όπως για κανέναν ) απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:31 Ο ultraviolence: #770 03-01-25 14:31 Προσωρινά, ψηφίζω Ion για να είστε τουλάχιστον σε ισοψηφία.. Από εκεί και πέρα.. πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:34 Η Reader έγραψε: #771 03-01-25 14:34 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Tropical Peace Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 2 Memetchi 2 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Memetchi έγραψε: #772 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. Click για ανάπτυξη... Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Guest 881237: #773 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωρινά, ψηφίζω Ion για να είστε τουλάχιστον σε ισοψηφία.. Από εκεί και πέρα.. πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:34 Η Reader έγραψε: #771 03-01-25 14:34 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Tropical Peace Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 2 Memetchi 2 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Memetchi έγραψε: #772 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. Click για ανάπτυξη... Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Guest 881237: #773 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Tropical Peace Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 2 Memetchi 2 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Memetchi έγραψε: #772 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. Click για ανάπτυξη... Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Guest 881237: #773 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι; Click για ανάπτυξη... Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανες Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος. Click για ανάπτυξη... Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει;
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:45 Ο Guest 881237: #773 03-01-25 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά. Click για ανάπτυξη... Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις. Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει; Click για ανάπτυξη... Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;;
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο Memetchi έγραψε: #774 03-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;; Click για ανάπτυξη... Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη...
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 14:56 Ο Guest 881237: #775 03-01-25 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα... Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη... Click για ανάπτυξη... Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες?
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 15:00 Ο Memetchi έγραψε: #776 03-01-25 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tropical Peace .: Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες? Click για ανάπτυξη... Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.742 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:13 Ο ultraviolence: #777 03-01-25 16:13 Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:15 Ο Poirot έγραψε: #778 03-01-25 16:15 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 giannhs2001 charmander Dimitra95 Μήτσος10 Memetchi Scandal American Economist Paragontas7000 rafaela11 Libertus Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> Tropical Peace Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 Tropical Peace Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:26 Ο Memetchi έγραψε: #779 03-01-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιανουαρίου 2025 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 49 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση.. Click για ανάπτυξη... Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτες Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Ιανουαρίου 2025 Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2025 στις 16:47 Η Reader έγραψε: #780 03-01-25 16:47 Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ
Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01 Memetchi --> ultraviolence Tropical Peace --> Memetchi ultraviolence --> Memetchi Υδροχόος --> Memetchi Ψήφοι 3 Memetchi 1 ultraviolence Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12] Micro - Δολοφονία [29/12] giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12] Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01] Υδροχόος - Δολοφονία [02/01] Οριστικές αποχωρήσεις nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