Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Well, congratulations are in order. Μπράβο μαφιοζάκια, είχατε την απαραίτητη τύχη για να τα καφερέτε, είχατε ενδιαφέροντα πλάνα(ειλικρινά περιμένω το σκεπτικό πίσω από την δολοφονία του ΔΑ). Επίσης πολλά συγχαρητήρια για το κάρφωμα - μακελειό, που συνέβη πρώτη φορά στην ιστορία του Παλέρμο Xtreme. Έχω παράπονα με τις παρτάρες σας, αλλά δεν είναι της παρούσης.

Επίσης, προς μερικούς πολίτες, μην είστε καημένοι και μικρόψυχοι. Τι να κάνουμε; Το Παλέρμο είναι και παιχνίδι λαθών, κάναμε λάθη, η μαφία μάλλον έκανε λιγότερα(ή της στοίχισαν λιγότερο) και κέρδισαν. Έτσι είναι το παιχνίδι. Στην τελική να παίζαμε καλύτερα να κερδίζαμε, έτσι πάει.


Αυτο με τις καρτες παντως ειναι χαλια ιδεα.Ουτε σκιλλ δειχνει ουτε τιποτα.Ο πιο κωλοφαρδος νικαει.και μαντεψτε ποιοι ηταν εδω...

Το μοίρασμα των καρτών είναι τύχη. Αλλά το πώς θα παιχτούν οι κάρτες είναι τέχνη. Κι εκεί φαίνεται το skill. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, έχουμε πρόβλημα.


καταρχας ναι οκ μπραβο κτλ

εχω να πω οτι ειμαι ΤΑΜΑΛΑ εκνευρισμενος με τη Ζωη :redface: διοτι την αφησα στην ακρη για πολυ καιρο επειδη ειπε εξ αρχης οτι ειχε καποιες μικρες υποχρεωσεις και μετα εξαφανιστηκε.. εαν ειναι δυνατον αυτο να μην ξανασυμβει γιατι οσο να ναι μπερδευει και παιρνει και η μπαλα και αλλους που μπορει να εχουν 2-3 υποχρεωσεις... απο κει κι επειτα ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑ Η ΧΙΜΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΡΟΛΟ; ΠΑΡΤΕ ΤΑ. :(

τσαφ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΤΗ ΧΑΛΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ. love you bro

Είπαμε, εμείς είμαστε χαμένα αδέρφια, δεν ξέρω πως και τι, αλλά έτσι πάει :P. Ε, αν δεν χαλάσει κάποιος όνειρο για πάρτη μου δεν γίνεται παιχνίδι :P.
Για την Ζωή θα τα πούμε μετά :ropalo:

Τι ωραια που μιλανε ολοι μολις τελειβνει το παιχνιδι, ξαφνικα κανεις δεν εχει δουλειες χαχ.
Αλλα τη ποινη την εφαγα εγω Γιατί υποννοησα οτι ξερω ποιος ειναι ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΌΤΗΣ. Ολοι οι αλλοι που υποννοουσαν και ελεγαν ρόλους για αλλους ομως κομπλε

Ξεκόλλα την ζωή σου πασά μου, έκανες τεράστια μαλακία και μας κρέμασες, άσε που και όσο ήσουν μέσα επίσης μόνο μαλακίες έκανες. Φτάνει πια.

Λοιπόν, θα ξεκινήσω να κάνω ένα ποστ για να πω κάποια πράγματα για το παιχνίδι.

Αρχικά να πω πως ενώ δεν το διασκέδασα σε όλες του τις φάσεις, συνολικά μου άρεσε. Κάποιες στιγμές διασκέσασα, κάποιες εκνευρίστηκα, διάβαζα όλες τις σελίδες, ήμουν μέσα σχεδόν όλη μέρα και επίσης θεωρώ ότι έμαθα αρκετά πράγματα από αυτό το game ώστε τις επόμενες φορές να είμαι καλύτερος.

Επίσης πρέπει να δωθούν συγχαρητήρια και στην ΣΕ η οποία φαίνεται ότι έχει δουλέψει μέρες, βδομάδες, μήνες για να το οργανώσει. Έχει πολύ depth το παιχνίδι και έχει πάρα πολύ δουλειά όπως έχετε καταλάβει. Και η ιστορία που σκέφτηκαν φοβερή.

Τώρα όσον αφορά εμένα επειδή μερικές φορές δεν μου άρεσε ο τρόπος που αναφέρονταν σε μένα. Ας τα πάρω με τη σειρά:

Ξεκινώ να πω για το ρόλο μου, την Πόρνη. Λοιπόν παίζοντας πρώτη φορά αυτό το Παλέρμο και αυτόν τον ρόλο, έχω να πω ότι είναι από τους δυσκολότερους του παιχνιδιού. Ειδικά αν χάσεις την μπάλα στην αρχή. Γιατί; Απλούστατα, εγώ δεν ξέρω τους μαφιόζους, οι μαφιόζοι δεν μπορούν να με μάθουν. Βασικά δεν ξέρω κανέναν απολύτως ρόλο, ούτε παίρνω πληροφορίες κάθε γύρο. Θα μου πείτε, τα ίδια προβλήματα έχουν και μερικοί πολίτες. Όχι ακριβώς! Εγώ πρέπει να καταλάβω ποιοι είναι οι μαφιόζοι πριν από τους υπολοίπους και να μην τους καταστρέψω τα πλάνα! Με μηδενικές πληροφορίες, λιγότερο από μέντιουμ, ντετέκτιβ, μάγισσα, πληροφοριοδότη και ίσως και ιατρό. Οι πολίτες μπορούν να κάνουν έλα λάθος για να πάρουν στοιχεία, αλλά εγώ αν κάνω λάθη δυσκολεύω κατά πολύ τη μαφία. Οπότε ας έχουμε αυτό κατά νου.

Συνεχίζω για την 1η-2η μέρα. Το πλάνο μου ήταν να παίξω σαν πολίτης και να βρω τη μαφία ώστε να τη βοηθήσω στο mid/late game. Ξεκινάμε κλασσικά όλοι ψηφίζοντας random (ή randomφανέστατα καλύτερα). Εγώ όπως είπα χωρίς να έχω στοιχεία, ΜΟΝΟ random μπορώ να ψηφίσω. Ξεκινάμε λοιπόν και η ατυχής στιγμή να πω τον POLGR πολίτη ψηφίζοντας τον τυχαία (έτσι μου ήρθε να δικαιολογηθώ) και αυτό ήταν αφορμή για να φάω κατηγορίες και μου φάνηκαν παράξενες. Ακόμη χειρότερα, έτυχε τη δεύτερη μέρα να κάνω μια εκδρομή σε ένα ποτάμι μακριά από πολιτισμό και είπα αυτό με το σήμα, το οποίο το εννοούσα κυριολεκτικά και αυτό ήταν αφορμή να γίνει ο χαμούλης και παραλίγο να βγω. Άλλη φορά θα προσέχω τι λέω γιατί όντως διαβάζοντας το φαινόταν σαν να ζητάω βοήθεια από μαφία. Και είναι και τραγική ειρωνία γιατί όντως ήμουν η Πόρνη. Καταλάβατε ότι μουν frustrated από τα παράξενα αυτά συμβάντα. Μαζί με το γεγονός ότι την πρώτη μέρα κοιμήθηκα με την Eileen :redface: και δεν είχαμε δολοφονία, με έβαλε σε σκέψεις!

Τρίτη μέρα γίνεται αυτό με τον Dume και τον ΠΙΣΤΕΥΩ για τη Μεθ με αποτέλεσμα η Μελανία που την στήριζε να νομίζω ότι είναι μαφία και αυτή και προσπαθει να θολώσει τα νερά. Επίσης το play του Emmanouil μου φάνηκε παράξενο και δεν ήξερα αν ήταν μπλόφα ή όχι. Δηλαδή στην 3η και 4η μέρα πίστευα ότι θα μπορούσε και ο Ικαρίονας να είναι μαφία που απλά το παίζει πολίτης. Είχα όλα τα σενάρια κατά νου.

Προς το τέλος της εβδομάδας δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν είχα και χρησμό της Πυθίας και περίμενα πως και πως να μου έρθει την καινούρια εβδομάδα αλλά δεν. Όπως είδατε, οι μαφιόζοι κρατούσαν πολύ χαμηλό προφίλ και ήταν δύσκολο σε κάποιον που δεν παίρνει πληροφορίες τη νύχτα (ή παίρνει λανθασμένες πχ αν αποτύχει μια δολοφονία μήπως έφταιξα εγώ?). Και συγνώμη κιόλας, εδώ ο Τσαρατσαφ και ο Ικαρίονας που έχουν παίξει αμέτρητα Παλέρμο δεν μπόρεσαν να λύσουν το παιχνίδι, εγώ θα μπορούσα; Πως στο διάολο θα έβρισκα τη μαφία ενώ ο έμπειρος πληροφοριοδότης και ο ντετέκτιβ δεν τους είχαν βρει ακόμα; Ακόμα και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν ξέρατε αν ο Wild είναι μαφία ή αν ο JKaradakov ήταν μαφία κλπ. Οπότε μην κατηγορείτε εμένα που δεν τα έβρισκα. Η μαφία έπαιξε πολύ καλά και έμειναν κρυφοί.

Συνεπώς είπα αυτό το πράγμα στον dimijim, ότι δεν έχω καταλάβει ποια είναι η μαφία μου, δε θέλω να τους είμαι εμπόδιο στα πλάνα , οπότε θα παίξω σαν τον τρελοχαζο μαφιόζο ώστε να βγάλετε εμένα και να γλιτώσει ένα γύρο η πραγματική μαφία. Φυσικά θα έπαιζα την τυμβωρυχία πριν βγω για να τη βοηθήσω. Και δεν μπορείτε να πείτε, τόσο ο Ικαρίονας όσο και ο Τσαφ με είχαν σχεδόν σίγουρο μαφιόζο σε κάποια φάση (αντί για την πόρνη). Εγώ ΔΕΝ τρολλαρα. Τρολλινγκ είναι όταν οι ενέργειες που κάνεις δεν σε βοηθάνε και το κάνεις απλά για να χαλάσεις το παιχνίδι. Εγώ είχα όφελος στο να το παίζω καραγκιόζης. Πρώτον βοηθάω τη μαφία μου να καταλάβει ότι εγώ είμαι η Πόρνη, και δεύτερον τραβάω συνεχώς τα βλέμματα πάνω μου οπότε και να έφευγα θα ήταν κέρδος. Κέρδος εννοώντας ότι κοιμόμουν όρθιος και δεν είχα καταλάβει ποιους πρέπει να βοηθήσω. Κοιμήθηκα με Eileen, κοιμήθηκα με JKaradakov, ψήφισα Σπυράκο και βγήκε. Ε, φτάνει. Πέραν της τυμβωρυχίας βοηθήσα περισσότερο τους πολίτες μου φαίνεται.

Και μετά άρχισα να δέχομαι επιθέσεις για τον τρόπο παιχνιδιού μου. Είναι ενάντια στους κανόνες; Όχι. Κατηγορούσα τον Ικαρίονα και γενικά την τετράδα που συνεργαζόντουσαν. Έκανε ΜΠΑΜ ότι έχω κακό ρόλο. Ε άντε βγάλτε με αν δεν σας αρέσει. Αλλά όχι να έρχεται και ο Τσαφ και να μου λέει "ντροπη που παιζει έτσι". Εξήγησα λοιπόν ότι δεν ήταν τρολλ και συγνώμη, τι να έκανα; Σας είπα τη θέση μου. Δεν ήταν καθόλου τρολλ λοιπόν οπότε μην ακούσω κάποιον να με κατηγορήσει για αυτό.

Συνολικά πάντως έμαθα αρκετά πράγματα και την επόμενη φορά θα βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου.

@DumeNuke τα ονόματα που μας έδωσες πέραν του Σπυράκου ήταν τυχαία ή όντως είχες καταλάβει την Μεθ ως ντετέκτιβ;

Αχ, πάτε και μου τα κάνετε έτσι κι ενώ δεν θέλω να μιλήσω σοβαρά ακόμη, θα αναγκαστώ.

