Ας τα πάρω με τη σειρά:
1) Εμμανούηλ, τράβα παίξε κάνα σκάκι αγόρι μου, που έρχεσαι να μου πουλήσεις ύφος γιατί δεν σας σέρβιρα τον Φανερό μου στο πιάτο. Έχει βαρεθεί η ΣΕ να σας μοιράζει ποινές 2 καλοκαίρια τώρα, γιατί αρνείστε επιδεικτικά να συμμορφωθείτε με τους κανόνες του παιχνιδιού και εσύ έχεις το θράσος να βγαίνεις και να κατηγορείς τη ΣΕ για μεροληψίες.
2) Methexys, πραγματικά συγγνώμη, δεν ήξερα τίποτα για σένα, πέρα από το ότι σε θεωρούσα πολίτη. Χρειαζόμουν ένα εξιλαστήριο θύμα την Τρίτη και έτυχε να ήσουν εσύ, επειδή με είχες στηρίξει τη Δευτέρα. Προφανώς δεν ήξερα ότι ήσουν Ντετέκτιβ, αν το ήξερα θα σε κρατούσα μέσα περισσότερο, ήταν καθαρά συγκυριακό.
Και έρχεται τώρα η σειρά μου να σας κράξω, γιατί όμορφα και ώραια κάθισα και σας άκουσα 1 βδομάδα να με λέτε troll και κακό παίκτη:
1) Είμαι ΑΜ. Δεν είμαι στο πλευρό κανενός. Παίζω για την πάρτυ μου και μόνο. Καθόμουν και διάβαζα αιτιολογήσεις ότι ο ΑΜ δίνει τον Φανερό του, γιατί θέλει να κερδίσουν οι πολίτες και άλλα τέτοια γελοία. Το λογικότερο σενάριο που άκουσα ήταν ότι παίζει να μην σας είχα δώσει καν τον Φανερό μου -> Το πρώτο σενάριο που θα έπρεπε να σκεφτείτε και που όμως το σπρώξατε ήσυχα κάτω από το χαλάκι. Εγώ την Τρίτη προσπαθούσα να μείνω μέσα και εσείς κάθεστε και σκέφτεστε ότι "Α, ο ΑΜ κάνει τα πάντα για να μείνει μέσα, αλλά ταυτόχρονα πάει να διώξει τον Φανερό του." Και μετά τι θα έκανα ρε σαΐνια? Θα βαρούσα μύγες μέχρι να φάω Κάρφωμα Βεντέτα?
Ειδικά όσοι παίζατε στο 42, που η μελανία έφαγε κάρφωμα 1η νύχτα, επειδή έδωσε στεγνά τον Φανερό της, θα έπρεπε να το είχατε σκεφτεί λίγο παραπάνω... ΑΜ και Πληροφοριοδότης δεν δίνουν απροκάλυπτα τους Φανερούς. Και δη ο ΑΜ, που δεν είναι καν ταγμένος με τους πολίτες.

1ο φάουλ, δεν σκεφτήκατε ότι ο ΑΜ παίζει για την πάρτυ του και όχι για τους πολίτες.
2ο φάουλ, σκεφτήκατε πώς σας βολεύει να ισχύουν τα πράγματα με βάση τον τρόπο που τα παρουσίασα και όχι με ποιον τρόπο με βολεύει εμένα να παρουσιάσω τα πράγματα, βάση του ρόλου μου.
2) Δεν διαβάσατε τα τελευταία λόγια μου. Σας δίνω "Σπυράκος μαφιόζος de facto" και δεν ασχολήθηκε κανένας, μα κανένας (εκτός από τη μαφία την ίδια, πρώτη η Guest 278211 το σχολιάσε και το περάσατε στο ντούκου, μετά βγήκε και ο JKaradakov και πάλι τον γράψατε εκεί που δεν πιάνει μελάνι) με το de facto. Σας δίνω τον μαφιόζο, δεν σας αρέσει, σας παρακινεί η μαφία η ίδια από πού να πιαστείτε, ούτε αυτό σας αρέσει. Ίσως θα έπρεπε αντί για τελευταία λόγια να γράψω απλώς
Σπυράκ
ος, αλλά και πάλι troll θα με λέγατε και θα είχατε και δίκιο.
Τρίτη λίγο πριν βγω λέω:
Και στα τελευταία λόγια γράφω:
Επειδή δεν το βρήκα κατά την αναζήτηση, αν θυμάμαι καλά, στη διάρκεια της Δευτέρας, όταν αναφέρθηκα πρώτη φορά στον Σπύρο, τον είπα για ΔΑ. Ξεκινάω να κατηγορώ λοιπόν κάποιον σαν ΔΑ, μετά λέω ότι πρέπει να φύγει είτε αυτός είτε κάποιος random και στα τελευταία λόγια, 2 λεπτά πριν την Τυμβωρυχία σας δίνω de facto μαφιόζο...
