Για να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι μαφιόζος :
Ναι, αυτό που έκανα ήταν εντελώς ανόητο και με δείχνει ύποπτη, το ξέρω. Όμως, η κίνησή μου δεν ταιριάζει με κίνηση μαφιόζου, αλλά με κίνηση ΔΑ. Εσύ ειδικά που έχεις βεβαιωθεί ότι η Kate είναι η ΔΑ, πώς γίνεται να εξακολουθείς να με θεωρείς μαφιόζο;
Στους κανόνες, στην περιγραφή του ρόλου του ΔΑ το γράφει καθαρά "Στόχος του είναι να στρέψει τις υποψίες μακριά από τους δολοφόνους." Επομένως, είναι ο ΔΑ που οφείλει να προστατεύει τους μαφιόζους, όχι το αντίθετο. Αλήθεια πιστεύεις ότι αν ήμουν μαφιόζος θα ρίσκαρα να με ψηφίσετε για να σώσω τον ΔΑ; Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα έριχνα την επόμενη μέρα την τυμβωρυχία ενώ ήξερα καλά ότι η Ραφαέλα είναι πολίτης, για να ρισκάρω να έχει την ιδιότητα είτε του ντετέκτιβ είτε του πληροφοριοδότη (πράγμα που τελικά συνέβη) και να ψηφιστεί και δεύτερος μαφιόζος με βάση τα λεγόμενά της; Με θεωρείς μαφιόζο. Θα χαντάκωνα δύο άτομα της ομάδας μου, έχοντας ήδη χάσει τον αρχιμαφιόζο, μόνο και μόνο για να σώσω την ΔΑ; Και ακόμα κι αν θα το έκανα, από τη στιγμή που οι μαφιόζοι έχουν επικοινωνία μεταξύ τους, θεωρείς πως οι υπόλοιποι θα με άφηναν;