Palermo #48 ~ We are back!

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (26/8)
Multiple votes are allowed. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 22)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Reader

Δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 625 μηνύματα.
Μην τολμήσει κανένας να ρίξει νεκροφάνεια στον @ultraviolence

Αν θυμάσαι, είχα πει στο παρελθόν πως θα ήσουν εξαιρετικά επικίνδυνος αντίπαλος, και πράγματι ήσουν. Από την αρχή του παιχνιδιού ήσουν απίστευτα προσεκτικός και βοηθούσες τους πολίτες. Παρότρυνες να ρίξουμε κάρτα νεκροφάνειας στην Τζότζι και να τη φέρουμε πίσω, γεγονός που απλώς διέλυσε όποιες υποψίες είχαν δημιουργηθεί προς το πρόσωπό σου. Στο μεταξύ, εσύ και οι υπόλοιποι μαφιόζοι είχατε καταστρώσει το σχέδιό σας, το οποίο κάθε άλλο παρά ανόητο ήταν. Η Kate ως ΔΑ έκαψε από την αρχή την πιο πολύτιμη ιδιότητά της, αφού λανθασμένα υποψιάστηκε τον Φώτη και έτρεξε να τον σώσει. Την υποψιάζονταν ήδη αρκετοί παίκτες, οπότε κατάλαβες πως ο καλύτερος τρόπος να χειριστείς το πρόβλημα που είχε προκύψει ήταν να την χρησιμοποιήσεις ώστε να πείσεις για την αθωότητά σου και να νικήσει η ομάδα σου. Υποψιαζόσουν ήδη την Ραφαέλα ως πληροφοριοδότη αφότου σε ψήφισε στην πρώτη ψηφοφορία, αλλά δεν ήσουν σίγουρος ώστε να κάνεις κάρφωμα και δεν περίμενες την ανατροπή που προκάλεσα εγώ. Βγήκε το άτομο που ήθελες εκτός και εσύ είχες ένα πολύ μικρό πρόβλημα : στα τελευταία λόγια της έστρεφε την προσοχή πάνω σου. Αυτό δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία,αν την επόμενη κιόλας μέρα δεν έριχνα την κάρτα τυμβωρυχίας, αποκαλύπτοντας σε όλους πως η Ραφαέλα ήταν η πληροφοριοδότης.
Τότε ήταν που σου ήρθε η ιδέα να χρησιμοποιήσεις την Kate ως άλλοθι. Έπρεπε να εξαλειφθεί κάθε αμφιβολία για την ταυτότητά σου και να πέσουν όλες οι υποψίες πάνω στον memetchi, τον δεύτερο πιο πιθανό μαφιόζο. Έκανες λοιπόν κάτι πολύ έξυπνο. Έσπρωξες μπροστά την Kate ως ΔΑ, κατηγορία που φυσικά ίσχυε. Θεώρησες σωστά πως οι πολίτες θα θεωρούσαν είτε ότι είσαι εξαιρετικά παρατηρητικός, είτε ότι είσαι ο ντετέκτιβ, ο οποίος κάθε βράδυ μπορεί να ρωτάει τη ΣΕ για την ταυτότητα ενός ενεργού μέλους, ή ότι είχες την κάρτα χρησμός της Πυθίας.
Στη συνέχεια έκανες ακόμα μια πανέξυπνη κίνηση. Ζήτησες να ψηφίσουμε όλοι την Kate και να ρίξουμε κάρτα τυμβωρυχίας πάνω της προκειμένου να διαπιστώσουμε ότι πράγματι είναι η ΔΑ, και μάλιστα πρότεινες εσύ ο ίδιος να σε ψηφίσουμε αν δεν αποκαλυπτόταν ο ρόλος που εσύ δήλωσες. Ήξερες πολύ καλά ότι η Kate ήταν όντως η ΔΑ και φυσικά, μόλις αποκαλυπτόταν η ιδιότητά της, θα ήσουν αθώος στα μάτια όλων. Δεν δίστασες μάλιστα να δηλώσεις δημόσια στο μέντιουμ πως γνωρίζεις ποιος παίκτης είναι και να του ζητήσεις να ρωτήσει το βράδυ αν η Kate είναι πράγματι η ΔΑ. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτούσες ακόμα έναν σύμμαχο στο πλευρό σου.
Όσο για εμένα, σε παρακολουθούσα προσεκτικά. Κόντευες να με πείσεις πως είσαι ο ντετέκτιβ, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά σε όλη την ιστορία που τόσο περίτεχνα είχες διαπλέξει. Δεν ήταν δυνατόν η Ραφαέλα να σε ψήφισε και να σε ανέφερε ως ύποπτο χωρίς λόγο. Ήταν η πληροφοριοδότης, ήξερε από την αρχή τον έναν μαφιόζο. Δυστυχώς άργησα πολύ να βρω τι ήταν αυτό που με προβλημάτιζε. Για την ακρίβεια, το συνειδητοποίησα αργά το βράδυ της Τετάρτης, πολλή ώρα αφότου έστειλες το μήνυμα στο μέντιουμ.
Αν πραγματικά ήσουν ο ντετέκτιβ, μετά την κίνησή μου στη δεύτερη ψηφοφορία θα είχες ρωτήσει σίγουρα για την ιδιότητά μου τη ΣΕ.
Αν ήσουν ένας παρατηρητικός πολίτης ή/και είχες τον χρησμό της Πυθίας, αφού όπως είπες κι εσύ ήταν τσεκαρισμένο ότι η Kate ήταν η ΔΑ, τότε εγώ δεν θα μπορούσα να συνεργάζομαι με τους μαφιόζους. Όπως σου ανάφερα :

