Palermo #49 - The Κωνσταντίνου και Ελένης show!

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (13/9)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 10)

BaSO4

Δραστήριο μέλος

Η BaSO4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 737 μηνύματα.
Σκέφτομαι τώρα ότι αν είχα κοιμηθεί μία μέρα νωρίτερα με τη @BaSO4 θα ήταν πολύ διαφορετική η εξέλιξη γιατί ο Μεμε θα είχε πεθάνει εκείνη τη μέρα...
Αληθεια, δεν ξερω πώς και δεν είχα πεθανει τοσες μερες, ενω οριακα δεν ειχα πει οτι ειμαι γιατρος στα τελευταια μου λογια :laugh:. Και γενικα ειχα την αισθηση οτι εμενα θα επελεγαν ως το θυμα, ουσα η πιο προφανης πολιτης.
Γενικα η τυχη ηταν με το μερος των πολιτων. xd
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,639 μηνύματα.
Αυτό το πρόσεξα, το επισήμανα και στον άντρα σου ότι μπορεί να είναι σήμα
Δεν μπορούσα να σας κάνω και πιο έντονα σήματα. Με κατέστρεψε το στρατευμένο νιάτο από την πρώτη μέρα οπότε έπρεπε να είμαι όσο πιο διακριτικός μπορούσα, αφού είχα καταλάβει κι εγώ ότι με είχαν όλοι για πόρνη ήμουν σε αδιέξοδο. Ήθελα να ψηφιστώ να φύγω από μία φάση και μετά γιατί δεν μπορούσα να φανώ χρήσιμος.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,323 μηνύματα.
Αυτή η συμπεριφορά με έκαψε και τις δύο φορές...
Γενικά όμως τι περιμένατε; Επειδή είχε ειπωθεί και την άλλη φορά αυτό. Να μιλάω περισσότερο;
Ειλικρινά το ρωτάω, το έχω απορία. Τόσο τη φήμη της πολυλογούς έχω πια εδώ μέσα; :P
Ε κοίτα, γενικά δείχνεις το άτομο που αν ενθουσιαστεί με κάτι συμμετέχει πολύ ενεργά σε αυτό. Για αυτό το ότι ήσουν φειδωλή και σε αυτό και στο προηγούμενο ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Σε αυτό για σένα είχα δύο σενάρια είτε ότι είσαι η πληροφοριοδότρια (το είχε πει η Βάσω)και δεν το διέψευσες είτε είσαι μαφιόζα (και επίτηδες άφηνες να λέγεται). Το ότι δεν απάντησες τίποτα σε αυτό με έκανε σίγουρο για κάτι από τα δύο. Για αυτό και μόλις φάγαμε την Ρίντερ είχα αναφέρει μέσω της ηχούς ως φάντασμα πως «αν η ρίντερ είναι αθώα, κατευθυνθείτε προς την Κέιτ».
 

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,411 μηνύματα.

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,639 μηνύματα.
Από αυτό σε κατάλαβα, απάντησες και στο μήνυμα που έστειλα για την Σιλβανα χωρίς να το καταλάβεις. Νόμιζα ότι μας είχες καταλάβει από αυτό 😂
Νομίζω εκ των υστέρων ότι θα ήταν πιο αποτελεσματικό αν μου δείχνατε λίγη υποστήριξη σε κάποιον ισχυρισμό που έκανα ή κάτι τέτοιο. Αυτό που λες πραγματικά δεν το πρόσεξα ποτέ.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,323 μηνύματα.
Πόρνη πόρνη ο ασπιρίνης και τις τρεις πρώτες μέρες φρόντισε να κοιμηθεί με όλο το γυναικείο πληθυσμό του παιχνιδιού....

Οι κακές οι γλώσσες θα έλεγαν πως τον χάρηκε τον ρόλο τελικά.
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,956 μηνύματα.
Γενικά έστω και σε αυτό το παιχνίδι που ας είμαστε ειλικρινείς δεν είχε ροή και δυο-τρια άτομα παίζαμε...σίγουρα γίναμε λίγο καλύτεροι για την επόμενη φορά
Θα μιλήσω λίγο για τα παιδιά που ήμασταν και στο προηγούμενο και τα τραύματα που μας άφησε

Εγώ επειδή είχα ρόλο που ψήφιζε διπλά φοβόμουν μη δεν δω τα στοιχεία κάποιου που τα φωνάζει όπως φώναζα στο προηγούμενο, για αυτό και δεν εμπιστεύτηκα πλήρως την αίσθηση μου παρότι σας είχα βρει όλους τι είστε και κράτησα επιφυλάξεις.