Λοιπόν, φίλε Γιάννη. Δεν θα εξετάσω τον τρόπο παιχνιδιού σου, όχι σ' αυτή την φάση σίγουρα και δεν θα πάω να σε βγάλω άχρηστο. Είναι πολύ δύσκολο να πρέπει να βρεις την μαφία χωρίς να έχεις καμία πληροφορία, αλλά δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τον ρόλο του γιατρού, ή του αυτοκράτορα ή του δικηγόρου που πρέπει να κάνουν το ίδιο αλλά με διαφορετικό objective. Αυτό είναι το μόνο σχόλιό μου πάνω σ'αυτό.
Ναι, ήσουν άτυχος σ' αυτό με το σήμα, αλλά ναι, εδώ που τα λέμε μετά την τριτοτέταρτη φορά που φαινόταν να ζητάς καθοδήγηση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ήταν προφανές ότι θα γινόσουν στόχος.

Πάμε τώρα. Δεν με νοιάζει τι λέει η ΣΕ και τι πιστεύεις εσύ, αλλά ήταν τρόλλινγκ και μάλιστα κακό. Δεν έχω κανένα θέμα ήταν ήσουν πόρνη που ήθελες να το παίξεις μαφία ή το ανάποδο, αλλά όσον αφορά εμένα δεν δικαιολογεί ούτε στο ελάχιστο την συμπεριφορά σου. Θεωρώ ότι προσέβαλες και εμένα και τους υπόλοιπους παίκτες με αυτό. Αν ήθελες να κάνεις αυτό που έκανες θα μπορούσες να το κάνεις με θεωρίες τραβηγμένες από τα μαλλιά, κατηγορώντας προφανείς αθώους κλπ κλπ. Αλλά γράφοντας κάτι ουσιαστικό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό το τελευταίο. Αν θες να πουλήσεις φούμαρα και να το παίξεις κάτι, για μένα είναι εντελώς θεμιτό. Αλλά την στιγμή που αρχίζεις να ποστάρεις συνεχώς και το μόνο που κάνεις είναι να ειρωνεύεσαι και να κοροϊδεύεις τους άλλους, χωρίς να προσπαθείς ούτε να αποπροσανατολίσεις με συγκεκριμένο τρόπο, ούτε να επιχειρηματολογήσεις, έστω και στοιχειωδώς για μένα είναι τρόλλινγκ και σπάμμινγκ. Κι αν ήμουν εγώ ΣΕ, θα είχες φύγει την Δευτέρα το αργότερο.

Και εμένα με ενόχλησε αυτό παιδιά με τον χρόνο. Όταν κάποιος έλεγε θα λείψω για λίγο εκεί, έπεφταν όλοι πάνω του σαν λιονταράκια.
Επίσης, σπαη σόρρυ για την εμμονή μου μαζί σου.Ξέρω ότι πρέπει να ήταν εκνευριστικό αλλά ήμουν σίγουρη ότι είσαι μαφία από τον τρόπο που παίζεις.Η αρχική εντύπωση που μου δημιουργήθηκε από μεθ ήταν λανθασμένη αλλά μετά ο τρόπος που δεχόσουν την κατηγορία μου ή ότι με ψήφισες με ενίσχυε. :Ρ

Αυτό με τον χρόνο, είναι μαλακία. Ξεκάθαρα. Υπό έναν όρο. Όταν λέμε κάτι για τον irl χρόνο μας, να λέμε πάντα αλήθεια. Την στιγμή που θα πει κάποιος ψέμα, για να βγει από δύσκολη θέση είναι πουστιά. Δεν λέω ότι έγινε, δεν πιστεύω ότι έγινε, απλώς το διευκρηνίζω...
Ξέρεις τι γίνεται; Μερικές φορές, ειδικά από τον κόσμο που γνωρίζουμε πως παίζει, είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις τον ρόλο που έχει. Το θέμα είναι να το στηρίξεις μετά στο θέμα.


Εδώ, για άλλη μία φορά, θα πρέπει να ευχαριστήσω την Έμιλυ που ανέχτηκε την κυκλοθυμία και την παράνοιά μου κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Αν και νομίζω ότι φέτος ήμουν λίγο καλύτερος από πέρσι. :redface:

Και πάλι συγχαρητήρια στην μαφία!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει trolling. Δεν θα κάτσω να στο εξηγήσω. Σου είπα ότι εγώ και η μαφία βγαίναμε κερδισμένοι από αυτό οπότε δεν αποτελούσε trolling. Και όσον αφορά τις θεωρίες, δεν έκανα τρελές θεωρίες για τον Ικαρίονα κλπ; Δεν έλεγα από την 2η μέρα ότι είναι μαφιόζος στηρίζοντας στο στο ότι βγάζει πολίτες και μετά αλλάζει γνώμη; Και έκανα και 2 φορές ερωτήσεις για τους κανόνες του παιχνιδιού που ΔΕΝ αποτελούσαν τρολλινγκ. Δεν έχω να εξηγήσω τίποτα άλλο. Μην βάζεις τους πολίτες με ρόλο στην ιδια μοίρα, εγώ πρέπει να βρω ποια είναι η μαφία και να σκαρφιστώ τρελά πράγματα για να τη στηρίξω και να κατηγορήσω τους άλλους, οι άλλοι ρόλοι απλά πρέπει να καταλάβουν ποια είναι η μαφία και να ακολουθήσουν το μέντιουμ, πληροφοριοδοτη, ντετέκτιβ, μαγισσα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Σε κάποιο σημείο είχα πει κάτι για τον Πολ και η Εμιλυ είχε πει ότι ήταν σιγουρη για την αθωότητα του ή κάτι τέτοιο.. Σε εκείνο το σημείο πίστευα ότι ίσως είναι συγκάτοικοι αυτοί οι δυο. Πάντως όταν ήμουν έτοιμη να φύγω, τελευταία στιγμή μου έκοψε ότι θα μπορουσα να το έπαιζα μαφία, και να αρχίσω να πετάω τίποτα σπόντες/σηματα για να με σώσει ο ΔΑ, αλλά δεν ξέρω αν θα είχε νόημα, θα έφευγα την επόμενη μέρα :hehe: Πάντως θεωρώ τον ΔΑ και την πορνη από τους πιο δύσκολους ρόλους, κυρίως την πορνη, ποσο μαλλον για κάποιον που παίζει πρώτη φορά Παλέρμο. Πέρσι ως ΔΑ τους είχα βγάλει την ψυχή.

Η Έμιλυ ήταν σίγουρη ότι δεν είναι μαφία ο Πολ, γιατί το δικό μου όνειρο πήγε πάνω του. Γιατί λέω δεν μπορεί να πήγε και να καρφώθηκε έτσι ο Ντιουμ. Και φυσικά πήραμε την απάντηση ότι ο Πολ δεν είναι μαφία. Μας έμπλεξε κάπως στην αρχή, γιατί πήγαμε με το σκεπτικό ότι τελικά έκανε όντως την βλακεία ο Ντιουμ και έδωσε τον μαφιόζο του έτσι. Θεωρούσα απίθανο να μας έδωσε μαφιόζο κάτω από την δεύτερη θέση στην λίστα η αλήθεια είναι, οπότε πρώτα θα τελειώνε το παιχνίδι και μετά θα σιγουρευόμουν για τον Σπυράκο :P. Τέσπα, μας χάλασε λίγο τα σχέδια στην αρχή, αλλά ευτυχώς δεν βασίσαμε την λογική μας πάνω στο ότι είσαι μαφία και πήγε αρκετά καλά.

Επισης feelsbadman... μολις εκανα την 1η μου ασυλια στον ικαριωνα κατευθεαιν με φαγατε....επισης οταν εβλεπα να λεγατε "ελπιζω ο αυτοκρατορας να εκανε χρησμο πυθιας και να ξερει που εκανε ασυλια" απλα γελουσα μονος μου σαν αυτιστικο γτ πολυ απλα υπεθεσα οτι ο ικαριωνας ειναι αθωος και το ρισκαρα.Χαιρομαι που δεν ηταν μαφιοζος οποτε νιωθω λιιιιιιιγο καλυτερα ασχετα που ημουν useless : p

Να ξέρεις ότι αυτή η ασυλία βοήθησε πολύ η αλήθεια είναι. Έτυχε πολύ βολικά να είχε αναφέρει ο ικαρίων ότι δεν θα βγει την επόμενη μέρα και το επόμενο πρωί σκάει η ασυλία. Σ' εκείνη την φάση πίστεψα ότι είναι ο αυτοκράτορας που σώζει τον εαυτό του πρώτα(been there, done that) και τον αθώωσα, οπότε μπόρεσα να ξεκλειδώσω τις σκέψεις μου για το παιχνίδι και να στραφώ αλλού. Sooo, thanks :)

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει trolling. Δεν θα κάτσω να στο εξηγήσω. Σου είπα ότι εγώ και η μαφία βγαίναμε κερδισμένοι από αυτό οπότε δεν αποτελούσε trolling. Και όσον αφορά τις θεωρίες, δεν έκανα τρελές θεωρίες για τον Ικαρίονα κλπ; Δεν έλεγα από την 2η μέρα ότι είναι μαφιόζος στηρίζοντας στο στο ότι βγάζει πολίτες και μετά αλλάζει γνώμη; Και έκανα και 2 φορές ερωτήσεις για τους κανόνες του παιχνιδιού που ΔΕΝ αποτελούσαν τρολλινγκ. Δεν έχω να εξηγήσω τίποτα άλλο. Μην βάζεις τους πολίτες με ρόλο στην ιδια μοίρα, εγώ πρέπει να βρω ποια είναι η μαφία και να σκαρφιστώ τρελά πράγματα για να τη στηρίξω και να κατηγορήσω τους άλλους, οι άλλοι ρόλοι απλά πρέπει να καταλάβουν ποια είναι η μαφία και να ακολουθήσουν το μέντιουμ, πληροφοριοδοτη, ντετέκτιβ, μαγισσα.

Υπάρχει το πνεύμα και το γράμμα των κανονισμών. Εσύ θέλεις να μου πεις ότι τυπικά δεν τρόλλαρες, επειδή είχε όφελος η ομάδα σου. Εγώ σου λέω ότι ήταν τελείως αθέμιτος ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησες να ωφελήσεις την ομάδα σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Α ναι και γω η αναίσθητη να ευχαριστήσω τον Ακριβό.Σε όλο το game είχα ένα άτομο να βασίζομαι και ο καημένος ήταν 24/7 stand-by ενώ εγώ έμπαινα συχνά από το σάπιο κινητό μου ή και καθόλου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Επίσης: Με θεωρήσατε ποτέ πόρνη??
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Υπάρχει το πνεύμα και το γράμμα των κανονισμών. Εσύ θέλεις να μου πεις ότι τυπικά δεν τρόλλαρες, επειδή είχε όφελος η ομάδα σου. Εγώ σου λέω ότι ήταν τελείως αθέμιτος ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησες να ωφελήσεις την ομάδα σου.

Και σου λέω ότι από τη δική μου οπτική ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω. Κατάλαβα ότι τη νύχτα απέτρεψα μάλλον 2 δολοφονίες (θα δούμε μετά γιατί κοιμήθηκα με 2 δολοφόνους) οπότε αφού δε βοηθούσα τη νύχτα είπα να βοηθήσω τουλάχιστον τη μέρα όσο μπορώ. Δεν σας κορόιδεψα ποτέ, απλά κατηγορούσα τους προφανείς καλούς και θεωρούσατε ότι σας κοροϊδεύω. Βέβαια δε θα το καταλάβεις τώρα γιατί είσαι εν βρασμώ επειδή μόλις τελείωσε το παιχνίδι, αλλά είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να σταματήσεις να εκνευρίζεσαι για αυτό. Μπορούσατε να με βγάλετε αν θέλατε αλλά δεν το κάνατε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Λοιπόν αφού γύρισα και εγώ να πω 2-3 πράγματα.

Αρχικά για τον χρόνο μου, ήμουν πάντα ειλικρινής, όταν έλεγα ότι γύρισα και τώρα τελείωσα διαβασμα και γράψιμο ίσχυε, όταν έλεγα ότι έχω πιο χαλαρό πρόγραμμα ίσχυε και τουλάχιστον για την μαφία ισχυαν όλα όσα έλεγαν.

