Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:22 Η Eclipse έγραψε: #461 14-09-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: έχω μπερδευτεί πλέον. Γιατί χρησιμοποιήσαμε και τις δυο ηχους από το υπερπέραν. Η ξαφνική εμφάνιση Εκλιψ και η ψήφος προς Ριντερ Επισης και η επιπλέον ψήφος από την Υδροχόο. Λίγο πρέπει να δούμε τα πράγματα με ηρεμία. Γιατί έφυγε ο Γιάννης. Πως ξεκίνησε όλο αυτό. Η ώρα περνάει και δεν κάνουμε τίποτα (υπενθυμίζω ότι μετά τις 8 θα δυσκολεύομαι να παρακολουθώ τα νέα) Γνωρίζοντας πάντως την Ριντερ δεν νομίζω να είναι μαφιόζος εκτός κι αν έχω φάει τόσο gaslight που δεν βλέπω από το προηγούμενο παιχνιδι. Προσπαθεί πραγματικά να φέρει τους μαφιόζους στο προσκήνιο αλλά αυτό έκανε και ο Ουλτρα. Όπως κι εχτές θέλω να φέρω ισοψηφία όποτε ψηφίζω ΥΔΡΟΧΟΟΣ Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι ξαφνική η συμμετοχή μου. Απλά είχα αρκετές μαζεμένες υποχρεώσεις για σήμερα. Μπηκα αλλα ειδα πράγματα που δεν μου αρεσουν, εστιάζουμε, ξαναλεω, σε λάθος άτομα!!! Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:24 Ο Memetchi έγραψε: #462 14-09-24 19:24 @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:24 Ο ultraviolence: #463 14-09-24 19:24 Υπενθυμίζω ότι το θέμα κλειδώνει στις 20:00. Ανοίγει στις 20:05 όπου έχουμε το γνωστό 5λεπτο έως τις 20:10. Στο 5λεπτο: Μπορείτε να αλλάξετε ψήφο μόνο μια φορα Μπορείτε να παίξετε μόνο την κάρτα Ακύρωση Ψήφου Δεν επιτρέπονται σχόλια παρά μόνο η αλλαγή της ψήφου σας (αν το επιθυμείτε)! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:25 Η Reader έγραψε: #464 14-09-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χρειάζεται η νεκροφάνεια. Και αν τυχαία την επόμενη βγει ο συνεργάτης μου; Θα χάσουμε αμέσως. Δεν στέκει καθόλου ο συλλογισμός αυτός και για αυτό μένω σε εσένα αν και σκεφτόμουν να κατευθυνθώ προς Υδροχόο (γιατί η ανακάλυψη του τι είναι θα μας ξεκλείδωνε νομίζω στοιχεία σε βάρος της Κέιτ). Με κάνει εντύπωση να προσπαθείς τόσο να πείσεις για ένα σενάριο που δεν βγάζει εύκολα λογική. Ακόμα και στη χώρα φαντασμάτων να είσαι θεωρείσαι χαμένος αν δεν ξαναμπεις. Σε παιχνίδι με πολλούς μαφιόζους θα έβγαζε λογική, σε αυτό πάλι όχι. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως πολύ τραβηγμένο, δεν το αρνούμαι. Είναι τεράστιο ρίσκο, αλλά αν η συνεργάτης σου και η πόρνη το χειριστούν έξυπνα, πιστεύω μπορείς να το φέρεις εις πέρας. Ίσως να κάνω λάθος, πολύ πιθανό. Αλλά τι προτιμάτε; Να καθόμαστε να κοιτάμε ένα άδειο thread και να περιμένουμε πότε θα γράψει κανείς τις υποψίες του; Εσύ έγραφες πολύ, οπότε τώρα που δολοφονήθηκες, είτε το διοργάνωσες εσύ είτε όχι, τα μηνύματα θα είναι ακόμα λιγότερα. Αυτό προσπαθώ να αποφύγω τώρα. Δεν μπορώ να αξιοποιήσω τον ρόλο μου όπως πρέπει επειδή δεν έχω κανένα στοιχείο. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:25 Η BaSO4 έγραψε: #465 14-09-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μα δεν είναι ξαφνική η συμμετοχή μου. Απλά είχα αρκετές μαζεμένες υποχρεώσεις για σήμερα. Μπηκα αλλα ειδα πράγματα που δεν μου αρεσουν, εστιάζουμε, ξαναλεω, σε λάθος άτομα!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ, ενδιαφερουσα στιξη και φραση που επαναλαμβανεται συνεχως. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:26 Ο giannhs2001: #466 14-09-24 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:27 Η Reader έγραψε: #467 14-09-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω ότι θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο Memetchi έγραψε: #468 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξαναλέω ότι θεωρώ θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα Click για ανάπτυξη... Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο giannhs2001: #469 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:29 Η Reader έγραψε: #470 14-09-24 19:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:32 Η Kate1914 έγραψε: #471 14-09-24 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πολύ ενδιαφέρον. Με θεωρείς μαφιόζο ενώ έριξα νεκροφάνεια για να φέρω πίσω ένα μέλος που κι εσύ η ίδια είπες ότι θεωρείς πολίτη; Ένα μέλος που σχεδόν όλοι εδώ μέσα, πλην της Υδροχόου αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, είπατε πως θεωρείτε πολίτη; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Θεωρώ. Η θεωρίες δεν συνάδουν πάντα με την πραγματικότητα. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν είστε μαζί; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:33 Η Reader έγραψε: #472 14-09-24 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:35 Η Reader έγραψε: #473 14-09-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: έχω μπερδευτεί πλέον. Γιατί χρησιμοποιήσαμε και τις δυο ηχους από το υπερπέραν. Η ξαφνική εμφάνιση Εκλιψ και η ψήφος προς Ριντερ Επισης και η επιπλέον ψήφος από την Υδροχόο. Λίγο πρέπει να δούμε τα πράγματα με ηρεμία. Γιατί έφυγε ο Γιάννης. Πως ξεκίνησε όλο αυτό. Η ώρα περνάει και δεν κάνουμε τίποτα (υπενθυμίζω ότι μετά τις 8 θα δυσκολεύομαι να παρακολουθώ τα νέα) Γνωρίζοντας πάντως την Ριντερ δεν νομίζω να είναι μαφιόζος εκτός κι αν έχω φάει τόσο gaslight που δεν βλέπω από το προηγούμενο παιχνιδι. Προσπαθεί πραγματικά να φέρει τους μαφιόζους στο προσκήνιο αλλά αυτό έκανε και ο Ουλτρα. Όπως κι εχτές θέλω να φέρω ισοψηφία όποτε ψηφίζω ΥΔΡΟΧΟΟΣ Click για ανάπτυξη... Μα δεν είναι ξαφνική η συμμετοχή μου. Απλά είχα αρκετές μαζεμένες υποχρεώσεις για σήμερα. Μπηκα αλλα ειδα πράγματα που δεν μου αρεσουν, εστιάζουμε, ξαναλεω, σε λάθος άτομα!!!
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:24 Ο Memetchi έγραψε: #462 14-09-24 19:24 @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:24 Ο ultraviolence: #463 14-09-24 19:24 Υπενθυμίζω ότι το θέμα κλειδώνει στις 20:00. Ανοίγει στις 20:05 όπου έχουμε το γνωστό 5λεπτο έως τις 20:10. Στο 5λεπτο: Μπορείτε να αλλάξετε ψήφο μόνο μια φορα Μπορείτε να παίξετε μόνο την κάρτα Ακύρωση Ψήφου Δεν επιτρέπονται σχόλια παρά μόνο η αλλαγή της ψήφου σας (αν το επιθυμείτε)! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:25 Η Reader έγραψε: #464 14-09-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χρειάζεται η νεκροφάνεια. Και αν τυχαία την επόμενη βγει ο συνεργάτης μου; Θα χάσουμε αμέσως. Δεν στέκει καθόλου ο συλλογισμός αυτός και για αυτό μένω σε εσένα αν και σκεφτόμουν να κατευθυνθώ προς Υδροχόο (γιατί η ανακάλυψη του τι είναι θα μας ξεκλείδωνε νομίζω στοιχεία σε βάρος της Κέιτ). Με κάνει εντύπωση να προσπαθείς τόσο να πείσεις για ένα σενάριο που δεν βγάζει εύκολα λογική. Ακόμα και στη χώρα φαντασμάτων να είσαι θεωρείσαι χαμένος αν δεν ξαναμπεις. Σε παιχνίδι με πολλούς μαφιόζους θα έβγαζε λογική, σε αυτό πάλι όχι. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως πολύ τραβηγμένο, δεν το αρνούμαι. Είναι τεράστιο ρίσκο, αλλά αν η συνεργάτης σου και η πόρνη το χειριστούν έξυπνα, πιστεύω μπορείς να το φέρεις εις πέρας. Ίσως να κάνω λάθος, πολύ πιθανό. Αλλά τι προτιμάτε; Να καθόμαστε να κοιτάμε ένα άδειο thread και να περιμένουμε πότε θα γράψει κανείς τις υποψίες του; Εσύ έγραφες πολύ, οπότε τώρα που δολοφονήθηκες, είτε το διοργάνωσες εσύ είτε όχι, τα μηνύματα θα είναι ακόμα λιγότερα. Αυτό προσπαθώ να αποφύγω τώρα. Δεν μπορώ να αξιοποιήσω τον ρόλο μου όπως πρέπει επειδή δεν έχω κανένα στοιχείο. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:25 Η BaSO4 έγραψε: #465 14-09-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μα δεν είναι ξαφνική η συμμετοχή μου. Απλά είχα αρκετές μαζεμένες υποχρεώσεις για σήμερα. Μπηκα αλλα ειδα πράγματα που δεν μου αρεσουν, εστιάζουμε, ξαναλεω, σε λάθος άτομα!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ, ενδιαφερουσα στιξη και φραση που επαναλαμβανεται συνεχως. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:26 Ο giannhs2001: #466 14-09-24 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:27 Η Reader έγραψε: #467 14-09-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω ότι θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο Memetchi έγραψε: #468 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξαναλέω ότι θεωρώ θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα Click για ανάπτυξη... Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο giannhs2001: #469 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:29 Η Reader έγραψε: #470 14-09-24 19:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:32 Η Kate1914 έγραψε: #471 14-09-24 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πολύ ενδιαφέρον. Με θεωρείς μαφιόζο ενώ έριξα νεκροφάνεια για να φέρω πίσω ένα μέλος που κι εσύ η ίδια είπες ότι θεωρείς πολίτη; Ένα μέλος που σχεδόν όλοι εδώ μέσα, πλην της Υδροχόου αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, είπατε πως θεωρείτε πολίτη; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Θεωρώ. Η θεωρίες δεν συνάδουν πάντα με την πραγματικότητα. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν είστε μαζί; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:33 Η Reader έγραψε: #472 14-09-24 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:35 Η Reader έγραψε: #473 14-09-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου;
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.737 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:24 Ο ultraviolence: #463 14-09-24 19:24 Υπενθυμίζω ότι το θέμα κλειδώνει στις 20:00. Ανοίγει στις 20:05 όπου έχουμε το γνωστό 5λεπτο έως τις 20:10. Στο 5λεπτο: Μπορείτε να αλλάξετε ψήφο μόνο μια φορα Μπορείτε να παίξετε μόνο την κάρτα Ακύρωση Ψήφου Δεν επιτρέπονται σχόλια παρά μόνο η αλλαγή της ψήφου σας (αν το επιθυμείτε)! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:25 Η Reader έγραψε: #464 14-09-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χρειάζεται η νεκροφάνεια. Και αν τυχαία την επόμενη βγει ο συνεργάτης μου; Θα χάσουμε αμέσως. Δεν στέκει καθόλου ο συλλογισμός αυτός και για αυτό μένω σε εσένα αν και σκεφτόμουν να κατευθυνθώ προς Υδροχόο (γιατί η ανακάλυψη του τι είναι θα μας ξεκλείδωνε νομίζω στοιχεία σε βάρος της Κέιτ). Με κάνει εντύπωση να προσπαθείς τόσο να πείσεις για ένα σενάριο που δεν βγάζει εύκολα λογική. Ακόμα και στη χώρα φαντασμάτων να είσαι θεωρείσαι χαμένος αν δεν ξαναμπεις. Σε παιχνίδι με πολλούς μαφιόζους θα έβγαζε λογική, σε αυτό πάλι όχι. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως πολύ τραβηγμένο, δεν το αρνούμαι. Είναι τεράστιο ρίσκο, αλλά αν η συνεργάτης σου και η πόρνη το χειριστούν έξυπνα, πιστεύω μπορείς να το φέρεις εις πέρας. Ίσως να κάνω λάθος, πολύ πιθανό. Αλλά τι προτιμάτε; Να καθόμαστε να κοιτάμε ένα άδειο thread και να περιμένουμε πότε θα γράψει κανείς τις υποψίες του; Εσύ έγραφες πολύ, οπότε τώρα που δολοφονήθηκες, είτε το διοργάνωσες εσύ είτε όχι, τα μηνύματα θα είναι ακόμα λιγότερα. Αυτό προσπαθώ να αποφύγω τώρα. Δεν μπορώ να αξιοποιήσω τον ρόλο μου όπως πρέπει επειδή δεν έχω κανένα στοιχείο. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:25 Η BaSO4 έγραψε: #465 14-09-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μα δεν είναι ξαφνική η συμμετοχή μου. Απλά είχα αρκετές μαζεμένες υποχρεώσεις για σήμερα. Μπηκα αλλα ειδα πράγματα που δεν μου αρεσουν, εστιάζουμε, ξαναλεω, σε λάθος άτομα!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ, ενδιαφερουσα στιξη και φραση που επαναλαμβανεται συνεχως. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:26 Ο giannhs2001: #466 14-09-24 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:27 Η Reader έγραψε: #467 14-09-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω ότι θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο Memetchi έγραψε: #468 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξαναλέω ότι θεωρώ θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα Click για ανάπτυξη... Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο giannhs2001: #469 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:29 Η Reader έγραψε: #470 14-09-24 19:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:32 Η Kate1914 έγραψε: #471 14-09-24 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πολύ ενδιαφέρον. Με θεωρείς μαφιόζο ενώ έριξα νεκροφάνεια για να φέρω πίσω ένα μέλος που κι εσύ η ίδια είπες ότι θεωρείς πολίτη; Ένα μέλος που σχεδόν όλοι εδώ μέσα, πλην της Υδροχόου αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, είπατε πως θεωρείτε πολίτη; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Θεωρώ. Η θεωρίες δεν συνάδουν πάντα με την πραγματικότητα. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν είστε μαζί; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:33 Η Reader έγραψε: #472 14-09-24 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:35 Η Reader έγραψε: #473 14-09-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπενθυμίζω ότι το θέμα κλειδώνει στις 20:00. Ανοίγει στις 20:05 όπου έχουμε το γνωστό 5λεπτο έως τις 20:10. Στο 5λεπτο: Μπορείτε να αλλάξετε ψήφο μόνο μια φορα Μπορείτε να παίξετε μόνο την κάρτα Ακύρωση Ψήφου Δεν επιτρέπονται σχόλια παρά μόνο η αλλαγή της ψήφου σας (αν το επιθυμείτε)!
