Αν και εκτός θέματος, νιώθω την ανάγκη να τα πω, και ας με βρίζετε από μέσα σας με όλα τα δίκια του κόσμου.
Παιδιά σας χρωστάω μια τεράστια συγγνώμη, και αυτό λίγο είναι. Λυπάμαι πραγματικά πάρα πολύ και αντιλαμβάνομαι ότι έκανα ένα μεγάλο λάθος. Δεν έπρεπε να μιλήσω για αυτό που έκανα καθόλου, αλλά... το έκανα.
Και λυπάμαι αλήθεια, γιατί με αυτό που έκανα κόντεψα να σας καταστρέψω το παιχνίδι, και ξέρω ότι το θέλατε τρομερά πολύ να παίξετε. Ειδικά με τόση προσπάθεια που όλοι κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλουν, και εννοώ και τους παίκτες και τη ΣΕ. Δε χρωστάτε εσείς τίποτα και να μη διασκεδάζετε εξαιτίας μου καθώς και της ηλιθιότητάς μου. Αφιερώνετε χρόνο και όντως φαιά ουσία εδώ. Και εγώ... εγώ σας το διέλυσα σχεδόν

.
Ελπίζω μόνο στην μεγαλοψυχία σας. Αν και το δίκαιο είναι να με πετάξετε έξω από το παιχνίδι και να μην ξαναδώ το φως του ήλιου στην πόλη του Παλέρμο έως ότου να τελειώσει το παιχνίδι. Μην πω να μην μου ξαναμιλήσετε ποτέ γενικά στο στέκι. Αυτό είναι το σωστό, και έτσι πρέπει να γίνει.
Πραγματικά θα το καταλάβω αν αυτή τη στιγμή δε θέλετε ούτε να με ακούσετε ούτε τίποτα, γιατί είμαι όντως ΗΛΙΘΙΑ, απλώς είχα την ανάγκη να τα πω, γιατί για ένα τέτοιο λάθος και η συγγνώμη που ζητάω μηδενική είναι.
Οπότε ναι, αυτό γενικά. Αν φτάσατε έως εδώ και τα διαβάσατε όλα, και πάλι συγγνώμη. Δεν έπρεπε ποτέ να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αλλά εγώ σαν απολύτως χαζή όπως είδατε φρόντισα για αυτό.
Ελπίζω να
μη με συγχωρέσει κανείς σας μπας και πάρω το μάθημά μου και συμμορφωθώ. Τέτοιες χοντρές βλακείες ΔΕΝ πρέπει να συγχωρούνται, ειδικά σε αυτούς που τόνιζαν ότι δεν πρέπει επ ουδενί να παραβιάζουμε τους κανόνες, και έριχναν φοβέρες και απειλές.
Φίλε i_lie_us, εγώ όχι μία φορά θα τις περάσω, σαν την προσευχή μου θα τις μάθω, απ' έξω και ανακατωτά. Όχι ότι θα έχει σημασία πλέον, αφού την έκανα την μαλακία μου.