Πάμε τώρα στην Μαφία. Παιδιά δεν ξέρω πως το κάνετε εσείς οι αιώνιοι κακοί του Παλέρμο που κάθε δεύτερο παιχνίδι είναι μαφία αλλά είναι απίστευτα κουραστικό. Το να κάθεσε να συζητάς θεωρίες επι θεωριών να τις βλέπεις απο την καλή, να τις βλέπεις απο την ανάποδη και να σκέφτεσαι κάθε μεταβλητή. :loco: Οπότε αγαπητή μελοντική ΣΕ και κληρωτίδα παρακαλώ πόλύ ΟΧΙ Μαφία ξανά! :redface::P

Πραγματικά θέλω να ευχαριστίσω την Ζωή για τον χρόνο που αφιέρωσε και για τις ώρες που συζητούσαμε και όλα τα υπόλοιπα παιδια που αφιέρωσαν τον χρόνο τους, βοήθησαν όπου και όποτε μπορούσαν και φυσικά που ήταν μέλη αυτής της ομάδας.

Να αναφέρω κάποια πράγματα.
Πληροφοριοδότης:
Μπήκαμε στο ΣΚ και δεν ξέραμε ποιος είναι ο Πληροφοριοδότης της deutsch. Ψάχνουμε τα ποστ και βλέπουμε ότι της την μπαίνει παρα πολύ η Έμυλι οπότε έφυγε εκει το Όνειρο και έκανε φτερά. Μετά την ΑΠ του comfortably νομίζαμε πως είναι αυτός, γτ όταν τον εξετάσαμε ταίρειαζε και αυτός. Όμως εκει που καθόμασταν με την Ζωή και λέμε για πλάκα "Ρε συ λες να είναι ο Ικαρίωνας" και πλάκα στην πλάκα το ψάξαμε, αποφασίσαμε ότι αν είναι έχει παιξει την μεγαλύτερη μπλόφα της ζωής του και του βγήκε ειδικά με το "δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα βγει αύριο" που βρε ανθρωπέ μου ΤΙ ΜΠΛΟΦΑ ήταν και αυτή. Τέλος πάντων επειδή προσπάθησε να το παίξει μαφιόζος σε εμένα εκει με το "Ξυπνα" αποφασίσαμε να πάρουμε το ρίσκο με εκείνον και μας βγήκε.

Αυτοκράτορας
Ρε συ γτ έδωσες μόνο μια ασυλία και πρώτες δύο μέρες τίποτα;

Μάγισσα
Pol και σε εσένα μπράβο δεν σε βρήκαμε ποτέ. Νομίζαμε πως είναι ο Δημήτρης Σ. γτ όταν βγήκε ο ΣούΚου και του είπε ότι έχει καταλάβει τον ρόλο του αντέδρασε έντονα και όταν τον χτυπήσαμε σώθηκε και γι'αυτό η ΑΠ και Τυμβω εκεί πριν πάει να σκοτώσει. Μετά την σωτηρία του Ακριβού νομίζαμε πως είναι ο Ακριβός αλλά εγώ ποτέ δεν θεώρησα ότι είσαι εσύ.

Αυτά τα λίγα για την ώρα και εδώ θα είμαστε για τις επόμενς 1-2 μερες να σχολιάζουμε τα πάντα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Ας τα πάρω με τη σειρά:

1) Εμμανούηλ, τράβα παίξε κάνα σκάκι αγόρι μου, που έρχεσαι να μου πουλήσεις ύφος γιατί δεν σας σέρβιρα τον Φανερό μου στο πιάτο. Έχει βαρεθεί η ΣΕ να σας μοιράζει ποινές 2 καλοκαίρια τώρα, γιατί αρνείστε επιδεικτικά να συμμορφωθείτε με τους κανόνες του παιχνιδιού και εσύ έχεις το θράσος να βγαίνεις και να κατηγορείς τη ΣΕ για μεροληψίες.

2) Methexys, πραγματικά συγγνώμη, δεν ήξερα τίποτα για σένα, πέρα από το ότι σε θεωρούσα πολίτη. Χρειαζόμουν ένα εξιλαστήριο θύμα την Τρίτη και έτυχε να ήσουν εσύ, επειδή με είχες στηρίξει τη Δευτέρα. Προφανώς δεν ήξερα ότι ήσουν Ντετέκτιβ, αν το ήξερα θα σε κρατούσα μέσα περισσότερο, ήταν καθαρά συγκυριακό.

Και έρχεται τώρα η σειρά μου να σας κράξω, γιατί όμορφα και ώραια κάθισα και σας άκουσα 1 βδομάδα να με λέτε troll και κακό παίκτη:

1) Είμαι ΑΜ. Δεν είμαι στο πλευρό κανενός. Παίζω για την πάρτυ μου και μόνο. Καθόμουν και διάβαζα αιτιολογήσεις ότι ο ΑΜ δίνει τον Φανερό του, γιατί θέλει να κερδίσουν οι πολίτες και άλλα τέτοια γελοία. Το λογικότερο σενάριο που άκουσα ήταν ότι παίζει να μην σας είχα δώσει καν τον Φανερό μου -> Το πρώτο σενάριο που θα έπρεπε να σκεφτείτε και που όμως το σπρώξατε ήσυχα κάτω από το χαλάκι. Εγώ την Τρίτη προσπαθούσα να μείνω μέσα και εσείς κάθεστε και σκέφτεστε ότι "Α, ο ΑΜ κάνει τα πάντα για να μείνει μέσα, αλλά ταυτόχρονα πάει να διώξει τον Φανερό του." Και μετά τι θα έκανα ρε σαΐνια? Θα βαρούσα μύγες μέχρι να φάω Κάρφωμα Βεντέτα?
Ειδικά όσοι παίζατε στο 42, που η μελανία έφαγε κάρφωμα 1η νύχτα, επειδή έδωσε στεγνά τον Φανερό της, θα έπρεπε να το είχατε σκεφτεί λίγο παραπάνω... ΑΜ και Πληροφοριοδότης δεν δίνουν απροκάλυπτα τους Φανερούς. Και δη ο ΑΜ, που δεν είναι καν ταγμένος με τους πολίτες. :/:
1ο φάουλ, δεν σκεφτήκατε ότι ο ΑΜ παίζει για την πάρτυ του και όχι για τους πολίτες.
2ο φάουλ, σκεφτήκατε πώς σας βολεύει να ισχύουν τα πράγματα με βάση τον τρόπο που τα παρουσίασα και όχι με ποιον τρόπο με βολεύει εμένα να παρουσιάσω τα πράγματα, βάση του ρόλου μου.

2) Δεν διαβάσατε τα τελευταία λόγια μου. Σας δίνω "Σπυράκος μαφιόζος de facto" και δεν ασχολήθηκε κανένας, μα κανένας (εκτός από τη μαφία την ίδια, πρώτη η Guest 278211 το σχολιάσε και το περάσατε στο ντούκου, μετά βγήκε και ο JKaradakov και πάλι τον γράψατε εκεί που δεν πιάνει μελάνι) με το de facto. Σας δίνω τον μαφιόζο, δεν σας αρέσει, σας παρακινεί η μαφία η ίδια από πού να πιαστείτε, ούτε αυτό σας αρέσει. Ίσως θα έπρεπε αντί για τελευταία λόγια να γράψω απλώς Σπυράκος, αλλά και πάλι troll θα με λέγατε και θα είχατε και δίκιο.
Τρίτη λίγο πριν βγω λέω:
Σήμερα πρέπει να βγει η methexys πάση θυσία. Για τον Σπυράκο έχω ακόμα μια αμφιβολία και περιμένω να δω πώς θα απαντήσει στις παραπάνω κατηγορίες. Αλλά είτε αυτός είτε ο Pol πρέπει να βγούνε υποχρεωτικά αύριο.
Και στα τελευταία λόγια γράφω:
Τυμβωρύχια θα πέσει από πολίτη
methexys μαφιόζα
pol επίσης
Σπυράκος de facto, δεν ασχολήθηκε καν μαζί μου
Τάσος97 ίσως επίσης μαφία, έδειχνε να έχει συμφέρον να βγω από το παιχνίδι για κάποιο λόγο

Επειδή δεν το βρήκα κατά την αναζήτηση, αν θυμάμαι καλά, στη διάρκεια της Δευτέρας, όταν αναφέρθηκα πρώτη φορά στον Σπύρο, τον είπα για ΔΑ. Ξεκινάω να κατηγορώ λοιπόν κάποιον σαν ΔΑ, μετά λέω ότι πρέπει να φύγει είτε αυτός είτε κάποιος random και στα τελευταία λόγια, 2 λεπτά πριν την Τυμβωρυχία σας δίνω de facto μαφιόζο...

Οπότε, για εσάς του λίγους και καλούς (ξέρετε ποιοι είστε και με αγαπάτε όσο σας αγαπώ κι εγώ;)) που σπάτε μπάλες με το πόσο γαμάτο Παλέρμο παίζετε:
Αφήσατε τον ΑΜ να σας πείσει να πετάξετε έξω ΠΑΜΨΗΦΗ την 3η μέρα του παιχνιδιού την Ντετέκτιβ της πόλης, ενώ αναγράφετε ξεκάθαρα στους κανόνες ότι ο ΑΜ ΔΕΝ είναι συνασπισμένος με τους πολίτες. Και ήσασταν τόσο σίγουροι, που όταν την βγάλατε βγήκατε και ζητοκραγαύσατε που από την 3η μέρα καταφέρατε να βγάλετε μαφιόζο έξω. Τέτοιες ιδιοφυίες είστε και τόσο καλό παιχνίδι ξέρετε να παίζετε. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα. Βέβαια, να τα λέμε όλα,το μόνο θετικό στη σιγουριά σας είναι ότι δεν θέλατε να της ρίξετε και Τυμβωρυχία, γιατί δεν θέλατε να σπαταλήσετε την κάρτα σε σίγουρο κακό. Εκεί να δείτε γέλια που θα κάνανε στη γιάφκα της μαφίας, άμα ξέρανε ότι ο Ντετέκτιβ έχει φύγει μόνιμα από το game 3η μέρα.

Προς τους υπόλοιπους πολίτες της Πόλης του Παλέρμο, πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί πιάσατε τόσο επιφανειακά τα τελευταία μου λόγια. Περίμενα ότι το de facto θα σήκωνε ένα ή δύο σχολιασμούς και κάποιος θα κοιτούσε πιο πίσω και θα έβρισκε το "Βγάλτε απαραίτητα Σπυράκο ή Pol". Δεν ξέρω, ίσως να σκέφτηκα εγώ κάτι λάθος την Τρίτη...:/:

3) Για την ΑΠ, ήταν καθαρά μαλακία δίκια μου, το δίνω απόλυτα ότι ίσως μπέρδεψε, αλλά είχα τρία βασικά προβλήματα:
α) Τη Δευτέρα το πρωί κράσαρε το λαπτοπ μου. Καταστράφηκε ολοσχερώς ο δίσκος. Οπότε έπαιζα με το laptop της μάνας μου, το οποίο, για κάποιο ηλίθιο λόγο, δε συμφωνούσε στην ώρα του υπολογιστή με αυτή του forum (το laptop ήταν ~6 λεπτά μπροστα).
β) Είχα περάσει όλο το πρωί να πηγαίνω να μου δείχνουν σπίτια στη Θεσσαλονίκη οι μεσίτες και το κεφάλι μου ήταν καζάνι
γ) Έκλεισε το θέμα και η ΣΕ έπαιζε με τις ώρες, πότε ανοίγει και πότε κλείνει το θέμα.

Οπότε, με το κεφάλι καζάνι, το πεντάλεπτο να μην είναι 8.05-8.09 και τον υπολογιστή να τρέχει σε λάθος ώρα δεν μπορούσα να θυμηθώ μέχρι πότε παίζετε η ΑΠ. Ήξερα ότι στο 5λεπτο παίζεται μόνο Επιπλέον και Ακύρωση Ψήφου. Από τη μία κινδύνευα να βγω (και αν έβγαινα δεν υπήρχε περίπτωση να με γυρίσετε πίσω), από την άλλη πίεζε ο χρόνος, οπότε σαν κίνηση απελπισίας έριξα την ΑΠ, μήπως περάσει και σωθώ την Τρίτη.
Δεν πέρασε, στην ψηφοφορία βγήκα, οπότε από εκεί έκανα ό,τι μπορούσα να κάνω καλύτερο:
α) Έδωσα τον μαφιόζο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούσα να σκεφτώ, ΧΩΡΙΣ με κανένα τρόπο να υπονοώ ότι είμαι ρόλος που ξέρει...
β) Ζήτησα Τυμβωρυχία και έδωσα και άλοθι σε όποιον την ρίξει, για να σιγουρέψω ότι δεν θα με κρατήσετε ως φάντασμα.