Ο @giannhs2001 έφυγε από το προηγούμενο που τον κράξαμε ότι δεν είδε τα σημάδια και αυτή τη φορά έψαχνε μέχρι και το κόμμα :lol:

O @Poirot σίγουρα όταν είδε τους ψήφους του να ανεβαίνουν πρώτη μέρα θα είπε "όχι πάλι" και ειλικρινά νιώθω ότι έπαιξε απλά για να μεγαλώσει το ρεκόρ παραμονής του. Τουλάχιστον ο πήχης του ρόλου από το προηγούμενου ήταν υπό του υπογείου οπότε δεν φαίνεται τόσο τραγικό :lol:

Η @Kate1914 κάτι μου λέει ότι φοβόταν μη τα θαλασσώσει πάλι με τον Ούλτρα να προσέχει από πάνω και δεν πήραν μεγάλα ρίσκα. Μάλλον το ίδιο και ο @Ουριήλ που όμως του έμεινε η μπλόφα του Ουλτρα και είπε να προσπαθήσει να την επαναλάβει

@Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο :P

Ξέχασα τη Ρίντερ. Εσύ @Reader δεν ξέρω με τον Γιάννη τι παθαίνεις σε κάθε παιχνίδι αλλά πως καταλήγεις με μια κίνησή σου να τον πείθεις ότι είσαι μαφία. :P
 

Reader

Δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 625 μηνύματα.
Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους πολίτες για την επικά ηλίθια θεωρία μου και κυρίως που αθώωσα και τον αρχιμαφιόζο και την πόρνη στα τελευταία μου λόγια (η μαφία πρέπει να με συμπάθησε εκείνη τη στιγμή). Ήξερα πως η θεωρία μου ήταν τραβηγμένη, αλλά για κάποιο λόγο είχα κολλήσει στον Γιάννη και δεν μπορούσα να δω καθαρά. Έχω ξαναπεί στο παρελθόν πως, όταν παίζω Παλέρμο, χάνω εντελώς την αίσθηση της πραγματικότητας και αισθάνομαι πολύ έντονα την ευθύνη του ρόλου μου. Ως μάγισσα, είχα την ιδιότητα να διαπράξω μια δολοφονία, αλλά δεν είχα στοιχεία για να φέρω εις πέρας την αποστολή μου και αγχωνόμουν όλο και περισσότερο. Ειδικά το βράδυ που πήρα το μήνυμα ότι ο Γιάννης θα δολοφονηθεί, είχα φρικάρει εντελώς. Κυρίως όταν συνειδητοποίησα ότι ήταν ο μοναδικός που είχε ψηφίσει και μάλιστα εμένα. Σκέφτηκα πως, επειδή είναι έξυπνος παίκτης, θα ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει. Και μετά είπα δημόσια τη θεωρία μου, ελπίζοντας τουλάχιστον να προκαλέσω συζήτηση ώστε να εμφανιστούν περισσότερα στοιχεία. Κατά μία έννοια πέτυχε.

@giannhs2001, πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ. Κατάλαβα με βεβαιότητα ότι έκανα βλακεία μόνο όταν ήταν ήδη πολύ αργά, και ήλπιζα ότι η νεκροφάνεια στη Βάσω, ως γιατρός που ήταν, θα αντιστάθμιζε τα προβλήματα που προκάλεσε η κίνησή μου.

@Ουριήλ, συγχαρητήρια. Χρησιμοποίησες αριστοτεχνικά τις κάρτες σου για να καμουφλαριστείς ως πολίτης. Σε είχα πιστέψει απόλυτα, και όταν σήμερα σκέφτηκα πρώτη φορά ότι μπορεί να είσαι μαφιόζος είχα μείνει άφωνη. Ήσουν υπέροχος αρχιμαφιόζος, έτοιμος να ρισκάρεις και ταυτόχρονα απίστευτα προσεκτικός.

