Βλέπω πολύ ησυχία, βλέπετε βολεύει τη μαφία τώρα που είμαι στην κορυφή για να φύγω. Εγώ θα τα ξαναπώ μια ακόμα φορά:
Α) Η Ραφαέλα υπέδειξε ένοχο τον Ουλτρα πάνω από μια φορά. Επιπλέον συμφώνησε με τον Ουριηλ ότι τα στατιστικά του τα πρώτα πρώτα που έδιναν ένοχο τον Ουλτρα, ότι συμφωνεί. Ένα ακόμα χιντ που αγνοείτε, εσείς θέλατε να σας το ζωγραφίσει μάλλον.
Β) Ο Ουλτρα την πρώτη μέρα συμφωνούσε με τον αρχιμαφιόζο, προστάτεψε την Κειτ και τέλος, όταν ο Γιάννης ψήφισε τον Πουαρώ μετά από λίγη ώρα πριν κλείσει η ψηφοφορία ταγκαρει τον Γιάννη και του ζητάει γνώμη. Ο Γιάννης δέχεται επίθεση από τον ΔΑ ώστε να τον βγάλει από το παιχνίδι στη θέση του Εκονομιστ. Θα μπορούσε να θεωρηθεί εύκολα σινιάλο.
Γ) Ο Ουλτρα είναι σίγουρος για την ταυτότητα της Κειτ ως ΔΑ από τη δεύτερη μέρα, δηλαδή ΑΦΟΥ χρησιμοποίησε την ιδιότητα του ο ΔΑ και αφού είδε ότι όλοι την ψήφιζαν ήδη αρκετά, άρα αν την έβγαζε αυτός θα την θεωρούσαμε αυτομάτως αθώο.
Αν θέλετε να ψηφίσετε εμένα απλά γιατί ήμουν στη λίστα της Ραφαέλα χωρίς κανένα άλλο στοιχείο, τι να πω; Πολύ κρίμα για την απερισκεψία του Αυτοκρατωρα και που δεν βλέπετε αυτά που γράφω.
Αν φύγω σας παρακαλώ αν κάποιος πολίτης έχει τυμβω να τη βάλει πάνω μου να δείτε την αλήθεια. Θέλω να δω τις αντιδράσεις σας που τον πιστέψατε έτσι εύκολα.