Λεπόν, για να αιτιολογήσω το σκεπτικό μου. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα αρκετά να το αφήσω τελείως να κυλίσει έτσι ώστε να φύγω (άλλωστε η Βάσω κάνει και το ντεμπούτο της και ίσως προτιμώ να παίξει εκείνη περισσότερο). Όμως, δεν μπορούν να υπάρξουν τέτοιες λογικές στο Παλέρμο (είναι ασέβεια και προς διοργανωτές και προς παίκτες) και εκτός των άλλων πρέπει να βοηθάς την ομάδα σου να κερδίσει. Και αν η Βάσω είναι μαφιόζα και τζάμπα έκανα την ομάδα μου να χάσει έναν πολίτη ενώ μπορούσαμε να εξολοθρεύσουμε μαφιόζα; Έτσι σκέφτηκα και έδρασα***
Μπορεί να ψήφισα την Βάσω αλλά δεν μπορώ να πω πως έχω απέναντι μου μαφιόζα ή πολίτη. Δεν υπάρχουν στοιχεία για να πω με σιγουριά. Αν είναι πολίτης πάντως εύχομαι όντως να συνεχίσει εκείνη. Αν κάποιος είναι πεπεισμένος για την αθωότητά της ας πάρει την ευθύνη να μην το αφήσει να πάει ισοψηφία.
***αυτό σαν υστερόγραφο γιατί ήθελα να το αναφέρω και στο προηγούμενο Παλέρμο. Προφανώς και φάνηκε πως κάποιος θα αντεπιτεθεί στην ακύρωση που έκανα αλλά έτσι α) γίνεται πιο juicy το παιχνίδι και β) ξεκλειδώνονται πολλά και μετέπειτα (γιατί ήθελε αυτός σώνει και ντε να σώσει τον τάδε κλπ). Μην κάνετε το σπαστικό του προηγούμενου που τελευταία δευτερόλεπτα έριχνε ο καθένας ό,τι θυμότανε