@Poirot, ήμουν σίγουρη ότι δεν ήσουν μαφιόζος και δεν πίστευα στην θεωρία του Γιάννη για την καρδούλα, που τελικά δεν ήταν σινιάλο. Τα πραγματικά σινιάλα σου δεν τα αντιλήφθηκα ποτέ! Καλά να πάθω, ήσουν εξαιρετικός. Ειδικά όταν με υπερασπιζόσουν σε θεωρούσα σπουδαίο πολίτη και εξαιρετικό σύμμαχο. Αξίζεις απόλυτα το όνομά σου, και θα ήθελα πολύ στο επόμενο παιχνίδι να βρεθούμε στην ίδια ομάδα.

@BaSO4, είχα καταλάβει ότι είσαι η γιατρός οπότε ήξερα πως η νεκροφάνεια πάνω σου ήταν απαραίτητη, παρόλο που ήμουν σίγουρη ότι θα με ψήφιζες. Δεν μετάνιωσα στιγμή που σε έφερα. Είσαι πολύ παρατηρητική παίκτρια και το παιχνίδι θα είχε τελειώσει δραματικά για εμάς τους πολίτες χωρίς εσένα. Μπράβο σου που έπαιξες τόσο έξυπνα.

@Joji, σε είχα στη λίστα με τους πιθανούς πληροφοριοδότες αλλά μόλις σήμερα κατάλαβα με σιγουριά ότι ήσουν εσύ χάριν στα δύο μηνύματα που έγραψες, για την σημασία του ρόλου σου. Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που σε είχα αθωώσει στα τελευταία μου λόγια, έτρεμα μήπως είχα εμπιστευτεί ολόκληρη τη μαφία.

@Memetchi, δεν είχα καταλάβει ότι αν ακυρωθεί η ψήφος του δημάρχου, παρά την καινούργια ισοψηφία, γίνεται poll. Είχα καεί απίστευτα με τον ρόλο σου όταν βγήκα, γιατί σε είχα αποκλείσει από όλους τους ρόλους πολιτών αλλά δεν γινόταν να είστε τέσσερα άτομα στην ομάδα της μαφίας. Σε συγχαίρω που το πήρες όλο πάνω σου και έγραφες συνεχώς, έπαιξες θαυμάσια και χωρίς εσένα θα χάναμε. Να φανταστείς έπαιξες τόσο καλά που σκεφτόμουν πως θα χαρώ να νικήσεις ακόμα κι αν είσαι μαφιόζος.

@Υδροχόος, εσένα σε θεωρούσα πολίτη και στο είχα πει σε δύο μηνύματα νομίζω. Μόνο στην αρχή σε είχα υποψιαστεί. Το λάθος με την κάρτα μόνο πολίτη υποδείκνυε, γι 'αυτό και σε ρώτησα τι συνέβη. Το γεγονός ότι συμμετείχες τόσο ενεργά στο παιχνίδι ήταν πολύ χρήσιμο, σε συγχαίρω.

@Eclipse, με είχε προβληματίσει το ότι δεν έγραφες τόσο συχνά, αλλά όταν έστειλες εκείνο το μήνυμα που φαινόταν ότι είστε συγκάτοικοι με την Υδροχόο κατάλαβα ότι είχε λογική αυτό που έκανες. Δεν μπορούσες να κινηθείς πολύ φανερά γιατί αλλιώς θα θεωρούσαν ότι είστε μαφιόζοι. Πραγματικά να είσαι καλά που έστειλες το μήνυμα εκείνο.

@Kate1914, σε είχα υποψιαστεί στην αρχή αλλά ως συνεργάτιδα του Γιάννη. Έπαιξες προσεκτικά, αλλά παραήσουν προσεκτική και αυτό με υποψίασε. Όχι ότι είχε σημασία, είχα ήδη βγει. Όταν βγήκες ένιωθα πολύ άσχημα, σκεφτόμουν ότι με την κίνησή μου να σε ψηφίσω ως φάντασμα μπορεί να έβγαλα εκτός πολίτη.