Και πάλι, ένα μεγάλο συγγνώμη στη Methexys, καθώς παίζει να την ξενέρωσα φουλ, αλλά ήταν ψιλοτυχαία η επιλογή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
tsararachaf χαιρομαι που βοηθησε η ασυλια εστω και λιγο : p.Θεωρησα απο την αλλη οτι εφοσον ημουν απο τους πρωτους που εμπιστευθηκε τον ικαριωνα και την επομενη μερα παιρνει ασυλια (που μολις πηγε 13:00 πεθανα : /) θεωρησα οτι θα κτλβαινατε οτι εγω ημουν ο αυτοκρατορας.


Karadakov δεν ξερω πως λειτουργει ο αυτοκρατορας... δεν εκανα ασυλια τις 2 πρωτες μερες γτ δεν ειχα κανεναν σιγουρο αθωο...επισης ειδα πως μολις εκανα ασυλια ολοι λεγατε "ελπιζω να εκανε χρησμο πυθιας" οποτε τοο να ειχα κανει καποιον ασυλια με οχι τοσο σιγουρια τις 2 πρωτες μερες νμζω θα μπερδευα πολυυυ κοσμο δεν ξερω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Ας τα πάρω με τη σειρά:

1) Εμμανούηλ, τράβα παίξε κάνα σκάκι αγόρι μου, που έρχεσαι να μου πουλήσεις ύφος γιατί δεν σας σέρβιρα τον Φανερό μου στο πιάτο. Έχει βαρεθεί η ΣΕ να σας μοιράζει ποινές 2 καλοκαίρια τώρα, γιατί αρνείστε επιδεικτικά να συμμορφωθείτε με τους κανόνες του παιχνιδιού και εσύ έχεις το θράσος να βγαίνεις και να κατηγορείς τη ΣΕ για μεροληψίες.

2) Methexys, πραγματικά συγγνώμη, δεν ήξερα τίποτα για σένα, πέρα από το ότι σε θεωρούσα πολίτη. Χρειαζόμουν ένα εξιλαστήριο θύμα την Τρίτη και έτυχε να ήσουν εσύ, επειδή με είχες στηρίξει τη Δευτέρα. Προφανώς δεν ήξερα ότι ήσουν Ντετέκτιβ, αν το ήξερα θα σε κρατούσα μέσα περισσότερο, ήταν καθαρά συγκυριακό.

Και έρχεται τώρα η σειρά μου να σας κράξω, γιατί όμορφα και ώραια κάθισα και σας άκουσα 1 βδομάδα να με λέτε troll και κακό παίκτη:

1) Είμαι ΑΜ. Δεν είμαι στο πλευρό κανενός. Παίζω για την πάρτυ μου και μόνο. Καθόμουν και διάβαζα αιτιολογήσεις ότι ο ΑΜ δίνει τον Φανερό του, γιατί θέλει να κερδίσουν οι πολίτες και άλλα τέτοια γελοία. Το λογικότερο σενάριο που άκουσα ήταν ότι παίζει να μην σας είχα δώσει καν τον Φανερό μου -> Το πρώτο σενάριο που θα έπρεπε να σκεφτείτε και που όμως το σπρώξατε ήσυχα κάτω από το χαλάκι. Εγώ την Τρίτη προσπαθούσα να μείνω μέσα και εσείς κάθεστε και σκέφτεστε ότι "Α, ο ΑΜ κάνει τα πάντα για να μείνει μέσα, αλλά ταυτόχρονα πάει να διώξει τον Φανερό του." Και μετά τι θα έκανα ρε σαΐνια? Θα βαρούσα μύγες μέχρι να φάω Κάρφωμα Βεντέτα?
Ειδικά όσοι παίζατε στο 42, που η μελανία έφαγε κάρφωμα 1η νύχτα, επειδή έδωσε στεγνά τον Φανερό της, θα έπρεπε να το είχατε σκεφτεί λίγο παραπάνω... ΑΜ και Πληροφοριοδότης δεν δίνουν απροκάλυπτα τους Φανερούς. Και δη ο ΑΜ, που δεν είναι καν ταγμένος με τους πολίτες. :/:
1ο φάουλ, δεν σκεφτήκατε ότι ο ΑΜ παίζει για την πάρτυ του και όχι για τους πολίτες.
2ο φάουλ, σκεφτήκατε πώς σας βολεύει να ισχύουν τα πράγματα με βάση τον τρόπο που τα παρουσίασα και όχι με ποιον τρόπο με βολεύει εμένα να παρουσιάσω τα πράγματα, βάση του ρόλου μου.

2) Δεν διαβάσατε τα τελευταία λόγια μου. Σας δίνω "Σπυράκος μαφιόζος de facto" και δεν ασχολήθηκε κανένας, μα κανένας (εκτός από τη μαφία την ίδια, πρώτη η Guest 278211 το σχολιάσε και το περάσατε στο ντούκου, μετά βγήκε και ο JKaradakov και πάλι τον γράψατε εκεί που δεν πιάνει μελάνι) με το de facto. Σας δίνω τον μαφιόζο, δεν σας αρέσει, σας παρακινεί η μαφία η ίδια από πού να πιαστείτε, ούτε αυτό σας αρέσει. Ίσως θα έπρεπε αντί για τελευταία λόγια να γράψω απλώς Σπυράκος, αλλά και πάλι troll θα με λέγατε και θα είχατε και δίκιο.
Τρίτη λίγο πριν βγω λέω:

Και στα τελευταία λόγια γράφω:


Επειδή δεν το βρήκα κατά την αναζήτηση, αν θυμάμαι καλά, στη διάρκεια της Δευτέρας, όταν αναφέρθηκα πρώτη φορά στον Σπύρο, τον είπα για ΔΑ. Ξεκινάω να κατηγορώ λοιπόν κάποιον σαν ΔΑ, μετά λέω ότι πρέπει να φύγει είτε αυτός είτε κάποιος random και στα τελευταία λόγια, 2 λεπτά πριν την Τυμβωρυχία σας δίνω de facto μαφιόζο...

Οπότε, για εσάς του λίγους και καλούς (ξέρετε ποιοι είστε και με αγαπάτε όσο σας αγαπώ κι εγώ;)) που σπάτε μπάλες με το πόσο γαμάτο Παλέρμο παίζετε:
Αφήσατε τον ΑΜ να σας πείσει να πετάξετε έξω ΠΑΜΨΗΦΗ την 3η μέρα του παιχνιδιού την Ντετέκτιβ της πόλης, ενώ αναγράφετε ξεκάθαρα στους κανόνες ότι ο ΑΜ ΔΕΝ είναι συνασπισμένος με τους πολίτες. Και ήσασταν τόσο σίγουροι, που όταν την βγάλατε βγήκατε και ζητοκραγαύσατε που από την 3η μέρα καταφέρατε να βγάλετε μαφιόζο έξω. Τέτοιες ιδιοφυίες είστε και τόσο καλό παιχνίδι ξέρετε να παίζετε. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα. Βέβαια, να τα λέμε όλα,το μόνο θετικό στη σιγουριά σας είναι ότι δεν θέλατε να της ρίξετε και Τυμβωρυχία, γιατί δεν θέλατε να σπαταλήσετε την κάρτα σε σίγουρο κακό. Εκεί να δείτε γέλια που θα κάνανε στη γιάφκα της μαφίας, άμα ξέρανε ότι ο Ντετέκτιβ έχει φύγει μόνιμα από το game 3η μέρα.

Προς τους υπόλοιπους πολίτες της Πόλης του Παλέρμο, πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί πιάσατε τόσο επιφανειακά τα τελευταία μου λόγια. Περίμενα ότι το de facto θα σήκωνε ένα ή δύο σχολιασμούς και κάποιος θα κοιτούσε πιο πίσω και θα έβρισκε το "Βγάλτε απαραίτητα Σπυράκο ή Pol". Δεν ξέρω, ίσως να σκέφτηκα εγώ κάτι λάθος την Τρίτη...:/:

3) Για την ΑΠ, ήταν καθαρά μαλακία δίκια μου, το δίνω απόλυτα ότι ίσως μπέρδεψε, αλλά είχα δύο βασικά προβλήματα:
α) Τη Δευτέρα το πρωί κράσαρε το λαπτοπ μου. Καταστράφηκε ολοσχερώς ο δίσκος. Οπότε έπαιζα με το laptop της μάνας μου, το οποίο, για κάποιο ηλίθιο λόγο, δε συμφωνούσε στην ώρα του υπολογιστή με αυτή του forum (το laptop ήταν ~6 λεπτά μπροστα).
β) Είχα περάσει όλο το πρωί να πηγαίνω να μου δείχνουν σπίτια στη Θεσσαλονίκη οι μεσίτες και το κεφάλι μου ήταν καζάνι
γ) Έκλεισε το θέμα και η ΣΕ έπαιζε με τις ώρες, πότε ανοίγει και πότε κλείνει το θέμα.

Οπότε, με το κεφάλι καζάνι, το πεντάλεπτο να μην είναι 8.05-8.09 και τον υπολογιστή να τρέχει σε λάθος ώρα δεν μπορούσα να θυμηθώ μέχρι πότε παίζετε η ΑΠ. Ήξερα ότι στο 5λεπτο παίζεται μόνο Επιπλέον και Ακύρωση Ψήφου. Από τη μία κινδύνευα να βγω (και αν έβγαινα δεν υπήρχε περίπτωση να με γυρίσετε πίσω), από την άλλη πίεζε ο χρόνος, οπότε σαν κίνηση απελπισίας έριξα την ΑΠ, μήπως περάσει και σωθώ την Τρίτη.
Δεν πέρασε, στην ψηφοφορία βγήκα, οπότε από εκεί έκανα ό,τι μπορούσα να κάνω καλύτερο:
α) Έδωσα τον μαφιόζο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούσα να σκεφτώ, ΧΩΡΙΣ με κανένα τρόπο να υπονοώ ότι είμαι ρόλος που ξέρει...
β) Ζήτησα Τυμβωρυχία και έδωσα και άλοθι σε όποιον την ρίξει, για να σιγουρέψω ότι δεν θα με κρατήσετε ως φάντασμα.

Και πάλι, ένα μεγάλο συγγνώμη στη Methexys, καθώς παίζει να την ξενέρωσα φουλ, αλλά ήταν ψιλοτυχαία η επιλογή.

