Επειδή χρωστάω κάποιες εξηγήσεις:
Ίσως αυτό που έκανα να ήταν βλακεία. Στην αρχή είδα την ευκαιρία για ισοψηφία και την πήρα. Επειδή όμως από προηγούμενα μηνύματα είδα πως δεν θέλετε να ψηφίζουμε άτομα που δεν συμμετέχουν, συνειδητοποίησα πως αν ξαναείχαμε poll θα έφευγε ή η Ραφαέλα ή η Κέιτ. Θεωρώ και τις δύο αθώες μέχρι στιγμής, οπότε προσπάθησα να αποχωρήσει ένα μέλος το οποίο δεν συμμετείχε προκειμένου να μην αποχωρήσει κάποιος αθώος. Ούτε εγώ υποψιάζομαι την Queenara, όμως θεωρώ καλύτερο να φύγει ένας πολίτης που δεν μιλάει από έναν που συμμετέχει κανονικά. Και πέταξα την κάρτα με την ελπίδα να μάθουμε περισσότερα για τον ρόλο της, ελπίζοντας πως κάποιος θα την υπερασπιστεί στην παράταση.Πράγμα που έγινε. Ο Γιάννης και η Τζότζι, τους οποίους θεωρώ αθώους, Ο Ουριήλ και ο Juanium, για τους οποίους δεν είμαι σίγουρη.
Ξέρω πολύ καλά πως θα με ψηφίσετε μετά από αυτό, αλλά δεν πειράζει. Εξάλλου αν χρησιμοποιήσετε κάρτα τυμβωρυχίας θα φανεί πως είμαι πολίτης. Ήταν ανοησία να το αλλάξω τελευταία στιγμή, αλλά φοβήθηκα ότι θα χάναμε ενεργό πολίτη. Πράγμα που μάλλον έγινε. Απευθυνόμενη στους πολίτες, σας ενημερώνω ότι :
Δεν θα ήμουν ποτέ τόσο απρόσεκτη αν ήμουν μαφιόζος και δεν σας συμφέρει να φύγω σε ψηφοφορία.