28-08-24

16:02
Απο που αλλού θες να πιαστώ ρε μάν;;; Η πληροφοριοδοτρια εγραψε ρητα Μεμετσι, Ουλτραβαιολενς, ΦωτάκοςΤο σενάριο σου είναι τόσο χαζό που ειλικρινά δεν ξέρω πως να σου απαντήσω και θα το καταλάβεις όταν τελειώσει το παιχνίδι μάλλον. Τον Εκονομιστ τον ειχα ψηφίσει μέχρι και εκεί που είχε 5 ψήφους και τον έσωσε ο ΔΑ. Αν συνεργαζόμασταν και μαλωσαμε επίτηδες γιατί να το κάνω; Ρε παιδιά λίγη λογική ειλικρινά.
Ο ούλτρα παίζει πολύ έξυπνα και τεκμηριωμένα, ενω η μονη μου ενσταση ειναι οτι θελει να πεταξει τον ΔΑ πρωτα και μετα τον μαφιόζο, που μου στάθηκε περίεργο, αλλα το υποστήριξε με λογική και δέχτηκε να ειναι εκεινος ο υποψηφιος προς αποχώρηση την επόμενη μερα
Ο φώτης είναι στον κοσμο του στις αμερικλανικες εκλογές, αμα ητανε ενοχος δε θα απουσίαζε και θα προσπαθιούσε να μπλεχτει οσο πιο πολυ γινεται για να ξεμπλεξει τους συνεταιρους του
Εσύ ομως το μόνο που λες ειναι το σενάριο μου χαζό και παλαβό. Ο ΔΑ ειναι συνασπισμενος με τους μαφιόζους, και ας μη ξεχάσουμε οτι εναυσμα για να ξεκινησουν να πεφτουν οι ψηφοι στον εκονομιστ ηταν ο πουαρώ, ο ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ. Οκ δεκτό, ας ειναι χαζό σχέδιο και να μην ισχύει. Ποιο ειναι το σχέδιο για μετα; Ποιους υποψιάζεσαι και τι προτείνεις να κανουμε;