Έχεις δίκιο ως προς τους παικταράδες και τους χαρακτηρισμούς κλπ κλπ.Δεν βοηθάει καθόλου στο κλίμα του παιχνιδιού να μιλάνε έτσι και να δημιουργούν εντάσεις.
Αλλά για μένα ως ΑΜ θεώρησα ότι θα έπαιζες με ένα συγκεκριμένο σκεπτικό.Δεν είναι ότι την έδωσες μόνο με την ψήφο ήταν όπως λες και η ΑΠ. Σε αυτή την φάση που ήταν το παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την έπαιζες σε κάποιον μη σίγουρο ένοχο και γι αυτό πέσαμε όλοι με τα μούτρα στη μεθεξις. Και γω ξέροντας ότι ο Πολ είναι αθώος υπέθεσα ότι αυτήν έδωσες. Γιατί μετά υπήρχε και όλη αυτή η ανάλυση με το ντε φάκτο που δεν βοήθησε και καθόλου και ούτε ο σπυράκος συμμετείχε ωστε να μας δώσει στοιχεία.
Ίσως επειδή εγώ ακόμη και ως ΑΜ θα προσπαθούσα να δώσω τον αντίπαλο μου θεώρησα λίγο απαράδεκτο το ότι σταυρώθηκε έτσι η μέθεξις και συ συνέβαλλες αρκετά σε αυτό. Δεν νομίζω ότι θα έπεφτε καρφωμα αν την έδινες τόσο ανοιχτά γιατί θα θεωρούσαν ότι δε θα έπαιζες έτσι.
Μαζί ήμασταν νομίζω μαφία όταν καρφώθηκε η Μελανία και συγκεκριμένα έδινε εμένα αλλά το χε κάνει με πολύ λάητ τρόπο. Και την βρήκαμε πολύ τυχαία όχι επειδή με σπάμαρε. :P
Αυτά. Θα έπρεπε και γω σαν Έμιλυ εννοείται να τσεκάρω και τα εναλλακτικά σενάρια ως προς Σπυράκο (ως προς Πολ το έκανα) αλλά θεώρησα ότι έπαιξες με έναν συγκεκριμένο τρόπο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Totally well played, mafia. Η Ζωή πόσες μέρες έμεινε μέσα, αφού ειχε καρφωθεί; :lol:
Στα υπόλοιπα, εντάξει ελπίζω να συγχωρεθώ για τη γκάφα της νεκροφάνειας στη ΔΑ. :redface:
Επίσης, ο Ιορδάνης θεωρώ ότι το έπαιξε πάρα πολύ καλά. Good job.
Τα λεμε στο επόμενο. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Έχεις δίκιο ως προς τους παικταράδες και τους χαρακτηρισμούς κλπ κλπ.Δεν βοηθάει καθόλου στο κλίμα του παιχνιδιού να μιλάνε έτσι και να δημιουργούν εντάσεις.
Αλλά για μένα ως ΑΜ θεώρησα ότι θα έπαιζες με ένα συγκεκριμένο σκεπτικό.Δεν είναι ότι την έδωσες μόνο με την ψήφο ήταν όπως λες και η ΑΠ. Σε αυτή την φάση που ήταν το παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα την έπαιζες σε κάποιον μη σίγουρο ένοχο και γι αυτό πέσαμε όλοι με τα μούτρα στη μεθεξις. Και γω ξέροντας ότι ο Πολ είναι αθώος υπέθεσα ότι αυτήν έδωσες. Γιατί μετά υπήρχε και όλη αυτή η ανάλυση με το ντε φάκτο που δεν βοήθησε και καθόλου και ούτε ο σπυράκος συμμετείχε ωστε να μας δώσει στοιχεία.
Ίσως επειδή εγώ ακόμη και ως ΑΜ θα προσπαθούσα να δώσω τον αντίπαλο μου θεώρησα λίγο απαράδεκτο το ότι σταυρώθηκε έτσι η μέθεξις και συ συνέβαλλες αρκετά σε αυτό. Δεν νομίζω ότι θα έπεφτε καρφωμα αν την έδινες τόσο ανοιχτά γιατί θα θεωρούσαν ότι δε θα έπαιζες έτσι.
Μαζί ήμασταν νομίζω μαφία όταν καρφώθηκε η Μελανία και συγκεκριμένα έδινε εμένα αλλά το χε κάνει με πολύ λάητ τρόπο. Και την βρήκαμε πολύ τυχαία όχι επειδή με σπάμαρε. :P
Αυτά. Θα έπρεπε και γω σαν Έμιλυ εννοείται να τσεκάρω και τα εναλλακτικά σενάρια ως προς Σπυράκο (ως προς Πολ το έκανα) αλλά θεώρησα ότι έπαιξες με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Γενικά την ΑΠ σκόπευα να την κρατήσω για μαφιόζο, αλλά σε καμία περίπτωση για τον Σπύρο. Μην ξεχνάς, είναι ο μόνος σίγουρος μαφιόζος που έχω. Επιπλέον, την ΑΠ έπρεπε να την παίξω σε μαφιόζο το οποίο οι πολίτες υποψιάζονταν ως μαφιόζο, για να μην στραφούν σε εμένα όταν θα ξεκινούσα τις δολοφονίες. Τον Σπύρο τον βγάλατε από το παιχνίδι και το σκεφτόσασταν αν είναι Μαφία. Πολύ καλό θύμα αν έμενα μέσα, πχ, θα ήταν η Eileen. Παίζει ο ένας πολίτης ΑΠ στην Deutch, ρίχνω εγώ στην Eileen και όλα πόπα μετά. :P
Αλλά, επειδή από τη φαντασμοχώρα δεν μπορώ να παίξω ΑΠ, από το να μου μείνει στα χέρια, αποφάσισα να τη χρησιμοποιήσω ως σανίδα σωτηρίας. Εκεί μπλέχτηκα λίγος με τους κανόνες και έκανα μαλακία και συμφωνώ ότι μπέρδεψα κόσμο. Ζήτησα από τη ΣΕ αν γίνεται να διαγραφτεί, δεν γινόταν γιατί πολλοί το είχαν δει και σχολιάσει... Οπότε, όσο μπορούσα μετά, πήγα να το μπαλώσω.

Στα bold διαφωνώ... Πολίτης που εντελώς τυχαία και συμπτωματικά βρίσκει μαφιόζο τη 2η μέρα είναι
α) Ντετέκτιβ, τρώει δολοφονία/κάρφωμα
β) Πληροφό ή ΑΜ αν δίνει φανερό, ξανατρώει κάρφωμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,060 μηνύματα.
Δε θέλω σε καμία περίπτωση να προκαλέσω αντιπαράθεση αλλά με όλο το σεβασμό θεωρώ οτι ο dume μάς λέει βλακείες. Χίλια συγγνώμη γι' αυτό που λέω.

Από τους κανόνες:

Αντίπαλος Μαφιόζος
Είναι μαφιόζος (έτσι αναγνωρίζεται από τον ντετέκτιβ και το μέντιουμ και μέσω του χρησμού της Πυθίας), αλλά συνεργάζεται προσωρινά με τους αθώους πολίτες με σκοπό να εξοντώσει τους μαφιόζους, μέχρι να ενεργοποιηθεί η λανθάνουσα ιδιότητά του.

Ο ΑΜ ΘΕΛΕΙ να εξοντώσει τους μαφιόζους γι' αυτό και συνεργάζεται με τους πολίτες. Το να στοχοποιήσεις ένα ή δύο ή τρεις πολίτες για ξεκάρφωμα το θεωρώ ας πούμε λογικό. Το να παίξεις ΑΠ σε πολίτη τη στιγμή που εύχεσαι να πετύχει και να μείνεις είναι απλά τραγικό. Το να περιμένεις να βρούμε το μαφιόζο σου λόγω του "ντε φάκτο" αφού έχεις επιμείνει τόσο σε πολίτη και του έχεις παίξει ΑΠ είναι κωμικό. Αν κάνω κάπου λάθος ζητώ συγγνώμη.

Θα περίμενα από σένα να πεις, οκ τα σκάτωσα, δεν είχα σωστή ώρα, δεν είχα πισί, δεν μπόρεσα κλπ. Το να μας κατηγορείς που σε κράζουμε αυτές τις μέρες που στα τελευταία σου λόγια και ξέροντας οτι θα φύγεις με τυμβωρυχία παρέμεινες λιτός και λακωνικός περιμένοντας να ρίξουμε τα χαρτιά ή να ρωτήσουμε τ' άστρα για να καταλάβουμε το βαθλυ νόημα των λόγων σου είναι για μένα fail. Δε συνηθίζω να εκφράζομαι έτσι στα σοβαρά και λυπάμαι αλλά δε δέχομαι να χαλάς το παιχνίδι και να μας τη λες κι από πάνω. Και δεν το λέω καν γιατί ήμουν με τη μαφία. Αν ήμουν στη θέση σου στα τελευταία λόγια θα έδινα το μαφιόζο που ήξερα. Δεν θα είχα τίποτα να χάσω πια. Θα βοηθούσα τους πολίτες. Ή θα έλεγα, άντε γεια μάγκες, δε δίνω κανέναν. Και θα αναλάμβανα τις ευθύνες των πράξεών μου. Όχι να μας τη λες για τα λάθη σου, πάει πολύ.

Χίλια συγγνώμη στη ΣΕ και στην ΟΔ που σας φέρνω σε δύσκολη θέση αλλά δε μου αρέσουν τέτοιου είδους πράγματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Από τους κανόνες:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΡΟΛΟΣ

  • Αντίπαλος Μαφιόζος

Είμαι ανεξάρτητος από τους πολίτες. Συνεργάζομαι μέχρι να βγάλω τη μαφία και μετά τους καθαρίζω. Κατά τον τρόπο που καταλαβαίνω τον ρόλο οι στόχοι μου, με σειρά προτεραιότητας, είναι οι εξής:
1) Να μείνω στο παιχνίδι.
2) Να βγάλω τη μαφία έξω.
3) Να καθαρίσω τους πολίτες.
Μπορούμε να καθίσουμε να μαλώνουμε για ώρες για το ποια είναι η ουσία της φράσης: "Συνεργάζεται προσωινά με τους πολίτες", αλλά η προσωπική μου θέση είναι ότι ναι έχουμε κοινό στόχο να βγάλουμε τη μαφία εκτός, αλλά ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Σαν ρόλος δεν οφείλω τίποτα και σε κανέναν, παρά μόνο στον ευατό μου. Και από τη στιγμή που αναγράφεται στους κανόνες ότι ο ΑΜ παίζει για την πάρτυ του και μόνο (και ουσιαστικά λέει ότι ο ΑΜ θα χρησιμοποιήσει του πολίτες και μετά θα τους παίξει πουστιά), το βρίσκω παράλογο να μου ζητάτε τα ρέστα, επειδή δεν συνεργάστηκα με τους πολίτες, με τον τρόπο που αυτοί ήθελαν.
Δεν κερδίζω με τους πολίτες και, από τη στιγμή που καίγεται το τομάρι μου, δεν με νοιάζει αν θα πετάξω μαφιά ή πολίτη με τον ΑΠ. Αν ήμουν πληροφοριοδότης, ναι, θα με συνέφερε να ρίξω την ΑΠ στον φανερό μου, να τον βγάλετε και να κερδίσω με τους πολίτες. Αλλά δεν είμαι πληροφοριοδότης, είμαι ΑΜ.


Ο ΑΜ ΘΕΛΕΙ να εξοντώσει τους μαφιόζους γι' αυτό και συνεργάζεται με τους πολίτες. Το να στοχοποιήσεις ένα ή δύο ή τρεις πολίτες για ξεκάρφωμα το θεωρώ ας πούμε λογικό. Το να παίξεις ΑΠ σε πολίτη τη στιγμή που εύχεσαι να πετύχει και να μείνεις είναι απλά τραγικό. Το να περιμένεις να βρούμε το μαφιόζο σου λόγω του "ντε φάκτο" αφού έχεις επιμείνει τόσο σε πολίτη και του έχεις παίξει ΑΠ είναι κωμικό. Αν κάνω κάπου λάθος ζητώ συγγνώμη.

Το bold θέλω πραγματικά να μου το εξηγήσεις.
Έστω ότι δεν έκανα μαλακία με τις ώρες που παίζεται η ΑΠ. Τι έπρεπε να κάνω? Να την ρίξω στον Σπυράκο?
Έστω ότι την έριχνα στο Σπύρο. Έστω ότι έπιανε και έφευγε και γλύτωνα την Τρίτη. Και έστω ότι το μέντιουμ έβγαινε, σας έπειθε και δεν ασχολούσταν μετά μαζί μου. Μετά τι? Έχω πετάξει το μόνο μου στοιχείο εκτός παιχνιδιού και αν δεν συμφέρει τη μαφία να κάνει Κάρφωμα Βεντέτα, προσπαθεί να με βγάλει με ψηφοφορία, επειδή ξέρει ότι δεν μπορεί να με σκοτώσει.
Από τη θέση σας, ως πολίτες, βγαίνετε και λέτε ότι θα ρίχνατε την ΑΠ στον Φανερό σας. Κάποιος πού να το αιτιολογήσει, πώς αυτό συμφέρει τον ίδιο τον ΑΜ υπάρχει?