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:25 Η Reader έγραψε: #464 14-09-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χρειάζεται η νεκροφάνεια. Και αν τυχαία την επόμενη βγει ο συνεργάτης μου; Θα χάσουμε αμέσως. Δεν στέκει καθόλου ο συλλογισμός αυτός και για αυτό μένω σε εσένα αν και σκεφτόμουν να κατευθυνθώ προς Υδροχόο (γιατί η ανακάλυψη του τι είναι θα μας ξεκλείδωνε νομίζω στοιχεία σε βάρος της Κέιτ). Με κάνει εντύπωση να προσπαθείς τόσο να πείσεις για ένα σενάριο που δεν βγάζει εύκολα λογική. Ακόμα και στη χώρα φαντασμάτων να είσαι θεωρείσαι χαμένος αν δεν ξαναμπεις. Σε παιχνίδι με πολλούς μαφιόζους θα έβγαζε λογική, σε αυτό πάλι όχι. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως πολύ τραβηγμένο, δεν το αρνούμαι. Είναι τεράστιο ρίσκο, αλλά αν η συνεργάτης σου και η πόρνη το χειριστούν έξυπνα, πιστεύω μπορείς να το φέρεις εις πέρας. Ίσως να κάνω λάθος, πολύ πιθανό. Αλλά τι προτιμάτε; Να καθόμαστε να κοιτάμε ένα άδειο thread και να περιμένουμε πότε θα γράψει κανείς τις υποψίες του; Εσύ έγραφες πολύ, οπότε τώρα που δολοφονήθηκες, είτε το διοργάνωσες εσύ είτε όχι, τα μηνύματα θα είναι ακόμα λιγότερα. Αυτό προσπαθώ να αποφύγω τώρα. Δεν μπορώ να αξιοποιήσω τον ρόλο μου όπως πρέπει επειδή δεν έχω κανένα στοιχείο. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:25 Η BaSO4 έγραψε: #465 14-09-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μα δεν είναι ξαφνική η συμμετοχή μου. Απλά είχα αρκετές μαζεμένες υποχρεώσεις για σήμερα. Μπηκα αλλα ειδα πράγματα που δεν μου αρεσουν, εστιάζουμε, ξαναλεω, σε λάθος άτομα!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ, ενδιαφερουσα στιξη και φραση που επαναλαμβανεται συνεχως. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:26 Ο giannhs2001: #466 14-09-24 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:27 Η Reader έγραψε: #467 14-09-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω ότι θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο Memetchi έγραψε: #468 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξαναλέω ότι θεωρώ θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα Click για ανάπτυξη... Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο giannhs2001: #469 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:29 Η Reader έγραψε: #470 14-09-24 19:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:32 Η Kate1914 έγραψε: #471 14-09-24 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πολύ ενδιαφέρον. Με θεωρείς μαφιόζο ενώ έριξα νεκροφάνεια για να φέρω πίσω ένα μέλος που κι εσύ η ίδια είπες ότι θεωρείς πολίτη; Ένα μέλος που σχεδόν όλοι εδώ μέσα, πλην της Υδροχόου αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, είπατε πως θεωρείτε πολίτη; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Θεωρώ. Η θεωρίες δεν συνάδουν πάντα με την πραγματικότητα. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν είστε μαζί; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:33 Η Reader έγραψε: #472 14-09-24 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:35 Η Reader έγραψε: #473 14-09-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Χρειάζεται η νεκροφάνεια. Και αν τυχαία την επόμενη βγει ο συνεργάτης μου; Θα χάσουμε αμέσως. Δεν στέκει καθόλου ο συλλογισμός αυτός και για αυτό μένω σε εσένα αν και σκεφτόμουν να κατευθυνθώ προς Υδροχόο (γιατί η ανακάλυψη του τι είναι θα μας ξεκλείδωνε νομίζω στοιχεία σε βάρος της Κέιτ). Με κάνει εντύπωση να προσπαθείς τόσο να πείσεις για ένα σενάριο που δεν βγάζει εύκολα λογική. Ακόμα και στη χώρα φαντασμάτων να είσαι θεωρείσαι χαμένος αν δεν ξαναμπεις. Σε παιχνίδι με πολλούς μαφιόζους θα έβγαζε λογική, σε αυτό πάλι όχι. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως πολύ τραβηγμένο, δεν το αρνούμαι. Είναι τεράστιο ρίσκο, αλλά αν η συνεργάτης σου και η πόρνη το χειριστούν έξυπνα, πιστεύω μπορείς να το φέρεις εις πέρας. Ίσως να κάνω λάθος, πολύ πιθανό. Αλλά τι προτιμάτε; Να καθόμαστε να κοιτάμε ένα άδειο thread και να περιμένουμε πότε θα γράψει κανείς τις υποψίες του; Εσύ έγραφες πολύ, οπότε τώρα που δολοφονήθηκες, είτε το διοργάνωσες εσύ είτε όχι, τα μηνύματα θα είναι ακόμα λιγότερα. Αυτό προσπαθώ να αποφύγω τώρα. Δεν μπορώ να αξιοποιήσω τον ρόλο μου όπως πρέπει επειδή δεν έχω κανένα στοιχείο.
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:25 Η BaSO4 έγραψε: #465 14-09-24 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μα δεν είναι ξαφνική η συμμετοχή μου. Απλά είχα αρκετές μαζεμένες υποχρεώσεις για σήμερα. Μπηκα αλλα ειδα πράγματα που δεν μου αρεσουν, εστιάζουμε, ξαναλεω, σε λάθος άτομα!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ, ενδιαφερουσα στιξη και φραση που επαναλαμβανεται συνεχως. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:26 Ο giannhs2001: #466 14-09-24 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:27 Η Reader έγραψε: #467 14-09-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω ότι θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο Memetchi έγραψε: #468 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξαναλέω ότι θεωρώ θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα Click για ανάπτυξη... Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο giannhs2001: #469 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:29 Η Reader έγραψε: #470 14-09-24 19:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:32 Η Kate1914 έγραψε: #471 14-09-24 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πολύ ενδιαφέρον. Με θεωρείς μαφιόζο ενώ έριξα νεκροφάνεια για να φέρω πίσω ένα μέλος που κι εσύ η ίδια είπες ότι θεωρείς πολίτη; Ένα μέλος που σχεδόν όλοι εδώ μέσα, πλην της Υδροχόου αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, είπατε πως θεωρείτε πολίτη; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Θεωρώ. Η θεωρίες δεν συνάδουν πάντα με την πραγματικότητα. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν είστε μαζί; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:33 Η Reader έγραψε: #472 14-09-24 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:35 Η Reader έγραψε: #473 14-09-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μα δεν είναι ξαφνική η συμμετοχή μου. Απλά είχα αρκετές μαζεμένες υποχρεώσεις για σήμερα. Μπηκα αλλα ειδα πράγματα που δεν μου αρεσουν, εστιάζουμε, ξαναλεω, σε λάθος άτομα!!! Click για ανάπτυξη... Χμμμμμ, ενδιαφερουσα στιξη και φραση που επαναλαμβανεται συνεχως.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:26 Ο giannhs2001: #466 14-09-24 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:27 Η Reader έγραψε: #467 14-09-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω ότι θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο Memetchi έγραψε: #468 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξαναλέω ότι θεωρώ θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα Click για ανάπτυξη... Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο giannhs2001: #469 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:29 Η Reader έγραψε: #470 14-09-24 19:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:32 Η Kate1914 έγραψε: #471 14-09-24 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πολύ ενδιαφέρον. Με θεωρείς μαφιόζο ενώ έριξα νεκροφάνεια για να φέρω πίσω ένα μέλος που κι εσύ η ίδια είπες ότι θεωρείς πολίτη; Ένα μέλος που σχεδόν όλοι εδώ μέσα, πλην της Υδροχόου αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, είπατε πως θεωρείτε πολίτη; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Θεωρώ. Η θεωρίες δεν συνάδουν πάντα με την πραγματικότητα. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν είστε μαζί; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:33 Η Reader έγραψε: #472 14-09-24 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:35 Η Reader έγραψε: #473 14-09-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:27 Η Reader έγραψε: #467 14-09-24 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω ότι θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο Memetchi έγραψε: #468 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξαναλέω ότι θεωρώ θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα Click για ανάπτυξη... Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο giannhs2001: #469 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:29 Η Reader έγραψε: #470 14-09-24 19:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:32 Η Kate1914 έγραψε: #471 14-09-24 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πολύ ενδιαφέρον. Με θεωρείς μαφιόζο ενώ έριξα νεκροφάνεια για να φέρω πίσω ένα μέλος που κι εσύ η ίδια είπες ότι θεωρείς πολίτη; Ένα μέλος που σχεδόν όλοι εδώ μέσα, πλην της Υδροχόου αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, είπατε πως θεωρείτε πολίτη; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Θεωρώ. Η θεωρίες δεν συνάδουν πάντα με την πραγματικότητα. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν είστε μαζί; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:33 Η Reader έγραψε: #472 14-09-24 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:35 Η Reader έγραψε: #473 14-09-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: @Reader γιατί έφερες πίσω τη Βασω και όχι τον Γιάννη που δολοφονήθηκε; Πιστεύεις ότι όντως θα μπορούσε να είναι δολοφονημένη μαφιά από την ίδια τη μαφία ή από μάγισσα; Μήπως έριξες την κάρτα απλά για να φύγουν οι υποψίες από πάνω σου; Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω ότι θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα.
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο Memetchi έγραψε: #468 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξαναλέω ότι θεωρώ θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα Click για ανάπτυξη... Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο giannhs2001: #469 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:29 Η Reader έγραψε: #470 14-09-24 19:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:32 Η Kate1914 έγραψε: #471 14-09-24 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πολύ ενδιαφέρον. Με θεωρείς μαφιόζο ενώ έριξα νεκροφάνεια για να φέρω πίσω ένα μέλος που κι εσύ η ίδια είπες ότι θεωρείς πολίτη; Ένα μέλος που σχεδόν όλοι εδώ μέσα, πλην της Υδροχόου αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, είπατε πως θεωρείτε πολίτη; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Θεωρώ. Η θεωρίες δεν συνάδουν πάντα με την πραγματικότητα. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν είστε μαζί; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:33 Η Reader έγραψε: #472 14-09-24 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:35 Η Reader έγραψε: #473 14-09-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ξαναλέω ότι θεωρώ θεωρώ τον Γιάννη ένοχο. Ίσως να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως είναι πιο πιθανό να είναι μαφιόζος εκείνος παρά η Βάσω. Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα Click για ανάπτυξη... Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι;
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:28 Ο giannhs2001: #469 14-09-24 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:29 Η Reader έγραψε: #470 14-09-24 19:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:32 Η Kate1914 έγραψε: #471 14-09-24 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πολύ ενδιαφέρον. Με θεωρείς μαφιόζο ενώ έριξα νεκροφάνεια για να φέρω πίσω ένα μέλος που κι εσύ η ίδια είπες ότι θεωρείς πολίτη; Ένα μέλος που σχεδόν όλοι εδώ μέσα, πλην της Υδροχόου αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, είπατε πως θεωρείτε πολίτη; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Θεωρώ. Η θεωρίες δεν συνάδουν πάντα με την πραγματικότητα. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν είστε μαζί; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:33 Η Reader έγραψε: #472 14-09-24 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:35 Η Reader έγραψε: #473 14-09-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Η Βάσω έγραψε ένα τελευταίο μήνυμα με στοιχεία για τον ρόλο της και το έστειλε πολύ γρήγορα, άρα δε νομίζω να είναι μπλόφα. Click για ανάπτυξη... Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:29 Η Reader έγραψε: #470 14-09-24 19:29 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:32 Η Kate1914 έγραψε: #471 14-09-24 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πολύ ενδιαφέρον. Με θεωρείς μαφιόζο ενώ έριξα νεκροφάνεια για να φέρω πίσω ένα μέλος που κι εσύ η ίδια είπες ότι θεωρείς πολίτη; Ένα μέλος που σχεδόν όλοι εδώ μέσα, πλην της Υδροχόου αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, είπατε πως θεωρείτε πολίτη; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Θεωρώ. Η θεωρίες δεν συνάδουν πάντα με την πραγματικότητα. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν είστε μαζί; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:33 Η Reader έγραψε: #472 14-09-24 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:35 Η Reader έγραψε: #473 14-09-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.517 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:32 Η Kate1914 έγραψε: #471 14-09-24 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πολύ ενδιαφέρον. Με θεωρείς μαφιόζο ενώ έριξα νεκροφάνεια για να φέρω πίσω ένα μέλος που κι εσύ η ίδια είπες ότι θεωρείς πολίτη; Ένα μέλος που σχεδόν όλοι εδώ μέσα, πλην της Υδροχόου αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, είπατε πως θεωρείτε πολίτη; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Θεωρώ. Η θεωρίες δεν συνάδουν πάντα με την πραγματικότητα. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν είστε μαζί; Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:33 Η Reader έγραψε: #472 14-09-24 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:35 Η Reader έγραψε: #473 14-09-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Πολύ ενδιαφέρον. Με θεωρείς μαφιόζο ενώ έριξα νεκροφάνεια για να φέρω πίσω ένα μέλος που κι εσύ η ίδια είπες ότι θεωρείς πολίτη; Ένα μέλος που σχεδόν όλοι εδώ μέσα, πλην της Υδροχόου αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος, είπατε πως θεωρείτε πολίτη; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Θεωρώ. Η θεωρίες δεν συνάδουν πάντα με την πραγματικότητα. Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δεν είστε μαζί;
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:33 Η Reader έγραψε: #472 14-09-24 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:35 Η Reader έγραψε: #473 14-09-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Το σκεπτικό να μην ήταν κανένας από τους δυο δεν το σκέφτεσαι; Click για ανάπτυξη... Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:35 Η Reader έγραψε: #473 14-09-24 19:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Κυριολεκτικά τότε έλεγες πως δεν πιστεύεις το πρώτο πράγμα που σε δείχνουν και ζητούσες και έμμεσα τυμβωρυχία στην Βάσω. Click για ανάπτυξη... Το έχω απαντήσει νωρίτερα στην Υδροχόο αυτό. Χρειάστηκε να ξαναδώ το μήνυμα της Βάσως για να βεβαιωθώ.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.155 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο giannhs2001: #474 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα. Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νόμιζα ότι εσύ θεωρούσες τη Βάσω αθώα. Click για ανάπτυξη... Μόνο για τον Ουριήλ έχω εκφράσει πως μάλλον είναι αθώος (αν και δεν είμαι συνηθισμένος στο να μιλάει λίγο). Για την Βάσω έλεγα πως πολλές ενδείξεις δείχνουν πως είναι αθώα, όπως το ότι κανένας από την μαφία δεν ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να πετύχει ισοψηφία χθες (ακόμα και όταν το είπα εγώ ο ίδιος). Η ξαφνική σου αλλαγή όμως τώρα από εκεί που δεν ήσουν σίγουρη και υποψιαζόσουν την Βάσω, να την επαναφέρεις έτσι με βγάζει κάτι το περίεργο. Την μία έλεγες πως δεν ακούς τι λένε τα άτομα και την άλλη βασίζεσαι ως τρανταχτό επιχείρημα υπέρ της Βάσως τα τελευταία της λόγια. Τα λες λίγο μπερδεμένα.