Για να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι μαφιόζος :
Ναι, αυτό που έκανα ήταν εντελώς ανόητο και με δείχνει ύποπτη, το ξέρω. Όμως, η κίνησή μου δεν ταιριάζει με κίνηση μαφιόζου, αλλά με κίνηση ΔΑ. Εσύ ειδικά που έχεις βεβαιωθεί ότι η Kate είναι η ΔΑ, πώς γίνεται να εξακολουθείς να με θεωρείς μαφιόζο;
Στους κανόνες, στην περιγραφή του ρόλου του ΔΑ το γράφει καθαρά "Στόχος του είναι να στρέψει τις υποψίες μακριά από τους δολοφόνους." Επομένως, είναι ο ΔΑ που οφείλει να προστατεύει τους μαφιόζους, όχι το αντίθετο. Αλήθεια πιστεύεις ότι αν ήμουν μαφιόζος θα ρίσκαρα να με ψηφίσετε για να σώσω τον ΔΑ; Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα έριχνα την επόμενη μέρα την τυμβωρυχία ενώ ήξερα καλά ότι η Ραφαέλα είναι πολίτης, για να ρισκάρω να έχει την ιδιότητα είτε του ντετέκτιβ είτε του πληροφοριοδότη (πράγμα που τελικά συνέβη) και να ψηφιστεί και δεύτερος μαφιόζος με βάση τα λεγόμενά της; Με θεωρείς μαφιόζο. Θα χαντάκωνα δύο άτομα της ομάδας μου, έχοντας ήδη χάσει τον αρχιμαφιόζο, μόνο και μόνο για να σώσω την ΔΑ; Και ακόμα κι αν θα το έκανα, από τη στιγμή που οι μαφιόζοι έχουν επικοινωνία μεταξύ τους, θεωρείς πως οι υπόλοιποι θα με άφηναν;
Άφησα περιθώριο το τρίτο βράδυ ώστε, αν πραγματικά ήσουν ο ντετέκτιβ, να έχεις χρόνο να ρωτήσεις τη ΣΕ αν είμαι πολίτης, και αν ήσουν άλλος πολίτης να απαντήσεις στο μήνυμά μου, στο οποίο σου έγραφα ότι, ενώ για τον ρόλο της Kate είχες επιχειρηματολογήσει εκτενώς στον δικό μου ρόλο κατέληξες όχι μέσω επιχειρημάτων αλλά μέσω της λογικής του αποκλεισμού. Δεν το αρνήθηκες ούτε συμφώνησες και δεν ανέπτυξες την επιχειρηματολογία σου, γεγονός εξαιρετικά σπάνιο για έναν παίκτη όπως εσύ, έναν παίκτη ο οποίος ανέλυε διεξοδικά τις υποψίες του.
Όμως ακόμα δεν μπορούσα να είμαι βέβαιη.

