Ikarionas
Πολύ δραστήριο μέλος
Ικαρίωνα, θα ερχόμουν να σας παρακολουθήσω μόνο και μόνο για να δω πώς οργανώνεται ο διάλογος ανάμεσα σε τόσα άτομα, εντυπωσιακοί οι συμμετέχοντες που το κάνουν αυτό, ειλικρινά πολλά συγχαρητήρια!
Η οργάνωση του διαλόγου ήταν όντως απ' τα πιο δύσκολα κομμάτια αλλά καταφέραμε να μιλάμε τελικά όλοι με τη σειρά χωρίς να γίνεται χαμός. Κρατάει αρκετά ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά έχει ενδιαφέρον γιατί όλοι λένε τις απόψεις τους και εξασκείσαι και στη μνήμη προσπαθώντας να θυμηθείς τι είπε ο καθένας στους προηγούμενους γύρους. Το werewolf είναι πολύ ωραία επέκταση με παραπάνω από μια ομάδες κακών ρόλων και με αρκετούς ρόλους που κερδίζουν μόνοι. Έλα όποτε θες. Θα σου στέλνω σε pm πότε θα βρισκόμαστε. Από τον Σεπτέμβρη και μετά κάθε Παρασκευή υπάρχει σίγουρη συνάντηση στο πανεπιστήμιο, στα γρασίδια μπροστά στη Θεολογική και τη Νομική σχολή του ΑΠΘ. Μερικές φορές αν ο καιρός είναι άσχημος πηγαίνουμε στο υπόστεγο της νομικής σχολής ακριβώς απέναντι από το κυλικείο της Νομικής ή και μέσα στη σχολή Θετικών Επιστημών, στην είσοδο μπροστά, έχουμε πάρει άδεια απ' τον Κοσμήτορα. Μαζευόμαστε από τις 18.30 το απόγευμα και παίζουμε μέχρι τις 5.00 το πρωί που ξεκινούν ξανά τα λεωφορεία. Τώρα μέσα στο καλοκαίρι παίζουμε όποτε μαζευτούμε και δεν γίνονται παιχνίδια κάθε Παρασκευή επειδή λείπουν αρκετοί. Αν ενδιαφέρεσαι και για τώρα το καλοκαίρι και είσαι εδώ πες μου να σου στέλνω κάθε πότε μαζευόμαστε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Άντε, περιμένουμε βραβεία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
11-0-0 ο ikarionas
Άντε, περιμένουμε βραβεία
*0-0-11 Σε λίγο θα κατεβάσει προπονήτη και φιλάθλους στο γήπεδο.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Τα βραβεία θα δωθούν σύντομα μαζί και με το βραβείο του MVP, λίγη υπομονή!
MissKit
Επιφανές μέλος
Γράφεις πολύ χαδιάρικα και η φωτογραφία σου με παρέπεμψε σε ένα πολύ νεαρό άτομο. Γι' αυτό και το κήρυγμα! Περισσεύει προφανώς, επομένως ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας και θα μας άρεσε να το κάνεις πάλι στο μέλλον!Επίσης δεν υπήρξα ποτέ μου μετριόφρων, far from it.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος
Δεν είχα καταλάβει πως γράφω έτσι, σοβαρά;Γράφεις πολύ χαδιάρικα και η φωτογραφία σου με παρέπεμψε σε ένα πολύ νεαρό άτομο. Γι' αυτό και το κήρυγμα! Περισσεύει προφανώς, επομένως ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας και θα μας άρεσε να το κάνεις πάλι στο μέλλον!
Η φωτογραφία είναι αντιπροσωπευτική της πραγματικότητας, μικροδείχνω αρκετά κι ας πρόκειται να γίνω γιαγιά σε λίγους μήνες.
Εγώ σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας και ίσως το επόμενο καλοκαίρι ξαναπαίξω πάλι μαζί σας, Χριστούγεννα και Πάσχα που παίζετε συνήθως για μένα είναι άσχημες εποχές. Σαν νοικοκυρά έχω ένα ολόκληρο σόι να τους μαγειρεύω και να τους νταντεύω, επομένως δύσκολα για μένα.
