Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,018 μηνύματα.
16-09-24
22:34
Πάντως και εγώ θα πω ότι ο Ουλτρα ήταν πολύ πιο ομιλητικός από ο,τι η Σε την προηγούμενη φορά, αλλά ήταν ωραίο που υπήρχε κάποιος να γκρινιάξεις ή να μείνουν γραμμένα όλα όσα ειπώθηκαν. Τον ευχαρίστησα και προσωπικά αλλά το κάνω ξανά και τώρα γιατί έκανε μεγάλο κόπο και αυτός
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
16-09-24
22:42
Πάντως είναι αλήθεια κι αυτό που είπε για τις "γέφυρες"...Πάντως και εγώ θα πω ότι ο Ουλτρα ήταν πολύ πιο ομιλητικός από ο,τι η Σε την προηγούμενη φορά, αλλά ήταν ωραίο που υπήρχε κάποιος να γκρινιάξεις ή να μείνουν γραμμένα όλα όσα ειπώθηκαν. Τον ευχαρίστησα και προσωπικά αλλά το κάνω ξανά και τώρα γιατί έκανε μεγάλο κόπο και αυτός
Εμείς οι δυο είχαμε κάπως κοντραριστεί "δίπλα", αλλά εδώ κύλησε λες και δεν έτρεχε μία. Λες και σ΄ έμαθα τώρα, ένα πράμα. Μου άρεσε. Στην αρχή νόμιζα ότι αυτό θα επηρέαζε τη ροή τού παιχνδιού, αλλά, ευτυχώς, όλα καλά. Περασμένα ξεχασμένα...
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,018 μηνύματα.
16-09-24
22:52
Αχαχαχα δεν θα χαλούσα ποτέ ένα παιχνίδι με τόσα άτομα επειδή διαφωνώ με κάποιον σε αλλά θρεντ και το αστείο είναι ότι αν δεν γινόντουσαν κάποιες παρανοήσεις σε κάποιες συζητήσεις μέχρι το τέλος θα είχαμε εμπιστοσύνη. Αλλά ναι έχει όντως δίκαιο γιατί αν μπει όντως κάποιος με όρεξη είναι σαν μια μεγάλη παρέαΠάντως είναι αλήθεια κι αυτό που είπε για τις "γέφυρες"...
Εμείς οι δυο είχαμε κάπως κοντραριστεί "δίπλα", αλλά εδώ κύλησε λες και δεν έτρεχε μία. Λες και σ΄ έμαθα τώρα, ένα πράμα. Μου άρεσε. Στην αρχή νόμιζα ότι αυτό θα επηρέαζε τη ροή τού παιχνδιού, αλλά, ευτυχώς, όλα καλά. Περασμένα ξεχασμένα...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
16-09-24
22:56
Ευχαριστούμε @ultraviolence
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
16-09-24
23:04
Ναι, δεν το συζητώ. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα άνετα. Αλλά λόγω μη προηγούμενης εμπειρίας στο παιχνίδι, άρχιζα να λέω για ζώδια και ένστικτα. Για να μη φανεί και ότι δεν ξέρω τί μου γίνεται. Και σαν μου "τη λέγατε", στο στόμα το ΄χα να σας πω "βρε δε με αφήνετε κι εσείς και τα επιχειρήματά σας !!"...Αχαχαχα δεν θα χαλούσα ποτέ ένα παιχνίδι με τόσα άτομα επειδή διαφωνώ με κάποιον σε αλλά θρεντ και το αστείο είναι ότι αν δεν γινόντουσαν κάποιες παρανοήσεις σε κάποιες συζητήσεις μέχρι το τέλος θα είχαμε εμπιστοσύνη. Αλλά ναι έχει όντως δίκαιο γιατί αν μπει όντως κάποιος με όρεξη είναι σαν μια μεγάλη παρέα
Σιγά σιγά άρχισα να περνάω από τη θεωρία στην πράξη και να (σας) καταλαβαίνω...
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,403 μηνύματα.
16-09-24
23:21
Έχουν περάσει τρεις ώρες από τη στιγμή που τελείωσε το Παλέρμο και ήδη μου λείπει.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
16-09-24
23:32
Βραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot
Αχ, πολύ τρέξιμο έχω γαμώτο μιας και είμαι μόνος. Κρύος ιδρώτας με έλουσε.
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence:
Damn you Poirot Καινούριο συκώτι θα κάνω με'σενα!
Το σημειώνω!
Βραδιές με μια...Σιλβάνα part 2 @Poirot
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧ
Αυτό μπαίνει ημερολόγιο.
Έλα βρε Αναστάση, έχεις και τις κάρτες σου! Κάνε ο,τι μπορείς ώστε να μη φύγεις πρώτος τουλάχιστον. Γιατί καλά, πριν είχαμε δύο άτομα να κατηγορήσουμε που βγήκες... τώρα που θα το ρίξουμε;
Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό!Αρχική Δημοσίευση από Poirot:
Μέχρι τότε δεν επαναπαύομαι, είμαι με τις κάρτες στο χέρι (το βράδυ αν ζήσω θα είμαι με άλλα στο χέρι).
Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαιΑρχική Δημοσίευση από Poirot:
Ζω 🥹🥹🥹🥹🥹
Είχα κι εγώ έτοιμο μήνυμα για ακύρωση ψήφου, αλλά περίμενα μήπως εμφανιστεί κανένας άλλος. Με πρόλαβε ο Ουριήλ τελικά!