Βεβαιώθηκα σήμερα. Δεν θα μπορούσες να προβλέψεις την ηχώ που έριξε ο Μπάμπης. Με ψήφισε η Kate. Δεν είχατε κανέναν τρόπο να συνεννοηθείτε. Προσπάθησες να το σώσεις λέγοντας ότι ήταν σκευωρία εναντίον σου, ώστε να φανώ αθώα και να αποσύρουν οι υπόλοιποι τις ψήφους τους. Αλλά έχουν μείνει πόσα; 2 μέλη στη μαφία;
Δεν θα ρίσκαραν δικό τους και το ξέρεις.

Αυτά ήταν όλα όσα ήθελα να πω, τώρα θα ξέρετε ακόμα κι αν με ψηφίσετε. Μόλις βγω, και αφού πάρετε καινούργιες κάρτες ρίξτε μου τυμβωρυχία. Θα αποδειχθεί ότι είμαι πολίτης και θα είναι εύκολο να βρείτε την μαφία ανάμεσα σε όσους υποστήριξαν τον Ultra, πέρα από Τζοτζι που είναι αθώα και Pak που δολοφονήθηκε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7,945 μηνύματα.
Πάνε να βγάλουν την Chen μαφιόζα. Έχουν αρχίσει να αφαιρούν έναν έναν τους πιθανούς πολίτες όπως έκανε και η Reader τότε με την Queenara.
 

Reader

Δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 625 μηνύματα.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,660 μηνύματα.
:popcorn:

Τα φαντάσματα (όχι οι οριστικά αποχωρήσαντες) μπορείτε να γράφετε στο θέμα και να ψηφίζετε για τις επόμενες 3 ώρες. Η Ηχώ από το Υπερπέραν λήγει στις 18:09. Δεν παίζετε κάρτες.

Η ασυλία του Αυτοκράτορα σήμερα δίνεται στον giannhs2001. Δεν μπορείτε να τον ψηφίσετε.

Ψηφοφορία για Παρασκευή 30/8
  1. American Economist --> Chem2000
  2. BeatrixKiddo --> Chem2000
  3. Chem2000
  4. giannhs2001 --> Reader
  5. Hased Babis --> Chem2000
  6. Joji (φάντασμα)--> Reader
  7. juanium --> Reader
  8. Kate1914 (φάντασμα) --> Reader
  9. Micro --> Ουριήλ
  10. Memetchi (φάντασμα) --> Chem2000
  11. nearos
  12. Pak --> Reader
  13. Reader --> Chem2000
  14. ultraviolence --> Reader
  15. Ουριήλ --> Micro


Ψήφοι
6 Reader
5 Chem2000
1 Micro



Η χώρα των φαντασμάτων
Kate1914 - Ψηφοφορία
Joji - Δολοφονία
Memetchi - Ψηφοφορία
Pak - Δολοφονία
ultraviolence - Δολοφονία

Οριστικές αποχωρήσεις
Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος]
rafaela11 - Ψηφοφορία [Πληροφοριοδότης]
Queenara - Απουσίες [Ιατρός]
Ουριήλ - Δολοφονία [???]

