Πακ τα είχαμε ξαναπεί αυτά και γιατί μου φαίνονταν κουλό. Πρώτος γύρος ήταν και ήταν το πρώτο άτομο που είχε πάρει 2 ψήφους. Και δεν είχα σχολιάσει το επιχείρημα, αλλά το γεγονός ότι είχε πάρει 2 ψήφους. Ναι, εσύ έβαλες την πρώτη κι όχι την 2η, τα έχουμε ξαναπεί. Πρώτος γύρος ήταν, από κάπου πρέπει να πιαστω για να γίνει μια σοβαρή κουβέντα. Αφού όλο βλακείες και τρολλ ποστ γίνονταν, πώς θα γίνει έτσι παιχνίδι;
Δεν χρειάζεται να είμαι με τους μαφιόζους για να ξέρω την ιδιότητα της ΔΑ. Με οδήγησε κάποιος άλλος προς αυτήν, με αρκετό διάβασμα.
Τα μηνύματα είναι όλα διαθέσιμα, πάρτε τα και διαβάστε τα. Δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω.
Μου φαίνεται μάλλον δεν διαβάζετε τα όσα λέω από προχθές ή απλά αδιαφορείτε ή δε συμφέρει κάποιους. Πρωτού καν μπει στο στόχαστρο ξανά από τον πρώτο γύρο με βαριά κατηγορία, πρώτου καν πάρει ψήφους η Ραφαέλα, εγώ ήμουν αυτός που ήρθα να δώσω την Kate στο πιάτο αφού είχα διαβάσει τα μηνύματα της. Ήταν η μόνη λογική εξήγηση από τα άτομα που είχαν ψηφίσει Γιάννη να είναι ΔΑ η Κατερίνα. Επίσης, συνδυάζοντας και κάποιες άλλες πληροφορίες τις οποίες δε μπορώ να μοιραστώ, με οδήγησαν στην Kate.
Αυτό ήταν ξεκάθαρη μπλόφα για να τους μπερδέψω. Πήγα να το παίξω τύπου αλεξίσφαιρο γιλέκο, ωστε να μη με ακουμπήσουν τις νύχτες

. Δίνοντας τους την ψευδαίσθηση ότι είμαι άτρωτος τις νύχτες. Είχα όντως πει ότι τον γιατρό, γενικά θα τον έχω στο πλάι μου λόγω του εξαιρετικού επιχειρήματος περί εμπειριας που πιπιλατε. Γι'αυτό δεν επιχείρησαν ποτέ να με βγάλουν, εκτός
ίσως από την χθεσινή δολοφονία που δεν είχαμε θυμα Εικαζω ότι με έσωσε η μάγισσα.
Αν με ρωτάς ναι, κι εμένα κουλό μου φανηκε που δε με σκότωσαν από το πρώτο βράδυ. Γενικά ξενέρωσα όταν είδα ότι έχω ρόλο που βοηθά τους πολίτες γιατί ήξερα οτι τα ψωμιά μου θα ήταν λιγοστά. Οπότε άρπαξα την ευκαιρία να τους πετάξω το τυράκι αυτό, την ψευδαίσθηση ότι εγώ μάγκες νύχτα δε μπορώ να φύγω. Ίσως προτίμησαν την Joji γιατί μάλλον κάτι θα είχε πει που δεν τους άρεσε να υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Δε μπορώ να πω παραπάνω πράγματα κι εκτεθώ.
Oι μαφιόζοι έχουν καταλάβει τον ρόλο μου πλέον και γι'αυτό τους συμφέρει να με βγάλουν με ψηφοφορία. Μάλλον εκτέθηκα αρκετά γράφοντας κάποια πράγματα για να καταφέρω να σας διώξω από τον αποπροσανατολισμό, αυτό που μερικοί αποκαλούν manipulation. Έχετε κάνει πολλά λάθη δυστυχώς μέχρι στιγμής, που μας κόστισαν. Δε νομίζω να μιλάω με παράλογα επιχειρήματα γενικά...
Ενιγουει, οι υπόλοιποι πολίτες δεν έχετε να φοβάστε κάτι από'μενα, θεωρώ ότι με χρειάζεστε στο πλευρό σας αν θέλετε να κερδίσετε. Όλο και κάποιον άσσο δεν θα κρύβω κι εγώ στο μανίκι μου; Όλα όταν έρθει η ωρα, εδώ να είμαστε. Για την ώρα, πάρτε τη ΔΑ Κατερίνα, από προχθές το μεσημέρι σας την έφερα. You have bigger fish to fry first before me
Το ξαφνικό πουσαρισμα που τρώω από 3 άτομα αργά τη νύχτα, παρα πολύ με υποψιάζει πάντως. Πόσο μάλλον από τον Memetchi, που ήταν μάλιστα κι ο πρώτος στη λίστα του πληροφοριοδότη.
Ελπίζω το μέντιουμ να με ακουσε κι να ρώτησε αυτό που τον/την συμβούλεψα να ρωτήσει.
Το μέντιουμ ρωτάει μονο για φαντάσματα, δεν έχω φύγει ακόμη. Ο ντετέκτιβ όμως μπορεί να ρωτήσει και έχει κάθε ελεύθερο από εμένα να το κάνει. Ή ακόμη και το μέντιουμ, αν φύγω σήμερα με ψηφοφορία.
Σας έχω βοηθήσει πάρα πολύ, αυτό να το θυμάστε γενικά.