ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
27-08-24
17:04
Για την @Pak
Επειδή είχε ένα ψιλομπιφ (ας το πούμε έτσι) με τον Πουαρώ, σε περίπτωση που ήταν ΔΑ εκείνη, ο Πουαρώ γνωρίζοντας την ταυτότητα της, λογικά θα της είχε επικοινωνήσει με κάποιο τρόπο ότι "μαζεψου λίγο, μη με στοχοποιεις". Έψαξα τα μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους, αλλά δε βρήκα κάτι τέτοιο. Οπότε για μένα τουλάχιστον η πιθανότητα να είναι η Πακ ο ΔΑ, είναι χαμηλότερη σε σχέση με άλλους. Το γράφω για να μείνει.
Επειδή είχε ένα ψιλομπιφ (ας το πούμε έτσι) με τον Πουαρώ, σε περίπτωση που ήταν ΔΑ εκείνη, ο Πουαρώ γνωρίζοντας την ταυτότητα της, λογικά θα της είχε επικοινωνήσει με κάποιο τρόπο ότι "μαζεψου λίγο, μη με στοχοποιεις". Έψαξα τα μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους, αλλά δε βρήκα κάτι τέτοιο. Οπότε για μένα τουλάχιστον η πιθανότητα να είναι η Πακ ο ΔΑ, είναι χαμηλότερη σε σχέση με άλλους. Το γράφω για να μείνει.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
27-08-24
17:05
Όντως.Τους τρεις γνωστούς νομίζω που πάντα αναρωτιόμαστε αν παίζουν. Μπαμπης, Τσεμ, Κουιναρα. Δεν νομίζω πως έτσι μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα
Εντάξει, άρα είναι κάποιος από εμάς που ψήφισαν Γιάννη, γιατί να ψήφισε Πουαρό ο ΔΑ λίγο περίεργο θα είναι, εφόσον ήθελε να διώξει τον Γιάννη όπως το σκέφτομαι.
Η Τζότζι δε θα μπορούσε να είναι, το ίδιο και ο Πουαρό, άρα μας μένουν εγώ, η Πακ, ο Μίκρο, η Ραφαέλα και η Reader.
(Την οποία δεν κατηγορεί κανείς άρα κάπως έχει πείσει για την αθωότητά της, μου ξεφύγει πώς αλλά θα το βρούμε).
Και επίσης έφαγα μια φλασιά, μισό λεπτό παιδιά!
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
27-08-24
17:08
Ο Φώτης έπαιξε την κάρτα ακύρωσης ψήφου στις 20:09 αλλά είχε παίξει νωρίτερα την κάρτα διπλής ψήφου, συγκεκριμένα στις 19:58. Επομένως θεωρώ πως ο ΔΑ θα είχε στείλει αμέσως την ανταλλαγή μόλις έβλεπε την διπλή ψήφο στις 19:58 αν ήξερε πως ο Πουαρό ήταν μαφιόζος. Αυτό δεν έγινε, άρα καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο ΔΑ δεν είχε καταλάβει την ταυτότητα του Πουαρό, οπότε ο ΔΑ μπορεί στο poll να έχει ψηφίσει οποιονδήποτε από τους δύο, και τον Γιάννη και τον Πουαρό.Θεωρητικά, δε νομίζω να είχε τον χρόνο να το κάνει καθώς ο Φώτης έπαιξε τις κάρτες του στις 20:09, που θα πει ότι είχε λίγο λιγότερο από ένα λεπτό για να στείλει το μήνυμα. ΕΚΤΟΣ κι αν είχε έτοιμο το μήνυμα σε άλλη καρτέλα κι απλά περίμενε από πάνω για να πατήσει αποστολή.
Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι, αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει.(Την οποία δεν κατηγορεί κανείς άρα κάπως έχει πείσει για την αθωότητά της, μου ξεφύγει πώς αλλά θα το βρούμε).
