Σπυράκο μια φορά σε έχω δεί σε Παλέρμο και ήσουν ο πλήρης αποπροσανατολισμός για μένα.
Επίσης όσοι έχετε αυτό το υπέροχο φωσφοριζέ πρασινάκι ως επιλογή για τα μηνύματά σας,μου βγάζετε λίγο τα μάτια.

Αν υπάρχει τρόπος να φαίνονται όλα μαύρα,ας μου στείλει κάποιος σε πμ.
Τάσος97 έχεις την ψήφο μου. Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος απλώς τον είδα αρκετά επιθετικό στα ποστ του, και έπρεπε και κάποιον να ψηφίσω στην τελική.
Πιο πολύ από όλα με προβληματίζει η ψήφος του Άκη Μέγαρα στον Τάσο.
"Έπρεπε κάποιον να ψηφίσω",ντάξει αυτά τα λέμε στις τελευταίες ώρες ξέρωγω,
όχι τώρα και ενώ υπάρχουν άπειρα άτομα να δώσεις μια ράντομ ψήφο πρώτου γύρου,επιλέγεις κάποιον που εύκολα μπορεί να αρχίσει να μαζεύει ψήφους λόγω του ότι μίλησε από τους πρώτους. Ναχ.
Τώρα σχετικά με τις υπόλοιπους,η Χίμελα παίζει αρκετά συγκροτημένα όπως έχει ήδη σχολιαστεί,αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι ένοχο,μιας και ίσως θέλει όντως αυτή τη φορά να κάτσει παραπάνω στο παιχνίδι ή να έχει ρόλο βοηθητικό προς τους πολίτες. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις με την συγκεκριμένη παίκτρια,θα δούμε.
Για αυτό τον γύρο θα ψηφίσω τον
Thoma l.
Κλασσικούλι. Μπαίνει,χαιρετάει,φεύγει.
Κυρίως επειδή είναι καινούργιος θα ήθελα να δώ πως και αν θα αντιδράσει που ψηφίστηκε.
Αναλόγως με το τι θα παίξει γενικά μέχρι τις 8,υπάρχει περίπτωση να αλλάξω ψήφο.
Σε αντίθεση με πολλούς πιστεύω ότι ο πρώτος γύρος δεν είναι τόσο ράντομ όσο μερικοί θα θέλανε να είναι.
Οπότε βλέποντας και κάνοντας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.