MissKit
Επιφανές μέλος
Εσείς με τα βραβεία πού είστε; Θέλω να πάω για μπάνιο και ήθελα και να σας προλάβω πριν φύγω. Όλα δικά μου τα θέλω μάλλον.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Δεν είχα καταλάβει πως γράφω έτσι, σοβαρά;
Η φωτογραφία είναι αντιπροσωπευτική της πραγματικότητας, μικροδείχνω αρκετά κι ας πρόκειται να γίνω γιαγιά σε λίγους μήνες.
Εγώ σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας και ίσως το επόμενο καλοκαίρι ξαναπαίξω πάλι μαζί σας, Χριστούγεννα και Πάσχα που παίζετε συνήθως για μένα είναι άσχημες εποχές. Σαν νοικοκυρά έχω ένα ολόκληρο σόι να τους μαγειρεύω και να τους νταντεύω, επομένως δύσκολα για μένα.
Με το καλό Βάσω μου!
Από το τόσο που σε ξέρω είσαι γεμάτη ζωή να συνεχίσεις έτσι
Εμείς θα τα λέμε και σε άλλα τοπικ αλλά στο παλέρμο θα ήθελα να σε ξαναδώ!
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Περιμένω ακόμα το βραβείο καλύτερου Stealth...
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Το έσωσε ο Wild_Boy με την ηχώ και μίλησα αν και οριακά χρονικά, γιατί όταν το είδα ήμουν έξω, αλλά τέλος πάντων.
Καλό βράδυ και καλά να περάσετε το υπόλοιπο δεκαπενθήμερο!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ξεκινάμε με τα βραβεία της μαφίας:
- Βραβείο του πιο sexy δολοφόνου
στον ultraviolence, και νομίζω ότι τα σχόλια είναι περιττά. - Βραβείο "Don't feed the troll"
στην Μάιρα, εσύ κανέναν δεν ήθελες να πειράξεις, αλλά σε προκαλούσαν... Δικό τους πρόβλημα . - Βραβείο Σουρβάιβορ
στην μία και μοναδική bilire, ήσουν από την αρχή στην σέντρα κι όμως άντεξες ως το τέλος και χάρισες την νίκη στην μαφία. Συγχατήρια! - Βραβείο "ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ;;"
αυτό έλαβα στο skype μετά την ανακοίνωση της δολοφονίας της Δευτέρας από τον dimijim. Σε καλή μεριά... - Βραβείο Διεστραμένης Αστυνομικού
στην methexys. Προσπάθησε πολύ αλλά μια βοηθούσε την μαφία, μια όχι. Μια διαστροφή γενικά! - Βραβείο "Μα γιατί να με βγάλουν;"
στην kleop, που δεν κατάλαβε ότι την θυσιάζει η μαφία της και έκανε ό,τι μπορούσε για να μείνει μέσα.
- Βράβειο Αντικείμενου του Πόθου
στην Himela, μια ο Δημήτρης, μία ο ουλτρα, η ερωτική σου ζωή είναι εξαιρετικά πολυποίλικη - Βραβείο "Δε γίνεται!"
στον JKaradakov, που αρνιόταν πεισματικά να πιστέψει ότι ο dimijim και η bilire ήταν μαζί στην μαφία. - Βραβείο Lost in Space
στον Libertus, είχες καλές ιδέες και σχέδια, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν να αποδώσουν. - Βραβείο "Πότε θα παιχτεί Ηχώ;;"
στην Nefeli Graf, που είχε πολλά να πει, αλλά δεν πρόλαβε και περίμενε την Ηχώ για να σας τα πει. - Βραβείο Stealth
στον DumeNuke, που κάλυψε τέλεια τα ίχνη του ως Ντετέκτιβ. Τόσο τέλεια που δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς. - Βραβείο "Μήπως φταίω εγώ;;"
στην Claire Rentfield, που πάλι είχε δυνατό ρόλο, αλλά βγήκε πάλι νωρίς... Δεν φταις εσύ Claire, οι άλλοι είναι γαιδούρια! - Βραβείο Ελβετία
στον Wild_Boy, που απέφευγε με κάθε τρόπο να κρίνει ισοψηφία μέχρι την τελευταία στιγμή. - Βραβείο "Είμαι έξω, δεν προλαβαίνω"
στον Σπυρακος(^^), που δεν πρόλαβε να βοηθήσειτην συγκάτοικό του - Βραβείο "Δεν μου πάει η συγκατοίκηση"
στην Deutsch... Lover, που δεν της βγαίνει σε καλό και φεύγει νωρίς. - Βραβείο Κόλλησε η Βελόνα
στην Totaled, που όλη την δεύτερη εβδομάδα προστάτευε άγρυπνα την μάγισσά της. - Βραβείο Άσπονδου φίλου
στην Guest 278211, που βρέθηκε σε βεντέτα με την φίλη της που έφερε για να παίξει μαζί μας πρώτη φορά. - Βραβείο Die Hard/Πολύ Σκληρός για να πεθάνει
στον Τάσος97, που δεν του έφτασε μία ΑΔ, ούτε η προστασία του γιατρού κάθε μέρα, αλλά πήρε και την δεύτερη ΑΔ του παιχνιδιού. Ήταν πιο αλεξίσφαιρος κι από τον αλεξίσφαιρο.Bonus Βραβείο Πρωτότυπης Επικοινωνίας με ΣΕ, για τα εξαιρετικά vlogs του.
- Βραβείο Most Valuable Player
για δεύτερη φορά, από την δική σας ψήφο, το βραβείο πηγαίνει στον...dimijim. Συγχαρητήρια!Αποτελέσματα:
Συνημμένα
- Βράβειο Αντικείμενου του Πόθου
στην Himela, μια ο Δημήτρης, μία ο ουλτρα, η ερωτική σου ζωή είναι εξαιρετικά πολυποίλικη
Ευχαριστούμε!
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέχασα να σας πω χρόνια πολλά ελπίζω να τα περάσατε όμορφα σήμερα. Επίσης να προτείνω στους επόμενους της ΣΕ. Μπορείτε να έχετε θέμα Κωνσταντίνου και Ελένης και οι φανεροι να λέγονται γκαρσονα α και γκαρσονα β :-)
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, για άλλη μια φορά βρίσκω πως μου ταιριάζει γάντι.Βραβείο "Μήπως φταίω εγώ;;"
στην Claire Rentfield, που πάλι είχε δυνατό ρόλο, αλλά βγήκε πάλι νωρίς... Δεν φταις εσύ Claire, οι άλλοι είναι γαιδούρια!
Μια απορία μόνο, στην φωτό που έχετε με τις ψήφους, οι δικοί μου δεν φαίνονται. Γιατί όμως, αφού ψήφισα;
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, για άλλη μια φορά βρίσκω πως μου ταιριάζει γάντι.
Μια απορία μόνο, στην φωτό που έχετε με τις ψήφους, οι δικοί μου δεν φαίνονται. Γιατί όμως, αφού ψήφισα;
Δεν ξέρω τι έγινε αλλά εγώ δεν ελαβα πιμι με ψήφους από σένα. Και όλα καταχωρουνταν την στιγμή που ερχοντουσαν για να αποφευχθούν λάθη.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf;4285754 [*:Βραβείο "Δεν μου πάει η συγκατοίκηση"
στην Deutsch... Lover, που δεν της βγαίνει σε καλό και φεύγει νωρίς.
Ευχαριστώ!! Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, δεν φεύγω από την πόλη του Παλέρμο μέχρι να απαλλαχθώ από την κατάρα αυτή
Και εγώ ψήφισα για mvp . Όπως και να έχει, το αξίζεις Δημητράκη!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
- Βραβείο του πιο sexy δολοφόνου
στον ultraviolence, και νομίζω ότι τα σχόλια είναι περιττά.
Καλά μου παιδιά, ευχαριστούμε για το γκειμ
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.