@ultraviolence, σε εσένα χρωστάω εκτός από συγγνώμη, και ένα τεράστιο ευχαριστώ. Συγγνώμη επειδή δεν σε άκουσα όταν μου είπες να μην βγω μπροστά επειδή ο ρόλος μου είναι σημαντικός και έχω ευθύνη, αλλά έγραψα δημόσια τη γελοία θεωρία μου ελπίζοντας να ζωντανέψει το θρεντ. Ευχαριστώ επειδή όχι μόνο διοργάνωσες το Παλέρμο, αλλά ήσουν εκεί συνεχώς να βοηθήσεις, ειδικά το βράδυ που τα είχα παίξει συνειδητοποιώντας ότι θα δολοφονηθεί ο Γιάννης. Αν δεν ήσουν εσύ, θα είχα σίγουρα πέσει κάτω από το σοκ στην αρχή και από τις τύψεις αργότερα.
 

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,251 μηνύματα.
Θα σας ηθελα λιγο πιο ενεργους , ανακοινωντουσαν οι δολοφονιες περνουσε ωρα μεχρι να αρχισετε να τις επεξεργαζεστε . Με εξαιρεση την @Υδροχόος που αν και εκανε καποια λαθακια θεωρω - κυριως με τις καρτες - ηταν παντα ενεργη και εδινε τις σκεψεις της απλοχερα , που αυτο ειναι το ζητουμενο . Για το 1ο παιχνιδι ησουν πολυ καλη , μακαρι να ειχες παιξει στο προηγουμενο πιστευω θα το ειχες ευχαριστηθει ακομα παραπανω . Εφυγαν νωρις και ο γιαννης με την ριντερ , πιστευω αν εμεναν λιγο παραπανω θα βλεπαμε ενδιαφερουσες συζητησεις . Τωρα κυριως υδροχοος και μεμε εδιναν μια ζωντανια νομιζω
Σε ευχαριστώ πολύ !!! <3

Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα αρκετά. Ειδικά τις καθημερινές που δούλευα κιόλας. Ήταν τέτοιο το άγχος μου μην κάνω κάποιο τρομερό λάθος και παρασύρω την ομάδα (κι ας μην το έδειχνα...), που διάβαζα συνεχώς και παρακολουθούσα ανελλιπώς, για να μην μου ξεφύγει κάτι σημαντικό (τουλάχιστον έτσι όπως το είχα εγώ στο μυαλό μου...).

Τώρα...αναφορικά με τις σκέψεις, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις μοιράζομαι. Μόνο αν ο Θεός (ή ο ultra...) με εμπόδιζε. Το moto μου ήταν "θα μιλάω κι ας κάνω και λάθη, μα θα πω και κάτι σωστό..."...

Και εδώ θέλω να πω πάλι για τον @ultraviolence. Όλο πάνω του το πήρε και μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι ό,τι και να τον ρωτούσες, ό,τι ώρα και να ήταν, "έσκαγε" μήνυμά του μετά από λίγο, όχι μόνο με την απάντηση, αλλά και με μια καλή κουβέντα. Ήμουν θαυμάστριά του, αλλά τώρα εντάξει, τον αγάπησα...<3
 

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,344 μηνύματα.
Αλλα ενταξει , @Kate1914 συγκριτικα με την προηγουμενη φορα διαχειριστηκες καποιες καταστασεις καλυτερα. Θελω να σε δω και πολιτη καποια στιγμη
Ευχαριστώ! Ναι, αν και προτιμώ μακράν να είμαι με τη μαφία, έχω την αίσθηση πως ως πολίτης θα έπαιζα μάλλον αρκετά καλύτερα.
Ε κοίτα, γενικά δείχνεις το άτομο που αν ενθουσιαστεί με κάτι συμμετέχει πολύ ενεργά σε αυτό. Για αυτό το ότι ήσουν φειδωλή και σε αυτό και στο προηγούμενο ήταν κάτι που δεν το περίμενα.
Οκ, καταλαβαίνω τι λες. Η αλήθεια είναι αυτό που απαντώ ακριβώς πάνω, πιστεύω πως αν είμαι με τη μαφία είναι κάπως σαν να κλειδώνομαι λίγο, γιατί φοβάμαι μην εκτεθώ. Αλλά και αυτό δε γίνεται να το κάνω, μιλάμε για ένα παιχνίδι που προϋποθέτει συμμετοχή και ομιλία.


