Λοιπόν, η Ραφαέλα ως πληροφοριοδότης μας έδωσε έναν μαφιόζο στο πιάτο με τα τελευταία της λόγια.
Όσο κι αν δεν τον υποπτεύομαι, ψηφίζω
ultraviolence. Η Ραφαέλα όχι μόνο τον ψήφισε στην πρώτη ψηφοφορία, αλλά τον ανέφερε και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της. Μάλιστα, στην πρώτη ψηφοφορία δεν χρειάστηκε καν να βρει κάποια αιτιολογία προκειμένου να τον ψηφίσει, αφού όπως είπε η
@Pak ψηφίζουμε τελείως τυχαία και επίσης ανέφερε τον ίδιο λόγο με εμένα, δηλαδή πως ο ultraviolence ψήφισε πολύ γρήγορα. Αν λοιπόν ο ultraviolence είναι ο μαφιόζος Α, τότε είδε πως δύο άτομα ( η Ραφαέλα και εγώ) τον είχαμε ψηφίσει από την αρχή και υποψιάστηκε μια από τις δυο μας ως πληροφοριοδότη. Εγώ όμως απέσυρα την ψήφο μου και τελικά ψήφισα τον memetchi, ενώ η Ραφαέλα όχι. Άρα, αν ο ultraviolence είναι ο μαφιόζος Α, κατάλαβε την ιδιότητα της Ραφαέλας. Μην ξεχνάμε ότι χθες την ψήφισε.
Αν είσαι πολίτης ultra, ζητάω συγγνώμη, αλλά θεωρώ πως από τη στιγμή που γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως ανάμεσα στα άτομα που ανέφερε η Ραφαέλα υπάρχει μαφιόζος, αξίζει να ψηφίσουμε έναν από εσάς.