Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Σύμφωνα με τα πολλά αποδεικτικά που έχεις που τον αθωώνουν, ε; Εσύ που μέχρι να σιγουρευτείς για κάποιον σε προχωρημένο γύρο κιόλας και υποθέτεις τα πάντα για τον άλλο.

Στο μυαλό μου έχω αρκετά πράγματα που αθωώνουν τον Emmanouilmyrgia ή τουλάχιστον που τον κάνουν πιο αθώο από αρκετούς άλλους. Κάποιους δευτερογενείς αθώους έχω αναφέρει και στο παρελθόν. Ακόμη δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό. Επίσης, το σενάριο που έκανε για Dumenuke και Johnny μου φάνηκε ενδιαφέρον για να το υποστηρίξω και να δω πού θα μας βγάλει. Βρήκα μάλιστα κι άλλα υποστηρικτικά στοιχεία απ' τον διάλογο των δύο τους. Προς το παρόν δεν έχω κάποιο καλύτερο σενάριο και είμαι πεπεισμένος ότι δεν είναι και οι δυο αθώοι. Οπότε θα μείνω στο σενάριο αυτό.

Ακόμα και αν δεν φαινόταν στην ισοψηφία (γιατί μπορεί να είχε ψηφίσει άλλον), θα βοηθούσε να αποκλείσουμε άτομα από ένα ρόλο των πολιτών.

Ε και; Ας αποκλείαμε.

Δεν είναι και ό,τι πιο λογικό να λέμε την αλήθεια. Αλλά να προσπαθεί να καρφωθεί από τους πρώτους γύρους λίγο δύσκολο, δεν το πιστεύεις;

Καθόλου δύσκολο. Μπορεί να μη φανταζόταν καν ότι θα προσέχαμε τη σύνδεση ανάμεσα στα όσα είπε ο Dumenuke και στα όσα είπε αυτός. Αν δεν κάνω λάθος είναι άπειρος παίκτης (ο οποίος φαίνεται και πολύ καλά δασκαλεμένος). Επίσης, βλέπω ότι όλοι αναφέρουν τα περί όσφρησης αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που είμαι ο Johnny για ''σήματα'', ''ζήτηση βοήθειας από πιο έμπειρους παίκτες κ.λπ.''.

''Θα μπορούσα να αλλάξω την ψήφο μου στον Fast για να σιγουρέψω την παραμονή μου. Και εδώ βγαίνουν δύο σενάρια μάλλον. Ή είμαι μαφία και ήξερα ότι με στηρίζουν άτομα οπότε μία η άλλη, δεν θα έβγαινα γιατί θα με βοηθούσαν ή είμαι ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες και είχα αποδεχτεί ότι υπήρχαν πιθανότητες να βγω και η κάρτα με τον τρόπο που την χρησιμοποίησα ήταν ένας τρόπος να μείνω μέσα. Αν θεωρείς πιο πιθανό το πρώτο να ξανακοιτάξεις πως ξαφνικά χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο άρχιζα να μαζεύω ψήφους από το πουθενά''.
Μην τα λες σε μένα αυτά. Εγώ δεν σε κατηγόρησα σ' αυτό τον γύρο. Είμαι στραμμένος αλλού. Το αν θα σιγουρέψεις την παραμονή σου ή όχι, αυτό εξαρτάται από σένα κι απ' το αν σκοπεύεις να ψηφίσεις κάποιον απ' τους δύο άλλους υποψηφίους ή αν τους θεωρείς και τους δυο αθώους.

Είδαμε και σε προηγούμενα παλέρμο αυτούς που μιλούσαν που συνηθως στο τέλος αποδεικνυόταν ή ότι ήταν μαφία ή ρόλοι συνασπισμένοι ως προς τη μαφία.

Εγώ σε όσα παιχνίδια έπαιξα μιλούσα πολύ και ήμουν αθώος. Αλλά μπορεί να συμβεί κι αυτό ασφαλώς.

Και πηγαίνω στο δεύτερο ύποπτό μου, τον DumeNuke ο οποίος ωραία μας τα είπε (σχεδόν ωραία) χτες, γλίτωσε την ψηφοφορία και μετά μάς τα μπουρδούκλωσε κι έφυγε. Θα πάρει την ψήφο μου λοιπόν όχι γιατί πιστεύω τη θεωρία ντε και σώνει οτι είναι μαφιόζος με τον Τζόνυ ΔΑ (μού φαίνεται πολύ εύκολο για να είναι αληθινό) αλλά γιατί δε βοηθάει σε τίποτα.

Η αλήθεια είναι ότι επειδή δεν εμπιστεύομαι ούτε εσένα ούτε τον tsarachaf, θα διατηρήσω την ψήφο μου στον Johnny. Παρότι πιστεύω ότι έχουν αρκετές πιθανότητες και οι δυο να είναι κακοί ρόλοι. Ίσως ως πόρνη να είδες ότι ο Johnny μ' αυτά που γράφει φέρεται περισσότερο σαν μαφιόζος, σε αντίθεση με τον Dume που απουσιάζει, οπότε προσπαθείς να τον προστατέψεις ψηφίζοντας Dume και ελπίζοντας να μην είναι και οι δύο κακοί.

Τάσο,

σήμερα πρέπει να ψηφίσεις, το ξέρουμε όλοι αυτό. Έχεις κάνει κάποιες δημοσιεύσεις, έχεις αφήσει κάποιες αιχμές, αλλά ψήφο δε δίνεις; Γιατί περιμένεις την τελευταία στιγμή;

Αυτό μόνο έχεις να πεις εσύ απ' όσα ειπώθηκαν;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,043 μηνύματα.
Θα ψήφιζα Himela, αλλα αυτήν την στιγμή είναι μια ψήφος πεταμένη.

Αιτιολόγηση;

Χαίρομαι που πήρες το χρόνο να απαντήσεις και έχουν νόημα αυτά που λες για τη Νεφέλη. Απλά ο τρόπος που φέρθηκε χτες και η συνεχής απουσία της χτες με προβλημάτισαν. Παλέρμο παίζουμε, ψάχνουμε κάπου να πιαστούμε για να βρούμε ενόχους. Είμαι πάντα η πρώτη που αλλάζω γνώμη και παραδέχομαι τα λάθη μου αν έχω κάνει κάποια. Γι' αυτό και δεν την ψήφισα σήμερα, γιατί έχω αμφιβολίες, και ψήφισα τον Ντιουμ ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Νεφέλη είδα τις απαντήσεις σου, με καλύπτουν προς το παρόν. Αν μπορείς θα ήθελα να μας πεις και τις σκέψεις σου για όλα τα υπόλοιπα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Αυτό μόνο έχεις να πεις εσύ απ' όσα ειπώθηκαν;

Όχι, αυτό έχω να πω προς το παρόν.
Έχω ώρα που διαβάζω τα post του Εμμανουήλ (με συγχωρείτε άμα δεν σας λένε όντως έτσι), ειδικά με την αθώωση του Τάσου για να προξενήσει μάλλον το ενδιαφέρον (; ) κάποιων παικτών. Έχω δει κάποια πράγματα που δε ξέρω πως να τα αξιολογήσω από πλευράς του.
Δε θέλω να πω παραπάνω πράγματα για την ισοψηφία προς το παρόν για ευνόητους λόγους. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Αν υποθέσουμε, όπως ο ίδιος και πολυ αλλοι ισχυριζονται, ότι ο Ikarionas είναι ενας καλός ρόλος που προσπαθεί να βγαλει ακρη, μεχρι τωρα εχει κατηγορήσει και τους 3 που ειναι μπροστά στην ψηφοφορία.
Επίσης, πολλοι ακόμη έχουν μπει στο τρένο που υποστηρίζει το σενάριο για Dume-Johnny, και συμφωνείτε με το να οδηγηθουμε σε ισοβαθμία για να βγουν συμπεράσματα.
Ενω συμφωνω με την ιδέα της ισοβαθμίας, δεν εχω πειστεί για τους δύο κυριους υποπτους, μου φαίνεται κάπως "ευκολο" που έχουμε οδηγηθεί εκεί.
Γι αυτό θα ψηφίσω Nefeli Graf, μήπως και οδηγηθουμε σε τριπλη ισοβαθμια. Εξ αλλου κι αυτη ελαβε πληθος κατηγοριων αλλα σημερα ειναι στο απυρόβλητο ΣΧΕΤΙΚΑ. Θα δούμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 25/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> Nefeli Graf
  4. Deutsch... Lover--> Soukouu
  5. Dimitris S --> Nefeli Graf
  6. DumeNuke --> methexys
  7. Eileen --> Johnny15
  8. Emilouko --> Johnny15
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Himela --> DumeNuke
  11. Ikarionas --> Johnny15
  12. JKaradakov --> Johnny15
  13. Johnny15 --> Ikarionas
  14. ~Melania~
  15. methexys --> DumeNuke
  16. Nefeli Graf
  17. PolGR1509 --> Johnny15
  18. Soukouu
  19. Guest 278211 -->Emmanouilmyrgia
  20. tsarachaf --> DumeNuke
  21. Wild_Boy --> Nefeli Graf
  22. Ερις -->DumeNuke
  23. Σπυρακος (^^) --> Nefeli Graf
  24. Τάσος97