@giannhs2001
Να τσοντάρουμε στο τέλος του παιχνιδιού όλοι να δώσουμε στον Γιάννη χρήματα να πάει σε καμία συνάδελφο γιατί βλέπει παντού πόρνες. Αυτό δεν είναι Παλέρμο, η γκαρσονιέρα της οδού Μανδηλαρά είναι!
Του ετοιμάζω ήδη το βραβείο "Λεωφόρους Συγγρού"
Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου.Αρχική Δημοσίευση από Poirot:
Στις σκέψεις μου είναι πλέον και οι αχαλίνωτες ηδονές με την Έκλειψη. Η στάση της το απόγευμα δεν μου δείχνει Μαφία... Σε λιγάκι θα έρθω με το ερωτικό κάλεσμα!
Το σημειώνω!
@Micro
Φέρε και τον Micro, να δει κι αυτός επιτέλους λίγη χαρά μωρέ.Αρχική Δημοσίευση από Poirot:
Όπως τα έκανα, θα τους καλέσω όλους για ομαδικό όργιο ουλτρα μου
Αγαπητή Σιλβάνα, έχετε σκεφτεί που θα τον ακουμπήσετε απόψε; Προς τα που γέρνει η ζυγαριά;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,248 μηνύματα.
16-09-24
23:38
Ή να μπεις στο πετσί του ρόλου ή να μη μπειςΒραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot
Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό!
Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι
Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου.
View attachment 138768
Το σημειώνω!
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,342 μηνύματα.
16-09-24
23:43
ΧΧχαχχαχαΧΑΧΑΧΑ εφτιαξε και καρτουλες ο θεος
εχουμε νεοτερα πανω σε αυτο ;Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό!
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
16-09-24
23:46
HAH
AHAHAHAHAHAHA NOOO WAYΒραδιές με μια...Σιλβάνα @Poirot
Η ΣΕ απαιτεί βιντεοληπτικό υλικό!
Δεν φαντάζεσαι πόσο συγκινημένος είμαι
Περιμενω να δω πάλι την πρόσκληση σε τσάι/καρτα σου.
View attachment 138768
Το σημειώνω!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,974 μηνύματα.
16-09-24
23:50
Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά.
Joji
Επιφανές μέλος
16-09-24
23:50
Καλά ε, στο τρίτο ίσως είμαι πόρνη και βρω τους πολίτες μου.@Joji στο τρίτο ίσως εμπιστευτείς το σωστό άτομο
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,248 μηνύματα.
16-09-24
23:52
Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασαΈχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
16-09-24
23:52
Τί σημαίνει αυτό, Φώτη ;Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
16-09-24
23:53
Take notes Φώτη.Έχω να πω ότι υπάρχει θεός, ο @Poirot μπήκε στην θέση μου αυτήν την φορά.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,974 μηνύματα.
16-09-24
23:54
Όπως βλέπεις εγώ το διασκέδασα
Άτακτο αγόρι.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,282 μηνύματα.
17-09-24
00:10
Καλά ρε..
~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας.
Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow.
Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά.
Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος.
Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς.
Arrivederci Palermo .
~10 μέρες που δεν έκανα καν log in και προλάβατε μαζέψατε συμμετοχές, βρήκατε και ΣΕ και παίξατε κίολας.
Πράγμα που σημαίνει ότι, είμαστε πια στα πρόθυρα του επετειακού Palermo #50, wow.
Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχει και νόημα τώρα, ένα μπράβο σε αυτό το παιδί @ultraviolence που κουβάλησε, βρήκε και θέμα, και κυρίως βοήθησε τα παιδιά να παίξουνε θα αφήσω απλά.
Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε, να μην σας έβγαλε την πίστη όσο η εξτρίμ έκδοση αλλά να συμπεράνατε κίολας ότι στην εξτρίμ είναι όλο το εθιστικό χάος.
Τα λέμε στο Palermo #50. Αν έρθει το καλοκαίρι και ψάχνετε άτομα για ΣΕ, χτυπήστε πόρτα. Αν ματσάρουν οι ημερομηνίες μας, θα δούμε μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι κι εμείς.
Arrivederci Palermo .
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,715 μηνύματα.
17-09-24
00:22
Χριστούγεννα, Πάσχα και εγώ δύσκολα κόβω για Παλέρμο (τουλάχιστον για ΣΕ). Άδειες=έξοδοι με φίλους, πο*τσοπρήξιμο από συγγενείς και τα γνωστά. Καλοκαίρι λογικά θα μπορώ να κάνω εξτρίμ (ή και μη) ως ΣΕ. Αρκεί να πέσει σε περίοδο που οι μαχόμενοι πολίτες θα έχουν τελειώσει από εξεταστικές και ιστορίες και εγώ δεν θα έχω βρει δουλειά (χαχα).
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
17-09-24
10:40
Καλοκαίρι (καλά να είμαστε...) είμαι κι εγώ "μέσα". Θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξτρίμ...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
17-09-24
11:17
Καλημέρα Παλέρμο.
Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ
Stay tuned!
Σε λίγο θα αρχίσω να σουλουπώνω το ημερολόγιο μου κι θα το ανεβάσω εδώ. Περιέχει κυρίως δικές μου σκέψεις/σχόλια για το παιχνίδι και δικές σας σκέψεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιου: ποιους θεωρείτε αθώους, ενόχους κτλ
Stay tuned!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.