Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,204 μηνύματα.
03-01-25
13:34
Ακόμα και ο ίδιος έχει πει ότι δεν είναι πριν λίγες ώρες1) μπορεί να είναι ο αλεξίσφαιρος, και για αυτό δεν πέτυχε η δολοφονία τους τις προάλλες
ποιο επόμενο θύμα καλέ, σήμερα οι πολίτες θα χάσουμε έτσι όπως πάει2) μπορεί να είναι το επόμενο θύμα , προφανώς πάνε από τον πιο σίγουρο (Υδροχόος , μικρό) στους λιγότερο πιθανούς.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,087 μηνύματα.
03-01-25
13:42
Ξέρωγω; Κάτι. Να έχω από κάπου να πιαστώ για να δω πως πρέπει να κινηθούμε. Βέβαια τώρα είμαστε και -1...@ultraviolence ζήτησες να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις την αθωότητα μας. Τι θα ήθελες να πω;
Παρεπιπτόντως δεν ήξερα ότι μπορούσαμε να πούμε τι ρόλους θεωρούμε ότι έχουν όλοι.
Σαν τα τρία γουρουνάκια είμαστε. Κάποιος βέβαια είναι ο κακος ο λύκος. Ή μήπως.. λύκαινα;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το μόνο κακό είναι ότι άμα έχουν μείνει εντός παιχνιδιου μαφιόζος, πόρνη και ένας πολίτης, αν φύγει η πόρνη με ψηφοφορία, η μαφία θα κερδίσει. Πρέπει να προσέξουμε
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,204 μηνύματα.
03-01-25
13:48
Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτόΒέβαια τώρα είμαστε και -1...
Νομίζω ότι λίγο πολύ ήδη ξες τις απαντήσεις. Έδωσες μέχρι και ρόλους. Το θέμα είναι και εσυ τι είσαιΝα έχω από κάπου να πιαστώ για να δω πως πρέπει να κινηθούμε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,087 μηνύματα.
03-01-25
13:56
Αυτό πονάει.. δυστυχώς. Άφησα το ζεστό μου κρεβατάκι για να έρθω δουλειά.Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό
Εξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι;Νομίζω ότι λίγο πολύ ήδη ξες τις απαντήσεις. Έδωσες μέχρι και ρόλους. Το θέμα είναι και εσυ τι είσαι
Εσύ @Tropical Peace . τι έχεις να πεις;
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,421 μηνύματα.
03-01-25
14:03
Δεν το είδα σορι, τότε ισχύει το 2ο σενάριο που είπα μάλλον .Ακόμα και ο ίδιος έχει πει ότι δεν είναι πριν λίγες ώρες
3-5 και 6-8 δε θα μπορώ να μιλήσω .Θα πας και εσυ για δουλειά και θα μείνω εγώ με τη νέο βαφτισμένη Ιον να λέμε τα νέα μας γιατί τι άλλο να ειπωθεί μεταξύ δυο ατόμων. Καλά θα πάει αυτό
Εγώ έχω πει την θεωρία μου πολλές φορές καλέ . Δε θέλω να λέω συνέχεια ότι θεωρώ τον μεμετσι βοηθό μαφιόζου γτ θα φαίνεται σαν επίθεση. Είναι μια (αρκετά λογική) δική μου πρόβλεψη ... Εσυ τι πιστεύεις;Εσύ @Tropical Peace . τι έχεις να πεις;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
03-01-25
14:08
Ότι χρειάζομαι βοήθεια. Εσυ τι πιστεύεις;
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
03-01-25
14:12
Όπως;Ότι χρειάζομαι βοήθεια
Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
03-01-25
14:12
Δεν ξερω, έχω καταμπερδευτει. Μια λάθος κίνηση άμα γίνει, χάσαμε.Όπως;
Το να βγει κ να πει ο μαφιόζος "εγώ είμαι" δεν πρόκειται να γίνει οπότε πάμε με βάση τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα
Πάντως όντως με υποψιάζει ότι η πόρνη μάλλον είναι εκτός παιχνιδιού. Γιατί αν ήταν, η μαφία τώρα θα την ψηφιζε για να κερδίσει, αφού θα έχουν μείνει 1 αθώος, 1 μαφιόζος μετά.
@Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος;
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
03-01-25
14:22
Γιατί δεν έχω να σου προσαψω κάτι (πέρα από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχεις ψηφίσει αλλά όπως ειπώθηκε κ χτες αυτό δεν είναι πάντα καχύποπτο γτ κ ο μαφιόζος μπορεί ήδη να έχει ψηφίσει για να μην τον καταλάβουν) + ότι δεν λέω ότι είμαι 100% σίγουρη για σένα (όπως για κανέναν ) απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος.@Tropical Peace . Εγώ γιατί είμαι αθώος; Θέλω να πω, αν είσαι πολίτης, τότε είναι ανάμεσα σε εμένα και τον Μεμε. Γιατί κατηγορείς τόσο έντονα Μεμε κι εγώ είμαι αθώος;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
03-01-25
14:31
Προσωρινά, ψηφίζω Ion για να είστε τουλάχιστον σε ισοψηφία..