Απουσίες
Queenara #1, #2

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist
Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Reader
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία απο Reader
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Kate1934
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Ουριήλ
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Hased Babis
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,665 μηνύματα.
@Reader
Δεν ζητω από κανέναν νεκροφάνεια δεν την θέλω. Μη μου την ρίξετε. Οποτε έχει τύχει να γυρίσω με νεκροφάνεια, φεύγω την ίδια μέρα. Δώρο αδωρο. Ρίξτε την σε κάποιον δολοφονημένο.
Η θεωρία σου ενδιαφέρουσα μπορώ να πω! Άλλη μια φορά σου ξαναλέω ότι σου βγάζω το καπέλο. (Το εννοώ)
Θα με επειθες αν δεν ήξερα την αλήθεια.

Λες ένα ψέμα όμως. Δεν σε ψήφισα όταν παίχτηκε η Ηχώ. Την ψήφο μου την έριξα σήμερα το πρωί. Αν δεν εννοούσες αυτό, τότε γράψε λάθος.
 

Reader

Δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 625 μηνύματα.
Πάνε να βγάλουν την Chen μαφιόζα. Έχουν αρχίσει να αφαιρούν έναν έναν τους πιθανούς πολίτες όπως έκανε και η Reader τότε με την Queenara.
Τζοτζι ξέρω ότι είσαι πολίτης. Αλήθεια πιστεύεις ότι ανήκω στη μαφία;
Έριξα τυμβωρυχία στη Ραφαέλα, και αποκαλύφθηκε έτσι ο φανερός μαφιόζος Α. Προσπάθησα να φύγω χθες ώστε να εστιάσετε επιτέλους οι πολίτες στο μήνυμα της Ραφαέλας.
Τι άλλο μπορώ να κάνω για να αποδείξω ότι είμαι πολίτης;
 

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 3,916 μηνύματα.
Καλώς τα φαντάσματα , είχαμε λίγη ησυχία με τις αποχωρήσεις ήρθατε να το κάνετε της επιχρημανση εκδιδόμενης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμαν

Καταλαβαίνω ότι περιμένετε να συμμετέχουμε και οι υπόλοιποι αλλά να πούμε τι ; Θεωρείτε βγαίνει εύκολα νόημα από όλη αυτή τη συζήτηση ;

Εμένα αυτό που με είχε προβληματίσει είναι η ξαφνική συμμετοχή του Ουριήλ. Πρωτου δώσει τα όνομα η Ραφαέλα ήταν ανενεργός και μόνο ψήφιζε με 1-2 ποστ την μέρα . Μετά άρχισε τις ατελείωτες συζητήσεις που δεν κατέληγαν πουθενά . Για αυτό θεωρησα μπορεί να προσπάθησε να καλύψει συνμαφιοζο ή ακόμα και να είναι αντίπαλος μαφιόζος και να βρήκε ευκαιρία να ξεκανει αντιπάλους

Γιατί ίσως ελπίζει πως έτσι θα κάνει τους πάντες να στραφούν αλλού;


Η Reader δεν ταιριάζει στη σύνθεση. Έχει πει πως είναι έμπειρη παίκτρια (όχι στο φορουμικό βέβαια).
Μόνο η απειρία πάντως θα μπορούσε να δικαιολογήσει τα λάθη που έχει κάνει πάντως . Αν είναι έμπειρη και έβγαλε την Queen και προσπάθησε να φύγει και μόνη της από την ψηφοφορία κάτι που αν γινόταν θα μας οδηγούσε σε μεγαλύτερο αδιέξοδο , σημαίνει ότι κάνει μελετημένα λάθη .

Περιμένω από την τσεμ να αιτιολογήσει τον εαυτό της , που πράγματι η απουσία της είναι ύποπτη . Επίσης εγώ προσωπικά δεν έχω πειστεί ακόμα από τον Hased Babis , η κάρτα αυτή με τόσα ενεργά φαντάσματα προκάλεσε πανικό και η νεκροφάνεια στην τζοτζι μπορεί να ήταν μια πολύ έξυπνη κάλυψη .
Και η τσεμ και ο Μπάμπης ακολουθούν ύποπτο μοτίβο .
Περιμένω κάποια ουσιαστική πληροφορία για την ψήφο μου , δεν βλέπω να έρχεται όμως
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,665 μηνύματα.

