[FONT="]Γνωρίζω ότι το παρόν κείμενο είναι άκυρο,απλά το είχα έτοιμο και το στέλνω για να γελάσετε.Αποκλειστικά για εσάς δηλαδή και τα μαφιοζάκια μου,που ελπίζω να νικήσουν.
[/FONT][FONT="]Καλησπερίζω την αγαπητή ΣΕ.[/FONT][FONT="]
Βρίσκομαι σε επιφυλακή.Να γράψω ή να μην γράψω.Ωρα 19:09 και περιμένω αν θα φύγω.Έχω την αίσθηση ότι θα σωθώ.Αν φύγω πρέπει να σας στείλω και γρήγορα το κείμενο.Αν όχι πρέπει να σκεφτώ τι θα σας γράψω.[/FONT][FONT="]
Ας πάρουμε το δεύτερο ενδεχόμενο.
[/FONT][FONT="]Στα δικά μας λοιπόν.΄Όπως μάθατε χτες τα βρήκα με τον Τάσο(
again and again ).Μετά την φάση που είχαμε στο [/FONT][FONT="]Night[/FONT][FONT="]Club[/FONT][FONT="](θυμάστε ποιο λέω) με γύρισε σπίτι για να ξεκουραστώ και την επόμενη μέρα να πάμε για δουλειά.Την επομένη όμως με ξυπνά το τηλεφώνημα του.Ακουγόταν τρομαγμένος…Μου είπε πως έπρεπε να φύγει επειγόντως στην
Νέα Υόρκη (εκεί μένουν οι γονείς του εδώ και 5 χρόνια) γιατί ο πατέρας του υπέστη έμφραγμα.Του είπα μήπως θέλει να τον ακολουθήσω(σιγά που θα πήγαινα,εχω και να πηδηχτώ εδώ πέρα,αλλά είπα να το παίξω καλή) και η απάντηση του ήταν αρνητική.Ανέφερε πως θα είναι συνέχεια στο νοσοκομείο πλάι στους δικούς του και θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα(2 μήνες στάνταρ).Είπε ότι θα του λέιψω (τα κλασικά σαλιαρίσματα του Τάσου) του ανταπέδωσα και εγώ τα ίδια και έληξε απότομα η συζήτηση γιατί έπρεπε να βρει κατευθείαν πτήση για να φύγει.
[/FONT][FONT="]Στεναχωρέθηκα για τον πατέρα του,αλλά από την άλλη ανακουφίστηκα που δεν θα έχω σχέση με τον Τάσο.(Καλά αυτός νομίζει ότι θα είμαστε μαζί και όταν επιστρέψει.Κούνια που τον κούναγε…)[/FONT][FONT="]
Και έτσι είμαι και πάλι [/FONT][FONT="]
ελεύθερη [/FONT][FONT="]!
[/FONT][FONT="]Επείδη πήγα με άντρες αυτή την περίοδο,λέω να κάνω λεσβιακό πάλι(Η ΣΕ τι λεει;Συμφωνεί[/FONT][FONT="][FONT="]; )
[/FONT]Μετά λοιπόν τα χαρμόσυνα νέα πήγα στην δουλειά.Ευτυχώς δεν είχα μεγάλο φόρτο εργασίας και το αφεντικό(Ο [/FONT][FONT="]Mario[/FONT][FONT="] αν θυμάστε) μου είπε να φύγω να πάω καμιά βόλτα.Ας είναι καλά οι γνωριμίες του μπαμπά…[/FONT][FONT="]Α,πληρώθηκα κιόλας.(Από την κατασκευαστική ντε,από τα πηδήματα πληρώνομαι καθημερινά,απλά δεν το βροντοφωνάζω).1000 ευρώ στο πορτοφόλι λοιπόν και είπα να πάω για ψώνια.Που αλλού;Στην