Θα περίμενα από σένα να πεις, οκ τα σκάτωσα, δεν είχα σωστή ώρα, δεν είχα πισί, δεν μπόρεσα κλπ. Το να μας κατηγορείς που σε κράζουμε αυτές τις μέρες που στα τελευταία σου λόγια και ξέροντας οτι θα φύγεις με τυμβωρυχία παρέμεινες λιτός και λακωνικός περιμένοντας να ρίξουμε τα χαρτιά ή να ρωτήσουμε τ' άστρα για να καταλάβουμε το βαθλυ νόημα των λόγων σου είναι για μένα fail.
Με κράζετε μία βδομάδα ως troll. Θες να το πάμε καθαρά τυπικά? Τον Φανερό μου τον έδωσα. Μία φορά ως ΔΑ, μετά σαν υποχρεωτική αποχώρηση και τέλος ως de facto μαφιόζο. Ούτε περίεργο στυλάκι, ούτε κρύβεται πίσω από τις λέξεις. De facto μαφιόζο.
Και να σου πω και κάτι? Αν στα τελευταία λόγια έλεγα "Ρίξτε μου Τυμβωρυχία και αύριο βγάλτε εκτός τον Σπυράκο" την ίδια κουβέντα θα την έκανα πάλι σήμερα, απλώς με την mafia, που θα είχε ξενερώσει που έδωσα έτσι στεγνά τον Φανερό.
Και να σου πω και κάτι ακόμα? Αν δεν είχα γράψει τελευταία λόγια και μου ρίχνατε Τυμβωρυχία, πάλι την methexys θα βγάζατε και πάλι θα με κράζατε και πάλι troll θα με λέγατε που πήρα να ρίξω ΑΠ στην Ντετέκτιβ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,060 μηνύματα.
Είμαι ανεξάρτητος από τους πολίτες. Συνεργάζομαι μέχρι να βγάλω τη μαφία και μετά τους καθαρίζω. Κατά τον τρόπο που καταλαβαίνω τον ρόλο οι στόχοι μου, με σειρά προτεραιότητας, είναι οι εξής:
1) Να μείνω στο παιχνίδι.
2) Να βγάλω τη μαφία έξω.
3) Να καθαρίσω τους πολίτες.
Μπορούμε να καθίσουμε να μαλώνουμε για ώρες για το ποια είναι η ουσία της φράσης: "Συνεργάζεται προσωινά με τους πολίτες", αλλά η προσωπική μου θέση είναι ότι ναι έχουμε κοινό στόχο να βγάλουμε τη μαφία εκτός, αλλά ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Σαν ρόλος δεν οφείλω τίποτα και σε κανέναν, παρά μόνο στον ευατό μου. Και από τη στιγμή που αναγράφεται στους κανόνες ότι ο ΑΜ παίζει για την πάρτυ του και μόνο (και ουσιαστικά λέει ότι ο ΑΜ θα χρησιμοποιήσει του πολίτες και μετά θα τους παίξει πουστιά), το βρίσκω παράλογο να μου ζητάτε τα ρέστα, επειδή δεν συνεργάστηκα με τους πολίτες, με τον τρόπο που αυτοί ήθελαν.
Δεν κερδίζω με τους πολίτες και, από τη στιγμή που καίγεται το τομάρι μου, δεν με νοιάζει αν θα πετάξω μαφιά ή πολίτη με τον ΑΠ. Αν ήμουν πληροφοριοδότης, ναι, θα με συνέφερε να ρίξω την ΑΠ στον φανερό μου, να τον βγάλετε και να κερδίσω με τους πολίτες. Αλλά δεν είμαι πληροφοριοδότης, είμαι ΑΜ.

Εγώ έτσι όπως το βλέπω μόλις ξεκινάει το παιχνίδι και μέχρι να φύγουν όλοι οι μαφιόζοι ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ. Γιατί σκοπός και δικός σου και των πολιτών είναι να φύγουν οι μαφιόζοι. Οπότε ουσιαστικά συνεργάζεσαι με τους πολίτες. Δεν είπα οτι οφείλεις τίποτα σε κανέναν γι' αυτό και είπα οτι στη θέση σου ίσως να έλεγα οτι άντε γεια δε σας λέω τίποτα. Δε σου ζήτησα τα ρέστα που δε συνεργάστηκες με πολίτες, άλλωστε εγώ με τη μαφία ήμουν. Σου ζητάω τα ρέστα όμως που λες οτι κακώς σε κατηγόρησαν όσοι σε κατηγόρησαν αυτή τη βδομάδα (δεν ήμουν μέσα σε αυτούς γιατί δεν πίστευα οτι απλά τρόλαρες) και κακώς δεν καταλάβαμε τα ολοφάνερα τελευταία λόγια σου. Ε δεν ήταν φανερά τι να κάνουμε. Ήταν λακωνικά μέχρι αηδίας. Εκείνη την ώρα ή δε θα έδινες κανέναν ή θα έδινες ένα πολίτη ή θα έδινες το φανερό σου. Εσύ επέλεξες να τα συνδυάσεις και μετά να μας την πεις που δεν καταλάβαμε το σκεπτικό σου.

Και δε μιλάω για όταν έπαιξες την κάρτα που την έριξες σε τυχαίο παίκτη γιατί πίστευες οτι θα μείνεις. Μιλάω αποκλειστικά για τα τελευταία λόγια σου την ώρα που ήξερες οτι θα έπεφτε τυμβωρυχία.

Το bold θέλω πραγματικά να μου το εξηγήσεις.
Έστω ότι δεν έκανα μαλακία με τις ώρες που παίζεται η ΑΠ. Τι έπρεπε να κάνω? Να την ρίξω στον Σπυράκο?
Έστω ότι την έριχνα στο Σπύρο. Έστω ότι έπιανε και έφευγε και γλύτωνα την Τρίτη. Και έστω ότι το μέντιουμ έβγαινε, σας έπειθε και δεν ασχολούσταν μετά μαζί μου. Μετά τι? Έχω πετάξει το μόνο μου στοιχείο εκτός παιχνιδιού και αν δεν συμφέρει τη μαφία να κάνει Κάρφωμα Βεντέτα, προσπαθεί να με βγάλει με ψηφοφορία, επειδή ξέρει ότι δεν μπορεί να με σκοτώσει.
Από τη θέση σας, ως πολίτες, βγαίνετε και λέτε ότι θα ρίχνατε την ΑΠ στον Φανερό σας. Κάποιος πού να το αιτιολογήσει, πώς αυτό συμφέρει τον ίδιο τον ΑΜ υπάρχει?

Η θέση στην οποία βρέθηκες ήταν πολύ ιδιαίτερη. Εγώ ναι, θα έριχνα ΑΠ στο μαφιόζο που ήξερα και θα ήλπιζα οτι κάτι θα γίνει, θα μπορέσω να πείσω τους παίκτες οτι μπερδεύτηκα, αγχώθηκα, δεν ήξερα τι έκανα, αλλά θα είχα βγάλει τουλάχιστον ένα μαφιόζο που είναι ο στόχος μου μέχρι να φύγουν όλοι οι μαφιόζοι έστω, μην τα ξαναλέμε. Η μαφία θα μπερδευόταν, δε θα πίστευε οτι ο ΑΜ δίνει έτσι τον φανερό του, θα ψαχνόταν. Οι πολίτες θα μπερδεύονταν αλλά θα υπήρχαν ρόλοι που θα τους βοηθούσαν στο να καταλάβουν τι γίνεται στην πορεία. Όπως κι αν έχει θα ήμουν ακόμα στο παιχνίδι να τους εξηγώ πώς και γιατί έβγαλα μαφιόζο. Το τι θα γινόταν μετά δεν το ξέρω. Πολλά αλλάζουν όμως σε λίγες ώρες. Μπορεί να γυρνούσαν οι υποψίες αλλού. Με το να βγάλεις πολίτη με ΑΠ είναι σαν να είσαι μαφία και να τρως μαφία. Είσαι πολίτης εκείνη την ώρα, πώς αλλιώς να το πω;;;;

Με κράζετε μία βδομάδα ως troll. Θες να το πάμε καθαρά τυπικά? Τον Φανερό μου τον έδωσα. Μία φορά ως ΔΑ, μετά σαν υποχρεωτική αποχώρηση και τέλος ως de facto μαφιόζο. Ούτε περίεργο στυλάκι, ούτε κρύβεται πίσω από τις λέξεις. De facto μαφιόζο.
Και να σου πω και κάτι? Αν στα τελευταία λόγια έλεγα "Ρίξτε μου Τυμβωρυχία και αύριο βγάλτε εκτός τον Σπυράκο" την ίδια κουβέντα θα την έκανα πάλι σήμερα, απλώς με την mafia, που θα είχε ξενερώσει που έδωσα έτσι στεγνά τον Φανερό.
Και να σου πω και κάτι ακόμα? Αν δεν είχα γράψει τελευταία λόγια και μου ρίχνατε Τυμβωρυχία, πάλι την methexys θα βγάζατε και πάλι θα με κράζατε και πάλι troll θα με λέγατε που πήρα να ρίξω ΑΠ στην Ντετέκτιβ.

Δε συμφωνώ με αυτούς που σε έκραζαν. Εννοείται αυτό.

Η μαφία δεν είχε δικαίωμα να σου πει τίποτα. Εκείνη την ώρα ήσουν ένας πολίτης που έφευγες για πάντα από το παιχνίδι. Ήσουν υποταγμένος στους πολίτες εκείνη τη στιγμή.

Δε με πειράζει τι τελικά έκανες. Δε κάνω αυτή τη συζήτηση για το τι έκανες στο παιχνίδι. Την κάνω για αυτά που είπες σήμερα. Είχες 9 μέρες να το σκεφτείς και αυτό που κάνεις είναι να έρθεις και να μας την πεις που στην είπαμε ή που δεν καταλάβαμε τα λόγια σου. Αυτό με πείραξε. Δεν θα κατηγορήσω ποτέ κανέναν για κάτι που κάνει στο παιχνίδι, ακόμα κι αν φάει ποινή, γιατί θα είναι in the heat of the moment. Αλλά εσύ είχες όλη τη διαύγεια να το σκεφτείς και κατέληξες τσαντισμένος που κάποιοι μέσα στο παιχνίδι και ίσως επειδή τους συνέφερε σε έλεγαν τρολλ και μας κατηγορείς που δεν καταλάβαμε τα κρυπτογραφημένα λόγια σου.

Τέλος πάντων, μάλλον δε θες να καταλάβεις αυτά που λέω, ας μη χαλάσουμε άλλο τις καρδιές μας και το post game.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Αχ, επίτηδες μου το κάνετε τώρα... Καθίστε να κάνουμε χαρούλες που τελειώσε το παιχνίδι και μπορούμε να μαλώσουμε κι από αύριο.

Α ναι και γω η αναίσθητη να ευχαριστήσω τον Ακριβό.Σε όλο το game είχα ένα άτομο να βασίζομαι και ο καημένος ήταν 24/7 stand-by ενώ εγώ έμπαινα συχνά από το σάπιο κινητό μου ή και καθόλου.

[grateful]
Εγώ έχω να πω ότι ήσουν υπέροχη, για τους εξής λόγους :flowers:
1. Όταν παραλογιζόμουν, ήσουν εκεί να με συνεφέρεις.
2. Είχες μία διαφορετική λογική από μένα, που ήταν πολύ βοηθητική, χωρίς τα insights σου δεν θα είχαμε φτάσει ποτέ στην λύση.
3. Ήσουν συνεργάσιμη, αλλά δεν με άφηνες να σε κάνω ό,τι θέλω, αλλά καταλήγαμε μαζί στον τρόπο δράσης μας.
Overall, μπορώ να πω ότι ήσουν η καλύτερη συγκάτοικος. Σίγουρα πολύ καλύτερη απ' ότι περίμενα, αλλά πιστεύω δύσκολα θα συνεργαζόμουν τόσο καλά με κάποιον άλλο. :redface:
[/grateful]

ps. Επίσης σου ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων για το δούλεμα που θα φάμε από τον Δημήτρη μετά από αυτό :P

Και σου λέω ότι από τη δική μου οπτική ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω. Κατάλαβα ότι τη νύχτα απέτρεψα μάλλον 2 δολοφονίες (θα δούμε μετά γιατί κοιμήθηκα με 2 δολοφόνους) οπότε αφού δε βοηθούσα τη νύχτα είπα να βοηθήσω τουλάχιστον τη μέρα όσο μπορώ. Δεν σας κορόιδεψα ποτέ, απλά κατηγορούσα τους προφανείς καλούς και θεωρούσατε ότι σας κοροϊδεύω. Βέβαια δε θα το καταλάβεις τώρα γιατί είσαι εν βρασμώ επειδή μόλις τελείωσε το παιχνίδι, αλλά είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να σταματήσεις να εκνευρίζεσαι για αυτό. Μπορούσατε να με βγάλετε αν θέλατε αλλά δεν το κάνατε.

