Buongiorno Palermo! Ζητώ συγγνώμη για την απουσία μου από χθες το απόγευμα, ελπίζω όμως να μπορείτε να με δικαιολογήσετε. Δεν βγήκα εντελώς εκτός κλίματος όμως, σε ιταλικό εστιατόριο είχα πάει.
Για την αποχώρηση της @Kate1914:
Τείνω να πιστέψω ότι χθες καταφέραμε να βγάλουμε τον πρώτο μας μαφιόζο. Όχι όμως αδιάστικτα. Στο παιχνίδι αυτό υπάρχει ένας πολύ σημαντικός ρόλος για τους πολίτες, και σημάδια του, εγώ τουλάχιστον, δεν έχω δει. Θα μπορούσε να είναι η Kate1914; Αν θυμάστε, έλεγα από την αρχή του παιχνιδιού ότι, καθώς αυτό εξελίσσεται, πρέπει να γυρίσουμε στα φαινομενικά τυχαία μηνύματα του πρώτου γύρου. Η Kate1914 ήταν αρκετά σταθερή στον πρώτο γύρο και από την πρώτη στιγμή.
Κάνω όμως και τον συνήγορο του διαβόλου:
α) Είναι δυνατόν αυτός ο ρόλος να μην αξιοποιήσει τα τελευταία του λόγια; Και γενικά, γιατί δεν υπερασπίστηκε καθόλου τον εαυτό της; Συμφωνώ με την Υδροχόο σε αυτό, αν είχε τόσο σημαντικό ρόλο και τη διώξαμε, δεν φταίνε οι Πολίτες.
β) Αν είχε αυτόν τον ρόλο θα ψήφιζε τη δεύτερη μέρα εμένα βασιζόμενη στα λόγια του Γιάννη που με κατηγορούσε ως πόρνη (ούτε καν ως Μαφιόζο) στη βάση ότι η Reader ήταν ένοχη;
@Memetchi, τελικά να προσέχουμε τις μονές ψήφους ή η Μαφία κρύβεται στην πλειοψηφία; Μία λες το ένα, μία λες το άλλο. Επίσης, χθες έλεγες "ας πάρει κάποιος την ευθύνη να μας κατευθύνει κάπου, αν έχει στοιχεία". Το έκανε η
@BaSO4. Εγώ πριν το κάνω ακόμα είχα ψηφίσει την Kate1914, αλλάζοντας την ψήφο μου από την Υδροχόο. Στη συνέχεια ήρθε και η παρέμβαση της BaSO4 που μας είπε "ναι παιδιά, το παίρνω πάνω μου". Οπότε κι εγώ δεν μπήκα πλέον στη διαδικασία να αναθεωρήσω την ψήφο μου εκ νέου, ακολουθώντας αν θες και τη δική σου συμβουλή να ακολουθήσουμε αυτόν που το παίρνει πάνω του. Αφού τη δική σου συμβουλή ακολουθούσα, γιατί με εγκαλούσες που άλλαξα ψήφο;
@Υδροχόος, σε ρώτησα χθες το πρωί αν πίστευες ότι θα δολοφονηθείς και δεν μου απάντησες ποτέ, αλλά αυτό φαινόταν από το πρωινό σου μήνυμα. Το πιστεύεις και σήμερα βλέπω. Τι σε έκανε/σε κάνει να πιστεύεις ότι θα δολοφονηθείς;
Επίσης, θέλω την άποψή σου σχετικά με το τι έγινε χθες και μας έκανε ο ultra επιστροφή το θύμα της Μαφίας. Θεωρείς ότι σε προστάτευσε ο Γιατρός και γλίτωσες;
@Eclipse, τελικά θεωρείς ύποπτο ή όχι το να μη μιλάει κάποιος πολύ; Την πρώτη ή τη δεύτερη μέρα, δεν θυμάμαι ακριβώς, σου ζήτησα να μας μιλήσεις λίγο περισσότερο και μου απάντησες το φοβερό "δεν θέλω να κινήσω υποψίες". Είναι θεμιτό να επιλέγει κάποιος να μη μιλάει (ίσως για να μην κινήσει υποψίες, που λες κι εσύ) ή οι αθώοι δεν πρέπει να φοβούνται, αλλά αντίθετα, να τοποθετούνται;