Ψήφοι
5 DumeNuke
5 Johnny15
4 Nefeli Graf
1 Emmanouilmyrgia
1 Ikarionas
1 methexys
1 Soukouu

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Fast - Ψηφοφορία 24/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
3η φορα που σε ρωταω.ΤΙ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΟΩΝΕΙΣ τοσο τον Ικ ενω τον ψηφισες;ΤΙ ειδες και πηγες τοσο πολυ μαζι του που τωρα ψηφισες τον Ντιουμ.ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ σε αυτα που σε ρωτησα;Αν δεν μου απαντησεις θα σε ψηφισω χωρις να σε εχω νουμερο 1 υποπτο λογω ψηφων στην τυχη προφανως.Εγω μπορει να μην απανταω συνεχεια με 3 προτασεις σε καθε ποστ κανοντας τον Χολμς και απο κατω να γραφω: " δεν μας τα λες καλα,λες να εισαι εσυ ο μαφιοζος;''
Εγω γραφω 2 ποστ την μερα με αριθμημένα πραγματα και ευκολα κανοτητα.Εκανα λαθος πριν με τον Δημητρη που νομιζα ψηφισε τον Τζονι αλλα εδωσε τελικα στην Νεφελη.Τα αλλα ειναι απολυτως κατανοητα.
Λεω ακριβως τι θελω να ψηφισω.Λεω ακριβως αυτα που βλεπω και λεω ακριβως αυτα που νομιζω ειναι λογικα για τους περισσοτερους.
Εσυ τι μου εδωσες στο γκειμ για να παω μαζι σου;Εγω παραδειγματος χαρη εδωσα 11 διαφορετικα πραγματα που ειδα.Μου ψηφιζεις τωρα τον Ντιουμ ενω πριν εδωσες στον Ικ που τωρα τον αθωωσες.Μπορεις να μου απαντησεις τι ειδες στον Ικ και εγινε αγγελος απο χαρος;Αν μου δωσεις να καταλαβω θα παει ινσταντ η ψηφος μου στον Ντιουμ
Ειλικρινά δε θα έμπαινα στον κόπο να απαντήσω, αλλά όπως είπαμε "καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται". Μπορείς λοιπόν να αρχίσεις από εδώ
Έπειτα, μπορείς να διαβάσεις τα υπόλοιπα μηνύματά μου. Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να το κάνεις αυτό, είναι πατώντας στο παρακάτω σημείο που δείχνω παρακάτω. Στο πλαίσιο που θα σου ανοίξει, μπορείς να πατήσεις στο όνομά μου.

Δε θα μπω στον κόπο να σου κάνω ανασκόπηση των όσων έχω πει μέχρι τώρα. Αυτό είναι κάτι που οφείλεις να διαβάσεις μόνος σου, σε περίπτωση που επιθυμείς να είσαι σωστός πολίτης και να βοηθήσεις. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Αντιθέτως, εγώ που έχω διαβάσει τι έχεις πει μέχρι τώρα, δε νιώθω να με έχεις καλύψει. Πιστεύω οι υπόλοιποι παίκτες βλέπουν τι γίνεται και μπορούν να σχηματίσουν γνώμη. Αυτά. Δεν νομίζω ότι έχουμε να πούμε κάτι άλλο, τουλάχιστον όχι μέχρι να ανοίξεις κι εσύ τα χαρτιά σου.

Εdit: τέλος πάντων δε ξέρω γιατί δε φαίνεται το συνημμένο. Όποιος μπορεί ας δείξει στον ΣΚ πώς θα διαβάσει τα μηνύματά μου στο θέμα. Ευχαριστώ. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

  • Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    147.8 KB · Εμφανίσεις: 53
Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Αν υποθέσουμε, όπως ο ίδιος και πολυ αλλοι ισχυριζονται, ότι ο Ikarionas είναι ενας καλός ρόλος που προσπαθεί να βγαλει ακρη, μεχρι τωρα εχει κατηγορήσει και τους 3 που ειναι μπροστά στην ψηφοφορία.
Επίσης, πολλοι ακόμη έχουν μπει στο τρένο που υποστηρίζει το σενάριο για Dume-Johnny, και συμφωνείτε με το να οδηγηθουμε σε ισοβαθμία για να βγουν συμπεράσματα.
Ενω συμφωνω με την ιδέα της ισοβαθμίας, δεν εχω πειστεί για τους δύο κυριους υποπτους, μου φαίνεται κάπως "ευκολο" που έχουμε οδηγηθεί εκεί.
Γι αυτό θα ψηφίσω Nefeli Graf, μήπως και οδηγηθουμε σε τριπλη ισοβαθμια. Εξ αλλου κι αυτη ελαβε πληθος κατηγοριων αλλα σημερα ειναι στο απυρόβλητο ΣΧΕΤΙΚΑ. Θα δούμε.

Πολύ εύκολα με αθωώνετε όλοι, μαφιόζοι και πολίτες. Τόσο πολύ σας έπεισα ή απλώς ξέρετε ότι ο ΔΑ δεν είναι σε κανέναν απ' τους δύο βασικούς προς αποχώρηση; Ή μήπως απλώς θες μετά σε περίπτωση που φανεί ότι κάποιος απ' τους τρεις αυτούς είναι αθώος, να ρίξεις το φταίξιμο σε μένα (θαρρείς και θα είμαι ο μόνος που τους κατηγόρησε); Εν πάσει περιπτώσει, αν ο ΔΑ είναι σ' αυτούς δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του, ενώ αν δεν είναι, τουλάχιστον ίσως την ξοδέψει από τώρα οπότε να χαθεί τουλάχιστον αυτό το ατού.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Άντε να δω πόση ώρα θα μου πάρει αυτό. :P

Γενικά δεν θα έχω αρκετό χρόνο σήμερα και ίσως και αύριο για να γράψω. Έχω ενημερώσει σχετικώς τη ΣΕ από χθες το πρωί.

Γενικά, όσοι βγήκαν να με υπερασπιστούν χθες είναι αρκετά ύποπτοι. Από τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας και μετά έχω προλάβει να διαβάσω αποσπασματικά κείμενα, κυρίως όσα έχουν κάνει quote εμένα ή φαίνεται κάπου εμφανώς το όνομά μου.

Μέχρι στιγμής, με σειρά προτεραιότητας είναι:
methexys, Himela, Σπυράκος, Johny

Η methexys βγήκε από πολύ νωρίς και πήρε το μέρος μου, χωρίς να της έχω δώσει κάποιο ουσιώδη λόγο. Η αντίληψή μου λέει ότι γνώριζε ότι δεν είμαι ανάμεσα στους μαφιόζους και απλά διάλεξε έναν από τους δύο του διπόλου και πήγε μαζί του. Κλασική τεχνική μαφιόζου.

Η Himela, από την άλλη, ξεκίνησε να επιτίθεται και μετά ανακάλεσαι. Ενδεχομένως να μην είναι μία από τους 6. Η θεωρία μου είναι ότι πίστεψε ότι είμαι μαφιόζος και ήρθε προς υπεράσπισή μου για να με βοηθήσει.

Από το Σπυράκο περίμενα περισσότερα. 2 μηνύματα πριν την ψηφοφορία, σχεδόν κενά. Σαν άτομο που προσπαθεί να καταλάβει τι παίζεται. Και ενώ τα άτομα που δεν έχουν πολύ συμμετοχή αποφεύγουν να υπερασπιστούν φωνακλάδες και άτομα που έχουν τραβήξει οικειοθελώς την προσοχή, είδα ένα 3ο μήνυμα που όχι μόνο με υπερασπίζεται, αλλά επιτίθεται και προσωπικά στον fast. WTF? Λογικά είναι ο ΔΑ και, αν δεν προετοιμάζει κάποιο χοντρό παιχνίδι, όπως έκανε ο ΔΑ στο περσινό Παλέρμο ο ΔΑ, δεν έχουμε λόγο να φοβόμαστε κάτι. Ο βαθμός επικινδυνότητάς του εξαρτάται από τις κάρτες που κρατάει.

Από τον Johny είδα μια άκυρη επίθεση προς το Ikariona, ο οποίος έχει δείξει σοβαρά σημάδια ότι είναι πολίτης. Ίσως να τον βολεύει να συνεχίσει τη διαμάχη που ξεκίνησα μαζί του χθες. Για μένα είναι μαφιόζος, απλά επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω ολοκληρωμένα το δεύτερο μισό της 4ης και συνολικά την 5η σελίδα κρατάω μια επιφύλαξη και τον κατατάσσω 4ο και όχι 2ο στη λίστα.

Επομένως, βάση των παραπάνω, ψηφίζω methexys για σήμερα.
Θα προσπαθήσω να κάνω άλλη μία δημοσίευση πριν την ψηφοφορία, αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο αυτό θα καταστεί εφικτό.

Δηλαδή τώρα είσαι κομπλέ ρε συ; Έγραψες 250 ποστ όσο κινδύνευες και μετά την έκανες και δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις τι είπαμε πριν κάνεις ένα ποστ στο οποίο είναι εμφανέστατο ότι αφιέρωσες πολύ χρόνο;
Και τι φάση τώρα; Are you jumping ship?? Για να μην ασχοληθούμε με το ποιοι σε υποστήριξαν χθες;

Κι εμένα μού φάνηκε ύποπτο αυτό που έκανε η Νεφέλη. Και πιο ύποπτο ακόμα οτι δεν έχει βγει ακόμα να σχολιάσει τις κινήσεις της. Πέρασαν πάνω από 12 ώρες από την ψηφοφορία. Καθόλου χρόνος πια;

Είναι όντως περίεργο ότι μόλις πριν από λίγο μπήκε στον κόπο η Νεφέλη να απαντήσει. Πιστεύω έστω ένα μικρό(δεδομένου ότι είναι η Νεφέλη) ποστ θα έπρεπε να είχε κάνει για να εξηγήσει λίγο τι παίζει με την πάρτη της.

Πάμε τώρα. Ο Ντιουμ μού φάνηκε ύποπτος και μάλιστα θύμωσα μαζί του για τον τρόπο που ψήφισε χωρίς σχόλια και έτσι τον ψήφισα. Όταν άρχισε λόγω της ψήφου μου να λέει κάποια επιχειρήματα τα οποία έβγαζαν στα μάτια μου κάποιο νόημα θεώρησα οτι καλό είναι να τον αφήσω για να δω πού θα πάει όλο αυτό. Θεώρησα οτι θα ήταν καλύτερο να ψάξω γύρω μου με ανοιχτά μάτια να βρω μήπως συμβαίνει κάτι ύποπτο που δεν το βλέπω. Έβαλα τον Ντιουμ σε pause ρε παιδί μου, πώς να το πω; Τον έχω στα υπόψη αλλά του έδωσα πάσο για χτες. Βλέποντας τη συμπεριφορά της Νεφέλης για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω θεώρησα σωστό να της δώσω την ψήφο μου. Μπορεί να θεωρείς οτι το έκανα για να της δώσω δεύτερη ψήφο μετά της Claire αλλά δεν ήταν καθόλου έτσι. Έχω τεκμηριώσει επαρκώς παραπάνω τους λόγους που ψήφισα τη Νεφέλη και ακόμα τη θεωρώ ύποπτη. Νομίζω το ξεκαθάρισα κι αυτό.

Σοβαρά τώρα, έβγαζαν νόημα τα επιχειρήματα του Ντιουμ χθες; Που ξεκίνησε να βγάζει μαφιόζο όποιον τον κατηγορούσε;;

Κατά τη γνώμη μου πριν παίξει κάποιος την ακύρωση ψήφου πρέπει να κάνει το παν να πείσει για την αθωότητά του, να δώσει επιχειρήματα, να απαντήσει σε ερωτήσεις, σε απορίες, γενικότερα να σώσει με αυτό τον τρόπο τον εαυτό του. Η ακύρωση ήφου για μένα είναι η τελευταία λύση όταν έχεις προσπαθήσει τα πάντα κι έχεις αποτύχει. Η Νεφέλη το μόνο που έκανε είναι να πει γενικόλογα και να με ψηφίσει. Απαξίωσε δηλαδή να ασχοληθεί για να παίξει απλά την κάρτα της. Αλλά ακόμα κι έτσι, τώρα πού είναι; Έχει εξηγήσει τίποτα; (μπορεί μέχρι να γράψω αυτό το ποστ να έχει απαντήσει οπότε ζητώ συγγνώμη αν έχει συμβεί αυτό).

Λοιπόν, εδώ διαφωνώ. Όλοι θέλουμε να μείνουμε στο παιχνίδι, σπανίως κάποιος θέλει να αποχωρήσει, οπότε σόρρυ, αλλά δεν θα πάω να βγάλω κάποιον ένοχο απλώς επειδή έπαιξε κάρτα για να μείνει αυτός στο παιχνίδι. Τα ύποπτα πράγματα συμβαίνουν όταν κάποιος έρχεται στο ξεκούδουνο και παίζει κάρτα για να σώσει άλλον.
Τώρα γιατί δεν άλλαξε ψήφο, δεν μπόρεσα να το καταλάβω από το ποστ της, αλλά αυτό είναι στην κρίση του καθενός.

Αυτό που λες είναι τελείως νουμπίστικη κίνηση και με προσβάλλει να το λες για μένα. :pfff: Οτι δηλαδή είμαστε εγώ κι ο Ντιουμ μαφιόζοι και πρώτη πρώτη μέρα πάω και τον ψηφίζω; Αυτό είναι για παίκτες που παίζουν πρώτη φορά. Τελείως παιδιάστικο και κακώς ασχολούμαι κιόλας.

Καθόλου νουμπίστικη κίνηση δεν είναι, ακριβώς το αντίθετο είναι κίνηση με μεγάλο ρίσκο, η οποία αν πετύχει και εκτελεστεί σωστά βγάζει τον έναν από τους δύο λάδι.
Να σχολιάσω και κάτι ακόμη; Τώρα τον ψήφισες και πάλι...

Φιου τα διάβασα ολα.
Λοιπόν. Έχω πολυ σοβαρό επιχείρημα πανω στο τραπεζι.
Όλοι μπορειτε να Δείτε ότι ο τσαρατσαφ δεν κανει ποτε λάθη ορθογραφικά κλπ στα κείμενα του.
Σε μια μονο προταση εκει που μιλάει τον ΔΑ αναφέρεται ως: ο ΔΑ μου. Εκεί που λεει οτι σε προηγούμενα παιχνίδια εχει κανει μονο ένα σήμα τη πρωτη μερα στον ΔΑ οταν ηταν μαφία. Ξαναδιαβαστε το συγκεκριμένο σημείο προσεχτικά και θα δείτε οτι στο παιχνίδι που παίζουμε τωρα λεει τον ΔΑ μου.
Στην αρχη σκέφτηκες οταν διάβασα τον Τζόνι εκει που έλεγε ότι δεν εχει σήμα ότι είναι αυτος ο ΔΑ και κανει σημα σε αυτόν ο τσαρατσαφ.
Αλλά. Δε γινεται τέτοιο σημα να λάβει παίχτης σαν και αυτόν Γιατί δε τα διαβάζει προσεχτικά. Ο παίχτης στον οποίο απευθύνεται ο τσαρατσαφ ειναι καποιος που τα διαβάζει ολα. Κάποιος που δεν αφηνει τιποτα ασχολίαστο.


Οπότε για μενα αν ο τσαρατσαφ ειναι μαφιόζος ΔΑ δεν είναι ο Τζόνι

Οκ, δεν το πιστεύω ότι πρέπει να εξηγήσω τα αυτονόητα, αλλά οκ ότι πείτε. Το κομμάτι στο οποίο αναφέρεσαι είναι μία υποθετική ανάλυση του πως μπορεί να αντιδρούσα σε αυτό που είχε πει ο ικαρίωνας. Δεν έχει κάτι άλλο. Δεν μιλούσα για τον ΔΑ του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Που στην τελική και μαφιόζος να ήμουν δεν θα πήγαινα να αναφερθώ στον ΔΑ στο δημόσιο λέγοντας τον ΔΑ μου. Είπαμε ήταν αργά, αλλά όχι κι έτσι...

απανταω εδω ή μετα το γκεημ; :hehe:

Όχι, δεν μπορεί να το έκανες... :P

μερικα απαντηθηκαν, αλλα εσκεμενα περασαν ετσι αναπαντητα, ξερεις εσυ πως πανε αυτα. Συμπερασματα προς το παρον δεν εχω και δεν ντρεπομαι να το πω. Τουλαχιστον για την πλειοψηφια των παικτων δεν εχω καποιο συμπερασμα.

Τασούλη, δεύτερη φορά που σε πιάνω να λες κάτι και να κάνεις αυτό που σχολιάζεις αρνητικά, μετά από λίγο. Τι συμβαίνει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Λοιπόν επειδή άρχισαν να με αθωώνουν αρκετοί και ίσως να σημαίνει ότι θα τα τινάξω, απευθύνομαι λίγο στους πολίτες για να προτείνω ένα σκεπτικό που θα μας βοηθήσει αρκετά αν το ακολουθήσουμε σ' αυτή την ψηφοφορία. Όπως θα διαβάσατε παραπάνω (αν δεν διαβάσατε, να το διαβάσετε) υπάρχει μια καλή θεωρία που θέλει τον Johnny ΔΑ και τον Dumenuke ίσως μαφιόζο. Ο Johnny ζητούσε ''βοήθεια'' από έμπειρους παίκτες, μίλησε ρητώς για 'σήματα' που ελπίζει να έχει (αναφερόμενος στο κινητό του βέβαια αλλά bitch please) και λέγοντας κι αυτά τα σχετικά με τις οσφρήσεις. Θεωρώ πως ο Dumenuke είναι μάλλον μαφιόζος και τον έχω ψηφίσει. Προσέξτε όμως τι κινδυνεύουμε να πάθουμε αν τον βγάλουμε τώρα. Έχουμε συμφωνήσει αρκετοί ότι ο Dume είναι μαφιόζος και είναι λογικό ο ΔΑ να τον θεωρεί πλέον κι ο ίδιος μαφιόζο. Αν λοιπόν πέσουμε όλοι να ψηφίσουμε τον Dume, τότε ο ΔΑ πολύ εύκολα θα μπορέσει να τον σώσει αλλάζοντας τις ψήφους του με κάποιου άλλου αθώου και θα χάσουμε τσάμπα έναν αθώο. Αν όμως βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ αυτό θα αποφευχθεί, θα έχει φύγει ένας κακός ρόλος και μετά θα είμαστε πιο άνετοι. Οπότε προτείνω να πάμε όλοι να βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ. Σύμφωνα με αυτά που έγιναν ο ΔΑ φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα σε Johnny και Dumenuke. O Johnny επειδή φαίνεται να ζητάει ξεκάθαρα σήματα και ο Dumenuke γιατί αν ο Johnny ήταν μαφιόζος, αναφερόμενος στην ''καλή του όσφρηση'' θα μπορούσε να κάνει καλό σήμα στον Dume ως ΔΑ του. Πιο πιθανός ΔΑ είναι ο Johnny αλλά φοβάμαι μόνο το εξής: Αν οι μαφιόζοι είδαν ότι βρήκαμε ως ΔΑ τον Dumenuke και ξέρουν ότι κινδυνεύει να φύγει εκείνος, πράγμα που θα σήμαινε ότι ο Johnny θα ήταν μαφιόζος, μπορεί να είπαν στον Johnny να 'θυσιαστεί' και γι' αυτό να μίλησε για ''σήματα'' τόσο ρητά, ώστε να θεωρήσουμε αυτόν ΔΑ και να τον ψηφίσουμε και να μπορέσει μετά ο Dumenuke να τον σώσει με ανταλλαγή ψήφων. Δεν ξέρω τι απ' τα δύο ισχύει πραγματικά. Πιστεύω όμως ότι αφού τόσα άτομα συμφωνούμε πως υπάρχει κάτι κακό ανάμεσά τους ή ότι μπορεί να είναι και οι δυο κακοί, όλοι οι αθώοι θα πρέπει να ψηφίσουμε ανάμεσα σ' αυτούς ελπίζοντας να φέρουμε στην πρώτη θέση τον ΔΑ για να μην μπορεί να αλλάξει ψήφο με κάποιον αθώο. Δεν είμαι σίγουρος για το τι γίνεται σε περίπτωση ισοψηφίας. Αν δηλαδή φέρουμε σε ισοψηφία τον Dume και τον Johnny, τότε θεωρείται ότι ο ΔΑ είναι στην 'πρώτη' θέση και άρα δεν μπορεί να κάνει ανταλλαγή ψήφων επειδή δεν μπορεί σύμφωνα με τους κανόνες να αλλάξει τις ψήφους απ' τον εαυτό του; ή μπορεί να το κάνει; Θεωρητικά, αν π.χ. έχουν κι οι δυο από 4 ψήφους και επιχειρήσει να αλλάξει τις ψήφους του άλλου με κάποιον τρίτο, απλώς θα δημιουργήσει ισοψηφία με τον εαυτό του και κάποιον τρίτο, οπότε πάλι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Προτείνω λοιπόν να φέρουμε σε ισοψηφία αυτούς τους δύο, ώστε να πάμε σε δημοσκόπηση, να βγάλουμε τον έναν και μετά με την άνεσή μας να βγάλουμε τον άλλο την επόμενη μέρα. Ο ΔΑ θα φύγει σίγουρα και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και μάλιστα θα αναγκάσουμε και τους μαφιόζους να συμβάλλουν στη δημιουργία ισοψηφίας, επειδή όποιος δεν το κάνει (ειδικά απ' όσους είπαν πως υποπτεύονται αυτούς τους δύο) πολύ απλά θα καρφωθεί και θα τον βγάλουμε αμέσως μετά. Το συγκεκριμένο σενάριο βοηθάει αποκλειστικά τους πολίτες.

Αλλάζω την ψήφο μου στον JOHNNY και ελπίζω να συμβάλλετε στο να κάνουμε αυτό που είπα, αντί να ψηφίζετε ό,τι να 'ναι. Τουλάχιστον αν τα τινάξω σήμερα, please σκεφτείτε το.

Τώρα τα σενάρια να είμαι μαζί με τον Dumenuke δεν θα τα σχολιάσω γιατί είναι τόσο σουρεάλ που είτε ο David Lynch δεν θα τα σκεφτόταν.

Το σχολίασα στο μικρό ποστ αυτό, παρόλο που γενικά προτιμώ να φεύγουν μαφιόζοι και να μην αναλωνόμαστε σε σενάρια για ΔΑ και ιστορίες, εκτός αν προκύψει κάτι τρανταχτό, νομίζω ότι αυτό που λες, στέκει.

Το οποίο το βασίζεις σε κάτι που είπε ο τσαφ και προφανώς ή με λάθος σύνταξη το είπε ή εσύ το κατάλαβες λάθος. Πολύ τρανταχτό επιχείρημα.
Πάντως νομίζω οτι πολλοί διαβάζουν πολύ τα πάντα κι όχι μόνο εγώ κι ο Ικαρίονας. Λέγεται, παίζουμε παλέρμο.:whistle:

Συγγνώμη, αλλά μια χαρά ήταν η σύνταξή μου. Τώρα αν κάποιους τους συμφέρει να ερμηνεύουν κάτι σαφές, όπως θέλουν αυτοί, δεν φταίω εγώ. Το αν ήταν παρανόηση ή δόλος θα το μάθουμε στην πορεία και ελπίζω όταν μπει στον κόπο να μου απαντήσει.

Είμαι στο ποτάμι και το σήμα εναλλάσσεται μεταξύ Ε και Η. Τέλος πάντων. Θα περιμένω να δω ποιος πέθανε τη νύχτα.

Seriously now??:confused: Αρχίσαμε τις τρολλιές τώρα;

Η πρώτη μέρα στο Παλέρμο είχε ξημερώσει και στο σπίτι της ΣΕ ο dimijim κοιμόταν ακόμη. Κουρασμένος από το χθεσινό ταξίδι ήθελε να ευχαριστηθεί τον ύπνο του όσο περισσότερο μπορούσε. Ξύπνησε αργά, κατέβηκε στο σαλόνι κι εκεί βρήκε τον ultraviolence να κάθεται σκεφτικός κι εμφανώς στεναχωρημένος. Θέλοντας να του φτιάξει τη διάθεση, του πρότεινε να πάνε για καφέ στα Mikel, ελπίζοντας ότι έτσι θα το δει να χαμογελάει. Μπήκαν στο αμάξι, ο Δημήτρης έβαλε αυτό το κομμάτι στο κασετόφωνο να παίξει αλλά ο Αντώνης δε συγκινήθηκε. Στα Mikel, παρότι ο καφές και το πρωινό ήταν υπέροχα, ο Αντώνης δεν είπε ούτε λέξη. Πιστεύοντας ότι αυτό θα του αλλάξει τη διάθεση, ο Δημήτρης τον έβαλε στο αμάξι και τον έβγαλε βόλτα στη φύση, να δει τη θάλασσα και να αναπνεύσει καθαρό αέρα. Κάπου στο δρόμο, είδε έναν παππούλη να κάνει οτοστόπ. Το λυπήθηκε, σταμάτησε και τι να δει;
Ήταν ο Stan Lee ο ίδιος! Η βόλτα συνεχίστηκε με συζητήσεις για διάφορους υπερήρωες και τελείωσε με αναμνηστικές φωτογραφίες, με τον Αντώνη να είναι ακόμη κατσούφης. Μην αντέχοντας άλλο, ο Δημήτρης τον ρώτησε στα ίσια, "Τι συνέβη και τα χει βάψει μαύρα σήμερα;". Και τότε ο Αντώνης άνοιξε το στόμα του:
Κοίτα να δεις, σήμερα το πρωί συνέβη κάτι πολύ στενάχωρο.
Ξύπνησα από τις 7 και πήγα βόλτα στην πόλη.
Περπάτησα σε διάφορα σοκάκια
βρέθηκα στην κεντρική πλατεία
χάζεψα την ανατολή του ηλίου στην παραλία
αλλά είχα ένα feeling ότι κάτι δεν ήταν σωστό.
Γύρισα στο σπίτι
έψαξα στο υπόγειο
και στο κρυμμένο υπόγειο
και το feeling αυτό δε μπορούσε να αλλάξει.
Δε βρήκα πουθενά πτώμα σήμερα, τι συνέβη Δημήτρη μου;
Το κείμενο της δολοφονίας είναι προϊόν δημιουργίας της ΣΕ.

Το καλό είναι ότι δεν είχαμε θύμα σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος έκανε καλά(ή άσχημα γιατί παίζει κι η πόρνη) την δουλειά του.
Μιας και ανοίξατε το θέμα του αν ήταν καλό ή κακό που δεν είχαμε θύμα, για τις πληροφορίες που θα μας έδινε, εγώ γενικά πιστεύω ότι δεν δίνει το ένα θύμα πληροφορίες, εκτός αν είναι κάτι πολύ τρανταχτό. Πληροφορίες μπορούμε να πάρουμε από τις γενικότερες επιλογές θυμάτων της μαφίας και κυρίως από το ποιοι ταιριάζουν στο προφίλ των θυμάτων της μαφίας και είναι ζωντανοί. Και φυσικά είναι καλό που δεν είχαμε θύμα.

Δεν το πιστεύω ότι θα το πω αυτό αλλά αν μπορείς ''λέγε λιγότερα''. Λες ελάχιστα αλλά λες τόσο πολλά με αυτά και τα περισσότερα είναι πολύ επικίνδυνα. Κρύβε λόγια. Οκ εντάξει, θα πεις ''είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα'' αλλά δεν κρατήθηκα να το πω.

Μα τον Odin, ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Ο ικαρίωνας λέει σε άλλον κρύβε λόγια... :P

Μου αρέσει το σκεπτικό σου αλλά προβληματίζομαι κιόλας. Πίστευα πως ο ένας από τους δυό είναι αθώος γιατί δεν γίνεται να είμαστε τόσο τσακάλια και να βρήκαμε δυό κακούς ρόλους από τη δεύτερη μέρα αλλά σίγουρα ο ένας από τους δυό είναι σίγουρα κακός. Περισσότερο στρέφομαι προς τον Dum γιατί έχει παρόμοιο παίξιμο με τότε που ήταν πάλι μαφία, ενώ ο Τζόνυ μου θυμίζει πολύ εμένα στο πρώτο μου παιχνίδι που δεν ήξερα τι μου γινόταν (όχι πως τώρα ξέρω δηλαδή για να είμαι ειλικρινής...) και ενώ είχα σημαντικό ρόλο πολίτη, με έβγαλαν νωρίς.
Πάντως έχουμε χρόνο πριν την ψηφοφορία και δεν θα ψηφίσω ακόμα, ελπίζοντας πως ίσως ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στο μυαλό μου.

Μια χαρά γίνεται, δεν θέλει παραπάνω από 1-2 λάθος χειρισμούς για να βρεις κάποιους κακούς ρόλους.

Τέλος να σας πω ξανά συγνώμη για την απουσία μου για ώρες αλλά ρε παιδιά, τουλάχιστον η δική μου δικαιολογία είναι για κάτι σοβαρό και όχι ότι πήγα για μπάνιο. Εδώ είχα κανονίσει να μην έχω εξόδους και επισκέψεις αυτές τις μέρες για να μπορώ να αφοσιωθώ στο παιχνίδι.
Θα επανέλθω όπως και να έχει για να ψηφίσω και ίσως και για άλλο ποστ αν προκύψουν πράγματα που θα θέλω να σχολιάσω.

Τι λες κι εσύ κι τώρα;; Δεν θα παρατήσουμε τις ζωές μας για το Παλέρμο. Αρκεί απλώς να αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο στο παιχνίδι και να συνεισφέρουμε σ' αυτό. Αλλά μην φτάνουμε και στα άκρα.

Για την ώρα, ψηφίζω τον Emmanouilmyrgia επειδή κατά την άποψή μου έχει χαρακτηριστικά που θα ταίριαζαν σε κάποιον που ανήκε στη μαφία.

ΥΓ: Γνωρίζω ότι έχω αφήσει πολλά πράγματα εκτός σχολιασμού, αλλά πραγματικά δεν προλαβαίνω και προσπαθώ να τα πιάσω όλα με χρονολογική σειρά.

Wtf? Θα ήθελες ας πούμε να σχολιάσεις λίγο παραπάνω σε αυτό; Είναι πολύ γενικόλογο για να το δεχτώ ως δικαιολογία...

Τόσο πολύ σε μπερδεύω με τα τρια βασικα πραγματα που εχω πει ε; χμ...
Πιανομαστε Από αυτά Γιατί είναι τα μόνα απτσ πράγματα που έχουμε να δούμε..
Άσε που ο ντουμνουκ μας εχει παρατήσει και δεν υπερασπίζεται καν τον εαυτό του

Δες, γενικά δεν βοηθάς κι εσύ τον εαυτό σου. Τα ποστ σου είναι άναρχα και χωρίς δομή, οπότε δεν βοηθάς τον κόσμο να σε πάρει στα σοβαρά. Επίσης δεν είναι καθόλου καλό ότι δεν χρησιμοποιείς παραθέσεις και πρέπει να μαντεύουμε που είναι τα ποστ στα οποία αναφέρεσαι.

Δεν έχω επίσης καταλάβει την μεταστροφή του tsarachaf στον DumeNuke. Από αυτά που διάβασα από εσένα, δε σου άρεσε το χθεσινό σενάριο του Ντιουμ και για αυτό κινήθηκες εκεί; Ρωτάω γιατί εχθές προτιμούσες να μείνει μέσα, παρ' όλο που είχε επισημανθεί από κάποιο κόσμο ήδη σαν ύποπτος. Το σενάριό του ήταν που σε έκανε να σιγουρευτείς;

Νομίζω ότι τα είπα επαρκώς καλά στο βραδινό μου σεντόνι, αλλά θα τα πάω ένα repeat, επειδή είσαι εσύ :P.

Γενικά δεν μου άρεσαν τρία πράγματα από την όλη κατάσταση με τον Ντιουμ.
1. Ότι τα σενάριά του μου έδειχναν πανικόβλητο μαφιόζο, που μάζεψε ψήφους και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Μιλάω εκεί που άρχισε να κατηγορεί ικαρίωνα, φαστ και εμμανουήλ ότι είναι μαφία και πάνε να τον φάνε. Και το σχολίασα και εκείνη την ώρα. Όπως δεν μου άρεσε και το σενάριο στο ποστ που έκανε το πρωί. Που την έπεσε σε όσους τον βοήθησαν να μείνει στο παιχνίδι.
2. Ότι μόλις έπεσαν οι ψήφοι του από 4 σε 2 και φάνηκε ότι δεν θα φύγει, εξαφανίστηκε και τον είδαμε ξανά σήμερα το πρωί και έχουμε να τον δούμε από τότε.
3. Ότι ενώ ξεκίνησε να μαζεύει πολλές ψήφους, πολύ γρήγορα, επίσης πολύ γρήγορα αυτές οι ψήφοι εξαφανίστηκαν και δεν κινδύνεψε στο τέλος.

Έχω αφήσει κάποια ασχολίαστα και αναπάντητα που μεσολαβούν από τελευταίο που έχω κάνει παράθεση έως το τελευταίο που έχει γραφτεί μέχρι τώρα. Κάποια στιγμή, αν δεν με βγάλετε σ' αυτή την ψηφοφορία θα απαντήσω, όπως και πιο μετά θα ψηφίσω.


Είμαστε στον πρώτο γύρο το να άλλαζε ψήφο για δεύτερη φορά στον πρώτο γύρο μέσα σε λίγη ώρα, είναι πιθανόν να έστρεφε κάποιες υποψίες πάνω της. Όπως, επίσης, δεν είναι αδύνατο, όπως είπες, να είμαστε και οι 2 αθώες. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αποδείξει κάποιος την αθωότητά του, ό,τι και να ειπωθεί εκ μέρους του, αν δεν υπάρξουν πράξεις που να το αποδεικνύουν (που και γι' αυτές είναι νωρίς ακόμα), θα συνεχίσει ο καθένας μας να κάνει χίλια δυο σενάρια για την ταυτότητά του καθενός, τη μία έχοντας τον αθώωσει προσωρινά και την άλλη ξαναβάζοντας τον στο στόχαστρο.


Το ξέρω ότι δεν μπορεί να απαντήσει. Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έστω και στο ελάχιστο την ψήφο που έδωσα; Εσύ τι έκανες δηλαδή;! Γι' αυτό λέμε για όσους μπορούν και έχουν χρόνο καλό είναι να κοιτάνε και παλιότερα παιχνίδια για να έχουν εικόνα για τη ροή του παιχνιδιού και τον τρόπο. Όχι να πετάμε μία ψήφο στο άκυρο και να αλλάζουμε έπειτα βλέποντας ποιος ακούγεται παραπάνω και να τον επιλέγουμε λέγοντας πάνω κάτω τα ίδια και πιο αόριστα, ως προς τον λόγο που τον ψηφίσαμε.


Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούσε να μπει και δεύτερη μέρα συνεχόμενα και έπαιρνε απουσία, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου όμως θα αποκλειόταν από το παιχνίδι. Και αν είναι κακός ρόλος (αλλά και πάλι είναι άσχημο να βγαίνει κάποιος λόγω απουσιών) έχει καλώς, αν έβγαινε πολίτης όμως;


Μάλλον επειδή παίζω πιο αμυντικά και μαζεμένα. Σε αντίθεση με τον DumeNuke που προσπαθεί να παίξει κάποιος πιο επιθετικά και ανοιχτά σε σχέση μ' εμένα και με άλλους που έχουμε εξίσου λίγα μηνύματα.


Σύμφωνα με τα πολλά αποδεικτικά που έχεις που τον αθωώνουν, ε; Εσύ που μέχρι να σιγουρευτείς για κάποιον σε προχωρημένο γύρο κιόλας και υποθέτεις τα πάντα για τον άλλο.


Όπως ειπώθηκε αν είδα καλά και από άλλους, είναι απόλυτα λογικό να θέλεις να σώσεις το τομάρι σου (με β' ενικό εδώ δεν απευθύνομαι προσωπικά, μιλάω γενικά), είτε αθώος είτε ένοχος. Και έχοντας μάθει από τις τακτικές της μαφίας σε προηγούμενα παιχνίδια, την χρησιμοποίησα έτσι ώστε να υπάρξουν ελάχιστες πιθανότητες να βγω εκτός παιχνιδιού. Λάθος μου; Μπορεί. Εγώ αυτό που ήθελα το πέτυχα, ακόμα και αν βγω απόψε, τουλάχιστον θα ξέρω ότι προσπάθησα να μείνω μέσα χθες.


Και καλά κάνεις. Εδώ κανείς δεν είναι αθώος, αν δεν υπάρξουν πράξεις που να το αποδεικνύουν αν όχι 100% όσο πιο σίγουρα. Το είχα αναφέρει πάλι.


Διάβασε την απάντηση προς τη Himela και θα καταλάβεις. Όχι πως με αθωώνει αυτό, αλλά για να καταλάβεις λίγο.


Τα διαφορετικά προγράμματα και η έλλεψη χρόνου που λέγαμε.


Ακόμα και αν δεν φαινόταν στην ισοψηφία (γιατί μπορεί να είχε ψηφίσει άλλον), θα βοηθούσε να αποκλείσουμε άτομα από ένα ρόλο των πολιτών.


Δεν είναι και ό,τι πιο λογικό να λέμε την αλήθεια. Αλλά να προσπαθεί να καρφωθεί από τους πρώτους γύρους λίγο δύσκολο, δεν το πιστεύεις;


Γιατί πρέπει να είμαστε όλοι αγχωμένοι; Ήμουν στο όριο να βγω ή να μη βγω, το να αγχώνομαι για πράγματα που κρίνονται στο παραμικρό (τελευταία στιγμή μπορεί να με ψήφιζε κάποιος ή και κάποιοι) και να κάνω σπασμωδικές κινήσεις μόνο καλό δεν θα κάνει στην πορεία του παιχνιδιού.
Θα μπορούσα να αλλάξω την ψήφο μου στον Fast για να σιγουρέψω την παραμονή μου. Και εδώ βγαίνουν δύο σενάρια μάλλον. Ή είμαι μαφία και ήξερα ότι με στηρίζουν άτομα οπότε μία η άλλη, δεν θα έβγαινα γιατί θα με βοηθούσαν ή είμαι ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες και είχα αποδεχτεί ότι υπήρχαν πιθανότητες να βγω και η κάρτα με τον τρόπο που την χρησιμοποίησα ήταν ένας τρόπος να μείνω μέσα. Αν θεωρείς πιο πιθανό το πρώτο να ξανακοιτάξεις πως ξαφνικά χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο άρχιζα να μαζεύω ψήφους από το πουθενά.

Και τέλος, ξαναλέω δεν έχουμε όλοι τα ίδια προγράμματα, τις ίδιες ώρες ελεύθερες και δεν μπορούμε για ένα παιχνίδι που μπορεί να κρατήσει και 2 εβδομάδες με τόσο κόσμο να είμαστε μ' έναν υπολογιστή ανά χείρας ή καρφωμένοι μπροστά σ' έναν υπολογιστή, ανά πάσα στιγμή. Το να παίξει κάποιος και να μην βάλει στην άκρη τις υποχρεώσεις του δεν γίνεται; Αμέσως υποψιαζόμαστε όσους δεν μπαίνουν και δεν μιλούν αρκετά. Είδαμε και σε προηγούμενα παλέρμο αυτούς που μιλούσαν που συνηθως στο τέλος αποδεικνυόταν ή ότι ήταν μαφία ή ρόλοι συνασπισμένοι ως προς τη μαφία.

Ρε συ Νεφέλη, οκ... Ήθελες απλώς να σώσεις το τομάρι σου, δεν έχεις και πολύ χρόνο, όλα καλά. Δεν μπορείς να μπεις στον κόπο να μας πεις την σκέψη σου για το τι γίνεται στο παιχνίδι; Την τελευταία φορά(που ήσουν μαφία) έλεγες ότι δεν μπορείς να το κάνεις επειδή δεν μπορούσες να κατηγορείς αθώους. Τώρα τι συμβαίνει;



Γενικά, γράψατε κι άλλα όσο έγραφα το ποστ, αλλά προβλέπω να μην προλαβαίνω την ψηφοφορία αν αρχίσω να προσπαθώ να είναι τελείως ενημερωμένο το ποστ μου :P.

Ένα σχόλιο συνολικά για το παιχνίδι. Νομίζω ότι γίνεται αυτό που λέγαμε χθες ότι δεν είναι καλό να συμβαίνει. Έχουμε Ντιουμ και Τζόνι με ολίγο από Νεφέλη. Και οκ, πιστεύω κι εγώ ότι κάτι υπάρχει εδώ, γι' αυτό και έχω ψηφίσει έτσι, αλλά μάλλον θα ήταν καλό να αρχίσουμε να ασχολούμαστε και με άλλους παίκτες. Γιατί αν μπλέξουμε σε μία τέτοια κατάσταση και πέφτουμε έξω, θα έχουμε πρόβλημα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχω χρόνο για τίποτα, θα σας τρέχω μέχρι να τελειώσουν τα μνημόνια (ή να δύσει ο ήλιος, ό,τι γίνει πρώτο).

Σοβαρά, πάντως, έχετε αναλώσει τόσο χρόνο πάνω μου, που δεν ασχολείστε με τους μαφιόζους του παιχνιδιού. Ikariona, μπορεί να μην σε χωνεύω γρι φίλε μου, αλλά η τακτική σου όντως πιάνει τόπο. Και σε δικαιολογώ απόλυτα που την χρησιμοποιούσες, άσχετα που γινόσουν φορτικός. Και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι γιατί όλοι εκνευρίζονται τόσο... Όχι ένα, αλλά δύο thumbs up από μένα (βγήκε η Ελλάδα στις αγορές σήμερα και είμαι χαρούμενος).

Αυτό που με εκνευρίζει τόσο, είναι το γεγονός ότι πιστεύετε
α) ότι είμαι μαφιόζος και
β) είμαι αρκετά χαζός ώστε να τραβήξω τα βλέμματα πάνω μου και να κινδυνεύω να φύγω mvp και τις 2 μέρες που παίζουμε το παιχνίδι.

Δηλαδή, για όνομα του Θεού, εκμεταλλεύομαι μια παλιά κόντρα που υπάρχει με τον Ikariona, το τραβάω μέχρι εκεί που δεν πάει, δημιουργώ ένα μεγάλο δίπολο από το οποίο μπορείτε να βρείτε τη μισή μαφία.... Και εσείς ασχολείστε μαζί μου. Στην χειρότερη των περιπτώσεων είμαι ο ΔΑ ή η πόρνη.

Σας έχω σερβίρει την methexys στο πιάτο, η οποία κάνει τις πιο άπειρες κολοτούμπες μαφιόζου ever και εσείς ασχολείστε μαζί μου. Και να πω ρε πούστη μου ότι δεν με έχετε δει να παίζω ως μαφιόζος, πάει στα κομμάτια. Ντεμπούτο στο παιχνίδι έκανα ως μαφία και έκανα καλύτερα plays από ότι τώρα. Αν η λογική είναι ότι είτε σκούριασα είτε πάω να καμουφλάρω τον ρόλο μου παίζοντας ως αρχινουμπάς... Τι να πω, εσείς έχετε το καρπούζι εσείς και το μαχαίρι...

Και το βασικό στοιχείο του μαφιόζου είναι ότι γράφει πολύ, για να μπορεί να τα μπερδέψει. Δεν πας από το α στο ω ως μαφία σε 2 σειρές.

methexys, Σπυράκος, Pol είναι όλοι τους υποψήφιοι μαφιόζοι. Έχω δύο μέρες που είμαι κάτω από τους προβολείς και οι περισσότεροι αλλάζετε απόψεις για εμένα με έναν ρυθμό της τάξης του 0.5/ώρα. Αυτοί το γυρνάνε από εδώ και από εκεί με 1000/ώρα, αναλόγως το πώς πάει η κοινή γνώμη και πώς πιστεύουν ότι θα κρυφτούν καλύτερα.

Σήμερα πρέπει να βγει η methexys πάση θυσία. Για τον Σπυράκο έχω ακόμα μια αμφιβολία και περιμένω να δω πώς θα απαντήσει στις παραπάνω κατηγορίες. Αλλά είτε αυτός είτε ο Pol πρέπει να βγούνε υποχρεωτικά αύριο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Πολύ εύκολα με αθωώνετε όλοι, μαφιόζοι και πολίτες. Τόσο πολύ σας έπεισα ή απλώς ξέρετε ότι ο ΔΑ δεν είναι σε κανέναν απ' τους δύο βασικούς προς αποχώρηση; Ή μήπως απλώς θες μετά σε περίπτωση που φανεί ότι κάποιος απ' τους τρεις αυτούς είναι αθώος, να ρίξεις το φταίξιμο σε μένα (θαρρείς και θα είμαι ο μόνος που τους κατηγόρησε); Εν πάσει περιπτώσει, αν ο ΔΑ είναι σ' αυτούς δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του, ενώ αν δεν είναι, τουλάχιστον ίσως την ξοδέψει από τώρα οπότε να χαθεί τουλάχιστον αυτό το ατού.

Δε σε εχω αθωώσει, ούτε στο ελάχιστο. Απλώς αν αποδειχτεί οτι κανεις καποιο μεγαλο λάθος, ενώ επιμένεις τόσο πολύ, για μένα αυτό ειναι φάουλ, και θα είσαι #1 ύποπτος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Προς Ερις :


2. Υπάρχει το ενδεχόμενο Dume και Ikarionas να συνεργάζονται με κάποιον τρόπο και να έφεραν την παλιά τους κόντρα στο προσκήνιο για να θολώσουν τα νερά. Κωμικοτραγικό σίγουρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η απάντηση που δίνει "αν ήμασταν και οι δύο μαφιόζοι θα συνεργαζόμασταν για να σε σκοτώσουμε", όχι δεν ισχύει, μια και τότε θα ήταν ακόμη πιο περιεργο γιατί --> "είπε την αλήθεια και τον έφαγαν", που θα επιβεβαίωνε τις θεωρίες. Edit: βέβαια μόλις ειδα ότι ο Ικ ψήφισε τον Dume, και ίσως έτσι αυτή η θεωρία δεν ισχύει.

3. Παρ'όλα αυτά, νιώθω από την όλη του συμπεριφορά, ότι ο Ιkarionas λέει την αλήθεια και τουλάχιστον μαφιόζος δεν είναι. Θα έλεγα το ίδιο και για Eμμανουήλ. Φαίνεται ότι γνωρίζει κάτι και ότι μάλλον είναι με την πλευρά των καλών. Γι' αυτό θα τον εμπιστευτώ και θα ψηφίσω τον Dume, προς το παρόν.

Νιωθεις με την συμπεριφορα του οτι λεει αληθεια.Αυτο ειναι το επιχείρημα σου.Οτι το νιωθεις.και κρινεις τα δικα μου 11 διαφορετικα επιχειρηματα που αναφερα πιο πανω που δεν σε καλυπτουν.Πρεπει να νιωθω και εγω λοιπον μυστικες σκιες απο πανω μου.Δεν εχω ακομα αυτο το σκιλ παιδια θα πρεπει να ανεβασω λεβελ για να παρω την Ουλτι μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Αιτιολόγηση;

Γιατί κάνεις συνεχώς νέα σενάρια, αλλάζεις απόψεις και χάνεσαι και φαίνετε κόσμος να εμπιστεύεται γι'αυτό κιόλας. Δεν θα ήταν καλύτερα να επερνες ένα σενάριο και να κρατιόσουν απο αυτό μεχρι να παρουσιαστεί ένα καινούργιο ή να λύσεις το πρώτο; Τίποτα δεν μάθαμε απο το παιχνίδι με τον χαμό που δημιουργήσατε με τον Χάρη;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Πολύ βασικό, το οποίο λειτουργεί υπέρ της μαφίας στην ισοψηφία, είναι το εξής:

α) Περιορίζονται οι υποψήφοι Δήμαρχοι. Ο Δήμαρχος είναι ένας πολύ κακός ρόλος για τη μαφία, γιατί αποτελεί αστάθμητο παράγοντα.
β) Έτσι όπως πάει τώρα το πράγμα, για τριπλή ισοψηφία, μπορεί κάλλιστα να χωριστεί η μαφία σε τρία στρατόπεδα, με 2 μαφιόζους να υποστηρίζουν τον κάθε πιθανό mvp. Έτσι, αν πχ φύγω εγώ και πέσει τυμβωρυχία πάνω μου και αποδειχτώ πολίτης, αθωώνονται οι 4 μαφιόζοι που δεν με ψήφισαν, αλλά ταυτόχρονα οι πολίτες δεν κερδίζουμε τίποτα. Έχουμε ακόμα να ψάξουμε και να βρούμε τους 2/5, το οποίο, σε μια μέση περίπτωση, θα μας πάρει 3 μέρες, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει η μαφία για να θολώσει τα νερά πάλι. Όπως να πάει και να κάψει ένα μέλος της, τον πιο αδύναμο κρίκο πιθανότατα, για να αθωωθούν τα υπόλοιπα μέλη.

Ναι, η ισοψηφία δίνει πληροφορίες. Στο 5λεπτο. Αλλά καρφώνει τον Δήμαρχο. Και υπάρχει η δυνατότητα να παραποιήσει αυτές τις πληροφορίες η μαφία. Οπότε, μην αγιοποιείται αυτούς που φωνάζουν σφόδρα για διπλές και τριπλές ισοψηφίες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
methexys, Σπυράκος, Pol είναι όλοι τους υποψήφιοι μαφιόζοι. Έχω δύο μέρες που είμαι κάτω από τους προβολείς και οι περισσότεροι αλλάζετε απόψεις για εμένα με έναν ρυθμό της τάξης του 0.5/ώρα. Αυτοί το γυρνάνε από εδώ και από εκεί με 1000/ώρα, αναλόγως το πώς πάει η κοινή γνώμη και πώς πιστεύουν ότι θα κρυφτούν καλύτερα.

Σήμερα πρέπει να βγει η methexys πάση θυσία. Για τον Σπυράκο έχω ακόμα μια αμφιβολία και περιμένω να δω πώς θα απαντήσει στις παραπάνω κατηγορίες. Αλλά είτε αυτός είτε ο Pol πρέπει να βγούνε υποχρεωτικά αύριο.
Για να τα λες αυτά ή πρέπει να έχεις ρόλο που σου επιτρέπει να γνωρίζεις 5 πράγματα περισσότερο ή είναι μια κίνηση απόγνωσης: να στρέψεις τα βλέμματα αλλου.

Αν γνωρίζεις τόσα πολλά και πρέπει να σε εμπιστευτούμε, γιατί δεν προσπάθησες να μας πείσεις νωρίτερα ώστε να μη κάνουμε το λάθος και διώξουμε έναν τόσο καλό (με τους καλούς) παίκτη όπως εσύ (ή καλύτερα όπως λες ότι είσαι) ;

Τι έχεις να πεις γι' αυτά;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Για να τα λες αυτά ή πρέπει να έχεις ρόλο που σου επιτρέπει να γνωρίζεις 5 πράγματα περισσότερο ή είναι μια κίνηση απόγνωσης: να στρέψεις τα βλέμματα αλλου.

Αν γνωρίζεις τόσα πολλά και πρέπει να σε εμπιστευτούμε, γιατί δεν προσπάθησες να μας πείσεις νωρίτερα ώστε να μη κάνουμε το λάθος και διώξουμε έναν τόσο καλό (με τους καλούς) παίκτη όπως εσύ (ή καλύτερα όπως λες ότι είσαι) ;

Τι έχεις να πεις γι' αυτά;

Ότι είμαι mvp δύο μέρες τώρα, άρα σίγουρα είμαι απεγνωσμένος να μείνω στο παιχνίδι. Και ότι έχω κάνει κινήσεις (θέλει κανείς να υποστηρίξει ότι από απειρία τράβηξα τα βλέμματα πάνω μου????) για να γίνω mvp.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Νιωθεις με την συμπεριφορα του οτι λεει αληθεια.Αυτο ειναι το επιχείρημα σου.Οτι το νιωθεις.και κρινεις τα δικα μου 11 διαφορετικα επιχειρηματα που αναφερα πιο πανω που δεν σε καλυπτουν.Πρεπει να νιωθω και εγω λοιπον μυστικες σκιες απο πανω μου.Δεν εχω ακομα αυτο το σκιλ παιδια θα πρεπει να ανεβασω λεβελ για να παρω την Ουλτι μου.
Επαναλαμβάνω. Δεν προσέχεις τι γράφω. Σου είπα ξεκίνα από εδώ και προχώρα και στα υπόλοιπα. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις.

Για Ικ έχω πει ότι δε γίνεται να γράφει τόσο πολύ και να απαντάει τόσο άνετα σε όλες τις κατηγορίες. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Δυστυχώς δεν έχω ρόλο που να μου επιτρέπει να ξέρω 100% για κάποιον, άρα είμαι από αυτούς που υποθέτουν με βάση τα όσα διαβάζουν. Δε με ενδιαφέρει αν και πάλι δε σε καλύπτω. Έχω χάσει πολύ από το χρόνο μου.

Παρ'όλα αυτά αρκετά επιδέξεια, αποφεύγεις να απαντήσεις στο οτιδήποτε. Προτείνω να ασχοληθεί κάποιος άλλος από τους παίκτες μαζί του.

Αυτά.

Καλή σου μέρα/νύχτα/συνέχεια.

Γεια γενικώς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Σας έχω σερβίρει την methexys στο πιάτο, η οποία κάνει τις πιο άπειρες κολοτούμπες μαφιόζου ever και εσείς ασχολείστε μαζί μου. Και να πω ρε πούστη μου ότι δεν με έχετε δει να παίζω ως μαφιόζος, πάει στα κομμάτια. Ντεμπούτο στο παιχνίδι έκανα ως μαφία και έκανα καλύτερα plays από ότι τώρα.
Σήμερα πρέπει να βγει η methexys πάση θυσία. Για τον Σπυράκο έχω ακόμα μια αμφιβολία και περιμένω να δω πώς θα απαντήσει στις παραπάνω κατηγορίες. Αλλά είτε αυτός είτε ο Pol πρέπει να βγούνε υποχρεωτικά αύριο.