Οπότε ναι, με πονάει που το λέω αλλά αν θέλω να νικήσω πρέπει να γίνω πολίτης, θα τα πάω καλύτερα εκεί.
Σε αυτό για σένα είχα δύο σενάρια είτε ότι είσαι η πληροφοριοδότρια (το είχε πει η Βάσω)και δεν το διέψευσες είτε είσαι μαφιόζα (και επίτηδες άφηνες να λέγεται). Το ότι δεν απάντησες τίποτα σε αυτό με έκανε σίγουρο για κάτι από τα δύο. Για αυτό και μόλις φάγαμε την Ρίντερ είχα αναφέρει μέσω της ηχούς ως φάντασμα πως «αν η ρίντερ είναι αθώα, κατευθυνθείτε προς την Κέιτ».
Ναι, το έπιασες βασικά, αυτό έκανα. Εκεί που είπε η Βάσω "είναι σαν να ξέρει κάτι παραπάνω" (νομίζω σε αυτό αναφέρεσαι) επίτηδες το άφησα να αιωρείται αναπάντητο. Για να δώσω την εντύπωση πως ίσως και να είμαι εγώ ο πληροφοριοδότης.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,323 μηνύματα.
Ο @giannhs2001 έφυγε από το προηγούμενο που τον κράξαμε ότι δεν είδε τα σημάδια και αυτή τη φορά έψαχνε μέχρι και το κόμμα :lol:
Ισχύει αλλά πάλι έκανα τραγικό λάθος. Ο Ουριήλ προδόθηκε όταν υποστήριζε πως είμαι μαφιόζος. Κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν όταν ήμουν στο τάκο με την Βάσω είχα κάνει έμμεσο κάλεσμα να μας βγάλετε πάλι ισοψηφία για να φύγω κατά 50% εγώ και να μείνει το καινούργιο μέλος μας να το ευχαριστηθεί περισσότερο το παιχνίδι. Ε δεν έβγαζε με τίποτα λογική να είμαι μαφιόζος και να έπαιζα τόσο με την φωτιά. Για αυτό και κόλλησα με Ρίντερ όταν άρχισε να με λέει μαφιόζο. Αλλά τον Ουριήλ για κάποιο λόγο τον έβγαλα παναγίτσα. Νομίζω το ότι έκαψε κάρτα για να με βγάλει ισοψηφία με την Βάσω τον αθώωσε στα μάτια μου μετά τα τελευταία λόγια της Βάσως που το έκανε ξεκάθαρο πως είναι η γιατρέσσα.
 

Reader

Δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 625 μηνύματα.
Ξέχασα τη Ρίντερ. Εσύ @Reader δεν ξέρω με τον Γιάννη τι παθαίνεις σε κάθε παιχνίδι αλλά πως καταλήγεις με μια κίνησή σου να τον πείθεις ότι είσαι μαφία. :P
Η αλήθεια είναι ότι δεν φταίει, τι να σκεφτεί κι αυτός όταν πάντα μόνη μου καταφέρνω να φύγω, προς μεγάλη ικανοποίηση της μαφίας;
 

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,344 μηνύματα.
@Kate1914, σε είχα υποψιαστεί στην αρχή αλλά ως συνεργάτιδα του Γιάννη. Έπαιξες προσεκτικά, αλλά παραήσουν προσεκτική και αυτό με υποψίασε. Όχι ότι είχε σημασία, είχα ήδη βγει. Όταν βγήκες ένιωθα πολύ άσχημα, σκεφτόμουν ότι με την κίνησή μου να σε ψηφίσω ως φάντασμα μπορεί να έβγαλα εκτός πολίτη.
Χαχαχα, άμα σου πω ότι ακριβώς εκεί στόχευσα; Ήθελα να σου στήσω παγίδα, για αυτό έλεγα και ξαναέλεγα "παιδιά είναι αθώος, το ξέρω, το διαισθάνομαι". Τρίχες, απλώς ήθελα να βγει και ένας πολίτης αν με στοχοποιούσατε. Τελικά δε χρειάστηκε όμως μιας και τον επιλέξαμε εξαρχής για πρώτο θύμα.
 

