ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:04 Ο ultraviolence: #801 27-08-24 17:04 Για την @Pak Επειδή είχε ένα ψιλομπιφ (ας το πούμε έτσι) με τον Πουαρώ, σε περίπτωση που ήταν ΔΑ εκείνη, ο Πουαρώ γνωρίζοντας την ταυτότητα της, λογικά θα της είχε επικοινωνήσει με κάποιο τρόπο ότι "μαζεψου λίγο, μη με στοχοποιεις". Έψαξα τα μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους, αλλά δε βρήκα κάτι τέτοιο. Οπότε για μένα τουλάχιστον η πιθανότητα να είναι η Πακ ο ΔΑ, είναι χαμηλότερη σε σχέση με άλλους. Το γράφω για να μείνει. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Η Kate1914 έγραψε: #802 27-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τους τρεις γνωστούς νομίζω που πάντα αναρωτιόμαστε αν παίζουν. Μπαμπης, Τσεμ, Κουιναρα. Δεν νομίζω πως έτσι μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα Click για ανάπτυξη... Όντως. Εντάξει, άρα είναι κάποιος από εμάς που ψήφισαν Γιάννη, γιατί να ψήφισε Πουαρό ο ΔΑ λίγο περίεργο θα είναι, εφόσον ήθελε να διώξει τον Γιάννη όπως το σκέφτομαι. Η Τζότζι δε θα μπορούσε να είναι, το ίδιο και ο Πουαρό, άρα μας μένουν εγώ, η Πακ, ο Μίκρο, η Ραφαέλα και η Reader. (Την οποία δεν κατηγορεί κανείς άρα κάπως έχει πείσει για την αθωότητά της, μου ξεφύγει πώς αλλά θα το βρούμε). Και επίσης έφαγα μια φλασιά, μισό λεπτό παιδιά! Τελευταία επεξεργασία: 27 Αυγούστου 2024 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:08 Η Reader έγραψε: #803 27-08-24 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θεωρητικά, δε νομίζω να είχε τον χρόνο να το κάνει καθώς ο Φώτης έπαιξε τις κάρτες του στις 20:09, που θα πει ότι είχε λίγο λιγότερο από ένα λεπτό για να στείλει το μήνυμα. ΕΚΤΟΣ κι αν είχε έτοιμο το μήνυμα σε άλλη καρτέλα κι απλά περίμενε από πάνω για να πατήσει αποστολή. Click για ανάπτυξη... Ο Φώτης έπαιξε την κάρτα ακύρωσης ψήφου στις 20:09 αλλά είχε παίξει νωρίτερα την κάρτα διπλής ψήφου, συγκεκριμένα στις 19:58. Επομένως θεωρώ πως ο ΔΑ θα είχε στείλει αμέσως την ανταλλαγή μόλις έβλεπε την διπλή ψήφο στις 19:58 αν ήξερε πως ο Πουαρό ήταν μαφιόζος. Αυτό δεν έγινε, άρα καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο ΔΑ δεν είχε καταλάβει την ταυτότητα του Πουαρό, οπότε ο ΔΑ μπορεί στο poll να έχει ψηφίσει οποιονδήποτε από τους δύο, και τον Γιάννη και τον Πουαρό. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (Την οποία δεν κατηγορεί κανείς άρα κάπως έχει πείσει για την αθωότητά της, μου ξεφύγει πώς αλλά θα το βρούμε). Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι, αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:08 Ο ultraviolence: #804 27-08-24 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ο Φώτης έπαιξε την κάρτα ακύρωσης ψήφου στις 20:09 αλλά είχε παίξει νωρίτερα την κάρτα διπλής ψήφου, συγκεκριμένα στις 19:58. Επομένως θεωρώ πως ο ΔΑ θα είχε στείλει αμέσως την ανταλλαγή μόλις έβλεπε την διπλή ψήφο στις 19:58 αν ήξερε πως ο Πουαρό ήταν μαφιόζος. Αυτό δεν έγινε, άρα καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο ΔΑ δεν είχε καταλάβει την ταυτότητα του Πουαρό, οπότε ο ΔΑ μπορεί στο poll να έχει ψηφίσει οποιονδήποτε από τους δύο, και τον Γιάννη και τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Στα λόγια μου έρχεται λοιπόν Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:12 Η Reader έγραψε: #805 27-08-24 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα λόγια μου έρχεται λοιπόν Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.422 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Ο Libertus έγραψε: #806 27-08-24 17:16 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist --> Queenara BeatrixKiddo --> Micro Chem2000 --> Reader giannhs2001 --> Kate1914 Hased Babis --> Micro Joji --> Kate1914 juanium --> Queenara Kate1914--> Queenara Memetchi --> rafaela11 Micro nearos --> Queenara Pak --> Kate1914 Queenara rafaela11 Reader --> Queenara ultraviolence --> rafaela11 Ουριήλ --> Micro Ψήφοι 5 Queenara 3 Kate1914 3 Micro 2 rafaela11 1 Reader Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Η Kate1914 έγραψε: #807 27-08-24 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι Click για ανάπτυξη... Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Αρχική Δημοσίευση από Reader: αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει. Click για ανάπτυξη... Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Και επίσης είπες και κάτι άλλο αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά. Θα το παραθέσω αργότερα. Προς το παρόν δείξε μου πώς απέδειξες την αθωότητα της Τζότζι, σε ποιο μήνυμα δηλαδή, για να σε βγάλω από την λίστα. Αρχική Δημοσίευση από Reader: απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ, αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Που μου φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνο να το έκανε σαν κίνηση και να τον ψήφισε και στην δημοσκόπηση, αλλά τέλος πάντων. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Reader έγραψε: #808 27-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Click για ανάπτυξη... Σελίδα 12 μήνυμα 236 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Click για ανάπτυξη... Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:22 Ο ultraviolence: #809 27-08-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Εγώ τον ψάχνω, τους παίρνω εναν-εναν όσους ψήφισαν Γιάννη κι θα συνεχίσω σε εκείνους που ψήφισαν Πουαρώ αν έχω χρόνο/όρεξη. Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Νομίζω έχω μια υποψία για κάποιον ως πιθανό ΔΑ αλλά δεν το λέω ακόμα, διαβάζω περισσότερο τα μηνύματα του συγκεκριμένου παίκτη για να σιγουρευτω -οσο γίνεται- πριν πω μαλακια. Πάντως εχω δώσει στην Πακ τις χαμηλότερες πιθανότητες για την ώρα, για το ρόλο του ΔΑ. Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Reader έγραψε: #810 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Click για ανάπτυξη... Έχω αρχίσει να μετανιώνω την ώρα και στιγμή που το τελευταίο λεπτό του poll ψήφισα τον Γιάννη. Τους θεωρούσα και τους δύο αθώους και γι αυτό προσπαθούσα να διατηρήσω ισοψηφία. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Kate1914 έγραψε: #811 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σελίδα 12 μήνυμα 236 Click για ανάπτυξη... Α ναι, ευχαριστώ, θυμάμαι που μου είχε φανεί πολύ ωραία παρατήρηση αυτή. Αλλά σου ξαναλέω, ακριβώς επειδή τη θεωρούσες σίγουρο πολίτη θα μπορούσε να είναι θύμα σου, αν είσαι μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. Click για ανάπτυξη... Δεκτό, πάντως η σκέψη μου επιμένει ακόμη στο σενάριο που σου είπα (αν και με πείθεις σιγά σιγά, μη λέω ψέματα). Α, και επειδή είπαμε να είμαστε δίκαιοι, σου παραθέτω αυτό ήταν που θυμήθηκα: Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αντίο Poirot. Άλλαζα συνέχεια ψήφο προσπαθώντας να το φέρω σε ισοψηφία, δεν ήθελα να φύγει κανένας. Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Kate1914 έγραψε: #812 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Reader έγραψε: #813 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για την @Pak Επειδή είχε ένα ψιλομπιφ (ας το πούμε έτσι) με τον Πουαρώ, σε περίπτωση που ήταν ΔΑ εκείνη, ο Πουαρώ γνωρίζοντας την ταυτότητα της, λογικά θα της είχε επικοινωνήσει με κάποιο τρόπο ότι "μαζεψου λίγο, μη με στοχοποιεις". Έψαξα τα μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους, αλλά δε βρήκα κάτι τέτοιο. Οπότε για μένα τουλάχιστον η πιθανότητα να είναι η Πακ ο ΔΑ, είναι χαμηλότερη σε σχέση με άλλους. Το γράφω για να μείνει.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:05 Η Kate1914 έγραψε: #802 27-08-24 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τους τρεις γνωστούς νομίζω που πάντα αναρωτιόμαστε αν παίζουν. Μπαμπης, Τσεμ, Κουιναρα. Δεν νομίζω πως έτσι μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα Click για ανάπτυξη... Όντως. Εντάξει, άρα είναι κάποιος από εμάς που ψήφισαν Γιάννη, γιατί να ψήφισε Πουαρό ο ΔΑ λίγο περίεργο θα είναι, εφόσον ήθελε να διώξει τον Γιάννη όπως το σκέφτομαι. Η Τζότζι δε θα μπορούσε να είναι, το ίδιο και ο Πουαρό, άρα μας μένουν εγώ, η Πακ, ο Μίκρο, η Ραφαέλα και η Reader. (Την οποία δεν κατηγορεί κανείς άρα κάπως έχει πείσει για την αθωότητά της, μου ξεφύγει πώς αλλά θα το βρούμε). Και επίσης έφαγα μια φλασιά, μισό λεπτό παιδιά! Τελευταία επεξεργασία: 27 Αυγούστου 2024 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:08 Η Reader έγραψε: #803 27-08-24 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θεωρητικά, δε νομίζω να είχε τον χρόνο να το κάνει καθώς ο Φώτης έπαιξε τις κάρτες του στις 20:09, που θα πει ότι είχε λίγο λιγότερο από ένα λεπτό για να στείλει το μήνυμα. ΕΚΤΟΣ κι αν είχε έτοιμο το μήνυμα σε άλλη καρτέλα κι απλά περίμενε από πάνω για να πατήσει αποστολή. Click για ανάπτυξη... Ο Φώτης έπαιξε την κάρτα ακύρωσης ψήφου στις 20:09 αλλά είχε παίξει νωρίτερα την κάρτα διπλής ψήφου, συγκεκριμένα στις 19:58. Επομένως θεωρώ πως ο ΔΑ θα είχε στείλει αμέσως την ανταλλαγή μόλις έβλεπε την διπλή ψήφο στις 19:58 αν ήξερε πως ο Πουαρό ήταν μαφιόζος. Αυτό δεν έγινε, άρα καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο ΔΑ δεν είχε καταλάβει την ταυτότητα του Πουαρό, οπότε ο ΔΑ μπορεί στο poll να έχει ψηφίσει οποιονδήποτε από τους δύο, και τον Γιάννη και τον Πουαρό. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (Την οποία δεν κατηγορεί κανείς άρα κάπως έχει πείσει για την αθωότητά της, μου ξεφύγει πώς αλλά θα το βρούμε). Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι, αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:08 Ο ultraviolence: #804 27-08-24 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ο Φώτης έπαιξε την κάρτα ακύρωσης ψήφου στις 20:09 αλλά είχε παίξει νωρίτερα την κάρτα διπλής ψήφου, συγκεκριμένα στις 19:58. Επομένως θεωρώ πως ο ΔΑ θα είχε στείλει αμέσως την ανταλλαγή μόλις έβλεπε την διπλή ψήφο στις 19:58 αν ήξερε πως ο Πουαρό ήταν μαφιόζος. Αυτό δεν έγινε, άρα καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο ΔΑ δεν είχε καταλάβει την ταυτότητα του Πουαρό, οπότε ο ΔΑ μπορεί στο poll να έχει ψηφίσει οποιονδήποτε από τους δύο, και τον Γιάννη και τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Στα λόγια μου έρχεται λοιπόν Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:12 Η Reader έγραψε: #805 27-08-24 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα λόγια μου έρχεται λοιπόν Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.422 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Ο Libertus έγραψε: #806 27-08-24 17:16 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist --> Queenara BeatrixKiddo --> Micro Chem2000 --> Reader giannhs2001 --> Kate1914 Hased Babis --> Micro Joji --> Kate1914 juanium --> Queenara Kate1914--> Queenara Memetchi --> rafaela11 Micro nearos --> Queenara Pak --> Kate1914 Queenara rafaela11 Reader --> Queenara ultraviolence --> rafaela11 Ουριήλ --> Micro Ψήφοι 5 Queenara 3 Kate1914 3 Micro 2 rafaela11 1 Reader Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Η Kate1914 έγραψε: #807 27-08-24 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι Click για ανάπτυξη... Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Αρχική Δημοσίευση από Reader: αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει. Click για ανάπτυξη... Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Και επίσης είπες και κάτι άλλο αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά. Θα το παραθέσω αργότερα. Προς το παρόν δείξε μου πώς απέδειξες την αθωότητα της Τζότζι, σε ποιο μήνυμα δηλαδή, για να σε βγάλω από την λίστα. Αρχική Δημοσίευση από Reader: απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ, αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Που μου φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνο να το έκανε σαν κίνηση και να τον ψήφισε και στην δημοσκόπηση, αλλά τέλος πάντων. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Reader έγραψε: #808 27-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Click για ανάπτυξη... Σελίδα 12 μήνυμα 236 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Click για ανάπτυξη... Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:22 Ο ultraviolence: #809 27-08-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Εγώ τον ψάχνω, τους παίρνω εναν-εναν όσους ψήφισαν Γιάννη κι θα συνεχίσω σε εκείνους που ψήφισαν Πουαρώ αν έχω χρόνο/όρεξη. Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Νομίζω έχω μια υποψία για κάποιον ως πιθανό ΔΑ αλλά δεν το λέω ακόμα, διαβάζω περισσότερο τα μηνύματα του συγκεκριμένου παίκτη για να σιγουρευτω -οσο γίνεται- πριν πω μαλακια. Πάντως εχω δώσει στην Πακ τις χαμηλότερες πιθανότητες για την ώρα, για το ρόλο του ΔΑ. Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Reader έγραψε: #810 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Click για ανάπτυξη... Έχω αρχίσει να μετανιώνω την ώρα και στιγμή που το τελευταίο λεπτό του poll ψήφισα τον Γιάννη. Τους θεωρούσα και τους δύο αθώους και γι αυτό προσπαθούσα να διατηρήσω ισοψηφία. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Kate1914 έγραψε: #811 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σελίδα 12 μήνυμα 236 Click για ανάπτυξη... Α ναι, ευχαριστώ, θυμάμαι που μου είχε φανεί πολύ ωραία παρατήρηση αυτή. Αλλά σου ξαναλέω, ακριβώς επειδή τη θεωρούσες σίγουρο πολίτη θα μπορούσε να είναι θύμα σου, αν είσαι μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. Click για ανάπτυξη... Δεκτό, πάντως η σκέψη μου επιμένει ακόμη στο σενάριο που σου είπα (αν και με πείθεις σιγά σιγά, μη λέω ψέματα). Α, και επειδή είπαμε να είμαστε δίκαιοι, σου παραθέτω αυτό ήταν που θυμήθηκα: Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αντίο Poirot. Άλλαζα συνέχεια ψήφο προσπαθώντας να το φέρω σε ισοψηφία, δεν ήθελα να φύγει κανένας. Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Kate1914 έγραψε: #812 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Reader έγραψε: #813 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Τους τρεις γνωστούς νομίζω που πάντα αναρωτιόμαστε αν παίζουν. Μπαμπης, Τσεμ, Κουιναρα. Δεν νομίζω πως έτσι μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα Click για ανάπτυξη... Όντως. Εντάξει, άρα είναι κάποιος από εμάς που ψήφισαν Γιάννη, γιατί να ψήφισε Πουαρό ο ΔΑ λίγο περίεργο θα είναι, εφόσον ήθελε να διώξει τον Γιάννη όπως το σκέφτομαι. Η Τζότζι δε θα μπορούσε να είναι, το ίδιο και ο Πουαρό, άρα μας μένουν εγώ, η Πακ, ο Μίκρο, η Ραφαέλα και η Reader. (Την οποία δεν κατηγορεί κανείς άρα κάπως έχει πείσει για την αθωότητά της, μου ξεφύγει πώς αλλά θα το βρούμε). Και επίσης έφαγα μια φλασιά, μισό λεπτό παιδιά!
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:08 Η Reader έγραψε: #803 27-08-24 17:08 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θεωρητικά, δε νομίζω να είχε τον χρόνο να το κάνει καθώς ο Φώτης έπαιξε τις κάρτες του στις 20:09, που θα πει ότι είχε λίγο λιγότερο από ένα λεπτό για να στείλει το μήνυμα. ΕΚΤΟΣ κι αν είχε έτοιμο το μήνυμα σε άλλη καρτέλα κι απλά περίμενε από πάνω για να πατήσει αποστολή. Click για ανάπτυξη... Ο Φώτης έπαιξε την κάρτα ακύρωσης ψήφου στις 20:09 αλλά είχε παίξει νωρίτερα την κάρτα διπλής ψήφου, συγκεκριμένα στις 19:58. Επομένως θεωρώ πως ο ΔΑ θα είχε στείλει αμέσως την ανταλλαγή μόλις έβλεπε την διπλή ψήφο στις 19:58 αν ήξερε πως ο Πουαρό ήταν μαφιόζος. Αυτό δεν έγινε, άρα καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο ΔΑ δεν είχε καταλάβει την ταυτότητα του Πουαρό, οπότε ο ΔΑ μπορεί στο poll να έχει ψηφίσει οποιονδήποτε από τους δύο, και τον Γιάννη και τον Πουαρό. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (Την οποία δεν κατηγορεί κανείς άρα κάπως έχει πείσει για την αθωότητά της, μου ξεφύγει πώς αλλά θα το βρούμε). Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι, αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2024 ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:08 Ο ultraviolence: #804 27-08-24 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ο Φώτης έπαιξε την κάρτα ακύρωσης ψήφου στις 20:09 αλλά είχε παίξει νωρίτερα την κάρτα διπλής ψήφου, συγκεκριμένα στις 19:58. Επομένως θεωρώ πως ο ΔΑ θα είχε στείλει αμέσως την ανταλλαγή μόλις έβλεπε την διπλή ψήφο στις 19:58 αν ήξερε πως ο Πουαρό ήταν μαφιόζος. Αυτό δεν έγινε, άρα καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο ΔΑ δεν είχε καταλάβει την ταυτότητα του Πουαρό, οπότε ο ΔΑ μπορεί στο poll να έχει ψηφίσει οποιονδήποτε από τους δύο, και τον Γιάννη και τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Στα λόγια μου έρχεται λοιπόν Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:12 Η Reader έγραψε: #805 27-08-24 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα λόγια μου έρχεται λοιπόν Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.422 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Ο Libertus έγραψε: #806 27-08-24 17:16 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist --> Queenara BeatrixKiddo --> Micro Chem2000 --> Reader giannhs2001 --> Kate1914 Hased Babis --> Micro Joji --> Kate1914 juanium --> Queenara Kate1914--> Queenara Memetchi --> rafaela11 Micro nearos --> Queenara Pak --> Kate1914 Queenara rafaela11 Reader --> Queenara ultraviolence --> rafaela11 Ουριήλ --> Micro Ψήφοι 5 Queenara 3 Kate1914 3 Micro 2 rafaela11 1 Reader Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Η Kate1914 έγραψε: #807 27-08-24 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι Click για ανάπτυξη... Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Αρχική Δημοσίευση από Reader: αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει. Click για ανάπτυξη... Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Και επίσης είπες και κάτι άλλο αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά. Θα το παραθέσω αργότερα. Προς το παρόν δείξε μου πώς απέδειξες την αθωότητα της Τζότζι, σε ποιο μήνυμα δηλαδή, για να σε βγάλω από την λίστα. Αρχική Δημοσίευση από Reader: απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ, αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Που μου φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνο να το έκανε σαν κίνηση και να τον ψήφισε και στην δημοσκόπηση, αλλά τέλος πάντων. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Reader έγραψε: #808 27-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Click για ανάπτυξη... Σελίδα 12 μήνυμα 236 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Click για ανάπτυξη... Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:22 Ο ultraviolence: #809 27-08-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Εγώ τον ψάχνω, τους παίρνω εναν-εναν όσους ψήφισαν Γιάννη κι θα συνεχίσω σε εκείνους που ψήφισαν Πουαρώ αν έχω χρόνο/όρεξη. Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Νομίζω έχω μια υποψία για κάποιον ως πιθανό ΔΑ αλλά δεν το λέω ακόμα, διαβάζω περισσότερο τα μηνύματα του συγκεκριμένου παίκτη για να σιγουρευτω -οσο γίνεται- πριν πω μαλακια. Πάντως εχω δώσει στην Πακ τις χαμηλότερες πιθανότητες για την ώρα, για το ρόλο του ΔΑ. Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Reader έγραψε: #810 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Click για ανάπτυξη... Έχω αρχίσει να μετανιώνω την ώρα και στιγμή που το τελευταίο λεπτό του poll ψήφισα τον Γιάννη. Τους θεωρούσα και τους δύο αθώους και γι αυτό προσπαθούσα να διατηρήσω ισοψηφία. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Kate1914 έγραψε: #811 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σελίδα 12 μήνυμα 236 Click για ανάπτυξη... Α ναι, ευχαριστώ, θυμάμαι που μου είχε φανεί πολύ ωραία παρατήρηση αυτή. Αλλά σου ξαναλέω, ακριβώς επειδή τη θεωρούσες σίγουρο πολίτη θα μπορούσε να είναι θύμα σου, αν είσαι μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. Click για ανάπτυξη... Δεκτό, πάντως η σκέψη μου επιμένει ακόμη στο σενάριο που σου είπα (αν και με πείθεις σιγά σιγά, μη λέω ψέματα). Α, και επειδή είπαμε να είμαστε δίκαιοι, σου παραθέτω αυτό ήταν που θυμήθηκα: Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αντίο Poirot. Άλλαζα συνέχεια ψήφο προσπαθώντας να το φέρω σε ισοψηφία, δεν ήθελα να φύγει κανένας. Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Kate1914 έγραψε: #812 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Reader έγραψε: #813 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Θεωρητικά, δε νομίζω να είχε τον χρόνο να το κάνει καθώς ο Φώτης έπαιξε τις κάρτες του στις 20:09, που θα πει ότι είχε λίγο λιγότερο από ένα λεπτό για να στείλει το μήνυμα. ΕΚΤΟΣ κι αν είχε έτοιμο το μήνυμα σε άλλη καρτέλα κι απλά περίμενε από πάνω για να πατήσει αποστολή. Click για ανάπτυξη... Ο Φώτης έπαιξε την κάρτα ακύρωσης ψήφου στις 20:09 αλλά είχε παίξει νωρίτερα την κάρτα διπλής ψήφου, συγκεκριμένα στις 19:58. Επομένως θεωρώ πως ο ΔΑ θα είχε στείλει αμέσως την ανταλλαγή μόλις έβλεπε την διπλή ψήφο στις 19:58 αν ήξερε πως ο Πουαρό ήταν μαφιόζος. Αυτό δεν έγινε, άρα καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο ΔΑ δεν είχε καταλάβει την ταυτότητα του Πουαρό, οπότε ο ΔΑ μπορεί στο poll να έχει ψηφίσει οποιονδήποτε από τους δύο, και τον Γιάννη και τον Πουαρό. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: (Την οποία δεν κατηγορεί κανείς άρα κάπως έχει πείσει για την αθωότητά της, μου ξεφύγει πώς αλλά θα το βρούμε). Click για ανάπτυξη... Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι, αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:08 Ο ultraviolence: #804 27-08-24 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ο Φώτης έπαιξε την κάρτα ακύρωσης ψήφου στις 20:09 αλλά είχε παίξει νωρίτερα την κάρτα διπλής ψήφου, συγκεκριμένα στις 19:58. Επομένως θεωρώ πως ο ΔΑ θα είχε στείλει αμέσως την ανταλλαγή μόλις έβλεπε την διπλή ψήφο στις 19:58 αν ήξερε πως ο Πουαρό ήταν μαφιόζος. Αυτό δεν έγινε, άρα καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο ΔΑ δεν είχε καταλάβει την ταυτότητα του Πουαρό, οπότε ο ΔΑ μπορεί στο poll να έχει ψηφίσει οποιονδήποτε από τους δύο, και τον Γιάννη και τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Στα λόγια μου έρχεται λοιπόν Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:12 Η Reader έγραψε: #805 27-08-24 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα λόγια μου έρχεται λοιπόν Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.422 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Ο Libertus έγραψε: #806 27-08-24 17:16 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist --> Queenara BeatrixKiddo --> Micro Chem2000 --> Reader giannhs2001 --> Kate1914 Hased Babis --> Micro Joji --> Kate1914 juanium --> Queenara Kate1914--> Queenara Memetchi --> rafaela11 Micro nearos --> Queenara Pak --> Kate1914 Queenara rafaela11 Reader --> Queenara ultraviolence --> rafaela11 Ουριήλ --> Micro Ψήφοι 5 Queenara 3 Kate1914 3 Micro 2 rafaela11 1 Reader Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Η Kate1914 έγραψε: #807 27-08-24 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι Click για ανάπτυξη... Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Αρχική Δημοσίευση από Reader: αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει. Click για ανάπτυξη... Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Και επίσης είπες και κάτι άλλο αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά. Θα το παραθέσω αργότερα. Προς το παρόν δείξε μου πώς απέδειξες την αθωότητα της Τζότζι, σε ποιο μήνυμα δηλαδή, για να σε βγάλω από την λίστα. Αρχική Δημοσίευση από Reader: απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ, αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Που μου φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνο να το έκανε σαν κίνηση και να τον ψήφισε και στην δημοσκόπηση, αλλά τέλος πάντων. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Reader έγραψε: #808 27-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Click για ανάπτυξη... Σελίδα 12 μήνυμα 236 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Click για ανάπτυξη... Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:22 Ο ultraviolence: #809 27-08-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Εγώ τον ψάχνω, τους παίρνω εναν-εναν όσους ψήφισαν Γιάννη κι θα συνεχίσω σε εκείνους που ψήφισαν Πουαρώ αν έχω χρόνο/όρεξη. Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Νομίζω έχω μια υποψία για κάποιον ως πιθανό ΔΑ αλλά δεν το λέω ακόμα, διαβάζω περισσότερο τα μηνύματα του συγκεκριμένου παίκτη για να σιγουρευτω -οσο γίνεται- πριν πω μαλακια. Πάντως εχω δώσει στην Πακ τις χαμηλότερες πιθανότητες για την ώρα, για το ρόλο του ΔΑ. Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Reader έγραψε: #810 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Click για ανάπτυξη... Έχω αρχίσει να μετανιώνω την ώρα και στιγμή που το τελευταίο λεπτό του poll ψήφισα τον Γιάννη. Τους θεωρούσα και τους δύο αθώους και γι αυτό προσπαθούσα να διατηρήσω ισοψηφία. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Kate1914 έγραψε: #811 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σελίδα 12 μήνυμα 236 Click για ανάπτυξη... Α ναι, ευχαριστώ, θυμάμαι που μου είχε φανεί πολύ ωραία παρατήρηση αυτή. Αλλά σου ξαναλέω, ακριβώς επειδή τη θεωρούσες σίγουρο πολίτη θα μπορούσε να είναι θύμα σου, αν είσαι μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. Click για ανάπτυξη... Δεκτό, πάντως η σκέψη μου επιμένει ακόμη στο σενάριο που σου είπα (αν και με πείθεις σιγά σιγά, μη λέω ψέματα). Α, και επειδή είπαμε να είμαστε δίκαιοι, σου παραθέτω αυτό ήταν που θυμήθηκα: Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αντίο Poirot. Άλλαζα συνέχεια ψήφο προσπαθώντας να το φέρω σε ισοψηφία, δεν ήθελα να φύγει κανένας. Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Kate1914 έγραψε: #812 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Reader έγραψε: #813 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ο Φώτης έπαιξε την κάρτα ακύρωσης ψήφου στις 20:09 αλλά είχε παίξει νωρίτερα την κάρτα διπλής ψήφου, συγκεκριμένα στις 19:58. Επομένως θεωρώ πως ο ΔΑ θα είχε στείλει αμέσως την ανταλλαγή μόλις έβλεπε την διπλή ψήφο στις 19:58 αν ήξερε πως ο Πουαρό ήταν μαφιόζος. Αυτό δεν έγινε, άρα καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο ΔΑ δεν είχε καταλάβει την ταυτότητα του Πουαρό, οπότε ο ΔΑ μπορεί στο poll να έχει ψηφίσει οποιονδήποτε από τους δύο, και τον Γιάννη και τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Στα λόγια μου έρχεται λοιπόν
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:12 Η Reader έγραψε: #805 27-08-24 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα λόγια μου έρχεται λοιπόν Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.422 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Ο Libertus έγραψε: #806 27-08-24 17:16 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist --> Queenara BeatrixKiddo --> Micro Chem2000 --> Reader giannhs2001 --> Kate1914 Hased Babis --> Micro Joji --> Kate1914 juanium --> Queenara Kate1914--> Queenara Memetchi --> rafaela11 Micro nearos --> Queenara Pak --> Kate1914 Queenara rafaela11 Reader --> Queenara ultraviolence --> rafaela11 Ουριήλ --> Micro Ψήφοι 5 Queenara 3 Kate1914 3 Micro 2 rafaela11 1 Reader Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Η Kate1914 έγραψε: #807 27-08-24 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι Click για ανάπτυξη... Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Αρχική Δημοσίευση από Reader: αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει. Click για ανάπτυξη... Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Και επίσης είπες και κάτι άλλο αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά. Θα το παραθέσω αργότερα. Προς το παρόν δείξε μου πώς απέδειξες την αθωότητα της Τζότζι, σε ποιο μήνυμα δηλαδή, για να σε βγάλω από την λίστα. Αρχική Δημοσίευση από Reader: απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ, αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Που μου φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνο να το έκανε σαν κίνηση και να τον ψήφισε και στην δημοσκόπηση, αλλά τέλος πάντων. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Reader έγραψε: #808 27-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Click για ανάπτυξη... Σελίδα 12 μήνυμα 236 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Click για ανάπτυξη... Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:22 Ο ultraviolence: #809 27-08-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Εγώ τον ψάχνω, τους παίρνω εναν-εναν όσους ψήφισαν Γιάννη κι θα συνεχίσω σε εκείνους που ψήφισαν Πουαρώ αν έχω χρόνο/όρεξη. Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Νομίζω έχω μια υποψία για κάποιον ως πιθανό ΔΑ αλλά δεν το λέω ακόμα, διαβάζω περισσότερο τα μηνύματα του συγκεκριμένου παίκτη για να σιγουρευτω -οσο γίνεται- πριν πω μαλακια. Πάντως εχω δώσει στην Πακ τις χαμηλότερες πιθανότητες για την ώρα, για το ρόλο του ΔΑ. Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Reader έγραψε: #810 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Click για ανάπτυξη... Έχω αρχίσει να μετανιώνω την ώρα και στιγμή που το τελευταίο λεπτό του poll ψήφισα τον Γιάννη. Τους θεωρούσα και τους δύο αθώους και γι αυτό προσπαθούσα να διατηρήσω ισοψηφία. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Kate1914 έγραψε: #811 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σελίδα 12 μήνυμα 236 Click για ανάπτυξη... Α ναι, ευχαριστώ, θυμάμαι που μου είχε φανεί πολύ ωραία παρατήρηση αυτή. Αλλά σου ξαναλέω, ακριβώς επειδή τη θεωρούσες σίγουρο πολίτη θα μπορούσε να είναι θύμα σου, αν είσαι μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. Click για ανάπτυξη... Δεκτό, πάντως η σκέψη μου επιμένει ακόμη στο σενάριο που σου είπα (αν και με πείθεις σιγά σιγά, μη λέω ψέματα). Α, και επειδή είπαμε να είμαστε δίκαιοι, σου παραθέτω αυτό ήταν που θυμήθηκα: Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αντίο Poirot. Άλλαζα συνέχεια ψήφο προσπαθώντας να το φέρω σε ισοψηφία, δεν ήθελα να φύγει κανένας. Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Kate1914 έγραψε: #812 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Reader έγραψε: #813 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Στα λόγια μου έρχεται λοιπόν Click για ανάπτυξη... Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.422 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Ο Libertus έγραψε: #806 27-08-24 17:16 Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist --> Queenara BeatrixKiddo --> Micro Chem2000 --> Reader giannhs2001 --> Kate1914 Hased Babis --> Micro Joji --> Kate1914 juanium --> Queenara Kate1914--> Queenara Memetchi --> rafaela11 Micro nearos --> Queenara Pak --> Kate1914 Queenara rafaela11 Reader --> Queenara ultraviolence --> rafaela11 Ουριήλ --> Micro Ψήφοι 5 Queenara 3 Kate1914 3 Micro 2 rafaela11 1 Reader Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Η Kate1914 έγραψε: #807 27-08-24 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι Click για ανάπτυξη... Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Αρχική Δημοσίευση από Reader: αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει. Click για ανάπτυξη... Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Και επίσης είπες και κάτι άλλο αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά. Θα το παραθέσω αργότερα. Προς το παρόν δείξε μου πώς απέδειξες την αθωότητα της Τζότζι, σε ποιο μήνυμα δηλαδή, για να σε βγάλω από την λίστα. Αρχική Δημοσίευση από Reader: απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ, αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Που μου φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνο να το έκανε σαν κίνηση και να τον ψήφισε και στην δημοσκόπηση, αλλά τέλος πάντων. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Reader έγραψε: #808 27-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Click για ανάπτυξη... Σελίδα 12 μήνυμα 236 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Click για ανάπτυξη... Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:22 Ο ultraviolence: #809 27-08-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Εγώ τον ψάχνω, τους παίρνω εναν-εναν όσους ψήφισαν Γιάννη κι θα συνεχίσω σε εκείνους που ψήφισαν Πουαρώ αν έχω χρόνο/όρεξη. Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Νομίζω έχω μια υποψία για κάποιον ως πιθανό ΔΑ αλλά δεν το λέω ακόμα, διαβάζω περισσότερο τα μηνύματα του συγκεκριμένου παίκτη για να σιγουρευτω -οσο γίνεται- πριν πω μαλακια. Πάντως εχω δώσει στην Πακ τις χαμηλότερες πιθανότητες για την ώρα, για το ρόλο του ΔΑ. Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Reader έγραψε: #810 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Click για ανάπτυξη... Έχω αρχίσει να μετανιώνω την ώρα και στιγμή που το τελευταίο λεπτό του poll ψήφισα τον Γιάννη. Τους θεωρούσα και τους δύο αθώους και γι αυτό προσπαθούσα να διατηρήσω ισοψηφία. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Kate1914 έγραψε: #811 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σελίδα 12 μήνυμα 236 Click για ανάπτυξη... Α ναι, ευχαριστώ, θυμάμαι που μου είχε φανεί πολύ ωραία παρατήρηση αυτή. Αλλά σου ξαναλέω, ακριβώς επειδή τη θεωρούσες σίγουρο πολίτη θα μπορούσε να είναι θύμα σου, αν είσαι μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. Click για ανάπτυξη... Δεκτό, πάντως η σκέψη μου επιμένει ακόμη στο σενάριο που σου είπα (αν και με πείθεις σιγά σιγά, μη λέω ψέματα). Α, και επειδή είπαμε να είμαστε δίκαιοι, σου παραθέτω αυτό ήταν που θυμήθηκα: Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αντίο Poirot. Άλλαζα συνέχεια ψήφο προσπαθώντας να το φέρω σε ισοψηφία, δεν ήθελα να φύγει κανένας. Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Kate1914 έγραψε: #812 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Reader έγραψε: #813 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8 American Economist --> Queenara BeatrixKiddo --> Micro Chem2000 --> Reader giannhs2001 --> Kate1914 Hased Babis --> Micro Joji --> Kate1914 juanium --> Queenara Kate1914--> Queenara Memetchi --> rafaela11 Micro nearos --> Queenara Pak --> Kate1914 Queenara rafaela11 Reader --> Queenara ultraviolence --> rafaela11 Ουριήλ --> Micro Ψήφοι 5 Queenara 3 Kate1914 3 Micro 2 rafaela11 1 Reader Η χώρα των φαντασμάτων --- Οριστικές αποχωρήσεις Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος] Απουσίες --- Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:16 Η Kate1914 έγραψε: #807 27-08-24 17:16 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι Click για ανάπτυξη... Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Αρχική Δημοσίευση από Reader: αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει. Click για ανάπτυξη... Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Και επίσης είπες και κάτι άλλο αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά. Θα το παραθέσω αργότερα. Προς το παρόν δείξε μου πώς απέδειξες την αθωότητα της Τζότζι, σε ποιο μήνυμα δηλαδή, για να σε βγάλω από την λίστα. Αρχική Δημοσίευση από Reader: απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ, αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Που μου φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνο να το έκανε σαν κίνηση και να τον ψήφισε και στην δημοσκόπηση, αλλά τέλος πάντων. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Reader έγραψε: #808 27-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Click για ανάπτυξη... Σελίδα 12 μήνυμα 236 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Click για ανάπτυξη... Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:22 Ο ultraviolence: #809 27-08-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Εγώ τον ψάχνω, τους παίρνω εναν-εναν όσους ψήφισαν Γιάννη κι θα συνεχίσω σε εκείνους που ψήφισαν Πουαρώ αν έχω χρόνο/όρεξη. Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Νομίζω έχω μια υποψία για κάποιον ως πιθανό ΔΑ αλλά δεν το λέω ακόμα, διαβάζω περισσότερο τα μηνύματα του συγκεκριμένου παίκτη για να σιγουρευτω -οσο γίνεται- πριν πω μαλακια. Πάντως εχω δώσει στην Πακ τις χαμηλότερες πιθανότητες για την ώρα, για το ρόλο του ΔΑ. Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Reader έγραψε: #810 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Click για ανάπτυξη... Έχω αρχίσει να μετανιώνω την ώρα και στιγμή που το τελευταίο λεπτό του poll ψήφισα τον Γιάννη. Τους θεωρούσα και τους δύο αθώους και γι αυτό προσπαθούσα να διατηρήσω ισοψηφία. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Kate1914 έγραψε: #811 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σελίδα 12 μήνυμα 236 Click για ανάπτυξη... Α ναι, ευχαριστώ, θυμάμαι που μου είχε φανεί πολύ ωραία παρατήρηση αυτή. Αλλά σου ξαναλέω, ακριβώς επειδή τη θεωρούσες σίγουρο πολίτη θα μπορούσε να είναι θύμα σου, αν είσαι μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. Click για ανάπτυξη... Δεκτό, πάντως η σκέψη μου επιμένει ακόμη στο σενάριο που σου είπα (αν και με πείθεις σιγά σιγά, μη λέω ψέματα). Α, και επειδή είπαμε να είμαστε δίκαιοι, σου παραθέτω αυτό ήταν που θυμήθηκα: Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αντίο Poirot. Άλλαζα συνέχεια ψήφο προσπαθώντας να το φέρω σε ισοψηφία, δεν ήθελα να φύγει κανένας. Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Kate1914 έγραψε: #812 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Reader έγραψε: #813 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι Click για ανάπτυξη... Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Αρχική Δημοσίευση από Reader: αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει. Click για ανάπτυξη... Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Και επίσης είπες και κάτι άλλο αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά. Θα το παραθέσω αργότερα. Προς το παρόν δείξε μου πώς απέδειξες την αθωότητα της Τζότζι, σε ποιο μήνυμα δηλαδή, για να σε βγάλω από την λίστα. Αρχική Δημοσίευση από Reader: απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ, αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Που μου φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνο να το έκανε σαν κίνηση και να τον ψήφισε και στην δημοσκόπηση, αλλά τέλος πάντων.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:18 Η Reader έγραψε: #808 27-08-24 17:18 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Click για ανάπτυξη... Σελίδα 12 μήνυμα 236 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Click για ανάπτυξη... Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:22 Ο ultraviolence: #809 27-08-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Εγώ τον ψάχνω, τους παίρνω εναν-εναν όσους ψήφισαν Γιάννη κι θα συνεχίσω σε εκείνους που ψήφισαν Πουαρώ αν έχω χρόνο/όρεξη. Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Νομίζω έχω μια υποψία για κάποιον ως πιθανό ΔΑ αλλά δεν το λέω ακόμα, διαβάζω περισσότερο τα μηνύματα του συγκεκριμένου παίκτη για να σιγουρευτω -οσο γίνεται- πριν πω μαλακια. Πάντως εχω δώσει στην Πακ τις χαμηλότερες πιθανότητες για την ώρα, για το ρόλο του ΔΑ. Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Reader έγραψε: #810 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Click για ανάπτυξη... Έχω αρχίσει να μετανιώνω την ώρα και στιγμή που το τελευταίο λεπτό του poll ψήφισα τον Γιάννη. Τους θεωρούσα και τους δύο αθώους και γι αυτό προσπαθούσα να διατηρήσω ισοψηφία. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Kate1914 έγραψε: #811 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σελίδα 12 μήνυμα 236 Click για ανάπτυξη... Α ναι, ευχαριστώ, θυμάμαι που μου είχε φανεί πολύ ωραία παρατήρηση αυτή. Αλλά σου ξαναλέω, ακριβώς επειδή τη θεωρούσες σίγουρο πολίτη θα μπορούσε να είναι θύμα σου, αν είσαι μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. Click για ανάπτυξη... Δεκτό, πάντως η σκέψη μου επιμένει ακόμη στο σενάριο που σου είπα (αν και με πείθεις σιγά σιγά, μη λέω ψέματα). Α, και επειδή είπαμε να είμαστε δίκαιοι, σου παραθέτω αυτό ήταν που θυμήθηκα: Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αντίο Poirot. Άλλαζα συνέχεια ψήφο προσπαθώντας να το φέρω σε ισοψηφία, δεν ήθελα να φύγει κανένας. Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Kate1914 έγραψε: #812 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Reader έγραψε: #813 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Πώς; Ποιο μήνυμα είναι; Click για ανάπτυξη... Σελίδα 12 μήνυμα 236 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει. Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε. Click για ανάπτυξη... Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:22 Ο ultraviolence: #809 27-08-24 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Εγώ τον ψάχνω, τους παίρνω εναν-εναν όσους ψήφισαν Γιάννη κι θα συνεχίσω σε εκείνους που ψήφισαν Πουαρώ αν έχω χρόνο/όρεξη. Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Νομίζω έχω μια υποψία για κάποιον ως πιθανό ΔΑ αλλά δεν το λέω ακόμα, διαβάζω περισσότερο τα μηνύματα του συγκεκριμένου παίκτη για να σιγουρευτω -οσο γίνεται- πριν πω μαλακια. Πάντως εχω δώσει στην Πακ τις χαμηλότερες πιθανότητες για την ώρα, για το ρόλο του ΔΑ. Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Reader έγραψε: #810 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Click για ανάπτυξη... Έχω αρχίσει να μετανιώνω την ώρα και στιγμή που το τελευταίο λεπτό του poll ψήφισα τον Γιάννη. Τους θεωρούσα και τους δύο αθώους και γι αυτό προσπαθούσα να διατηρήσω ισοψηφία. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Kate1914 έγραψε: #811 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σελίδα 12 μήνυμα 236 Click για ανάπτυξη... Α ναι, ευχαριστώ, θυμάμαι που μου είχε φανεί πολύ ωραία παρατήρηση αυτή. Αλλά σου ξαναλέω, ακριβώς επειδή τη θεωρούσες σίγουρο πολίτη θα μπορούσε να είναι θύμα σου, αν είσαι μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. Click για ανάπτυξη... Δεκτό, πάντως η σκέψη μου επιμένει ακόμη στο σενάριο που σου είπα (αν και με πείθεις σιγά σιγά, μη λέω ψέματα). Α, και επειδή είπαμε να είμαστε δίκαιοι, σου παραθέτω αυτό ήταν που θυμήθηκα: Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αντίο Poirot. Άλλαζα συνέχεια ψήφο προσπαθώντας να το φέρω σε ισοψηφία, δεν ήθελα να φύγει κανένας. Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Kate1914 έγραψε: #812 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Reader έγραψε: #813 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό. Click για ανάπτυξη... Εγώ τον ψάχνω, τους παίρνω εναν-εναν όσους ψήφισαν Γιάννη κι θα συνεχίσω σε εκείνους που ψήφισαν Πουαρώ αν έχω χρόνο/όρεξη. Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Νομίζω έχω μια υποψία για κάποιον ως πιθανό ΔΑ αλλά δεν το λέω ακόμα, διαβάζω περισσότερο τα μηνύματα του συγκεκριμένου παίκτη για να σιγουρευτω -οσο γίνεται- πριν πω μαλακια. Πάντως εχω δώσει στην Πακ τις χαμηλότερες πιθανότητες για την ώρα, για το ρόλο του ΔΑ. Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Reader έγραψε: #810 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Click για ανάπτυξη... Έχω αρχίσει να μετανιώνω την ώρα και στιγμή που το τελευταίο λεπτό του poll ψήφισα τον Γιάννη. Τους θεωρούσα και τους δύο αθώους και γι αυτό προσπαθούσα να διατηρήσω ισοψηφία. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Αυγούστου 2024 Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Kate1914 έγραψε: #811 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σελίδα 12 μήνυμα 236 Click για ανάπτυξη... Α ναι, ευχαριστώ, θυμάμαι που μου είχε φανεί πολύ ωραία παρατήρηση αυτή. Αλλά σου ξαναλέω, ακριβώς επειδή τη θεωρούσες σίγουρο πολίτη θα μπορούσε να είναι θύμα σου, αν είσαι μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. Click για ανάπτυξη... Δεκτό, πάντως η σκέψη μου επιμένει ακόμη στο σενάριο που σου είπα (αν και με πείθεις σιγά σιγά, μη λέω ψέματα). Α, και επειδή είπαμε να είμαστε δίκαιοι, σου παραθέτω αυτό ήταν που θυμήθηκα: Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αντίο Poirot. Άλλαζα συνέχεια ψήφο προσπαθώντας να το φέρω σε ισοψηφία, δεν ήθελα να φύγει κανένας. Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Kate1914 έγραψε: #812 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Reader έγραψε: #813 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη. Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!) Click για ανάπτυξη... Έχω αρχίσει να μετανιώνω την ώρα και στιγμή που το τελευταίο λεπτό του poll ψήφισα τον Γιάννη. Τους θεωρούσα και τους δύο αθώους και γι αυτό προσπαθούσα να διατηρήσω ισοψηφία. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι. Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:28 Η Kate1914 έγραψε: #811 27-08-24 17:28 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σελίδα 12 μήνυμα 236 Click για ανάπτυξη... Α ναι, ευχαριστώ, θυμάμαι που μου είχε φανεί πολύ ωραία παρατήρηση αυτή. Αλλά σου ξαναλέω, ακριβώς επειδή τη θεωρούσες σίγουρο πολίτη θα μπορούσε να είναι θύμα σου, αν είσαι μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. Click για ανάπτυξη... Δεκτό, πάντως η σκέψη μου επιμένει ακόμη στο σενάριο που σου είπα (αν και με πείθεις σιγά σιγά, μη λέω ψέματα). Α, και επειδή είπαμε να είμαστε δίκαιοι, σου παραθέτω αυτό ήταν που θυμήθηκα: Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αντίο Poirot. Άλλαζα συνέχεια ψήφο προσπαθώντας να το φέρω σε ισοψηφία, δεν ήθελα να φύγει κανένας. Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Kate1914 έγραψε: #812 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Reader έγραψε: #813 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Σελίδα 12 μήνυμα 236 Click για ανάπτυξη... Α ναι, ευχαριστώ, θυμάμαι που μου είχε φανεί πολύ ωραία παρατήρηση αυτή. Αλλά σου ξαναλέω, ακριβώς επειδή τη θεωρούσες σίγουρο πολίτη θα μπορούσε να είναι θύμα σου, αν είσαι μαφιόζος. Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική. Click για ανάπτυξη... Δεκτό, πάντως η σκέψη μου επιμένει ακόμη στο σενάριο που σου είπα (αν και με πείθεις σιγά σιγά, μη λέω ψέματα). Α, και επειδή είπαμε να είμαστε δίκαιοι, σου παραθέτω αυτό ήταν που θυμήθηκα: Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αντίο Poirot. Άλλαζα συνέχεια ψήφο προσπαθώντας να το φέρω σε ισοψηφία, δεν ήθελα να φύγει κανένας. Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Kate1914 έγραψε: #812 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Reader έγραψε: #813 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:30 Η Reader έγραψε: #813 27-08-24 17:30 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη. Click για ανάπτυξη... Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος"
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:31 Ο giannhs2001: #814 27-08-24 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie Click για ανάπτυξη... Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:33 Η Kate1914 έγραψε: #815 27-08-24 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος" Click για ανάπτυξη... Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά )
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:34 Η Reader έγραψε: #816 27-08-24 17:34 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι. Click για ανάπτυξη... Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς. Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά ) Click για ανάπτυξη... Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα.
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.515 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:39 Η Kate1914 έγραψε: #817 27-08-24 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate; rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου. Care to elaborate;
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:41 Η rafaela11: #818 27-08-24 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα. Click για ανάπτυξη... Αυτό κι αν είναι ύποπτο
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Η Pak έγραψε: #819 27-08-24 17:44 Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2024 στις 17:44 Ο ultraviolence: #820 27-08-24 17:44 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει.
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Αυτό κι αν είναι ύποπτο Click για ανάπτυξη... Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις; Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει.