13-08-16

09:49
Και επανερχόμαστε με νέα σειρά διηγημάτων...
Αυτή την φορά οι εκδόσεις Παλέρμο σας παρουσιάζουν τις....
1. Αλεξιπτωτιστές ιατροί
2. Βλέπω κύκλους...
3. Φαντασιώσεις είναι αυτές..
4. Ξεχάστηκα!!!
5. Είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε έσωσα...
6. Φοβάμαι
7. Το έχεις παρακάνει!
8. Επεράσαμ' όμορφα!
*Οι τίτλοι είναι τα θέματα των πιμι, όπως μας έρχονταν, συμπερηλήφθηκαν γιατί μου φάνηκαν πολύ ευφάνταστοι
Αυτή την φορά οι εκδόσεις Παλέρμο σας παρουσιάζουν τις....
Περιπετειες μιας ξανθιας με πλούσιο μπούστο(σχεδόν)
1. Αλεξιπτωτιστές ιατροί
Αρχική Δημοσίευση από Totaled:Σκέφτομαι ότι δεν έχω διαβάσει και πολλά για να ξέρω ποιον να σώσω. Σκέφτομαι την Ντοιτς που είναι εύκολο θύμα. Αλλά δεν ξέρω αν είναι αθώα. Κάτι μου κάνει. Σωζω kleop. Αναλυτικά θα σας τα πω αύριο από το σπίτι μου!
2. Βλέπω κύκλους...
Αρχική Δημοσίευση από Totaled:Η Ζωή έχει πάρει μια γεύση των ονείρων που βλέπω από το απόγευμα. Θέλω πολύ να δω πώς θα καταλήξει αυτό το παιχνίδι. Ίσως να το έχω παρακάνει με τις υποψίες μου... In other news..
Η μέρα στο κέντρο υγείας δεν περνά. Κάποτε συνήθιζα να σφάζω κόσμο με σκοπό να πεθάνουν, τώρα κάνω το ίδιο προσπαθώντας να τους σώσω. Χθες ήρθε σφαγμένη η Νεφέλη, δεν κατάφερα να τη σώσω, κοίταζα το όμορφο φόρεμα της kleop και ήταν πολύ αργά όταν την έπεισα να μου το δανείσει για μιαν έξοδο και επέστρεψα στα καθήκοντά μου.
Φήμες - αλλιώς οι φωνές στο παρανοϊκό μυαλό μου - λένε πως έχει έρθει στην πόλη ο αυτοκράτορας. Που είναι γυναίκα. Είναι δόκιμο να πούμε αυτοκρατόρισσα; Αποφάσισα να τρυπώσω στο παλάτι να παρακολουθώ από τις σκιές μήπως απειληθεί η ζωή της. Βρήκα τα διαμερίσματα της spy – ak. Να είναι πράγματι αυτή η κυβερνήτης της χώρας μας ή είναι μια τυχαία παρουσία στο παλάτι; Απόψε θα μείνω εδώ.
3. Φαντασιώσεις είναι αυτές..
Αρχική Δημοσίευση από Totaled:Μπήκα στο ιατρείο αναμαλλιασμένη, με τη ρόμπα ανοιχτή, τρέχοντας μήπως και προλάβω τον ασθενή μου.Έχουμε και ανάγκες, είμαστε άνθρωποι πέρα από ιατροί, το αντιλαμβάνεστε.
Στο χειρουργικό τραπέζι καθόταν ένα ερωτηματικό. Δηλαδή μια ύπαρξη ήταν, αλλά του είχαν τόσο στραπατσάρει τη μούρη που δεν ξεχώριζα ταυτότητα. Δεν ήξερα αν ήταν από τα μέρη μας ή τελικά ήταν ένα ακόμη από τα τρολλς της Μόρντορ. Προσπάθησα να το συνεφέρω, ήταν σε άσχημη κατάσταση. Καθώς κοίταζα την άμορφη μάζα που στη θέση της θα έπρεπε να βρίσκεται το πρόσωπο, αναγνώρισα τα αδρά χαρακτηριστικά της methexys. Να ήταν αυτή;
4. Ξεχάστηκα!!!
Αρχική Δημοσίευση από Totaled:Έτσι με κατάντησε αυτός, ερωτευμένη...Ύστερα από μια όμορφη νύχτα με το αγόρι μου, γυρισα στο σπίτι ανέμελη και χαρούμενη. Παραμελησα και σήμερα τα καθήκοντά μου, ντρέπομαι...
Σχεδόν κοιμόμουν όταν χτύπησε το κουδούνι. Ποιος να είναι τέτοια ώρα; Η σκιά πίσω από την πόρτα μου φαινόταν απειλητική. Τελικά ήταν ο κορμός του δέντρου από απέναντι. Με κοψοχολιασε.
Κοίταξα κάτω και είδα ίχνη από αίμα. Τα ακολούθησα τρομαγμένη. Το θύμα ήταν πεσμένο κάτω, αλλά είχε τις αισθήσεις του. (βάζω παρένθεση να σας πω ότι είμαι ανάμεσα σε Σπυρακο και Ιορδάνη, θα αποφασίσω τώρα ποιον θα σώσω *τύμπανα*)
- JKaradakov;
- Στα χέρια σου βρέθηκα; Ωχ αμάν..
- Στάσου, ιατρός ειμαι, άσε να βοηθήσω!
- Τι είσαι;
-
5. Είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε έσωσα...
Αρχική Δημοσίευση από Totaled:Έχω φορέσει ένα όμορφο φόρεμα και κάθομαι ενθουσιασμένη στην καρέκλα μου για το θέαμα που πρόκειται να παρακολουθήσω. Μια παραμυθένια συναυλία γεμάτη μελωδίες. Το σκηνικό ήταν στημένο σε έναν αντίστοιχα παραμυθένιο χώρο και στο βάθος έπεφταν κεραυνοί. Ήταν τόσο μακριά που κανείς δεν πίστευε πως θα έφθαναν κοντά μας.
Κι όμως... Ενώ όλοι είναι έτοιμοι να αντικρίσουν τον μουσικοσυνθέτη και μαέστρο να ανεβαίνει στη σκηνή, ο αέρας ξεκινά να λυσσομανά, οι παρτιτούρες πετούν στον αέρα, τα μαλλιά τον κορασίδων δημιουργούν τυφώνες γύρω από τα κεφάλια τους, το πλήθος ξεκινά να χάνει την ψυχραιμία του και να φεύγει. Περίμενα λίγο μήπως και ο καιρός επανέλθει στην καλοκαιρινή του διάθεση, ωστόσο έδειχναν όλοι να έχουν παραιτηθεί και δεν είχε πλέον νόημα.
Ξεκινάω να περπατάω προς την έξοδο, το πλήθος είναι συγκεντρωμένο και περπατά αργά ώσπου πιάνει βροχή και όλοι σπεύδουν στα κοντινά υπόστεγα και στοές ώστε να καλυφθούν. Αίφνης, το πλήθος χωρίζεται στα δύο, μια κοπέλα που φέρει το σήμα του ερυθρού σταυρού φωνάζει πως πρέπει να περάσει και κινείται γρήγορα. Την ακολουθώ ενστικτωδώς μήπως μπορέσω να βοηθήσω. Το άλλοτε όμορφό μου φόρεμα είναι πλέον βρεγμένο και φέρει σημάδια από λάσπη. Στο έδαφος βρίσκεται ο Τάσος97 και δεν έχω ιδέα αν κινδύνευσε πραγματικά ή απλώς την έπεφτε στην κοπέλα που σαν να έμοιαζε λίγο στην αγαπημένη του Halsey.![]()
6. Φοβάμαι
Αρχική Δημοσίευση από Totaled:Το σκηνικό ίδιο με χθες. Σκηνή, φώτα, αναλόγια, παρτιτούρες. Μόνο που σήμερα η συναυλία ολοκληρώθηκε. Στην έξοδό μου από το χώρο, παρατήρησα σκιές να χάνονται πίσω από το κτήριο του πανεπιστημίου μουσικών σπουδών. Αν και εδώ δεν είμαι για να κάνω τον ντετέκτιβ, δεν αντιστάθηκα στην παρόρμησή μου να ακολουθήσω την πορεία τους.
Έμεινα κρυμμένη όσο ήταν δυνατό. Ήταν δύο εναντίον ενός. Πόσο άνανδροι! Φυσικά, η σωματοδομή μου δεν μου επέτρεπε να μπω στον καβγά. Τον άφησαν σχεδόν αναίσθητο μετά από μια ολιγόλεπτη μάχη. Αφού βεβαιώθηκαν πως δεν τους είδε κανείς (χα!), τον έσυραν πίσω από το κτήριο και απομακρύνθηκαν χασκογελώντας. Κάλεσα ασθενοφόρο όταν ακόμη τους έβλεπα, θα ήταν αδύνατο να τον κρατήσω στη ζωή με τα χέρια μου μόνο.
Δεν τον έβλεπα καθαρά. Κάτι μου θύμιζε όμως. Κάτι ψέλλιζε καθώς προσπαθούσε να ανακτήσει τις αισθήσεις του...
- .... ck... t.... bitches!
- What?!
- Λέω! Bitches, suck it!
- Τι suck it, ρε Τάσο, πλάκα κάνεις; Σε έχουν κάνει κόσκινο.
- Ντάξει, λέμε και καμιά μαλακία να μην πονάμε. Η Halsey σήμερα δεν εφημερεύει;![]()
7. Το έχεις παρακάνει!
Αρχική Δημοσίευση από Totaled:Όπως καταλαβαίνετε και σήμερα θα σώσω τον Τάσο. Δεν μου το συγχωρώ ότι πέθανε ο Στράτος πάντως.- Να σου πω τώρα, τι θα γίνει; Είπαμε να έρθεις μαζί μου το βράδυ, αλλά θα με ακολουθείς μέχρι και στην τουαλέτα;;;!
- Έλα μωρέ, Τάσο...
- Να έρθω πού;;; Δεν φτάνει που μου έγινες κολλιτσίδα χθες, αντί να μου στείλεις τη νοσοκόμα Halsey και να τρέξεις στον Wild_Boy, τώρα με ακολουθείς παντού, μέχρι και στις ανδρικές τουαλέτες!!!
- Μην μου το χτυπάς αυτό, θα πήγαινα να τον δω σήμερα.
- Κοίτα μη βρεθείς κι εσύ στον άλλο κόσμο, ε;
- ....![]()
Επίσης, Έλενα, καλώς ήρθες και Ζωή καλό σου ταξίδι!!!
8. Επεράσαμ' όμορφα!
Αρχική Δημοσίευση από Totaled:- ... όμορφα, όμορφα, εεεπεράσαμ' όμορφα και τούτη τη βραδιά
- Μ' αυτά που λες, παραπέμπεις σε άλλο ρόλο, το αντιλαμβάνεσαι πιστεύω, ε;
- Τάσο! Ντροπή!
- Το ξέρω, είμαι η ντροπή του ανδρικού φύλου.
- Γιατί;
- Δεν βλέπεις τι γίνεται κάθε βράδυ; Είναι δυνατόν να έχω εσένα να με προστατεύεις;
- Τι κόμπλεξ είναι αυτό τώρα;Είμαστε τόσο λίγοι. Συνήθισα την παρέα σου, δεν μπορώ να σε αποχωριστώ κατά βάθος, διαφορετικά θα ακολουθούσα και κανέναν άλλο στις νυχτερινές του εξορμήσεις.
- Ε πήγαινε μπας και σταυρώσω κι εγώ κανένα γκομενάκι! Σε βλέπουν και εξαφανίζονται!
- Δεν αντέχουν τη σύγκριση, παιδί μου. Πιες τώρα το γάλα σου να φύγουμε.
*Οι τίτλοι είναι τα θέματα των πιμι, όπως μας έρχονταν, συμπερηλήφθηκαν γιατί μου φάνηκαν πολύ ευφάνταστοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.