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,344 μηνύματα.
Η @Kate1914 κάτι μου λέει ότι φοβόταν μη τα θαλασσώσει πάλι με τον Ούλτρα να προσέχει από πάνω και δεν πήραν μεγάλα ρίσκα.
Σωστή και αυτή η παρατήρηση. Έχοντας την αρκετά κακή εμπειρία της προηγούμενης φοράς, σε αυτό το παιχνίδι ήθελα να παίξω πολύ πιο συνετά. Πράγμα το οποίο όμως πήγα στα άκρα γιατί δεν ήμουν συνετή απλώς αλλά υπερβολικά μαζεμένη.
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,639 μηνύματα.
O @Poirot σίγουρα όταν είδε τους ψήφους του να ανεβαίνουν πρώτη μέρα θα είπε "όχι πάλι" και ειλικρινά νιώθω ότι έπαιξε απλά για να μεγαλώσει το ρεκόρ παραμονής του. Τουλάχιστον ο πήχης του ρόλου από το προηγούμενου ήταν υπό του υπογείου οπότε δεν φαίνεται τόσο τραγικό :lol:
XAXAAXAX το έστειλα και στον ultra αυτό. Λέω ήμαρτον, όχι πάλι. Και μου κάνει: άντε, την προηγούμενη φορά είχαμε δυο άτομα να κατηγορήσουμε, τώρα σε ποιον θα το ρίξουμε; :lol:
Πόρνη πόρνη ο ασπιρίνης και τις τρεις πρώτες μέρες φρόντισε να κοιμηθεί με όλο το γυναικείο πληθυσμό του παιχνιδιού....

Οι κακές οι γλώσσες θα έλεγαν πως τον χάρηκε τον ρόλο τελικά.
Αχαχαχααχα ε αφού με καταλάβατε που με καταλάβατε, ποιος αφοδεύτηκε για το παιχνίδι μετά, είπα να το ευχαριστηθώ τουλάχιστον!! Πέρα από την πλάκα κι εγώ το παρατήρησα αυτό κάποια στιγμή. Αν και ομολογώ ότι αν είχες επιβιώσει, ήταν η μέρα σου... (:bleh:)
@Poirot, ήμουν σίγουρη ότι δεν ήσουν μαφιόζος και δεν πίστευα στην θεωρία του Γιάννη για την καρδούλα, που τελικά δεν ήταν σινιάλο. Τα πραγματικά σινιάλα σου δεν τα αντιλήφθηκα ποτέ! Καλά να πάθω, ήσουν εξαιρετικός. Ειδικά όταν με υπερασπιζόσουν σε θεωρούσα σπουδαίο πολίτη και εξαιρετικό σύμμαχο. Αξίζεις απόλυτα το όνομά σου, και θα ήθελα πολύ στο επόμενο παιχνίδι να βρεθούμε στην ίδια ομάδα.
Βέβαια εδώ που τα λέμε, παρότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, σε έκαψε αυτή μου η υποστήριξη. Οπότε τον στόχο μου να φύγει πολίτης τον πέτυχα, απλά έφυγες εσύ αντί για την Υδροχόο. :P Πραγματικά σε θεωρούσα μαφιόζα σε εκείνη τη φάση και είχα χαρεί κιόλας που ήμασταν στην ίδια ομάδα. Δεν κρύβω την ευχαρίστησή μου όταν διάβασα τα τελευταία σου λόγια... Αμήν και πότε να είμαστε σε ίδια ομάδα αγαπητή! Κι εγώ το θέλω πάρα πολύ! Άσε που σε δυο παιχνίδια τώρα, η ομάδα μου με έχει κάψει :P
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,664 μηνύματα.
@Reader
@Υδροχόος
@Poirot
@BaSO4

Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Προσπάθησα όσο μπορούσα, στα άτομα που μου έστελναν συχνά πμ να συμπαραστέκομαι και να τους κρατώ συντροφιά. Πολλές φορές το Παλέρμο, σε τρελαίνει λίγο. Θες να έχεις ένα άτομο να του λες τι σκέφτεσαι, τους προβληματισμούς σου, να μη νιώθεις μόνο κτλ. Φυσικά αυτό το άτομο (εγώ) απλά ακούει.