Reader

Δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 625 μηνύματα.
Λες ένα ψέμα όμως. Δεν σε ψήφισα όταν παίχτηκε η Ηχώ. Την ψήφο μου την έριξα σήμερα το πρωί. Αν δεν εννοούσες αυτό, τότε γράψε λάθος.
Συγγνώμη, εγώ μπερδεύτηκα σε αυτό. Την Kate ήθελα να γράψω και τελικά σας έγραψα και τους δύο. Πάω να το διορθώσω.
 

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 3,916 μηνύματα.
Καλά μέχρι να γράψω το μήνυμά μου γεμίσατε άλλες 2 σελίδες :hypno:
 

Reader

Δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 625 μηνύματα.
Το απέδειξες με την κουιναρα όταν πηγες να σώσεις την Κειτ. :thumbup:
Ναι, όντως προσπάθησα να τη σώσω. Μαζί με τη Ραφαέλα. Της θεωρούσα και τις δύο αθώες.
Τώρα όμως βλέπουμε όλοι ξεκάθαρα ότι η Kate μόνο να με σώσει δεν προσπαθεί.
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,665 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ, θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο πράγμα στο Μπάμπη, να τον διώξουν εννοώ επειδή απλά μπαίνει ψηφίζει και φευγει. Όμως ο Μπάμπης έφερε την Joji με νεκροφάνεια (μετα από δικά μου παρακάλια) κι άρα πως να τον πλασάρουν ως κακό ρόλο;
Δε μιλάει δε λαλαει ούτε η Chem και πάνε να την βγάλουν επειδή δεν περιμένουν να προσπαθήσει να σώσει τον εαυτό της με κάρτες. Καλά καλά δεν έχει ψηφίσει εν τω μεταξύ.
Σας θυμίζει κάτι; Γκουχ κουιναρα γκουχ.
 

Reader

Δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 625 μηνύματα.

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 278 μηνύματα.
Επειδή βλέπω κάποιοι δεν έχετε πειστεί. ίσως, λέω εγώ τώρα, η χθεσινή ψηφοφορία να τους έκαψε λίγο τους μαφιόζους; Λίγες ώρες χωρίς μεμετσι και οι μαφία φαίνεται να έχει κόψει πολύ τους ρυθμούς της.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,323 μηνύματα.
Ψηφίζοντας μαφία αντί για την "αθώα" Τσεμ;
ρε φίλε αν ένα άτομο που έχει συγκεντρώσει ΟΛΕΣ τις υποψίες απάνω του (αφού όλοι την έχουν για ΔΑ) ψηφίσει κάποιον το λογικό ποιο είναι; Να στραφείς στο άλλο άτομο.

Όσο για την Τσεμ, ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι. Έχει γράψει ελάχιστες φορές και κανείς δεν γνωρίζει τι καπνό φουμάρει. Για αυτό και δεν ασχολούμαι για τώρα. Έχουν γίνει πράγματα και πράγματα το τελευταίο 48ωρο για να στρέψω το βλέμμα μου σε έναν ελάχιστα ενεργό λογαριασμό.

πολύ πειστικό
Δεν μπορώ να διανοηθώ πως έγινε βλακεία σε εκείνη τη φάση. Δεν το αποκλείω να είναι αθώα αλλά όπως είχα πει και τότε εάν έπαιξαν έτσι ως αθώες μας έκαψαν όλους.