viale della libertà φυσικά.Εκεί διαθέτει μαγάζια με τις καλύτερες ιταλικές μάρκες![/FONT][FONT="]Πήρα διάφορα πραγματάκια.Βαριέμαι να σας πω τώρα γιατί με πιέζει και ο χρόνος.(Ξέρω η ΣΕ έχει και ένα αγόρι που τα βαριέται αυτά).Μετά το [/FONT][FONT="]shopping[/FONT][FONT="]therapy[/FONT][FONT="]λοιπόν πήγα σπίτι να κάνω ένα ντουζάκι και να ετοιμαστώ για να βγω έξω.Θα έβγαινα με τις φίλες μου.Κοριτσοπαρέα μωρέ γιατί είχαμε καιρό να τα πούμε.Πήγαμε στην [/FONT][FONT="]Bagheria[/FONT][FONT="](στο μαγαζί του Αντώνη) και μας κέρασαν αρκετά ποτά.Δυστυχώς δεν ήταν εκεί ο Αντώνης είχε πάει ρομαντική απόδραση με την Έλενα.(Στην Μάλτα νομίζω).Εκεί που είχα πιει 5 ποτάκια λοιπόν και είχα φτιαχτεί με πλησιάζει μια κοπέλα.Μου χαιδεύει τα μαλλιά και μου κάνει κοπλιμέντο για το πόσο ωραία μυρίζουν.Της κάνω και έγω κοπλιμέντο για το πόσο μεγάλα στήθη έχει.Ε,δεν ήθελα και πολύ,έπρεπε να ξεπεράσω και τον Τάσο.Κατά την διάρκεια που χορεύαμε με την κοπέλα,επαίζε
αυτό .Πολύ με ανάβει αυτό το τραγούδι.Να μην τα πολυλογώ,παράτησα τις φίλες μου και πήγαμε στο σπίτι της κοπέλας.Από ότι θυμάμαι(γιατί ήταν και θολό το τοπίο λόγω του ποτού),δυάρι ήταν και εκείνη φοιτήτρια καλών τεχνών.Αυτό φαινόταν και πριν μου το πει.Καλλιτεχνική φύση είχε τα μαλλιά της βαμμένα μπλε και στο σπίτι της είχε ζωγραφιές του
Michelangelo .΄Ηταν αρκετά καλή στην φάση(το πήδημα εννοώ),από τις καλύτερες μπορώ να πω.Και εκείνη όμως φάνηκε ότι ευχαριστήθηκε εμένα.Ξεζουμιστήκαμε και οι 2 μας.[/FONT][FONT="]
Το επόμενο πρωί ξυπνάω και δεν την βλέπω δίπλα μου. «Με παράτησε;Τουλάχιστον να είναι ανοιχτή η πόρτα να φύγω.»αναρωτήθηκα .Τελικά εμφανίστηκε με ένα πλατύ χαμόγελο(Κάποιος είχε να το κάνει καιρό φαίνεται.)και με έναν δίσκο.Ναι μου έφερε πρωινό η γλυκούλα.Από όλα είχε κρουασάν,τηγανίτες,πορτοκαλάδα,ντόνατς. «Πότε πρόλαβες και τα ετοίμασες όλα αυτά;»της κάνω χαρούμενη. «Δίπλα από το σπίτι έχει ενάν φούρνο και έβαλα κάτι πρόχειρο και πήγα.Να μην τάισω δηλαδή την φίλη μου μετά από μία ξέφρενη βραδιά»,είπε όλο νόημα.[/FONT][FONT="]Αφού απολαύσαμε το πρωινό μας έπρεπε να φύγω για άλλη μια φορά.΄[/FONT][FONT="]Ε ναι είχα δουλειά πάλι.Με ρώτησε αν θα τα ξαναπούμε.Της είπα ότι θα κοιτάξω το πρόγραμμα μου και θα της πω.Σηκώνεται γράφει σε ένα κίτρινο χαρτάκι το όνομα και το τηλέφωνο της και μου το δίνει. «Για να μην χαθούμε,πάρτο και μην το χάσεις από τα μάτια σου».[/FONT][FONT="]«Εντάξει θα σε πάρω.Εμένα με λένε Κλεοπάτρα για να μην ξεχνιόμαστε»[/FONT][FONT="]Μου δίνει ένα ζούμερο φιλί για να πάει καλά η μέρα και έφυγα.[/FONT][FONT="]Θα αναρωτιέστε τι έγραφε το
κίτρινο χαρτάκι
[/FONT][FONT="]
Spoiler
Σορι αυτ[FONT="]ό ήταν το τηλέφω[FONT="]νο[FONT="],όχι το [FONT="]όνομα[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT][FONT="]
Spoiler
Spoiler
Methexy[FONT="]s[/FONT]
[/FONT]