Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,366 εγγεγραμμένα μέλη και 3,555,304 μηνύματα σε 105,695 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 462 άτομα.
Χαχαχαχαχαααααα...Ένας-ένας παιδιά, μην σκοτώνεστε.
Ένας-ένας παιδιά, μην σκοτώνεστε.
Δεν ξέρω, θα μπορούσε να σημαίνει δυο πράγματα.Τι να υποθέσουμε τωρα; Ότι δεν είναι η Κειτ;
Το γεγονός που έφυγε η Κειτ να πω την αλήθεια με προβλημάτισε. Όχι ότι την θεωρούσα αθωα αλλά το γεγονός που όλοι έπεσαν πάνω της.@Ουριήλ η δικη σου γνώμη;
Υποσχέθηκα ; Πού και πότε ; Κάτι άλλο είπα/εννόησα : "Φέρτε ακλόνητα επιχειρήματα με αποδείξεις (εσείς που από τους άλλους τα απαιτείτε...) κι εγώ θα κάνω τούμπα και θα ζητήσω συγγνώμη για την παιδιάστικη συμπεριφορά μου (την χωρίς ακλόνητα επιχειρήματα...)"...Η Υδρο ακόμα λίγο με προβληματίζει. Περιμένω να δω τα επιχειρήματα που υποσχέθηκε
Γιατι σου φανηκε παραξενο που επεσαν ολοι πανω της;Το γεγονός που έφυγε η Κειτ να πω την αλήθεια με προβλημάτισε. Όχι ότι την θεωρούσα αθωα αλλά το γεγονός που όλοι έπεσαν πάνω της.
Αν θεωρεις τα επιχειρηματα μου σωστα, τοτε γιατι ψηφισες την Εκλιψ οταν ολοι ψηφισαν την Κεητ; Καταλαβαινω οτι δε γινεται ολα τα 7 ατομα να ειναι πολιτες (χωρις τη Σιλβανα που θεωρειται πρακτικα πολιτης).Η Βάσω με σωστά επιχειρήματα και ως το άτομο που εμπιστεύτηκε η Ριντερ
Γιατι σου φανηκε παραξενο που επεσαν ολοι πανω της;
Αν θεωρεις τα επιχειρηματα μου σωστα, τοτε γιατι ψηφισες την Εκλιψ οταν ολοι ψηφισαν την Κεητ;
Δεν θα μπορούσε ο Μεμε να φοράει μια τέλεια μάσκα για να μην τον υποπτευθούμε;Ο Μεμ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βγάλει ένα συμπέρασμα από όλο αυτό το χάος με συνέπεια να μην μπορώ να τον δω ως μαφιόζο
Το ίδιο έκανε και ο Ουλτρα στο προηγούμενο παιχνιδι. Ήμουν ντετέκτιβ και όταν έμαθα ότι ήταν μαφιόζος είχα πάει ενάντια του και επι 10 σελιδες γράφαμε (και κανένας δεν με πίστεψε φυσικά).Δεν θα μπορούσε ο Μεμε να φοράει μια τέλεια μάσκα για να μην τον υποπτευθούμε;
Καταρχας, εκτιμω που με εμπιστευτηκες εσυ, η υδρο κι οποιος αλλος πολιτης το εκανε. Πλεον ομως τα πραγματα δεν ειναι τοσο σιγουρα, οσο την τελευταια φορα στην οποια ειχα πιο εντονα στοιχεια.Θα ήθελα να δω η Βάσω ποιον θεωρεί επόμενο μιας που φαινόταν να είναι πιο σίγουρη για την Κειτ
Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ. Μου πέρασε απ΄ το μυαλό. Ειδικά σήμερα που, σε κάποιο σημείο, ρώτησε τον Ουριήλ αν εμάς τις δύο μάς θεωρεί μαφιόζες. Δεν κατάλαβα που αποσκοπούσε η ερώτηση, από τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος φαίνεται να μη με θεωρεί μαφιόζα. ενώ ο Ουριήλ με θεωρεί ύποπτη και το έχει δηλώσει. Χώρια ότι μ΄ απέφευγε σήμερα, διακριτικά...Δεν θα μπορούσε ο Μεμε να φοράει μια τέλεια μάσκα για να μην τον υποπτευθούμε;
Μάλλον ένιωθε αρκετά ενοχή και εκτεθειμένη. Αυτό υποθέτω.Επισης η Κεητ οχι μονο δεν υπερασπιστηκε τον εαυτο της, αλλα ουτε μας εδωσε τα τελευταια της λογια, κατι το οποιο μπορει να δειξει με μεγαλυτερη σιγουρια οτι ηταν ενας απο τους 2 δολοφονους.
Ναι αυτο είναι κάτι που κι εμενα με προβληματίζει. Και θα σου πω γιατι.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι στα τελευταια λογια της η Ριντερ ισχυριστηκε οτι ο Ουριηλ και ο Πουαρω ειναι αθωοι (
Σου απάντησα χθες, "ναι", στις 12.29...@Υδροχόος, σε ρώτησα χθες το πρωί αν πίστευες ότι θα δολοφονηθείς και δεν μου απάντησες ποτέ, αλλά αυτό φαινόταν από το πρωινό σου μήνυμα. Το πιστεύεις και σήμερα βλέπω. Τι σε έκανε/σε κάνει να πιστεύεις ότι θα δολοφονηθείς;
Επίσης, θέλω την άποψή σου σχετικά με το τι έγινε χθες και μας έκανε ο ultra επιστροφή το θύμα της Μαφίας. Θεωρείς ότι σε προστάτευσε ο Γιατρός και γλίτωσες;
Κι όμως. Όλα αυτά που είπε σήμερα (προς τον Memetchi ειδικότερα...) μου φαίνονται λογικά και εύστοχα, κι εμένα προσωπικά "με πήρε". Βέβαια, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι το Σάββατο μού έριξε επιπλέον ψήφο...Ο Poirot Επισης περίεργα τα λεει… δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά…
Ακόμα μου προκαλεί εντύπωση γιατί "έριξε" τυμβωρυχία στην Reader (για να αποχωρήσει οριστικά...) και όχι στο άλλο "φάντασμα", τον giannhs2001...Μπορώ με βεβαιότητα όμως να πω ότι ο Ουριηλ δεν είναι αθώος!