Ελπίζω να περάσατε όλοι σας ωραία κι στο επόμενο παιχνίδι, οπότε αυτό διοργανωθεί, να ανταμώσετε πάλι και να φτιάξετε μια νέα λεγεώνα του Παλέρμο, σαν τη δικη μας την παλιά.
Ένας από τους λόγους που μπήκα ΣΕ ήταν κι αυτός. Για να σπρώξω όσο μπορώ χρήστες από εδώ να αναβιώσουν το παλιό έθιμο. Σας εύχομαι να μαζευεστε λοιπόν κάθε χρόνο κι να ρίχνετε από ένα Παλέρμο!


Και μη ξεχνάτε: αύριο θα ανεβάσω το ημερολόγιο της ΣΕ!
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,323 μηνύματα.
Κατάλαβα με βεβαιότητα ότι έκανα βλακεία μόνο όταν ήταν ήδη πολύ αργά, και ήλπιζα ότι η νεκροφάνεια στη Βάσω, ως γιατρός που ήταν, θα αντιστάθμιζε τα προβλήματα που προκάλεσε η κίνησή μου.
Αν και η νεκροφάνεια αυτή βγήκε σε πολύ καλό για την ομάδα μιας που εγώ δεν είχα χρήσιμες κάρτες η αλήθεια είναι πως σε έκαψε τελείως στα μάτια μου. Είχα πειστεί κάπως από τα λεγόμενα σου πως μπορεί να κάνω λάθος και άλλαξα και εγώ ψήφο σε Κέιτ. Αλλά μετά έπαιξες αυτή τη κάρτα και ξαναγύρισα :lol:

-----

Οι μαφιόζοι για εμένα κάνατε μεγάλο λάθος που με σκοτώσατε τη πρώτη μέρα. Δεν είδατε κάτι που το είδε η Ρίντερ δυστυχώς για τους πολίτες. Αυτό με την Συλβάνα Πούτσο του μεμέτσι προς τα εμένα άνετα μπορούσε να εκληφθεί ως σινιάλο πόρνης σε μαφιόζο (ειδικά αφού άλλαξα τη ψήφο μου καπάκι μετά). Αν δεν με σκοτώνατε θα δίνατε με την μία βάση στα λεγόμενα της ρίντερ και θα τους στρέφατε όλους σε εμάς. Αν έκαιγε και η μάγισσα τη δυνατότητα της πάνω μου double win. Θα το είχατε.
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,639 μηνύματα.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Προσπάθησα όσο μπορούσα, στα άτομα που μου έστελναν συχνά πμ να συμπαραστέκομαι και να τους κρατώ συντροφιά. Πολλές φορές το Παλέρμο, σε τρελαίνει λίγο. Θες να έχεις ένα άτομο να του λες τι σκέφτεσαι, τους προβληματισμούς σου, να μη νιώθεις μόνο κτλ. Φυσικά αυτό το άτομο (εγώ) απλά ακούει
Εμείς ευχαριστούμε αγαπημένε μας! Νιώθω ότι σε τρέλανα, αλλά πρέπει να γελούσες με τις θεωρίες μου που άλλαζαν από τη μία στιγμή στην άλλη και ποτέ δεν σου είπα τη σωστή :lol: Αλλά βοήθησες πολύ που υπήρχες εκεί να ακούς. Ως και ήπια ψυχοθεραπεία αναγκάστηκες να μου κάνεις... :P Ευχαριστώ πάλι και πάλι! <3 (όχι @giannhs2001 ΔΕΝ είναι σινιάλο)
 

BaSO4

Δραστήριο μέλος

Η BaSO4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 737 μηνύματα.
Πολλές φορές το Παλέρμο, σε τρελαίνει λίγο. Θες να έχεις ένα άτομο να του λες τι σκέφτεσαι, τους προβληματισμούς σου, να μη νιώθεις μόνο κτλ. Φυσικά αυτό το άτομο (εγώ) απλά ακούει.
Εμεις ευχαριστουμε :redface: <3
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top