Από εκεί και πέρα.. πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά.
Από εκεί και πέρα.. πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά.
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,232 μηνύματα.
03-01-25
14:34
Ψηφοφορία για Παρασκευή 03/01
2 Memetchi
2 Tropical Peace
Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία και Δημοσκόπηση [28/12]
Micro - Δολοφονία [29/12]
giannhs2001 - Ψηφοφορία [30/12]
Ουριήλ - Ψηφοφορία [02/01]
Υδροχόος - Δολοφονία [02/01]
Οριστικές αποχωρήσεις
nearos (Αυτοκράτορας) - Ψηφοφορία [29/12]
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Tropical Peace
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Υδροχόος
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Ουριήλ
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Ουριήλ
- Memetchi --> Tropical Peace
- Tropical Peace --> Memetchi
- ultraviolence --> Tropical Peace
- Υδροχόος --> Memetchi
2 Memetchi
2 Tropical Peace
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Memetchi
Διάσημο μέλος
03-01-25
14:45
Δύσκολη ερώτηση αν δεν ξέρω ότι με το ίδιο στρατόπεδο εννοείς τους πολίτες. Μπορεί να είσαι και εσύ εχθρός της πόλης, αλλά μπας στο καλό θα το διακινδυνέψω μήπως και βγάλουμε κάτι. Έτσι και αλλιώς θα χάσουμε αν δεν φύγει μαφιόζος τώρα... δες ξανά τη λίστα σου και τι λέει η Ιον στις προηγούμενες σελίδες όταν τη ρώτησα γιατί πιστεύει ότι δεν πέθανεςΕξαρτάται και σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις. Εγώ θέλω να κερδίσω, αλλά παίζουμε μαζί ή όχι;
Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει;απλά πιστεύω συγκριτικά με τον μεμετσι ότι εκείνος είναι πιο πιθανό να είναι ένοχος.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
03-01-25
14:45
Άψυχολογητη θα έλεγα την ψήφο σου ... Μέχρι χτες δεν ήθελες να φύγω κ όταν η Υδροχόος με ψήφισε αντί για τον Ουριήλ της είπες να αλλάξει ... Σήμερα απλά για να είμαστε ισοψηφία με ψηφίζεις.πείστε με για το με ποιόν ανήκω στην ίδια ομάδα. Αυτά.
Επίσης , αν παρατηρήσες ο μεμετσι με έχει ψηφίσει χωρίς καμία δικαιολογία ενώ εγώ τον ψήφισα με βάση ένα "τρίγωνο" που έχω στο μυαλό μου , το οποίο νομίζω συμφωνείς ότι βγάζει νόημα ...
Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;;Επειδή με "υποστήριξε" ο Γιάννης που δεν ξες καν τι ρόλο έχει;
Memetchi
Διάσημο μέλος
03-01-25
14:55
Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα...Ούτε εσυ το ξέρεις αυτό ! Ή μήπως το ξέρεις;;;;
Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη...
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
03-01-25
14:56
Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες?Εσύ θες να παίξουμε την κολοκυθιά τελευταία μέρα...
Το μόνο που ελπίζω αν είναι ένας από τους δυο σας ο μαφιόζος να είσαι εσύ μήπως και βοηθήσει ο Ουλτρα αν είναι με το μέρος μας. Αλλιώς τη βάψαμε η πόλη...
Memetchi
Διάσημο μέλος
03-01-25
15:00
Γιατί κάποιον πρέπει να ψηφίσω και εγώ, οπότε παίρνω τα παλιά δεδομένα της Υδροχόου που θεωρούσε 100% πολίτη (έστω και πόρνη) τον Ούλτρα και το γεγονός ότι εσύ με έχεις για ένοχο οπότε και να προσπαθήσω να βγάλω άκρη είναι χάσιμο χρόνου και περιμένω να έχω ανοίξει το σωστό κουτί στο deal . Τι άλλο να κάνω;Μα εμένα δεν υποψιάζεσαι? Αλλιώς γτ με ψήφισες?
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
03-01-25
16:13
Αλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi
Ελπίζοντας πως είναι η σωστή κίνηση..
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,641 μηνύματα.
03-01-25
16:15
3 Memetchi
1 Tropical Peace
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
- Memetchi --> Tropical Peace
- ultraviolence --> Memetchi
- Υδροχόος --> Memetchi
3 Memetchi
1 Tropical Peace
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Memetchi
Διάσημο μέλος
03-01-25
16:26
Άρα είσαι πορνη ή μαφιόζος, gg wp. Χάσαμε πολίτεςΑλλάζω την ψήφο μου προς Memetchi
Αλλάζω τη ψήφο μου στον Ultraviolence
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,232 μηνύματα.
03-01-25
16:47
3 Memetchi
1 ultraviolence
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
- Memetchi --> ultraviolence
- ultraviolence --> Memetchi
- Υδροχόος --> Memetchi
3 Memetchi
1 ultraviolence
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.