Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,963 μηνύματα.
13-09-24
20:56
Ναι. Εσύ ψήφισες την Υδροχόο. Και έμεινες...πιστή στην ψήφο σου...Κάνεις λάθος εδώ, ποτέ δεν ψήφισα τον Γιάννη. Ξαναδές τις ανακοινώσεις του Ούλτρα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
13-09-24
20:58
Ανακοίνωση:
Ξαφνικά νιώθω μια ζαλάδα, πάω να ξαπλώσω λιγάκι μέχρι να λήξει η δημοσκόπηση. Αν τύχει κάτι σοβαρό, στείλτε μου πμ κι θα ακούσω την ειδοποίηση στο κινητό. Θα το κοιτάω που και που το θρεντ ωστόσο.
Ξαφνικά νιώθω μια ζαλάδα, πάω να ξαπλώσω λιγάκι μέχρι να λήξει η δημοσκόπηση. Αν τύχει κάτι σοβαρό, στείλτε μου πμ κι θα ακούσω την ειδοποίηση στο κινητό. Θα το κοιτάω που και που το θρεντ ωστόσο.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.
13-09-24
20:58
Περαστικά Ούλτρα.Ανακοίνωση:
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,136 μηνύματα.
13-09-24
20:59
Περαστικά σου!Ανακοίνωση:
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
13-09-24
20:59
Περαστικά !!!Ανακοίνωση:
Θα σε ξεκάνουμε, πάει...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,255 μηνύματα.
13-09-24
21:00
Περαστικά βρε Ουλτρα! Ένας είσαι κι εσύ, τι να κάνεις...
Τώρα κι εμένα μου κλωτσάει που είναι άφαντη η Βάσω ενώ είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Τέλος πάντων, δεν θα κάνω κωλοτούμπα τώρα με την ψήφο μου, ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα μάλλον έχει κριθεί.
Τώρα κι εμένα μου κλωτσάει που είναι άφαντη η Βάσω ενώ είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Τέλος πάντων, δεν θα κάνω κωλοτούμπα τώρα με την ψήφο μου, ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα μάλλον έχει κριθεί.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,404 μηνύματα.
13-09-24
21:01
Η @BaSO4 έχει καταλάβει ότι ψηφίζουμε ή δεν το έχει δει;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
13-09-24
21:02
Ναι. Είναι μόνος. Ένας για όλα !!! Και μόνο στη σκέψη ότι είναι επιφορτισμένος με τόσα, τρελαίνομαι...
Ναι. Το αποτέλεσμα έχει, μάλλον, κριθεί. Και η ψήφος της δε θα άλλαζε κάτι...
Ναι. Το αποτέλεσμα έχει, μάλλον, κριθεί. Και η ψήφος της δε θα άλλαζε κάτι...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
13-09-24
21:03
Δεν είναι δική μας δουλειά αυτό...Η @BaSO4 έχει καταλάβει ότι ψηφίζουμε ή δεν το έχει δει;
Συγγνώμη...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,740 μηνύματα.
13-09-24
21:04
Είναι η απορία μου. Ούτε στην παράταση μπήκε να αλλάξει ψήφο σε εμένα (όπως περίμενα).Η @BaSO4 έχει καταλάβει ότι ψηφίζουμε ή δεν το έχει δει;
Μάλλον έχασε πολλά.
Τίποτα δεν έχει κριθεί αν δεν τελειώσει. Η ψήφος της απλά θα την βοηθούσε σε αυτήν την φάση να ελπίζει σε ισοψηφία στη χειρότερη.Ναι. Το αποτέλεσμα έχει, μάλλον, κριθεί. Και η ψήφος της δε θα άλλαζε κάτι...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
13-09-24
21:05
Αυτή η αισιοδοξία σου...Την έχω παρατηρήσει και άλλοτε...Τίποτα δεν έχει κριθεί αν δεν τελειώσει. Η ψήφος της απλά θα την βοηθούσε σε αυτήν την φάση να ελπίζει σε ισοψηφία στη χειρότερη.
Σε 12΄τελειώνει, έστω...
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
13-09-24
21:06
Μην ζητάς συγγνώμη, καταλαβαίνω πως το λες. Εξάλλου έχεις δίκιο, δεν νομίζω κάποιος να αλλάξει τώρα την ψήφο του και έτσι κι αλλιώς έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια από τη στιγμή που θα φύγει σε ψηφοφορία.Δεν είναι δική μας δουλειά αυτό...
Συγγνώμη...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,740 μηνύματα.
13-09-24
21:06
Σας θέλω σε εγρήγορση για αυτόΑυτή η αισιοδοξία σου...Την έχω παρατηρήσει και άλλοτε...
Σε 12΄τελειώνει, έστω...
OFF: @Poirot έκλαψα με Πουπουλίνα. Ήταν το πιο έπικ του προηγούμενου Παλέρμο μαζί με την Κουινάρα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
13-09-24
21:07
Σας ευχαριστώ παιδιά. Οι πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη φταίνε, νιώθω ήδη καλύτερα που πήγα στο κρεβάτι μου, μακριά από το λάπτοπ κι κοντά στην γατούλα μου.
Έχετε ακόμη 10 λεπτά για την δημοσκόπηση!
Έχετε ακόμη 10 λεπτά για την δημοσκόπηση!
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
13-09-24
21:07
Υπ΄ ατμόν είμαστε !!!Σας θέλω σε εγρήγορση για αυτό
Πόσο άλλο ;;
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 741 μηνύματα.
13-09-24
21:10
Αγαπητοί συμπολίτες και μαφιόζοι,
Καταλαβαίνω ότι η απουσία μου τις τελευταίες ώρες είναι πολύ ύποπτη, αλλά αυτό συνέβη μονάχα γιατί δεν είχα χρόνο και δεν ήμουν σπίτι. Μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογία, απόλυτα κατανοητό, αλλά αυτή πραγματικά είναι η αλήθεια. Πιστεύω ότι ο ρόλος μου σε αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμος στους πολίτες, οπότε θα ήταν άδικο να φύγω από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία. Λυπάμαι για ό,τι συνέβη, γιατί είχα αρχίσει να εγκληματίζομαι στη νοοτροπία του παιχνιδιού. Αλλά δε φεύγω τελείως. Θα είμαι δίπλα σας, έστω και νοερά, βλέποντάς σας από τη χώρα των φαντασμάτων, αν τελικά πάω εκεί!
Καλή τύχη πολίτες!
Καταλαβαίνω ότι η απουσία μου τις τελευταίες ώρες είναι πολύ ύποπτη, αλλά αυτό συνέβη μονάχα γιατί δεν είχα χρόνο και δεν ήμουν σπίτι. Μπορεί να θεωρηθεί δικαιολογία, απόλυτα κατανοητό, αλλά αυτή πραγματικά είναι η αλήθεια. Πιστεύω ότι ο ρόλος μου σε αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμος στους πολίτες, οπότε θα ήταν άδικο να φύγω από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία. Λυπάμαι για ό,τι συνέβη, γιατί είχα αρχίσει να εγκληματίζομαι στη νοοτροπία του παιχνιδιού. Αλλά δε φεύγω τελείως. Θα είμαι δίπλα σας, έστω και νοερά, βλέποντάς σας από τη χώρα των φαντασμάτων, αν τελικά πάω εκεί!
Καλή τύχη πολίτες!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
13-09-24
21:13
Τι να πω, αν δεν είστε τόσο σίγουροι βάλτε το ισοψηφία και όποιον πάρει ο Χάρος. I accept the challenge.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,880 μηνύματα.
13-09-24
21:14
Ψηφίζω Γιάννη επειδή είδα το όνομά του στη δημοσκόπηση
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
13-09-24
Καλέ ; Τον εαυτό σου σαμποτάρεις ;Τι να πω, αν δεν είστε τόσο σίγουροι βάλτε το ισοψηφία και όποιον πάρει ο Χάρος. I accept the challenge.
Θες να μείνεις ή να φύγεις ;
Αποφάσισε !!!
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
13-09-24
Βάσω, επειδή δεν έχει κλείσει το poll αφού ψηφιστείς έχεις δικαίωμα για τελευταία λόγια μέχρι αύριο το βράδυ. Στο τελευταίο σου μήνυμα, δώσε κάποιο στοιχείο.Αγαπητοί συμπολίτες και μαφιόζοι,
Καλή τύχη πολίτες!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.