Επειδή, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο, για να λήξει το θέμα. Επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά του στυλ τα λες επειδή έχασες κλπ, δεν είμαι καθόλου εν βρασμώ, ειλικρινά. Απλώς έχω ένα πολύ συγκεκριμένο game ethic στο νου μου και δυστυχώς είδα να παραβιάζεται αρκετές φορές σ' αυτό το παιχνίδι. Όπως είδες πιστεύω, δεν ήσουν ο μόνος για τον οποίο έκανα θέμα για την συμπεριφορά του κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές μάλωσα με τον ικαρίωνα γι' αυτό το θέμα, αλλά έκανα παρατηρήσεις και σε άλλα άτομα, οπότε με προσβάλλει να μου λες ότι τα λέω αυτά επειδή έχασα. Αυτό που με ενοχλεί για την ήττα, είναι τα λάθη που έκανα εγώ και θα μπορούσαν να μας δώσουν το παιχνίδι και όχι αυτά. Δεν προσπαθώ να το ρίξω αλλού, δεν έκρινε η συμπεριφορά σου το παιχνίδι. Η συμπεριφορά σου, με προσέβαλε. Και όχι μόνο εμένα.

Ας τα πάρω με τη σειρά:

1) Εμμανούηλ, τράβα παίξε κάνα σκάκι αγόρι μου, που έρχεσαι να μου πουλήσεις ύφος γιατί δεν σας σέρβιρα τον Φανερό μου στο πιάτο. Έχει βαρεθεί η ΣΕ να σας μοιράζει ποινές 2 καλοκαίρια τώρα, γιατί αρνείστε επιδεικτικά να συμμορφωθείτε με τους κανόνες του παιχνιδιού και εσύ έχεις το θράσος να βγαίνεις και να κατηγορείς τη ΣΕ για μεροληψίες.

2) Methexys, πραγματικά συγγνώμη, δεν ήξερα τίποτα για σένα, πέρα από το ότι σε θεωρούσα πολίτη. Χρειαζόμουν ένα εξιλαστήριο θύμα την Τρίτη και έτυχε να ήσουν εσύ, επειδή με είχες στηρίξει τη Δευτέρα. Προφανώς δεν ήξερα ότι ήσουν Ντετέκτιβ, αν το ήξερα θα σε κρατούσα μέσα περισσότερο, ήταν καθαρά συγκυριακό.

Και έρχεται τώρα η σειρά μου να σας κράξω, γιατί όμορφα και ώραια κάθισα και σας άκουσα 1 βδομάδα να με λέτε troll και κακό παίκτη:

1) Είμαι ΑΜ. Δεν είμαι στο πλευρό κανενός. Παίζω για την πάρτυ μου και μόνο. Καθόμουν και διάβαζα αιτιολογήσεις ότι ο ΑΜ δίνει τον Φανερό του, γιατί θέλει να κερδίσουν οι πολίτες και άλλα τέτοια γελοία. Το λογικότερο σενάριο που άκουσα ήταν ότι παίζει να μην σας είχα δώσει καν τον Φανερό μου -> Το πρώτο σενάριο που θα έπρεπε να σκεφτείτε και που όμως το σπρώξατε ήσυχα κάτω από το χαλάκι. Εγώ την Τρίτη προσπαθούσα να μείνω μέσα και εσείς κάθεστε και σκέφτεστε ότι "Α, ο ΑΜ κάνει τα πάντα για να μείνει μέσα, αλλά ταυτόχρονα πάει να διώξει τον Φανερό του." Και μετά τι θα έκανα ρε σαΐνια? Θα βαρούσα μύγες μέχρι να φάω Κάρφωμα Βεντέτα?
Ειδικά όσοι παίζατε στο 42, που η μελανία έφαγε κάρφωμα 1η νύχτα, επειδή έδωσε στεγνά τον Φανερό της, θα έπρεπε να το είχατε σκεφτεί λίγο παραπάνω... ΑΜ και Πληροφοριοδότης δεν δίνουν απροκάλυπτα τους Φανερούς. Και δη ο ΑΜ, που δεν είναι καν ταγμένος με τους πολίτες. :/:
1ο φάουλ, δεν σκεφτήκατε ότι ο ΑΜ παίζει για την πάρτυ του και όχι για τους πολίτες.
2ο φάουλ, σκεφτήκατε πώς σας βολεύει να ισχύουν τα πράγματα με βάση τον τρόπο που τα παρουσίασα και όχι με ποιον τρόπο με βολεύει εμένα να παρουσιάσω τα πράγματα, βάση του ρόλου μου.

2) Δεν διαβάσατε τα τελευταία λόγια μου. Σας δίνω "Σπυράκος μαφιόζος de facto" και δεν ασχολήθηκε κανένας, μα κανένας (εκτός από τη μαφία την ίδια, πρώτη η Guest 278211 το σχολιάσε και το περάσατε στο ντούκου, μετά βγήκε και ο JKaradakov και πάλι τον γράψατε εκεί που δεν πιάνει μελάνι) με το de facto. Σας δίνω τον μαφιόζο, δεν σας αρέσει, σας παρακινεί η μαφία η ίδια από πού να πιαστείτε, ούτε αυτό σας αρέσει. Ίσως θα έπρεπε αντί για τελευταία λόγια να γράψω απλώς Σπυράκος, αλλά και πάλι troll θα με λέγατε και θα είχατε και δίκιο.
Τρίτη λίγο πριν βγω λέω:

Και στα τελευταία λόγια γράφω:


Επειδή δεν το βρήκα κατά την αναζήτηση, αν θυμάμαι καλά, στη διάρκεια της Δευτέρας, όταν αναφέρθηκα πρώτη φορά στον Σπύρο, τον είπα για ΔΑ. Ξεκινάω να κατηγορώ λοιπόν κάποιον σαν ΔΑ, μετά λέω ότι πρέπει να φύγει είτε αυτός είτε κάποιος random και στα τελευταία λόγια, 2 λεπτά πριν την Τυμβωρυχία σας δίνω de facto μαφιόζο...

Οπότε, για εσάς του λίγους και καλούς (ξέρετε ποιοι είστε και με αγαπάτε όσο σας αγαπώ κι εγώ;)) που σπάτε μπάλες με το πόσο γαμάτο Παλέρμο παίζετε:
Αφήσατε τον ΑΜ να σας πείσει να πετάξετε έξω ΠΑΜΨΗΦΗ την 3η μέρα του παιχνιδιού την Ντετέκτιβ της πόλης, ενώ αναγράφετε ξεκάθαρα στους κανόνες ότι ο ΑΜ ΔΕΝ είναι συνασπισμένος με τους πολίτες. Και ήσασταν τόσο σίγουροι, που όταν την βγάλατε βγήκατε και ζητοκραγαύσατε που από την 3η μέρα καταφέρατε να βγάλετε μαφιόζο έξω. Τέτοιες ιδιοφυίες είστε και τόσο καλό παιχνίδι ξέρετε να παίζετε. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα. Βέβαια, να τα λέμε όλα,το μόνο θετικό στη σιγουριά σας είναι ότι δεν θέλατε να της ρίξετε και Τυμβωρυχία, γιατί δεν θέλατε να σπαταλήσετε την κάρτα σε σίγουρο κακό. Εκεί να δείτε γέλια που θα κάνανε στη γιάφκα της μαφίας, άμα ξέρανε ότι ο Ντετέκτιβ έχει φύγει μόνιμα από το game 3η μέρα.

Προς τους υπόλοιπους πολίτες της Πόλης του Παλέρμο, πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί πιάσατε τόσο επιφανειακά τα τελευταία μου λόγια. Περίμενα ότι το de facto θα σήκωνε ένα ή δύο σχολιασμούς και κάποιος θα κοιτούσε πιο πίσω και θα έβρισκε το "Βγάλτε απαραίτητα Σπυράκο ή Pol". Δεν ξέρω, ίσως να σκέφτηκα εγώ κάτι λάθος την Τρίτη...:/:

3) Για την ΑΠ, ήταν καθαρά μαλακία δίκια μου, το δίνω απόλυτα ότι ίσως μπέρδεψε, αλλά είχα τρία βασικά προβλήματα:
α) Τη Δευτέρα το πρωί κράσαρε το λαπτοπ μου. Καταστράφηκε ολοσχερώς ο δίσκος. Οπότε έπαιζα με το laptop της μάνας μου, το οποίο, για κάποιο ηλίθιο λόγο, δε συμφωνούσε στην ώρα του υπολογιστή με αυτή του forum (το laptop ήταν ~6 λεπτά μπροστα).
β) Είχα περάσει όλο το πρωί να πηγαίνω να μου δείχνουν σπίτια στη Θεσσαλονίκη οι μεσίτες και το κεφάλι μου ήταν καζάνι
γ) Έκλεισε το θέμα και η ΣΕ έπαιζε με τις ώρες, πότε ανοίγει και πότε κλείνει το θέμα.

Οπότε, με το κεφάλι καζάνι, το πεντάλεπτο να μην είναι 8.05-8.09 και τον υπολογιστή να τρέχει σε λάθος ώρα δεν μπορούσα να θυμηθώ μέχρι πότε παίζετε η ΑΠ. Ήξερα ότι στο 5λεπτο παίζεται μόνο Επιπλέον και Ακύρωση Ψήφου. Από τη μία κινδύνευα να βγω (και αν έβγαινα δεν υπήρχε περίπτωση να με γυρίσετε πίσω), από την άλλη πίεζε ο χρόνος, οπότε σαν κίνηση απελπισίας έριξα την ΑΠ, μήπως περάσει και σωθώ την Τρίτη.
Δεν πέρασε, στην ψηφοφορία βγήκα, οπότε από εκεί έκανα ό,τι μπορούσα να κάνω καλύτερο:
α) Έδωσα τον μαφιόζο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούσα να σκεφτώ, ΧΩΡΙΣ με κανένα τρόπο να υπονοώ ότι είμαι ρόλος που ξέρει...
β) Ζήτησα Τυμβωρυχία και έδωσα και άλοθι σε όποιον την ρίξει, για να σιγουρέψω ότι δεν θα με κρατήσετε ως φάντασμα.

Και πάλι, ένα μεγάλο συγγνώμη στη Methexys, καθώς παίζει να την ξενέρωσα φουλ, αλλά ήταν ψιλοτυχαία η επιλογή.

Ευθύμη, η δική μου αντίθεση στο όλο θέμα, είναι/ήταν η εξής. Σέβομαι απόλυτα ότι μπορεί να μην γουστάρεις να βοηθήσεις τους πολίτες, ειδικά αφού σε πέταξαν έξω με τέτοιο τρόπο. Θα είχα θέμα με την συμπεριφορά σου, αν μέσα στην λίστα, δεν είχες μέσα όντως τον μαφιόζο σου. Προφανώς και δεν περίμενα να μας τον δώσεις στο πιάτο, αλλά αν μας έδινες 4 άσχετα άτομα θα είχα θέμα, διότι αν είναι να μην βοηθήσεις τους πολίτες, τότε δεν θα πρέπει και να τους παραπλανήσεις.
Έτσι όπως έγινε τώρα, εγώ είμαι οκ με την πράξη σου. Οκ, μας έκανες λίγο μπάχαλο με την ΑΠ, αλλά αυτό ήταν δικό μας πρόβλημα από κει και πέρα.

Δε θέλω σε καμία περίπτωση να προκαλέσω αντιπαράθεση αλλά με όλο το σεβασμό θεωρώ οτι ο dume μάς λέει βλακείες. Χίλια συγγνώμη γι' αυτό που λέω.

Από τους κανόνες:



Ο ΑΜ ΘΕΛΕΙ να εξοντώσει τους μαφιόζους γι' αυτό και συνεργάζεται με τους πολίτες. Το να στοχοποιήσεις ένα ή δύο ή τρεις πολίτες για ξεκάρφωμα το θεωρώ ας πούμε λογικό. Το να παίξεις ΑΠ σε πολίτη τη στιγμή που εύχεσαι να πετύχει και να μείνεις είναι απλά τραγικό. Το να περιμένεις να βρούμε το μαφιόζο σου λόγω του "ντε φάκτο" αφού έχεις επιμείνει τόσο σε πολίτη και του έχεις παίξει ΑΠ είναι κωμικό. Αν κάνω κάπου λάθος ζητώ συγγνώμη.