Και επίσης δεν μπορείς να με κατηγορείς για ρόλο ταυτιζόμενο με την μαφία. Μετατρέψατε τη συζήτηση σε δίλημμα Kate-Reader (με το σκεπτικό πως εφ'όσον η πρώτη ψήφισε τη δεύτερη μία από τις δύο είναι αθώες και μία ένοχη). Εγώ τις έβλεπα και τις δύο ένοχες από πριν ξεκινήσει όλο αυτό το πατιρντί. Άρα ούσα πόρνη θα στοχοποιούσα δύο άτομα που το ένα μάλλον ανήκει στην μαφία;
 

Reader

Δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 625 μηνύματα.
Πώς εξηγείται το γεγονός ότι η Ραφαέλα όχι μόνο ανέφερε αλλά και ψήφισε τον ultra;
Τι άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή για να δώσετε επιτέλους σημασία, να γράψει "είμαι η πληροφοριοδότης, ψηφίστε ultra";

Τους άλλους απλώς τους ανέφερε. Τον ultra και τον ανέφερε και τον ψήφισε.
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 1,957 μηνύματα.
ρε φίλε αν ένα άτομο που έχει συγκεντρώσει ΟΛΕΣ τις υποψίες απάνω του (αφού όλοι την έχουν για ΔΑ) ψηφίσει κάποιον το λογικό ποιο είναι; Να στραφείς στο άλλο άτομο
Εισαι τυφλος; Η ριντερ ειναι ετοιμη να φυγει, αν ειναι μαφια γιατι τη ψηφιζει ηΔΑ; Το λιγοτερο δεν θα ψηφιζε κανεναν. Σκεψου λιγο, δηλαδη ποσο πια να το φωναξω;
Εν τω μεταξύ, θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο πράγμα στο Μπάμπη, να τον διώξουν εννοώ επειδή απλά μπαίνει ψηφίζει και φευγει. Όμως ο Μπάμπης έφερε την Joji με νεκροφάνεια (μετα από δικά μου παρακάλια) κι άρα πως να τον πλασάρουν ως κακό ρόλο;
Δε μιλάει δε λαλαει ούτε η Chem και πάνε να την βγάλουν επειδή δεν περιμένουν να προσπαθήσει να σώσει τον εαυτό της με κάρτες. Καλά καλά δεν έχει ψηφίσει εν τω μεταξύ.
Σας θυμίζει κάτι; Γκουχ κουιναρα γκουχ.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ο άλλος δεν νοιάζεται για τη Τσεμ και έχει ξεπατωθεί να τη σώσει. Βάλτε το στο easy mode, αν πιστεύουν και αυτό τα παιδιά δεν το έχουν
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,323 μηνύματα.
Εισαι τυφλος; Η ριντερ ειναι ετοιμη να φυγει, αν ειναι μαφια γιατι τη ψηφιζει ηΔΑ; Το λιγοτερο δεν θα ψηφιζε κανεναν. Σκεψου λιγο, δηλαδη ποσο πια να το φωναξω;
Είναι οριακό +υπάρχει η παράταση όπου έχουμε δει πολλά τέρατα ως τώρα.
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,665 μηνύματα.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ο άλλος δεν νοιάζεται για τη Τσεμ και έχει ξεπατωθεί να τη σώσει. Βάλε το στο easy mode, αν πιστεύουν και αυτό τα παιδιά δεν το έχουν
Χεστηκα για την Chem, δε δίνει κάτι στο παιχνίδι. Θα το έκανα για οποιονδήποτε άλλον πολίτη που θα κάνατε το ίδιο πράγμα. Απλά πατάτε ακριβώς στο ότι είναι η εύκολη λύση για να βγει.

Δεν σου πήγαν όπως ήθελες τα πράγματα και τώρα έχεις σκάσει.
 

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7,945 μηνύματα.
Ρε παιδιά η Chem μπορεί να μη μιλάει επειδή δεν έχει χρόνο. Πόσες φορές θα το πούμε ότι δεν ψηφίζουμε άτομα για τα οποία δεν είμαστε τόσο σίγουροι; Καλύτερα να βγάλουμε αυτούς που έχουμε χειροπιαστές αποδείξεις ότι πρόκειται να ανήκουν στη μαφία. Ναι, πολίτης είμαι, όπως έχει αποδειχθεί άλλωστε, αλλά δυστυχώς εμένα όλο με καραμπινιάζουν και δεν θα μπορώ να ψηφίσω στην επόμενη ψηφοφορία. Οπότε κάν’τε τα κουμάντα σας.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top