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
27-08-24
17:08
Στα λόγια μου έρχεται λοιπόνΟ Φώτης έπαιξε την κάρτα ακύρωσης ψήφου στις 20:09 αλλά είχε παίξει νωρίτερα την κάρτα διπλής ψήφου, συγκεκριμένα στις 19:58. Επομένως θεωρώ πως ο ΔΑ θα είχε στείλει αμέσως την ανταλλαγή μόλις έβλεπε την διπλή ψήφο στις 19:58 αν ήξερε πως ο Πουαρό ήταν μαφιόζος. Αυτό δεν έγινε, άρα καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο ΔΑ δεν είχε καταλάβει την ταυτότητα του Πουαρό, οπότε ο ΔΑ μπορεί στο poll να έχει ψηφίσει οποιονδήποτε από τους δύο, και τον Γιάννη και τον Πουαρό.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
27-08-24
17:12
Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό.Στα λόγια μου έρχεται λοιπόν
Libertus
Συντονιστής
Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,750 μηνύματα.
27-08-24
17:16
Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8
Ψήφοι
5 Queenara
3 Kate1914
3 Micro
2 rafaela11
1 Reader
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος]
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist
Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji
- American Economist --> Queenara
- BeatrixKiddo --> Micro
- Chem2000 --> Reader
- giannhs2001 --> Kate1914
- Hased Babis --> Micro
- Joji --> Kate1914
- juanium --> Queenara
- Kate1914--> Queenara
- Memetchi --> rafaela11
- Micro
- nearos --> Queenara
- Pak --> Kate1914
- Queenara
- rafaela11
- Reader --> Queenara
- ultraviolence --> rafaela11
- Ουριήλ --> Micro
Ψήφοι
5 Queenara
3 Kate1914
3 Micro
2 rafaela11
1 Reader
Η χώρα των φαντασμάτων
---
Οριστικές αποχωρήσεις
Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος]
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist
Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,144 μηνύματα.
27-08-24
17:16
Πώς; Ποιο μήνυμα είναι;Νομίζω είναι επειδή απέδειξα από την αρχή του παιχνιδιού την αθωότητα της Τζοτζι
Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει.αν ήμουν μαφιόζος δεν θα το είχα κάνει.
Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε.
Και επίσης είπες και κάτι άλλο αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά. Θα το παραθέσω αργότερα. Προς το παρόν δείξε μου πώς απέδειξες την αθωότητα της Τζότζι, σε ποιο μήνυμα δηλαδή, για να σε βγάλω από την λίστα.
Ούτε εγώ, αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη.απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό.
Που μου φαίνεται πολύ ριψοκίνδυνο να το έκανε σαν κίνηση και να τον ψήφισε και στην δημοσκόπηση, αλλά τέλος πάντων.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
27-08-24
17:18
Σελίδα 12 μήνυμα 236Πώς; Ποιο μήνυμα είναι;
Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική.Καλά μη το λες, ίσα ίσα που αν απέδειξες ότι είναι η Τζότζι πολίτης δε θα σε υποψιάζονταν για μαφιόζο που αποφάσισε με τους άλλους να τη σκοτώσει.
Δεν ξέρω αν λέω βλακείες, αυτή η σκέψη μου ήρθε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
27-08-24
17:22
Εγώ τον ψάχνω, τους παίρνω εναν-εναν όσους ψήφισαν Γιάννη κι θα συνεχίσω σε εκείνους που ψήφισαν Πουαρώ αν έχω χρόνο/όρεξη. Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!)Ακριβώς, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ψάχνουμε τον ΔΑ και σε όσους ψήφισαν τον Πουαρό.
Νομίζω έχω μια υποψία για κάποιον ως πιθανό ΔΑ αλλά δεν το λέω ακόμα, διαβάζω περισσότερο τα μηνύματα του συγκεκριμένου παίκτη για να σιγουρευτω -οσο γίνεται- πριν πω μαλακια.
Πάντως εχω δώσει στην Πακ τις χαμηλότερες πιθανότητες για την ώρα, για το ρόλο του ΔΑ.
Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
27-08-24
17:28
Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους.αλλά το εξηγώ με το σκεπτικό ότι θεωρούν πως ο ΔΑ ήθελε σώνει και ντε να βγάλει τον Γιάννη.
Έχω αρχίσει να μετανιώνω την ώρα και στιγμή που το τελευταίο λεπτό του poll ψήφισα τον Γιάννη.Ωστόσο επικρατέστερο θεωρώ το να έχει ψηφίσει Γιάννη στη δημοσκόπηση (στην οποία συμπεριλαμβάνεσαι κι εσύ btw!)
Τους θεωρούσα και τους δύο αθώους και γι αυτό προσπαθούσα να διατηρήσω ισοψηφία.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο πλέον.Μη ξεχνάμε επίσης ότι τον Γιάννη τον ψήφισαν και μαφιόζοι.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
27-08-24
17:28
Α ναι, ευχαριστώ, θυμάμαι που μου είχε φανεί πολύ ωραία παρατήρηση αυτή.Σελίδα 12 μήνυμα 236
Αλλά σου ξαναλέω, ακριβώς επειδή τη θεωρούσες σίγουρο πολίτη θα μπορούσε να είναι θύμα σου, αν είσαι μαφιόζος.
Δεκτό, πάντως η σκέψη μου επιμένει ακόμη στο σενάριο που σου είπα (αν και με πείθεις σιγά σιγά, μη λέω ψέματα).Όντως θα μπορούσα να το είχα κάνει για κάλυψη αλλά θέλω να πιστεύω πως αν ανήκα στους μαφιόζους θα ήμουν περισσότερο εφευρετική.
Α, και επειδή είπαμε να είμαστε δίκαιοι, σου παραθέτω αυτό ήταν που θυμήθηκα:
Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη.Αντίο Poirot.
Άλλαζα συνέχεια ψήφο προσπαθώντας να το φέρω σε ισοψηφία, δεν ήθελα να φύγει κανένας.
Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie
Kate1914
Περιβόητο μέλος
27-08-24
17:30
Και εγώ το σκέφτομαι αυτό. Θα ήταν πιο εύκολο γιατί θα μπορούσε να καλυφθεί έτσι και να μην κινήσει τις υποψίες προς το πρόσωπό του.Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά δεν μου φαίνεται και τόσο πιθανό. Ήταν φανερό πως θα έφευγε ο Πουαρό, αφού ήδη προηγουμένως είχε μαζέψει πολλές ψήφους.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
27-08-24
17:30
Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος"Μάλλον τίποτα δεν είναι τελικά όσο το σκέφτομαι, απλώς το θυμήθηκα και μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή χάριν αστεϊσμού φαίνεται να τα έγραψες, όχι επειδή είσαι όντως ένοχη.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,750 μηνύματα.
27-08-24
17:31
Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι.Όσο για τον ΔΑ, θα σε βρω πίσω από όποια οθόνη κι αν κρύβεσαι που τόλμησες και έδιωξες φαν της Agatha Christie
Kate1914
Περιβόητο μέλος
27-08-24
17:33
Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά )Ναι εδώ όντως φαίνομαι ένοχη, αλλά πίστευα πως ο Πουαρό ήταν αθώος και πραγματικά έμεινα όταν είδα δίπλα στο όνομά του να φιγουράρει η λέξη "αρχιμαφιόζος"
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
27-08-24
17:34
Έχεις δίκιο, φαίνεται πολύ ένοχο. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι πολίτης δυστυχώς.Τραβηγμένο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινιάλο προς τον ΔΑ πως έκανες κοτσανα κοίτα μην τα κάνεις θάλασσα πάλι.
Ε άμα ήσουν ο ΔΑ και κατά λάθος τον έδιωξες λογικό το βρίσκω, ή αν ήθελες να την πεις σε αυτόν επειδή έδιωξε το αφεντικό σας (πλάκα κάνω μην το πάρεις στραβά )
Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
27-08-24
17:39
Πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα ήθελα να μάθω γιατί το σκέφτεσαι, γιατί και εγώ έχω κάτι κατά νου.
Αν ανήκα στους μαφιόζους για να είμαι ειλικρινής πρώτο πρώτο θα ξεφορτωνόμουν τον Ούλτρα.
Care to elaborate;
rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,388 μηνύματα.
27-08-24
17:41
Αυτό κι αν είναι ύποπτο
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
27-08-24
17:44
Περνάνε οι ώρες και η Κουιναρα έχει πολλές ψήφους, δε μου αρέσει αυτό.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
27-08-24
17:44
Τα δικά σου τα ύποπτα που σου παρέθεσα, τα διάβασες ή είχες λόγο να τα αγνοήσεις;Αυτό κι αν είναι ύποπτο
Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα στα οποία δε μου έχεις απαντήσει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.