. Ίσως να ήταν ο ΑΜ, και να έγινε κάρφωμα βεντέτα.
Εσύ τουλάχιστον έως τώρα ψέματα δε μας έλεγες.. Αν είχαμε βεντέτα θα είχαμε 3 ΟΡΙΣΤΙΚΈΣ αποχωρήσεις (AM, μαφιοζος κι ένας ραντομ πολίτης) και ένα το θύμα δολοφονίας = 4 άτομα έξω. Δε μπορεί να ήταν βεντέτα. Μη τους αφήνετε να χρησιμοποιούν την απειρία που έχετε με τους κανόνες εναντίον σας. Το κάρφωμα ήταν αποτυχημένο και μάλιστα απλό.
Επειδή πλησιάζουμε σιγά σιγά στην λήξη της κάρτας δυο λόγια θα πω.
Ο,τι είχα να σας δώσω, σας το έδωσα. Όλα όσα έχω καταθέσει δεν είναι της φαντασίας μου, αλλά έχω κάτσει κι έχω διαβάσει ποστ, συμπεριφορές. Ο χάρτης της πόλης που έχω, δεν είναι λάθος. Δυστυχώς γι'αυτους, έχουν εκτεθεί παρα πολύ. Το χάος ξεκίνησε από το πολύ καλό play της Κειτ που συντέλεσε στο να φύγει ο Αρχιμαφιοζος. Στην προσπάθεια να την σώσουν στην πορεία , καρφώθηκαν ακόμα παραπάνω.Η ραφ έδωσε στην ψύχρα τον φανερό τους.
Την λίστα μου θα την βρείτε στο ποστ που έκανα σήμερα το πρωί. Σας έχω δώσει όλους τους ρόλους που πρέπει να διώξετε για να κερδίσουμε.
Με την νέα μοιρασιά των καρτών, δεν ξέρω αν θα ηθελα νεκροφάνεια. Έχω κακη προϊστορία με τούτες.

Θα με διώξουν την ίδια μέρα λογικά οπότε θα πάει ακλαφτη. Δώστε την στην Joji/Pak ή στον επόμενο δολοφονημένο. Τώρα αν το κρίνετε πιο χρήσιμο να πέσει σε μένα, πάσο. Να ξέρετε όμως ότι χαμένη θα πάει. Καλύτερα φερτε πίσω ένα πτώμα πάντως.