Εντωμεταξύ η Methexys με έχει πάρει στο κυνήγι από την αρχή του παιχνιδιού. Γενικά με έχουν πάρει στο κυνήγι από την αρχή. Λόγω απειρίας μου είμαι πανεύκολος στόχος, όπως ήταν και ο Φαστ. Ήδη από την πρώτη μέρα κάποιοι έλεγαν ότι θα με ψηφίσουν στη συνέχεια. Αυτή τη στιγμή δεν έχω υποστηρικτές όπως έχει ο Ικαρίωνας, ο λόγος που δε βγαίνω με 10 ψήφους είναι ότι κάποιοι πιστεύουν είσαι πιο πιθανός μαφιόζος από εμένα αλλά από ότι φαίνεται θα με βγάλουν πολύ σύντομα έτσι και αλλιώς (αν δε βγω σήμερα that is) γιατί είμαι ο ακριβός επόμενος στους μισούς από αυτούς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχω χρόνο για τίποτα, θα σας τρέχω μέχρι να τελειώσουν τα μνημόνια (ή να δύσει ο ήλιος, ό,τι γίνει πρώτο).

Σοβαρά, πάντως, έχετε αναλώσει τόσο χρόνο πάνω μου, που δεν ασχολείστε με τους μαφιόζους του παιχνιδιού. Ikariona, μπορεί να μην σε χωνεύω γρι φίλε μου, αλλά η τακτική σου όντως πιάνει τόπο. Και σε δικαιολογώ απόλυτα που την χρησιμοποιούσες, άσχετα που γινόσουν φορτικός. Και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι γιατί όλοι εκνευρίζονται τόσο... Όχι ένα, αλλά δύο thumbs up από μένα (βγήκε η Ελλάδα στις αγορές σήμερα και είμαι χαρούμενος).

Αυτό που με εκνευρίζει τόσο, είναι το γεγονός ότι πιστεύετε
α) ότι είμαι μαφιόζος και
β) είμαι αρκετά χαζός ώστε να τραβήξω τα βλέμματα πάνω μου και να κινδυνεύω να φύγω mvp και τις 2 μέρες που παίζουμε το παιχνίδι.

Δηλαδή, για όνομα του Θεού, εκμεταλλεύομαι μια παλιά κόντρα που υπάρχει με τον Ikariona, το τραβάω μέχρι εκεί που δεν πάει, δημιουργώ ένα μεγάλο δίπολο από το οποίο μπορείτε να βρείτε τη μισή μαφία.... Και εσείς ασχολείστε μαζί μου. Στην χειρότερη των περιπτώσεων είμαι ο ΔΑ ή η πόρνη.

Σας έχω σερβίρει την methexys στο πιάτο, η οποία κάνει τις πιο άπειρες κολοτούμπες μαφιόζου ever και εσείς ασχολείστε μαζί μου. Και να πω ρε πούστη μου ότι δεν με έχετε δει να παίζω ως μαφιόζος, πάει στα κομμάτια. Ντεμπούτο στο παιχνίδι έκανα ως μαφία και έκανα καλύτερα plays από ότι τώρα. Αν η λογική είναι ότι είτε σκούριασα είτε πάω να καμουφλάρω τον ρόλο μου παίζοντας ως αρχινουμπάς... Τι να πω, εσείς έχετε το καρπούζι εσείς και το μαχαίρι...

Και το βασικό στοιχείο του μαφιόζου είναι ότι γράφει πολύ, για να μπορεί να τα μπερδέψει. Δεν πας από το α στο ω ως μαφία σε 2 σειρές.

methexys, Σπυράκος, Pol είναι όλοι τους υποψήφιοι μαφιόζοι. Έχω δύο μέρες που είμαι κάτω από τους προβολείς και οι περισσότεροι αλλάζετε απόψεις για εμένα με έναν ρυθμό της τάξης του 0.5/ώρα. Αυτοί το γυρνάνε από εδώ και από εκεί με 1000/ώρα, αναλόγως το πώς πάει η κοινή γνώμη και πώς πιστεύουν ότι θα κρυφτούν καλύτερα.

Σήμερα πρέπει να βγει η methexys πάση θυσία. Για τον Σπυράκο έχω ακόμα μια αμφιβολία και περιμένω να δω πώς θα απαντήσει στις παραπάνω κατηγορίες. Αλλά είτε αυτός είτε ο Pol πρέπει να βγούνε υποχρεωτικά αύριο.


Ενδιαφέρον το κείμενο αλλά εγώ βλέπω και μια προσπάθεια να τραβήξεις την προσοχή σε άλλα άτομα και να ξεφύγουμε απ' τα άτομα που είναι να φύγουν τώρα. Προσωπικά θα στραφώ σε άλλα άτομα μετά που θα φύγεις εσύ κι ο Johnny, ακόμη κι αν έχεις δίκιο για τη methexys ή για τους υπόλοιπους. Εμένα θα μου ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα αν δω τον ρόλο σου ή του Johnny. Μεταξύ μας θα αφήσω την ψήφο μου στον Johnny, όχι επειδή σε εμπιστεύομαι περισσότερο (λογικά εσένα θα ψηφίσω αύριο, αν δεν φύγεις σήμερα) αλλά επειδή εμπιστεύομαι πολύ λιγότερο τον tsarachaf και τη Himela και βλέπω ότι ψήφισαν και οι δυο εσένα. Άρα εγώ θα ψηφίσω Johnny για σήμερα, ευελπιστώντας να πέσει καμιά τυμβωρυχία και να δούμε πού βρισκόμαστε κι αν βαδίζουμε σωστά ή αν όντως έχουμε πάρει λάθος δρόμο. Έχω ένα προαίσθημα ότι βαδίζουμε αρκετά καλά προς το παρόν. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην υπάρχει κακός ρόλος ανάμεσα σε σένα και στον Johnny. Και το γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουν πει το ίδιο, σημαίνει ότι ακόμη και κακοί ρόλοι αναγκάστηκαν να παραδεχτούν πως δεν γίνεται να είστε και οι δυο αθώοι, ξέροντας πως υπάρχει κακός ρόλος μέσα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ότι είμαι mvp δύο μέρες τώρα, άρα σίγουρα είμαι απεγνωσμένος να μείνω στο παιχνίδι. Και ότι έχω κάνει κινήσεις (θέλει κανείς να υποστηρίξει ότι από απειρία τράβηξα τα βλέμματα πάνω μου????) για να γίνω mvp.

Να κάνω μια ερώτηση;; Είναι τυχαίο που εμφανίστηκες μόλις άρχισε να φαίνεται ότι δεν θα αλλάξουν μαζικά και σήμερα οι ψήφοι για να την βγάλεις λάδι;

Ενημέρωση για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Ότι με κάποιους από το παιχνίδι τυχαίνει να συμφωνώ, δεν σημαίνει ότι τους θεωρώ απαραίτητα αθώους, ειδικά στο σημείο του παιχνιδιού που βρισκόμαστε τώρα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Πολύ βασικό, το οποίο λειτουργεί υπέρ της μαφίας στην ισοψηφία, είναι το εξής:

α) Περιορίζονται οι υποψήφοι Δήμαρχοι. Ο Δήμαρχος είναι ένας πολύ κακός ρόλος για τη μαφία, γιατί αποτελεί αστάθμητο παράγοντα.
β) Έτσι όπως πάει τώρα το πράγμα, για τριπλή ισοψηφία, μπορεί κάλλιστα να χωριστεί η μαφία σε τρία στρατόπεδα, με 2 μαφιόζους να υποστηρίζουν τον κάθε πιθανό mvp. Έτσι, αν πχ φύγω εγώ και πέσει τυμβωρυχία πάνω μου και αποδειχτώ πολίτης, αθωώνονται οι 4 μαφιόζοι που δεν με ψήφισαν, αλλά ταυτόχρονα οι πολίτες δεν κερδίζουμε τίποτα. Έχουμε ακόμα να ψάξουμε και να βρούμε τους 2/5, το οποίο, σε μια μέση περίπτωση, θα μας πάρει 3 μέρες, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει η μαφία για να θολώσει τα νερά πάλι. Όπως να πάει και να κάψει ένα μέλος της, τον πιο αδύναμο κρίκο πιθανότατα, για να αθωωθούν τα υπόλοιπα μέλη.

Ναι, η ισοψηφία δίνει πληροφορίες. Στο 5λεπτο. Αλλά καρφώνει τον Δήμαρχο. Και υπάρχει η δυνατότητα να παραποιήσει αυτές τις πληροφορίες η μαφία. Οπότε, μην αγιοποιείται αυτούς που φωνάζουν σφόδρα για διπλές και τριπλές ισοψηφίες.
Τι εννοείς τα 2/5; Θεωρείς ότι ξέρεις με σιγουριά κάποιους;
Επίσης, και να τον βρουν τον Δήμαρχο δε μπορούν να του κάνουν κάτι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top