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.979 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Poirot έγραψε: #475 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν έγινε εκ του πονηρού τότε μαφία είναι Reader, BaSO4 και πόρνη ο Πουαρώ όπου έπιασαν το σήμα του. Βγαίνει και στις ψήφους κόντρα σε εμένα και γενικά. Click για ανάπτυξη... Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή;
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Ο Memetchi έγραψε: #476 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Το σκέφτομαι. Αλλά από την αρχή του παιχνιδιού υποψιαζόμουν τον Γιάννη. Αν κάνω λάθος, δεν έχω κάψει κανέναν πολίτη, γι αυτό έριξα τη νεκροφάνεια. Click για ανάπτυξη... Ξαναλέω, το κόλπο ο ένας μαφιόζος να σκότωσε τον άλλον με σκοπό να τον επαναφέρουν ενώ υπάρχει μόνο μια νεκροφάνεια στο παιχνίδι (την οποία έχεις εσύ και ήξεραν ότι δεν την έχουν αυτοί), δεν στέκει. Αυτά είναι κόλπα για μεγαλύτερα παιχνίδια, όχι ένα που αν δεν βρεθεί μαφιόζος άμεσα έχει τελειώσει
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:36 Η BaSO4 έγραψε: #477 14-09-24 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος λογος να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.774 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Ο Memetchi έγραψε: #478 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 charmander Joji Scandal rafaela11 Memetchi giannhs2001 American Economist Libertus Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Πολύ βολικό ακούγεται αυτό, αλλά δεν θα ήταν αυτοκτονικό για τη Μαφία να ψηφίσουν όλοι εσένα; Το λογικό είναι οι ψήφοι να σπάνε. Και το μόνο σήμα που έχεις παρουσιάσει είναι μία καρδιά στο πρώτο μήνυμα. Τόσο πολύ σιγουρεύτηκαν από μία καρδιά στο μήνυμα για καλή αρχή; Click για ανάπτυξη... Είναι κυριολεκτικά 3 vs 7 και με μια ψηφοφορία + δολοφονία είναι 3 vs 5, άρα η μαφία έχει πλειοψηφία μόλις βρει την πόρνη. Είναι πιθανό αυτό που λέει, αρκεί να φτάσετε όλοι μέχρι τη δεύτερη μέρα. Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Αυτό ακουγεται καλο σα σχεδιο αν και ριψοκινδυνο και θα το πιστευα κι εγω αν δεν αφορουσε εμενα. Ωστοσο ειχα τη reader μεσα στους τοπ υποπτους για μενα (2η κιολας) τοσες ωρες εξηγώντας κιολας τον λογο. Δεν πιστευω οτι εχω καποιον λογο να ειμαι η μαφια, ειδικα μετα απο τα χθεσινα μου λογια που γραφτηκαν σε στιγμη που γνωριζα οτι θα εβγαινα απο το παιχνιδι Click για ανάπτυξη... Ριψοκίνδυνο ή όχι, κυριολεκτικά σε 20 λεπτά αν δεν αλλάξει κάτι έχει φύγει τελείως και δεν μπορεί να την επαναφέρει κανείς εφόσον ξέρει ότι έχει την τελευταία κάρτα νεκροφάνειας. Οπότε καλύτερα +1 με αυτήν να το παίζει αθώα, παρά η μαφία -1 με αυτήν στα θυμαράκια
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:40 Η Reader έγραψε: #479 14-09-24 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Δεν ειναι απαραίτητο να είναι βέβαια και η Βάσω μέσα, θα μπορούσε να την έχει χρησιμοποιήσει απλά για να φανεί ότι έσωσε έναν πολίτη. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είναι έτοιμη να φύγει και αν είναι μαφία καλύτερα να την αθωώσουν, παρά να μείνει μόνος ο άλλος μαφιόζος. Click για ανάπτυξη... Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έγραφα τις υποψίες μου και θα επανέφερα τον Γιάννη. Δεν θα έριχνα τη μοναδική νεκροφάνεια σε όλο το παιχνίδι για να φέρω πίσω ένα μέλος που έχει σαφέστατα δηλώσει ότι με υποψιάζεται.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 19:41 Η Eclipse έγραψε: #480 14-09-24 19:41 Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji.
Λοιπόν, δεν μου αρεσει το πως καταλήγουν τα πράγματα. Νομίζω είναι καλη ιδέα να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου. Θελω να αφαιρέσω μια ψήφο απο όλες αυτές που μάζεψε η υδροχοος, αφού θεωρώ τελείως τυχαία την ψήφο που της έριξε η Joji.