Οπότε,
για εσάς του λίγους και καλούς (ξέρετε ποιοι είστε και με αγαπάτε όσο σας αγαπώ κι εγώ

) που σπάτε μπάλες με το πόσο γαμάτο Παλέρμο παίζετε:
Αφήσατε τον ΑΜ να σας πείσει να πετάξετε έξω ΠΑΜΨΗΦΗ την 3η μέρα του παιχνιδιού την Ντετέκτιβ της πόλης, ενώ αναγράφετε ξεκάθαρα στους κανόνες ότι ο ΑΜ ΔΕΝ είναι συνασπισμένος με τους πολίτες. Και ήσασταν τόσο σίγουροι, που όταν την βγάλατε βγήκατε και ζητοκραγαύσατε που από την 3η μέρα καταφέρατε να βγάλετε
μαφιόζο έξω. Τέτοιες ιδιοφυίες είστε και τόσο καλό παιχνίδι ξέρετε να παίζετε. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα. Βέβαια, να τα λέμε όλα,το μόνο θετικό στη σιγουριά σας είναι ότι δεν θέλατε να της ρίξετε και Τυμβωρυχία, γιατί δεν θέλατε να σπαταλήσετε την κάρτα σε σίγουρο κακό. Εκεί να δείτε γέλια που θα κάνανε στη γιάφκα της μαφίας, άμα ξέρανε ότι ο Ντετέκτιβ έχει φύγει μόνιμα από το game 3η μέρα.
Προς τους υπόλοιπους πολίτες της Πόλης του Παλέρμο, πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί πιάσατε τόσο επιφανειακά τα τελευταία μου λόγια. Περίμενα ότι το de facto θα σήκωνε ένα ή δύο σχολιασμούς και κάποιος θα κοιτούσε πιο πίσω και θα έβρισκε το "Βγάλτε απαραίτητα Σπυράκο ή Pol". Δεν ξέρω, ίσως να σκέφτηκα εγώ κάτι λάθος την Τρίτη...
3) Για την ΑΠ, ήταν καθαρά μαλακία δίκια μου, το δίνω απόλυτα ότι ίσως μπέρδεψε, αλλά είχα τρία βασικά προβλήματα:
α) Τη Δευτέρα το πρωί κράσαρε το λαπτοπ μου. Καταστράφηκε ολοσχερώς ο δίσκος. Οπότε έπαιζα με το laptop της μάνας μου, το οποίο, για κάποιο ηλίθιο λόγο, δε συμφωνούσε στην ώρα του υπολογιστή με αυτή του forum (το laptop ήταν ~6 λεπτά μπροστα).
β) Είχα περάσει όλο το πρωί να πηγαίνω να μου δείχνουν σπίτια στη Θεσσαλονίκη οι μεσίτες και το κεφάλι μου ήταν καζάνι
γ) Έκλεισε το θέμα και η ΣΕ έπαιζε με τις ώρες, πότε ανοίγει και πότε κλείνει το θέμα.
Οπότε, με το κεφάλι καζάνι, το πεντάλεπτο να μην είναι 8.05-8.09 και τον υπολογιστή να τρέχει σε λάθος ώρα δεν μπορούσα να θυμηθώ μέχρι πότε παίζετε η ΑΠ. Ήξερα ότι στο 5λεπτο παίζεται μόνο Επιπλέον και Ακύρωση Ψήφου. Από τη μία κινδύνευα να βγω (και αν έβγαινα δεν υπήρχε περίπτωση να με γυρίσετε πίσω), από την άλλη πίεζε ο χρόνος, οπότε σαν κίνηση απελπισίας έριξα την ΑΠ, μήπως περάσει και σωθώ την Τρίτη.
Δεν πέρασε, στην ψηφοφορία βγήκα, οπότε από εκεί έκανα ό,τι μπορούσα να κάνω καλύτερο:
α) Έδωσα τον μαφιόζο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούσα να σκεφτώ, ΧΩΡΙΣ με κανένα τρόπο να υπονοώ ότι είμαι ρόλος που ξέρει...
β) Ζήτησα Τυμβωρυχία και έδωσα και άλοθι σε όποιον την ρίξει, για να σιγουρέψω ότι δεν θα με κρατήσετε ως φάντασμα.
Και πάλι, ένα μεγάλο συγγνώμη στη Methexys, καθώς παίζει να την ξενέρωσα φουλ, αλλά ήταν ψιλοτυχαία η επιλογή.