Θα περίμενα από σένα να πεις, οκ τα σκάτωσα, δεν είχα σωστή ώρα, δεν είχα πισί, δεν μπόρεσα κλπ. Το να μας κατηγορείς που σε κράζουμε αυτές τις μέρες που στα τελευταία σου λόγια και ξέροντας οτι θα φύγεις με τυμβωρυχία παρέμεινες λιτός και λακωνικός περιμένοντας να ρίξουμε τα χαρτιά ή να ρωτήσουμε τ' άστρα για να καταλάβουμε το βαθλυ νόημα των λόγων σου είναι για μένα fail. Δε συνηθίζω να εκφράζομαι έτσι στα σοβαρά και λυπάμαι αλλά δε δέχομαι να χαλάς το παιχνίδι και να μας τη λες κι από πάνω. Και δεν το λέω καν γιατί ήμουν με τη μαφία. Αν ήμουν στη θέση σου στα τελευταία λόγια θα έδινα το μαφιόζο που ήξερα. Δεν θα είχα τίποτα να χάσω πια. Θα βοηθούσα τους πολίτες. Ή θα έλεγα, άντε γεια μάγκες, δε δίνω κανέναν. Και θα αναλάμβανα τις ευθύνες των πράξεών μου. Όχι να μας τη λες για τα λάθη σου, πάει πολύ.

Χίλια συγγνώμη στη ΣΕ και στην ΟΔ που σας φέρνω σε δύσκολη θέση αλλά δε μου αρέσουν τέτοιου είδους πράγματα
.

Θα μου επιτρέψεις να επέμβω και να σχολιάσω, μιας και εγώ ήμουν το άτομο που άλλαξε την διατύπωση του ρόλου του ΑΜ στην τελευταία αναθεώρηση των κανόνων του παιχνιδιού, οπότε θαρρώ πως έχω επαρκή γνώση για να σχολιάσω αυτό που λες.

Ο ΑΜ παίζει μόνος του, ολομόναχος. Η συνεργασία με τους πολίτες είναι εντελώς προαιρετική και για όσο συμφέρει τον ΑΜ. Αν ο ΑΜ θέλει να στηρίξει μαφία στην αρχή, για να τους βρει και να τους ξεκάνει σε late game, είναι fair game. Αν θέλει να παίξει μόνος του από την αρχή, το ίδιο. Η φράση για την προσωρινή συνεργασία (στο πρωτότυπο η έμφαση είναι στο προσωρινή) υπάρχει για δύο λόγους. Για να αποτρέψει τον ΑΜ να παίζει από την αρχή σαν πολίτης(όπως έκαναν οι περισσότεροι ΑΜ μέχρι να αλλάξουμε τον ρόλο και να εισάγουμε το κάρφωμα) και για να μην χρειαστεί να γράψουμε εξ' ολοκλήρου νέο κείμενο για τον ρόλο.
Οπότε όχι, μια χαρά τα λέει ο Ντιουμ. :)


Ουφ. Με την μία στα βαριά με ρίξατε.
Ιορδάνη, ωραίο παιχνίδι φίλε. Από την ώρα που έγραψες κατηγορηματικά την θεωρία με τον Πολ μου έκατσε κάτι άσχημα με την πάρτη σου, αλλά ειλικρινά δεν μπορούσα να βρω κάτι λογικό να σου προσάψω για να σε φέρω στο προσκήνιο. Μπορείς να ρωτήσεις και την Έμιλυ πότε της είπα ότι με κάθισες στραβά και τον Δημήτρη που γκρίνιαζα ότι μιλάς υπερβολικά λογικά και δεν μπορώ να πιαστώ από πουθενά για να σε κατηγορήσω... :P

@aggelogiannos: Αν θέλεις την δική μου άποψη, καλά έκανες και δεν έδινες ασυλίες από την αρχή. Γενικά ο αυτοκράτορας είναι πολύ περίεργος ρόλος και θέλει προσοχή, γιατί παίρνεις ξεκάθαρη θέση, ό,τι και να γίνει. Οπότε κινδυνεύεις και να κάνεις λάθος και όταν έχεις πληροφορίες και θες να τις επικοινωνήσεις να μην σε παίρνουν στα σοβαρά αν δίνεις ασυλίες από την πρώτη μέρα. Επίσης μου φάνηκε πολύ χτυπητό αυτό που έκανε ο ικαρίωνας, οπότε θεώρησα ότι το έκανε για να αθωωθεί...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γεια σας κι από εμένα :D

Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου για αρχή. :redface: Μπράβο παιδιά! :clapup:

Σχετικά με τη μειωμένη συμμετοχή μου, θέλω να πω ότι πράγματι δεν είχα χρόνο. Σχεδόν σε όλες τις ψηφοφορίες βρισκόμουν εκτός υπολογιστή για παράδειγμα και μάθαινα τι γίνεται από τη γιάφκα :redface: Υπήρχαν αρκετές δουλειές που έπρεπε να γίνουν άμεσα και το μόνο που προλάβαινα να κάνω ήταν να διαβάζω ποστ στο ενδιάμεσο. Διάβαζα πχ μισή ώρα, μετά πήγαινα για ένα 2ωρο να κάνω τη δουλειά που είχα, επέστρεφα, είχα σκεφτεί τι θα γράψω στο περίπου, έβλεπα το θέμα, είχαν γραφτεί άλλα 30 πράγματα που ακύρωναν τελείως εκείνα που είχα σκοπό να πω, πάμε πάλι από την αρχή :P Έχασα κάπως έτσι τη μπάλα τις πρώτες 2-3 μέρες, έπειτα ήθελα να δω και κάποια άτομα στην περιοχή μου που έχω να τα δω 1 χρόνο από κοντά, οπότε ήρθε κι έδεσε. Από την άλλη πλευρά, δεν ήθελα να βγω και να γράφω ό,τι να 'ναι χωρίς να έχω διαβάσει τι έχουν γράψει οι προηγούμενοι γιατί δεν το θεωρώ σωστό τρόπο παιξίματος.

Τη μέρα που έπεσε η ΑΠ σε εμένα, πραγματικά συνέβαινε ό,τι έγραφα σε εκείνο το ποστ. Καθόμουν σε μια γωνίτσα με το κινητό και προσπαθούσα να πείσω κανένα παίκτη να παίξει καμιά ακύρωση (φιλόδοξο αρκετά έτσι; ) οπότε ούτε λίστες με υπόπτους ούτε τίποτα. Μετά που το ανέφεραν εδώ οι παίκτες ήμουν κάπως ω τι βλακεία έκανα αλλά τότε δεν μπορούσα να αλλάξω κάτι από το ποστ της ντροπής. Είχα ξενερώσει επίσης από το ότι είχα την ακύρωση ΑΠ και δεν μπορούσα να την παίξω :mad: :P

Σχετικά με τον Dume, επειδή είχα κάνει μόλις στο προηγούμενο παιχνίδι ΑΜ και έχω φρέσκια στο μυαλό μου την ψυχολογία του ρόλου, και πολίτης να ήμουν, τα ίδια θα έγραφα (οκ θα τα στήριζα και με παραπάνω επιχειρήματα αλλά δεν ήθελα να κάψω κιόλας τον συμπαίκτη μου).

Πολλά μπράβο στη Ζωή και στον Ιορδάνη που βρήκαν ποιος είναι ο πληροφοριοδότης. Κατά τη γνώμη μου, αξίζουν τη νίκη μόνο και μόνο από αυτό. Μέχρι ένα σημείο είχαμε φτάσει στον Comf γιατί απλά αποκλείαμε τον έναν παίκτη μετά τον άλλο για το ρόλο του πληροφοριοδότη, όπως ανέφερε και ο Ιορδάνης, και τελικά τα παιδιά κατάφεραν να το λύσουν και να βρουν άκρη.

Η δολοφονία της Himela έγινε έτσι ώστε να διαφυλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού και να φύγει η methexys. Μετά ωστόσο προσπαθήσαμε να σκοτώσουμε τέτοια άτομα έτσι ώστε να δικαιολογείται η νεκροφάνεια στη Himela ;) (ή έστω, αν ήθελε κάποιος πολίτης να φέρει πίσω κάποιον παίκτη, αυτός θα ήταν κατά προτίμηση εκείνη, όπως και έγινε).

Μπράβο στη ΣΕ που μας φτιάχνει παιχνιδάρες και τα παιδιά αφιέρωσαν πολύ από το χρόνο τους για να μας οργανώσουν. :happy: Ήταν κρίμα που δόθηκαν τόσες ποινές γιατί χάλασαν οι ισορροπίες του παιχνιδιού. Μου άρεσε το παιχνίδι του Ακριβού, θεωρώ ότι βοήθησε πολύ την ομάδα του.

Όσον αφορά τις κάρτες, είναι άδικο να λέμε ότι η ομάδα της μαφίας κέρδισε μόνο και μόνο επειδή ήταν "τυχερή". Το κάρφωμα, που ήταν η πιο επιτυχημένη κίνηση, έγινε πρακτικά χωρίς τη χρήση καμίας κάρτας (αποκλείσαμε μόνο την Emily με το όνειρο). Ούτε με τη ΔΑ παίχτηκε καμία κάρτα. Ας μην τα ακυρώνουμε όλα. Οι κάρτες είναι μέσα στο παιχνίδι.

Επίσης, σπαη σόρρυ για την εμμονή μου μαζί σου.Ξέρω ότι πρέπει να ήταν εκνευριστικό αλλά ήμουν σίγουρη ότι είσαι μαφία από τον τρόπο που παίζεις.Η αρχική εντύπωση που μου δημιουργήθηκε από μεθ ήταν λανθασμένη αλλά μετά ο τρόπος που δεχόσουν την κατηγορία μου ή ότι με ψήφισες με ενίσχυε. :Ρ

:hehe: μα δεν είχες κι άδικο :P Εν τω μεταξύ με έγραφες ως σπαη και όταν περνούσα τα ποστ στα γρήγορα δεν καθόταν στο μάτι μου το όνομα και πρακτικά γι αυτό δεν απαντούσα :hehe:

Αυτά για την ώρα, περιμένουμε λεπτομέρειες από τα παρασκήνια :clapup: Και τα βραβεία φυσικά!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,060 μηνύματα.
Τσάρα γιατί με υποστήριζες από το πρώτο ποστ σου; Γιατί ποτέ δε με αμφισβήτησες; Σε είχα για μαφιόζο μέχρι χτες το απόγευμα! Πέρασα όλο το παιχνίδι να ακολουθώ αυτά που λες. :D

Τα δύο πιο αστεία σημεία που με έκαναν να γελάσω:
1. Η σπάι γράφει στα τελευταία της λόγια: "η παρέα μου με κοιτάει δολοφονικά" - no kidding!
2. Ο Ικαρίονας υποστηρίζει τη ντοιτς κι ο τσαρα του λέει "είπε τώρα κάτι η ντοιτς κι έγινε οπτασία!"
Πέθανα! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Τσάρα γιατί με υποστήριζες από το πρώτο ποστ σου; Γιατί ποτέ δε με αμφισβήτησες; Σε είχα για μαφιόζο μέχρι χτες το απόγευμα! Πέρασα όλο το παιχνίδι να ακολουθώ αυτά που λες. :D

Δες, τώρα αν ήμουν καραγκιόζης θα έλεγα ότι σε "μυρίστηκα"(ξεκάθαρο σήμα :P) από την αρχή και το έκανα για να σε πάρω με το μέρος μου, αλλά ούτε καν. Στην αρχή μιλούσες, λογικά και δεν έβλεπα κάτι παράλογο. Εκεί στην φάση με τον Ντιουμ δεν μου άρεσε πως τα άλλαζες αριστερά δεξιά και σου την είπα αν θυμάσαι, αλλά μπορεί να το πήρες και για σήμα αν με πέρασες για μαφιόζο, δεν ξέρω. Και μετά πέθανες. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα σκότωναν μαφιόζο σ' εκείνο το σημείο που πέθανες και η κίνηση να σκοτώσουν τον ΔΑ, δεν βγάζει νόημα για μένα(σίγουρα αυτό που ειπώθηκε για να σε αθωώσει το μέντιουμ, ο μόνος λόγος για να ρωτήσει το μέντιουμ για δολοφονημένο είναι αν δεν έχει άτομο να ρωτήσει λόγω της ψηφοφορίας). Όταν σε γύρισε πίσω ο Στράτος μπερδεύτηκα πολύ και η αλήθεια είναι ότι σε κατάλαβα εκεί που πήγες να βγάλεις ντετέκτιβ τον ικαρίωνα και κατάλαβα ότι περνάς σχετικά επιφανειακά κάποια πράγματα για να σώσεις κάποιους, αλλά τότε ήταν αργά για να στείλουμε τον κόσμο προς εσένα αντί για τον Ιορδάνη :P.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Tsarachaf,sorry γιατί από βλακεία μου έφυγες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top