Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους πολίτες για την επικά ηλίθια θεωρία μου και κυρίως που αθώωσα
και τον αρχιμαφιόζο
και την πόρνη στα τελευταία μου λόγια (η μαφία πρέπει να με συμπάθησε εκείνη τη στιγμή). Ήξερα πως η θεωρία μου ήταν τραβηγμένη, αλλά για κάποιο λόγο είχα κολλήσει στον Γιάννη και δεν μπορούσα να δω καθαρά. Έχω ξαναπεί στο παρελθόν πως, όταν παίζω Παλέρμο, χάνω εντελώς την αίσθηση της πραγματικότητας και αισθάνομαι πολύ έντονα την ευθύνη του ρόλου μου. Ως μάγισσα, είχα την ιδιότητα να διαπράξω μια δολοφονία, αλλά δεν είχα στοιχεία για να φέρω εις πέρας την αποστολή μου και αγχωνόμουν όλο και περισσότερο. Ειδικά το βράδυ που πήρα το μήνυμα ότι ο Γιάννης θα δολοφονηθεί, είχα φρικάρει εντελώς. Κυρίως όταν συνειδητοποίησα ότι ήταν ο μοναδικός που είχε ψηφίσει και μάλιστα εμένα. Σκέφτηκα πως, επειδή είναι έξυπνος παίκτης, θα ήταν διατεθειμένος να ρισκάρει. Και μετά είπα δημόσια τη θεωρία μου, ελπίζοντας τουλάχιστον να προκαλέσω συζήτηση ώστε να εμφανιστούν περισσότερα στοιχεία. Κατά μία έννοια πέτυχε.
@giannhs2001, πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ. Κατάλαβα με βεβαιότητα ότι έκανα βλακεία μόνο όταν ήταν ήδη πολύ αργά, και ήλπιζα ότι η νεκροφάνεια στη Βάσω, ως γιατρός που ήταν, θα αντιστάθμιζε τα προβλήματα που προκάλεσε η κίνησή μου.
@Ουριήλ, συγχαρητήρια. Χρησιμοποίησες αριστοτεχνικά τις κάρτες σου για να καμουφλαριστείς ως πολίτης. Σε είχα πιστέψει απόλυτα, και όταν σήμερα σκέφτηκα πρώτη φορά ότι μπορεί να είσαι μαφιόζος είχα μείνει άφωνη. Ήσουν υπέροχος αρχιμαφιόζος, έτοιμος να ρισκάρεις και ταυτόχρονα απίστευτα προσεκτικός.
@Poirot, ήμουν σίγουρη ότι δεν ήσουν μαφιόζος και δεν πίστευα στην θεωρία του Γιάννη για την καρδούλα, που τελικά δεν ήταν σινιάλο. Τα πραγματικά σινιάλα σου δεν τα αντιλήφθηκα ποτέ! Καλά να πάθω, ήσουν εξαιρετικός. Ειδικά όταν με υπερασπιζόσουν σε θεωρούσα σπουδαίο πολίτη και εξαιρετικό σύμμαχο. Αξίζεις απόλυτα το όνομά σου, και θα ήθελα πολύ στο επόμενο παιχνίδι να βρεθούμε στην ίδια ομάδα.
@BaSO4, είχα καταλάβει ότι είσαι η γιατρός οπότε ήξερα πως η νεκροφάνεια πάνω σου ήταν απαραίτητη, παρόλο που ήμουν σίγουρη ότι θα με ψήφιζες. Δεν μετάνιωσα στιγμή που σε έφερα. Είσαι πολύ παρατηρητική παίκτρια και το παιχνίδι θα είχε τελειώσει δραματικά για εμάς τους πολίτες χωρίς εσένα. Μπράβο σου που έπαιξες τόσο έξυπνα.
@Joji, σε είχα στη λίστα με τους πιθανούς πληροφοριοδότες αλλά μόλις σήμερα κατάλαβα με σιγουριά ότι ήσουν εσύ χάριν στα δύο μηνύματα που έγραψες, για την σημασία του ρόλου σου. Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που σε είχα αθωώσει στα τελευταία μου λόγια, έτρεμα μήπως είχα εμπιστευτεί ολόκληρη τη μαφία.
@Memetchi, δεν είχα καταλάβει ότι αν ακυρωθεί η ψήφος του δημάρχου, παρά την καινούργια ισοψηφία, γίνεται poll. Είχα καεί απίστευτα με τον ρόλο σου όταν βγήκα, γιατί σε είχα αποκλείσει από όλους τους ρόλους πολιτών αλλά δεν γινόταν να είστε τέσσερα άτομα στην ομάδα της μαφίας. Σε συγχαίρω που το πήρες όλο πάνω σου και έγραφες συνεχώς, έπαιξες θαυμάσια και χωρίς εσένα θα χάναμε. Να φανταστείς έπαιξες τόσο καλά που σκεφτόμουν πως θα χαρώ να νικήσεις ακόμα κι αν είσαι μαφιόζος.
@Υδροχόος, εσένα σε θεωρούσα πολίτη και στο είχα πει σε δύο μηνύματα νομίζω. Μόνο στην αρχή σε είχα υποψιαστεί. Το λάθος με την κάρτα μόνο πολίτη υποδείκνυε, γι 'αυτό και σε ρώτησα τι συνέβη. Το γεγονός ότι συμμετείχες τόσο ενεργά στο παιχνίδι ήταν πολύ χρήσιμο, σε συγχαίρω.
@Eclipse, με είχε προβληματίσει το ότι δεν έγραφες τόσο συχνά, αλλά όταν έστειλες εκείνο το μήνυμα που φαινόταν ότι είστε συγκάτοικοι με την Υδροχόο κατάλαβα ότι είχε λογική αυτό που έκανες. Δεν μπορούσες να κινηθείς πολύ φανερά γιατί αλλιώς θα θεωρούσαν ότι είστε μαφιόζοι. Πραγματικά να είσαι καλά που έστειλες το μήνυμα εκείνο.
@Kate1914, σε είχα υποψιαστεί στην αρχή αλλά ως συνεργάτιδα του Γιάννη. Έπαιξες προσεκτικά, αλλά παραήσουν προσεκτική και αυτό με υποψίασε. Όχι ότι είχε σημασία, είχα ήδη βγει. Όταν βγήκες ένιωθα πολύ άσχημα, σκεφτόμουν ότι με την κίνησή μου να σε ψηφίσω ως φάντασμα μπορεί να έβγαλα εκτός πολίτη.
@ultraviolence, σε εσένα χρωστάω εκτός από συγγνώμη, και ένα τεράστιο ευχαριστώ. Συγγνώμη επειδή δεν σε άκουσα όταν μου είπες να μην βγω μπροστά επειδή ο ρόλος μου είναι σημαντικός και έχω ευθύνη, αλλά έγραψα δημόσια τη γελοία θεωρία μου ελπίζοντας να ζωντανέψει το θρεντ. Ευχαριστώ επειδή όχι μόνο διοργάνωσες το Παλέρμο, αλλά ήσουν εκεί συνεχώς να βοηθήσεις, ειδικά το βράδυ που τα είχα παίξει συνειδητοποιώντας ότι θα δολοφονηθεί ο Γιάννης. Αν δεν ήσουν εσύ, θα είχα σίγουρα πέσει κάτω από το σοκ στην αρχή και από τις τύψεις αργότερα.