Δε σε ξέχασα, σου απαντώ τώρα.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Έχουμε πολλές κατηγορίες, πολλές πληροφορίες, που αρκετές σίγουρα είναι ψευδείς, και σχεδόν κανένα ατράνταχτο στοιχείο.
Σίγουρα είναι ένας από αυτούς που μας είπε η Ραφαέλα, αν όχι παραπάνω από ένας (χαίρω πολύ θα μου πεις).
Ο Γιάννης μου φαίνεται εξαρχής safe, οπότε αυτόν δε θα τον κατηγορούσα. Επίσης η Μπέατριξ μάλλον για πολίτης μου φαίνεται, παρόλο που δεν ξεχνώ τα όσα είπε τη Δευτέρα. Η Τζότζι είναι φυσικά ασφαλής, εκτός αν ήταν η πόρνη και την σκότωσαν και απλώς εμείς την επαναφέραμε στο παιχνίδι.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Φώτη, που έπαιξε όλες του τις κάρτες για να παραμείνει όμως. Για μαφιόζος δε μου κάνει πάντως. Θα μπορούσε ωστόσο να είναι ο αντίπαλος μαφιόζος και να τα έπαιξε όλα για όλα.
Σίγουρη δεν είμαι για κανέναν πάντως. Εικασίες κάνω, αλλά με τόσα που λέγονται, εκεί που είμαι σίγουρη για κάποιον καταλήγω να αναθεωρώ.
Πχ και εσύ για κάποιο διάστημα μου φαινόσουν ύποπτος, και ας έγραψες τα ποσοστά σου. Τώρα που οι υποψίες έχουν πέσει αλλού, σε θεωρώ προς ώρας safe.